Nu..tikiuisi savaitgalį vyras pavarte tave pataluose ar ir vel skirtinguose kambariuose miegojot?
Matai, jie jus tik miegat su vyru, kad ir kartu, tai gal tokia ir bambekle pasidarei?
bet žinok ramiau ir kai tavęs nėra
Papildyta:
o kodėl tu taip manai? juk gyveni dabar nuostabioje šalyje, švaresnėje pagal statistikas, sakai, kad žmonės draugiški. Tai kaip tik apdovanota gal esi. O kad toliau nuo giminių, tai nežinai kaip būtų, jei būtum arčiau, gal kaip tik įsipyktumėt ar pan. Gal dabar yra geriau, kai rečiau matotės pvz.
Gal, nezinau, netikrinau priezasies, bet vis tiek tai musu sprendimu grandine, kuri atvede ten kur esam, as tikiu, kad kaip yra yra geriausia, toks net vedimas atrodo, norejau visada gyventi Lietuvoje, del to daug stengiausi, daug dirbom su vyru, taupem, ir bandem, ir skaudziai gavom per galva, atvaziuoji i Lietva tai kaip i dziungles (mums), atvaziuoji i Airija, viskas kaip per sviesta einasi... sunku pasakyti, kodel taip, bet matyt, taip jau lemta... bet neatimetu visu galimybiu, man nera taip, kad, o ka as, o man tai jau taip nebus, as taigi jau tokia gera... ir t.t. aisku, prisidirbusi kazka, jau vien siame gyevnime , tai jauciu ir aname nebuvau sventa
Del giminiu tai nemazai cia, niekur nuo ju nepabegsi
Tu irgi dziaugiesi, kad atrodai s zadi lycej, s peredi muzei?
Visokių muziejų būna,pvz šiuolaikinio meno.Jei visas vadini senėmis,tai aš galiu visas vadinti mažvaikėmis
Ir kam nuo bus geriau?Kai man buvo 30 metų,į 50 + moteris žiūrėdavau su pasidygėjimu,galvodavau neduok dieve tokio amžiaus sulaukti,baisu.Sulaikiau,gyvenu,žiūriu į 30 metų moteris ir galvoji,mailius koks,palaukit,jums dar visi gyvenimo dygliai prieš akis