QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 05 03, 12:57)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72425016" data-time="1556877229"><div><p>rasiau:
tikiu ,kad yra graziu vietu, mes ne po turistinius rajonus vazinejom, siaip pakeliui tik kas buvo uzsukom.</p></div></blockquote><p>As nemanau, kad Prancuzijoje yra nors vienas neturistinis "rajonas". Nuvaziuok bele kur, ten koks kaimas, su 10am amziuje statyta baznycia. As garantuoju, kad butume nusuke nuo savo kelio 20 km ir pamatytume 3is pilis.
</p>
Tai va nuvaziavom bele kur ir likom issigande La Havre man dar ir dabar baisu atsiminti
, nezinau kur mes ten buvom kokiam rajone, bet buvo jau vakaras, siukslynai, viesbuciai uzdaryti, aisktleses su grandinem ir spynom uzrakinti. kelias toks durnas, kad isuki ir pasisukti turi vaziuoti kelis kilmometrus ir cia mieste, juokavom,kad ci aglaima butu koki siaubeka filmuoti
Paskui kaimeliai kur uzsukom irgi kazkokie man baisoki, nu nezavi manes nei baznycios, nei griuvesiai, nei apsamonoje namai, Airijoje irgi ju ant kiekvieno kampo. Tie masiskai tresiami laukai, smarves kazkokios nu vienu zodziu, nieko ypatinga nepamaciau pravaziuojant, o kad yra graziu vietu taigi neneigiu, visur ju yra musu planeta zeme labai grazi. Keliaujant is Airijos i LIetuva, tai va Vokietijoje jau atsigauni, jau ir maistas skanesnis ir ten tai tvarka, kaimukuose net blizga viskas atrodo ten plauna viska
O Belgija man skurdziausiai pasirode is visu saliu tuo keliu, o i sona tai didizausi siukslynai Ispanijoje, kiek maciau, kazkokia keista pas juos tradicija sedi pvz kavineje ir siuksles po kojom meta, cia irgi ne turistiniai rajonai
Lietuvoje palyginti su tom salim tikrai daug graziau ir svariau, bet zinoma, kai zinai kur , yra irgi pobaisiu vietu, tai visur taip kur uztaikysi, kai kur blizga, grazu ispuosele, tai kur savartynai....