Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Na, botokso ar panasiu dalyku dar nebandziau, bet priesrauksline kauke jau nusipirkau profilaktikai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 05 07, 13:00)
Burbe tai matom, gyvena blogiau, putoja kasdien ant jaunuoliu lotuliukas.gif

Nenusuk kalbos kita linkme biggrin.gif . Prie ko cia jusu tas gyvenimas geriau, kai kalba eina apie uzstrigima laike rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 05 07, 13:14)
Na, botokso ar panasiu dalyku dar nebandziau, bet priesrauksline kauke jau nusipirkau profilaktikai  biggrin.gif

Šūds tos kaukes su chemikalais.
Pabandyk labai veiksminga ir naturalia:
Varske + kiausinio trynys + citrinos sultys(nedaug). Palaikyti 20min.
Pabandyk ir pamatysi skirtuma tarp pirktiniu ir savos gamybos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 gegužės 2019 - 12:25
aciu, burba pabandysiu viena, paskui kita.
Atsakyti
Siais laikais, kada yra laboratorijose kurtu nat kremu, serumu ir kitos kosmetikos, siuloma teptis babuniu receptais😂😂😂.

Pati geriausia yra Izraelio kosmetika su Negyvosios huros elementais. Netestuota ant gyvunu. Brangoka, bet lb veiksminga ir taupiai naudojasi.
Atsakyti

as ir galvoju kad po kvailiai ,bet juk viskas is gyvenimo paimta :)) vat jei as selfi savo atsiusciau  :lol:  ps.as juk zinau kad nesuzavesi moteri organu ,nebent geju koki

https://www.youtube....h?v=wJV-mXehgdw

nesenai irgi paskaiciau toki pokvaili anekdota, sako, jeivaikinai tau pradeda siusti savo roganus, atrasyk, vau koks mielas as irgi nesenai toki turejau :lol: 

Labas rytas visiem, kaip savaitgalis, iseigines? Matau Burbanciai  klimaksas sunkiai einasi  :D 

O del grozio standartu - stambesnes moterys yra labai jau grazios afrikieciam, kuriu dalis turi prancuziskus pasus :lol: Mano drauge viena uz tokio istekejusi, labai fainas vaikinas, tik vis jai sako, kad ji per plona :lol: o ji  normali, toks vidutinis standartinis dydis. Jauciu lietuvem daugumai tai butu muzika ausim :lol: Nors kaip sakoma, kas myles myles ir tokia  :D 

Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 05 07, 13:27)
aciu, burba pabandysiu viena, paskui kita.

Man mano masaziste isiule kalogeno 'stebuklinga' kaukę. Tfu nesamone. Uz 5 pakelius ar ne 60 sumokejau. Jau geriau būč konjako gero nusipirkus uz tuos pinigus biggrin.gif išdūrė kaip merga su trim vaikais
Atsakyti

:lol: taip tikra drauge visada visur salia ir kartu

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 07, 13:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="arbuzas77" data-cid="72426205" data-time="1557052278"><div><p>as ir galvoju kad po kvailiai ,bet juk viskas is gyvenimo paimta smile.gif) vat jei as selfi savo atsiusciau  lotuliukas.gif  ps.as juk zinau kad nesuzavesi moteri organu ,nebent geju koki</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.youtube.com/watch?v=wJV-mXehgdw'>https://www.youtube.com/watch?v=wJV-mXehgdw</a></p></div></blockquote><p>nesenai irgi paskaiciau toki pokvaili anekdota, sako, jeivaikinai tau pradeda siusti savo roganus, atrasyk, vau koks mielas as irgi nesenai toki turejau lotuliukas.gif </p><p></p><p></p><p>Labas rytas visiem, kaip savaitgalis, iseigines? Matau Burbanciai  klimaksas sunkiai einasi  biggrin.gif </p><p></p><p>O del grozio standartu - stambesnes moterys yra labai jau grazios afrikieciam, kuriu dalis turi prancuziskus pasus lotuliukas.gif Mano drauge viena uz tokio istekejusi, labai fainas vaikinas, tik vis jai sako, kad ji per plona lotuliukas.gif o ji  normali, toks vidutinis standartinis dydis. Jauciu lietuvem daugumai tai butu muzika ausim lotuliukas.gif Nors kaip sakoma, kas myles myles ir tokia  biggrin.gif </p>

Nu..tikiuisi savaitgalį vyras pavarte tave pataluose ar ir vel skirtinguose kambariuose miegojot?
Atsakyti
Uu, paklodziu audimo fabrikas atsidare...
Atsakyti
Oi oi. Atejo paklodziu rasytoja. Taip ramu buvo.
Atsakyti

Lutuke, smile.gifaš skaitau atidžiai. iš mūsu (ankstesniu)pokalbiu sakei: "geri/apsiskaitę" žmones" būna pasikelę, "papuikę, išpuikę", todel ir "suserga". o kaip su alko, prasirūkeliais? su antsvoriu? kemša ką nori, dergiasi, koliojasi, mušasi...ir tikrai ne visi suserga vežiais per gyvenimą...ir ką aiškinti vaikui. kad gali būt storas, rukyti, geri, ir visko gali būt - kad numirsi 90ties...nes taip ir yra...
bet tiek to, man gi nerekia atsakymu...cmano pasvarstymai yra gerybine provokacija, kad "nemąstytume siaurai ir nemanytume, jog žinome visus atsakymus".
užtat man patinka christian attitude, kad kancia yra paslaptis (o ne būtinai "prisidirbimas" iš anksto".“)
analogiškai (vertnimas) - ant tiek lietuve Lutuke prsidirbo savo šaly (iš anksteniu gyvenimu), kad nebeišgalejo joje gyventi,(kaip daugelis) ir teko iešktos laimes svetur.....
analogiškai: (Moonte, atleisk, Moonte idejau), - tokia baisi ta Moonte, iš mūsu visu labiausiai, kad serga rimta, o mes dar nesergame. (dar!)
im pavyzdi su savim: apie save irgi gerai galvoji, vat daraisi "gera', geresne, valaisi", o bac, kai būsi 50ties, tau(neduokdie) irgi vežys....tai ką tada? ką apie save galvosi? kad to nusipelnei? kad karma prisivijo? dabar tai galvoji gerai, o tuomet - dar geriau?

svarbiausia - kad žmogus negyventu isuptas i beprasmes kaltes/menkinimois/pukavimosi prieš kitus gniaužtus....

nu matyt kazkaip tada ne taip supranti, ka rasau, jei atidziai skaitai ir vis tiek tokias isvadas pasidarai. Sakiau, kad kartu su ziniomis, kazokiais pasiekimais daznai ateina ir puikybe, bet NEBUTINAI zmones jai pasiduoda. Aplamai neimanoma bendrai atsakyti vienu atsakymu i visas situacijas, tas pats alkoholikas, ar ligonis gali tureti n priezasciu, kodel jis toksai. Viena MAN aisku, kad priezastis ar keliso ju yra, gal ji ir nezinoma man siuo metu.

 

Del mano karmos, tai zinoma yra kazkokia priezastis, kad as negyvenu tevyneje, zinoma yra kazkokie prisidirbimai, butu labai keista tiketis, kad as kazkokia sventoji, bet gimiau paprastoje seimoje, kur tevai, net padeti nelabai daug galejo gyvenimo pradzioje, tik kiti sako atviksciai skolos gali buti kaip tik tai saliai, kurioje ir gyveni, visaip gali buti.

 

Kriskcionybe man per daug uzsikabina uz kancios, jos filosofija, tik skurdziai ir kankiniai gali i dangu nueiti, man tai nera priimtina...bet kam tinka ir patinka tai valio.

 

o kodel manai,kad vezys tai baisiausia liga? Kaip tik tai duodanti sansa liga, baisiausia yra staigi mirtis, kai nebeturi sansu pasikeisti, pasiruosti, kazka apmastyti. Kazkada skaiciau moters sirgusios veziu mintis, kad vezys tai jai likimo dovana, nes galejo numirti staiga po infarkto ar insulto. Aplamai kodel taip nori visus sumatuoti ir suskirstyti, geras, blogas, geresnis? Pvz mano mamai yra odos liga, aisku tam yra priezastis, bet ji del to gal daug sveikesne, nei bendraamziai, nes turejo visa laika ziureti ka valgo, ziureti gyvenimo buda...Visi turim savo bedu, savo ligu, savo silpnu vietu , savo neteisingu poelgiu, kad ir siame gyvenime, apamai nereikia lygintis, kas cia geresnis ar blogesnis, kam?

cia manes klausi? ka daryciau,jei susirgciau, aisku, galvociau,kad to nusipelniau, kaip gali buti kitaip, as netikiu chaosu ir netyci atasitinkaciom ligom, nei si sio nei is to? as negalvoju apie save gerai is kur tai istraukei?  :D i ta tema pasiklausiau video Trockio , matau, tau labai opi siuo metu vezio tema, tai gal rasi kokiu sau minciu? 

https://www.youtube....h?v=dpY-3ZWbuvo

 

Taip, zinoma, kalbi apie puikybe, zinoma nereiktu jai apsiduoti, kaip ir kitom visom "nuodemem". Kriskiconybe daug ka paaiskina, kaip ir kitos religijos daug ka paaiskina, bet ne viska, viska kartu sudejus aiskesnis vaizdas gaunasi. As pasitikiu ir tikiu Dievu bendraja prasme, ir manau, kad viskas ka guanu gyvenime yra tai,ka pati uzsidirbu, ka susikuriu, nes Dievas yra teisingas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 07 gegužės 2019 - 13:00
Nusišauti tik belieka biggrin.gif
Atsakyti