Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 05 03, 11:30)
Tegul keliauja kpl jauni. Nekiskit savo pasenusiu trigrasiu ir nemokinkit. Kiekvienas mokinasi is savo klaidu. O jauniems visas pasaulis atviras. Pripazink -  tu jau per sena butim lakstyti po svieta. Tokiu metu jau reikia tureti seslia vieta,  seima,  vaiku (jei mori)

Gal tikrai prasivalyk putas biski? Mano klausimas ir buvo apie keliones. Kad nebutina laukt studiju pabaigos, galima pastudijuot kad ir keliose salyse, pasiziureti, kur gera.
O apie senatve ir keliones tai nusisneki isvis. Kas kada nori, tad tads ir keliauja, jauni seni, su vaikais ar be ju. Nebuk senos cioces mastymo. Dar sakai, kad as norejau kazka pamokyti, pasiziurek i save, kaip sneki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 05 03, 12:07)
Kaip tu parasei,  taip as ir atsakiau. Ko tu dar nori?  Patariau geriau ziureti savo vaikus,  nei kitu vaikais rupintis.
Tu turbut is tu,  kurios apšneka draugių vaikus?


Tavo reakcija neadekvati. Ir jei tiesa, kad tavo vaikas dar net neistojes i univera, tai jo sapaliones tiesiog juokingos.

As esu is tu, kurie suvokia realybe ir nebijo pasakyt, kai mato jog zmogus nusisvaigsta, net jei tai butu juosavas vaikas.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 05 03, 08:21)
I Prancuzija gyventt vaziuoja tik negrai is Siaures Afrikos ir tie grudzias prie Calais uosto, kad kazkaip pabegti i UK.
Tarptautines kompanijos Prancuzijos nemegsta del durnos kalbos, kuri jau niekam neidomi, niekas mokintis nenori ir nacionalizmo, bei komunistiniu darbo reguliavimo istatymu, mokesciu. Isimciu mazai.
Va per Brexita Paryzius norejo, kad kompanijos is Londono persikeltu... Na kas gali kurtis ten kur viskas prancuzu kalba, kur socialistiniai drakoniski mokesciai verslininkams.

Siaip mintis buvo, kad kai kurios salyse versle yra daug formalizmo ir biurokratijos. Tai Prancuzija su Vokietija butu viena is lyderiu.

lotuliukas.gif turi gera jumoro jausma.

Man sake, kad Marselis vadnamas 3 km Afrikos smile.gif
Siaip visose salyse visko yra, bet Prancuzija man nepatiko, pirma del tos kalbos, kai kalbi su jais angliskai, o atsako prancuziskai. Antra oaklinka irgi nepatiko, buvom uzsuke i kelis miestus, tai viename is vis man taip baisu pasirode La Havre lyg vadinasi, siuksles, nykuma, viesbuciai 9 vakaro uzsidaro doh.gif , paskui kaimai pravaziuojant irgi man tokie baisoki pasirode, pelesiasi ir kerpem apauge, tikiu ,kad yra graziu vietu, mes ne po turistinius rajonus vazinejom, siaip pakeliui tik kas buvo uzsukom.
O drauge prancuze sake, kad jie prancuzai labiausiai pasikelusi tauta lotuliukas.gif nors siaip dirbau su keliais tai faini zmones visai, visokiu yra kaip ir visur, bet virtuve man ju nelabai, artimesne daug italu butu.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 05 03, 10:43)
bet kalbant bendrai, tai Europa nera atsilikusi. pvz Airbus konkuruoja su Boeing, visi automobiliu brandai Vokietijoje sekmingai gamina. As jau nekalbu, kad bet kurioje srityje vistiek rasi imone, kuri zymi pasauliniu mastu ir turi centru cia. Europoje yra Google, Intel, Nvidia, Thales ir trololo.


Rusai teigia, kad ju atominiu ginklu ir aplamai ginklu pramone, konkuruoja su Amerikieciu, kosminiu technologiju pramone - irgi.

Rusijoje irgii yra goodle, Intel, Nvidia...

Na sitas tai prajuokino. NVIDIA yra amerikos firma, Intel irgi, google - irgi. Tai aukstu technologiju imones, neisivaizduojamos NACIONALISTINEJE EUROPOJE, kur KAS KELI SIMTAI KILOMETRU - VIS SKIRTINGOS KALBOS, SKIRTINGOS BIUROKRATINES NESAMONES ir kur pataikaujama degradams ir nusikalteliams.

Paimkit Lietuva...... na sunku suvokti bus. Geriau nuvaziukit i Latvija ir vien nuo latviu kalbos jums pasidarys bloga ir ten NENORESIT GYVENTI, o kur dar visokios post USSR nesamones?
Atsakyti
Kiek esu sutikusi prancizu, visi jie buvo arogantiski sikniai.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 05 03, 10:43)
Neteisus, nes pernelyg apibendrino.
</p><p>Butu idomu suzinoti, ka tavo sunus studijuoja. Tarkim jo sritis kazkokia isskirtine, bet kalbant bendrai, tai Europa nera atsilikusi. pvz Airbus konkuruoja su Boeing, visi automobiliu brandai Vokietijoje sekmingai gamina. As jau nekalbu, kad bet kurioje srityje vistiek rasi imone, kuri zymi pasauliniu mastu ir turi centru cia. Europoje yra Google, Intel, Nvidia, Thales ir trololo. Vardint ir vardint.
</p><p></p><p>Yra ir technologiju, kurias japonai ir amerikieciai perka is tu paciu lietuviu. Ir ne del mazos kainos (nes nera ji maza), o del kokybes. Ir algos tose imonese yra super.
</p><p></p><p>O del azijos, tai as visu pirma pasidomeciau ju darbo kultura. Apie Japonija esu tik skaicius, bet Korejoje draugas gyveno. Butasis laikas, nes dirbti po 12 val per diena, savaitgaliais, negauti atostogu (nes sefas neisleido jo uztarnautu, pagal istatyma priklausanciu atostogu) nera labai cool. Gal kai kuriems ir yra, bet trumpa laiko tarpa. Snekejau su inzinbieriais is Signapuro. Tas pats. Ten jokio balanso tarp darbo ir asmeninio gyvenimo.
</p><p></p><p></p>

japonai perka is LIetuvos biciu pieneli, negavau pernai is savo bitniko, viska japonai ispirkto, uzsisakem siemt is anksto.

s... tos visos jusu technologijos, kai narturalumas dingsta, kai nei maisto normalaus, nei vandens svaraus, nei oro tyro nebelieka...
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 05 03, 12:29)
Kiek esu sutikusi prancizu, visi jie buvo arogantiski sikniai.

tai mano drauge irgi tokia, ir to neneigia, bet kai susipazysti artimiau pamatai ir ta zmogu uz tos kaukes, dar dirbau su keliais restorane , tai irgi faini vaikinukai, prisijuokaudavom O jau head shefas, bosas prancuzas tai jau nu lai eina nakti lotuliukas.gif nepatiko man, per didelis tas susireiksiminimas, ir sureiskminimas viso to aptarnavimo, nu suprantu restoranas 5 * , bet airiai nerpate, labai mazai kam patinka toks posh stiliukas, bet uztat ten ir airiu prisiziurejau snobu is aukstuomenes, kuriu siaip nematai gatvese lotuliukas.gif
Atsakyti

Rusai teigia, kad ju atominiu ginklu ir aplamai ginklu pramone, konkuruoja su Amerikieciu, kosminiu technologiju pramone - irgi.

Rusijoje irgii yra goodle, Intel, Nvidia...

Na sitas tai prajuokino. NVIDIA yra amerikos firma, Intel irgi, google - irgi. Tai aukstu technologiju imones, neisivaizduojamos NACIONALISTINEJE EUROPOJE, kur KAS KELI SIMTAI KILOMETRU - VIS SKIRTINGOS KALBOS, SKIRTINGOS BIUROKRATINES NESAMONES ir kur pataikaujama degradams ir nusikalteliams.

Paimkit Lietuva...... na sunku suvokti bus. Geriau nuvaziukit i Latvija ir vien nuo latviu kalbos jums pasidarys bloga ir ten NENORESIT GYVENTI, o kur dar visokios post USSR nesamones?

O tai pamokei mane. Nezinojau, isivaizduok, kad NVIDIA ir kitos paminetos is USA. As siaip rasiau, kad jose ir gyvenant Europoje gali dirbti, nes jie turi CIA savo centru. Nereikia skristi i USA, kad dirbti google. 

Atsakyti

lotuliukas.gifturi gera jumoro jausma.

Man sake, kad Marselis vadnamas 3 km Afrikos smile.gif
Siaip visose salyse visko yra, bet Prancuzija man nepatiko, pirma del tos kalbos, kai kalbi su jais angliskai, o atsako prancuziskai. Antra oaklinka irgi nepatiko, buvom uzsuke i kelis miestus, tai viename is vis man taip baisu pasirode La Havre lyg vadinasi, siuksles, nykuma, viesbuciai 9 vakaro uzsidaro doh.gif, paskui kaimai pravaziuojant irgi man tokie baisoki pasirode, pelesiasi ir kerpem apauge, tikiu ,kad yra graziu vietu, mes ne po turistinius rajonus vazinejom, siaip pakeliui tik kas buvo uzsukom.
O drauge prancuze sake, kad jie prancuzai labiausiai pasikelusi tauta lotuliukas.gifnors siaip dirbau su keliais tai faini zmones visai, visokiu yra kaip ir visur, bet virtuve man ju nelabai, artimesne daug italu butu.

Apie keliones Prancuzijoje tu geriau nepasakok. Ten kiekvienam regione pilna ispudingu vietu, mazu kaimeliu, baznyciu, gamtos grozio. :wub:

Yra graziausiu Prancuzijos kaimeliu sarasas, tai kiekvienas kaip is paveiksliuko. Levandu laukai, cikados, vidurzemio jura :wub: . Dauguma zmoniu zino tik Paryziu ir Nica, bet ten is tikruju tiek lankytinu vietu, kad galima menesi vaziuot ir dar visko nepamatysi. Kiekvienas regionas skirtingas tiek gamta, tiek architektura, tiek virtuve.  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 05 03, 12:46)
As siaip rasiau, kad jose ir gyvenant Europoje gali dirbti, nes jie turi CIA savo centru. Nereikia skristi i USA, kad dirbti google. 


Manau ir Indijoje turi ir gal dar kur, bet nieko tai nereiskia. Svarbiausi projektai vyksta USA, gabus specialistai pakvieciami i USA, O europoje lieka tie, kuriu neverta vezti i USA.

Barclays ta pati padare. Pamate, kad Lietuvos IT specialistai daugumoje nevyke, tai geriausiu pasiime i UK, o kitus atleis, jau centra Indijoje ikure
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 05 03, 12:50)
<p>Apie keliones Prancuzijoje tu geriau nepasakok. Ten kiekvienam regione pilna ispudingu vietu, mazu kaimeliu, baznyciu, gamtos grozio. wub.gif
</p><p>Yra graziausiu Prancuzijos kaimeliu sarasas, tai kiekvienas kaip is paveiksliuko. Levandu laukai, cikados, vidurzemio jura wub.gif . Dauguma zmoniu zino tik Paryziu ir Nica, bet ten is tikruju tiek lankytinu vietu, kad galima menesi vaziuot ir dar visko nepamatysi. Kiekvienas regionas skirtingas tiek gamta, tiek architektura, tiek virtuve.  wub.gif 
</p>

rasiau:
tikiu ,kad yra graziu vietu, mes ne po turistinius rajonus vazinejom, siaip pakeliui tik kas buvo uzsukom.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 05 03, 12:50)
Apie keliones Prancuzijoje tu geriau nepasakok. Ten kiekvienam regione pilna ispudingu vietu, mazu kaimeliu, baznyciu, gamtos grozio. wub.gif


Yra graziausiu Prancuzijos kaimeliu sarasas, tai kiekvienas kaip is paveiksliuko. Levandu laukai, cikados, vidurzemio jura wub.gif . Dauguma zmoniu zino tik Paryziu ir Nica, bet ten is tikruju tiek lankytinu vietu, kad galima menesi vaziuot ir dar visko nepamatysi. Kiekvienas regionas skirtingas tiek gamta, tiek architektura, tiek virtuve.  wub.gif 



Pranuzijoje tikrai yra neblogu vietu. Nica -nieko gero, bet salia esantis Eze - ispudingas, Verdono slenis - ispudingas, Provansas - neblogas, Luaro pilys - ispudingos. Cia tai taip. Bet akonomika tai neispudinga
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 05 03, 12:50)
Manau ir Indijoje turi ir gal dar kur, bet nieko tai nereiskia. Svarbiausi projektai vyksta USA, gabus specialistai pakvieciami i USA, O europoje lieka tie, kuriu neverta vezti i USA.

Barclays ta pati padare. Pamate, kad Lietuvos IT specialistai daugumoje nevyke, tai geriausiu pasiime i UK, o kitus atleis, jau centra Indijoje ikure

sakai nevyke? as galojau,kad kaip tik lietuviai stiprus, gi protingi zmones? siaip nepazystu lietuviu programuotoju, nesivaizduoju net kaip ten dirba zmones lietuvoje, ir siaip lietuviskai nei terminu nezinau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 05 03, 12:55)
Pranuzijoje tikrai yra neblogu vietu. Nica -nieko gero, bet salia esantis Eze - ispudingas, Verdono slenis - ispudingas, Provansas - neblogas, Luaro pilys - ispudingos. Cia tai taip. Bet akonomika tai neispudinga

Visuose salyse tikrai yra ispudingu vietu, gamta aplamai visur garzi, kur naturali...
Atsakyti