Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Per radija snekejo viena mosklininke, apie tai, kad ir delfines turi klitoriu,matomai visiem gamtoje myletis smagu :lol: pavasaris, o jus susiraukusios cia kaip petnycios, zydi, kvepia laukai, saulyte sveicia, ilgas savaitgalis mums nusimato... :wub: 

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 05 02, 17:01)
Kur as sakiau, kad viskas siaip sau?
As teigiau ir teigiu, kad tavo "magija" yra juoka keliancios pasakeles is neturejimo ka veikt ir bandymas pasijaust reiksminga.

biggrin.gif kas patyrė ant savo kailio, tai nesijuokia, o verkia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 05 02, 16:52)
aš tai karmos nesuprantu daug kur. eilniams žmgeliams (pažodžui suprantantems karmą) tuomet laisve bet kaip pataikuniškai girtis. 
viską galiu interpretuoti kaip noriu.
tarkim, gal tai, Lutuke, tavo karma, kad tau Lietuvoj nepasiske. tuomet "nevaryk" ant tu, kuriems cia gerai, jie myli ir nori, ir patinka, REALIAI PATINKA Lietuvoje gyventi.
mano karma kokia? kad nesurandu draugiu, su kuriomis i ameriką pakeliaut galeciau? nes ne viena negali sau tą leisti....  unsure.gif turbūt.
o karma žmogaus, (kurios cia raset), kuris papuole po automobiliu? galbus jis trauke senute ir gavo per galvą. o jei butu savanaudis, ejes ir praejes pro senutę - butu nepapuolęs, suprask, butu išvengęs karmos.
o jei aukojosi, papuole ant mašinos, tuomet žinoma - anam gyvenime nebuvo geras, maniakas ar siap tinginys, lūzeris? ar pats vaiką po ratais pakišo?

o ką darai tuomet drauges laidotuvese. baksnoji jos vaikams i akis ir sakai - jusu mama to nusipelne. vriedna buvo anuose gyvenimuose.  ha ha. taip jums ir reikia. ir jus nusipelnet but našlaicais, nes anuose gyvneimuose kitus našlaiciais padaret.
imkim kitą draugę.  atrode tau toka gera visą gyvenimą ir bac, vežys. tai ką tada jai - reik ir baksnoji, taip tau ir reikia, maniake, tu prisidirbai. jai to nesakai i akis, tik - slapcia dziugauji.
smagu, ar ne?
rasiau anam poste - europa prisisauke hitlerio, dabar mes - putino. tai kaip cia iseina?
kam ta empatija reikalinga - slapta vis tiek galvoji - na ir gerai, zmogus prisidirbo?
o pacios ant saves taip pat galvojam - prisidirbom/nusipelnem tokiu vaiku, tokiu vyru, tokiu draugiu...tokios malonios SM atmosferos....

o tarkim atvirksciai. viskas sekasi. daugiau maziau. bet kaip cia reikia moketi dziaugtis...dziaugies dziaugies ir bac i gyvenimo galą koks baisus ivykis, avarija. tai vel...ką tai reiskia? zmones tave slovino, mego  mylejo, buvai geras, padejai vaikams, senukams - o pasirodo ne....kadangi tave ištiko didi neganda, vadinasi, esi uzsislaptinęs maniakas, sadistas, žulikas- iš anu gyvenimu.

jeigu taip mąstyti, tai....
kaip krikšcionys aiškina kancią, nenusakomą kancią ir paslaptingą kancią - man priimtiniau...

tai suprantau, kad protėvių teorija tu nepatikėjai.
Gaila ir be reikalo smile.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 05 02, 17:19)
Bandymas pasijausti reikšminga.

Įdomu kaip? Jei taip būtų, tą būčiau padariusi tik prisijungusi. O aš kaip tik labai ilgai nėjau į jokias ezoterines ar Dievų temas smile.gif Nuėjau tik dėl užsimezgusios įdomios diskusijos, na neištvėriau. Bet ir tai nioeko tokio nerašinėjau, kol debilė cambala neišlindo. Jaučiau pareigą debilę įspėti. Jei ne ji, nė velnio nesužinotumėt. Tai jums ne reklama kokia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 05 03, 16:34)
Taip taip. Ir as dar papliotkinsiu. Tavo neadekvati reakcija parodo, kad tu labai noretum, kad taip butu, kaip tipo sako tavo sunus, bet deja nera.  biggrin.gif

Ka tipo sako mano sunus man butu?
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 05 03, 16:30)
ale tau rimtai kazkas susisuko  biggrin.gif
prancuzai yra abieju lyciu, prie ko cia grozis ir bendravimo kultura?

Nu bet neatitinki prancuzisko standarto, kaip besukiotum.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 05 02, 19:32)
Nieko tu nezinai. Tiesiog tavo realybe yra tokia. Gyvenime nieko reiksmingo nepasiekei, nei aukstu pareigu, nei gero darbo, nei pasiturincio gyvenimo, nei kazka nuveikei ispudingo, nei tavo seima  kazkokia grazi, kad zmones kalbetu ir t.t.EIline tu ir tai nera nieko blogo.  Bet tau norisi buti isskirtinei, demesio troksti, pavydi kitiems viso to. Todel susigalvojai savo galias ir kokia tu ,,kitokia". Bet vistiek prasimusa i virsu tavo blogosios savybes- pavydas, kerstingunas, atjautos nebuvimas, tu nemoki nuosirdziai pasidziaugti zmogaus sekme ir paliudeti atsitkus nelamei.  Piktdziuga ima virsu. As tau pries kelis metus sakiau ta. Ypac  buvo akivaizdu, kad tu pavydi atsakingas pareigas uzimantiems-gydytojams, policininkams, valstybes tarnautojams ir kt. Nes dziugavai del ju klaidu. Negerai taip. Juk nusisuka zmones nuo taves. As tau draugiskai sakau.  4u.gif

Niekada nenorėjau viešo gyvenimo ar kad kaimynai kalbėtų, nesvarbu, kad net ir pirštais rodytų kaip į pavyzdį. Tu mane labai klaidingai įsivaizduoji ir nenuostabu, nes esi užblokuota moteris, gyvenanti savo pasaulėlyje, bandanti įtilpti į visuomenės ribas ir normas.
Aš labai mėgstu tylą, privatumą, ramybę, gamtą. Aš niekada nevažiuoju užsienyje į sostines, į miestus, į centrus, supranti? Aš renkuosi kuo mažesnį kaimelį, kuo arčiau gamtos wub.gif
Matantys žmonės iš mano kolegų teigia, kad aš esu Stichijinė. Gal todėl tokie labai žemiški, tik pagrinde pilvo reikalais besirūpinantys žmonės kaip tu, visiškai manęs nesuprantate smile.gif
Dėl klaidų džiūgavau ne dėl to, kad jų pareigose norėčiau būti. O dėl to, kad jie yra praktiškai nebaudžiami ir tik viešumas juos bent kiek ant žemės nusodina. Tu visiškai manęs nesupranti, nu visiškai klaidingai apie mane mąstai. Nu bet tai tik tavo problema, supranti? Tau reikia keistis ir žvelgt plačiau, ne man. Tu visus postus skaitai primityviai, pirmokėlio metodu, tai yra baisu, juk suaugęs žmogus esi. Net nesugalvočiau taip galvoti apie kitą, na nebent matyčiau jį, matyčiau, kad koks apsimyžęs, girtas, išmuštais dantim, na taip taip, gal ir mąsto tada primityviai, nu bet taip galvoti apie forumietį? Labai keista, kad tu tokia esi.
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2019 05 02, 20:43)
Tai protingam zmogui to nereikia, bet Monteverte kitokia. Pav ar sugalvotum eidama  i vestuves veztis suni? As tikrai ne. Bet ji vezesi. Lakste pavedziot ir t.t. Ar ne noras  pasirodyt?  biggrin.gif
Taip ir galvojau.  smile.gif

Nu debilka ir tu, neveltui abi su cambala ant manęs lojat biggrin.gif
Koks dar noras pasirodyti? Tipo mano šuns tie žmonės nematę? Visi normalūs žmonės visur imasi savo šunis. Užsienyje jau senų seniausiai tam visa bazė suruošta, o kad tu lygiuojiesi į gūdžius rusus, tai tik tavo problema 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 05 02, 22:45)
Tu pati rasei, kad tavo motina taves neaugino. Laksste savo mama priziuret. Is to pas tave tokia pagieza..
Nesikartok kaip pqpuga - forume tavo charakteris lb atsiskleizdia.
Nekyla. Tu esi nenormali. Is taves jau atvirai juokiasi tavo seimininke ir visos kitos nares.
Susimastyk apie tai 4u.gif .

kokią dar mamą? debile tu debile...
kaip tu supranti žodį neaugino? kad mažiau kiek namie buvo nei tėtis, tai nereiškia, kad neaugino. Išsiklizmuok smegenis, kauše
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 03, 19:55)
Tau reikia keistis ir žvelgt plačiau, ne man. Tu visus postus skaitai primityviai, pirmokėlio metodu, tai yra baisu, juk suaugęs žmogus esi.

Aha, tu gi rasai neprimityviai. O tiesiog nezemiskai protingai, brandziai, tokia visa arciau gamtos, tyra ir tyli.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 03, 19:55)
Nu debilka ir tu,

debile tu debile...

. Išsiklizmuok smegenis, kauše

Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 05 03, 13:29)
Kiek esu sutikusi prancizu, visi jie buvo arogantiski sikniai.


Mano patirtis - atvirkštinė, kuo aukštesnės pareigos/atlyginimas, tuo paprastesnis gyvenimo būdas: Sorbonos universiteto profesorė 60+ metų po Paryžių važinėja dviračiu, 6+ restoranų Paryžiuje bendrasavininkis išimtinai dėvi džinsiukus ir t.t. Taip, snobizmas jaučiasi, bet tik iki tol, kol pašnekovas tavęs neįvertina kaip intelektualiai lygiaverčio.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 05 03, 19:16)
Aha, tu gi rasai neprimityviai. O tiesiog nezemiskai protingai, brandziai, tokia visa arciau gamtos, tyra ir tyli.
Papildyta:

Cia taip patvoriniu stichijos pasireiskia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 05 03, 17:45)
Nebuk sena bumbeklė

Man galima, as jau metuose biggrin.gif
Atsakyti

59022701_370721966883345_292480266477450

Atsakyti

Hallo wuman

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2019 05 03, 21:22)
<p>Hallo wuman</p>

buena sandia biggrin.gif
Atsakyti

Kiek esu sutikusi prancizu, visi jie buvo arogantiski sikniai.

Na o aš priešingai galiu pasakyti. Teko bendrauti su keliomis prancūzėmis stažuoteje, labai malonios moterys. Labai paprastos, jokios arogancijos, išsilavinusios. 

Labas mergaitės  :4u: Arbūzui irgi  :D 

Atsakyti

Rwiskiasi neatitikai prancuzisko moters grozio etalono.

 

Įdomus pastebėjimas, jei žmogus neatitinka tam tikrų grožio ar intelekto standartų,tai su juo galima elgtis chamiškai. :blink: Sveiki visi šeštadienio rytą. :4u:

Labas rytas Arbūziuk  :4u: Žinai,kartais pasiilgstu tavo pokvailių prikolų  :D 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 04 gegužės 2019 - 06:40