QUOTE(Monteverte @ 2019 05 03, 15:09)
tai suprantau, kad protėvių teorija tu nepatikėjai.
Gaila
Monteverte, kodel aš turiu tiketi dar viena teorija? ju gi dešimtys. nei tikiu, nei netikiu. primu viską neutraliai.
pagal proteviu teoriją, tu gi nekyli aukšciau...jei esi tokia laisvos dvasios, jei būtum - nesimušinetum su cambala ir aimeja, o dabar "deblini jas" kiekvienam žingsny. skiri joms savo energiją, tai tau negaila SAVO PACIOS gyvenimo?
(kiek jogoje "prasvalai", tiek cia visą brudą atgal savo noru krauniesi).
gali gi rinktis neutralius postus, argi ne.
tu rasei: tavo misija - demaskutoi tokias, kaip cambala. bet gi pati žinai: nera jokios misijos. tu pati susigalvoji, kam skirti sau energiją. o galetum tikrai buti laisva, ir tyra nuo viso šito brudo. (netgi savęs pacios. nes brudo yra pas kiekvieną mūsu.
)
jau gi isitikinai, pavadintos debilemis, jos netaps kitokios, o tu sau "gero" del to nesikrauni. man tai tolygu tas pats kaip būti bare ir irodineti girtuokliui, kad jis girtuoklis, perimti jo žargoną ir muštis su juo tame paciame lygyje. davei syk i snuk,i nusispjovei ir nuejai. o ne sedi, rašineji ir tt.
ne, rimtai jei tau rūpetu pasigerinti savo "lygmenis", gi neskirtum tiek laiko kolionems. be freeeee
Lutuke,
aš skaitau atidžiai. iš mūsu (ankstesniu)
pokalbiu sakei: "geri/apsiskaitę" žmones" būna pasikelę, "papuikę, išpuikę", todel ir "suserga". o kaip su alko, prasirūkeliais? su antsvoriu? kemša ką nori, dergiasi, koliojasi, mušasi...ir tikrai ne visi suserga vežiais per gyvenimą...ir ką aiškinti vaikui. kad gali būt storas, rukyti, geri, ir visko gali būt - kad numirsi 90ties...nes taip ir yra...
bet tiek to, man gi nerekia atsakymu...cmano pasvarstymai yra gerybine provokacija, kad "nemąstytume siaurai ir nemanytume, jog žinome visus atsakymus".
užtat man patinka christian attitude, kad kancia yra paslaptis (o ne būtinai "prisidirbimas" iš anksto".)
analogiškai (vertnimas) - ant tiek lietuve Lutuke prsidirbo savo šaly (iš anksteniu gyvenimu), kad nebeišgalejo joje gyventi,(kaip daugelis) ir teko iešktos laimes svetur.....
analogiškai: (Moonte, atleisk, Moonte idejau), - tokia baisi ta Moonte, iš mūsu visu labiausiai, kad serga rimta, o mes dar nesergame. (dar!)
im pavyzdi su savim: apie save irgi gerai galvoji, vat daraisi "gera', geresne, valaisi", o bac, kai būsi 50ties, tau(neduokdie) irgi vežys....tai ką tada? ką apie save galvosi? kad to nusipelnei? kad karma prisivijo? dabar tai galvoji gerai, o tuomet - dar geriau?
svarbiausia - kad žmogus negyventu isuptas i beprasmes kaltes/menkinimois/pukavimosi prieš kitus gniaužtus....