QUOTE(given444 @ 2019 05 02, 19:03)
taip aš iš ne patirties ir ne proto.
teko palaidoti draugu ir pusbroli, cia mano ne patirtis.
aciu už ivertinimą.
o kuom emocijos blogai? aš proto neturiu kaip? prašau paaiškinti.
mano gyvenime tiek ir tiek real pavyzdžiu, kad pati nežinotum, kaip ką aišknti.
veziu suserga liaunos, kudos, negeriancios, mesos nevalgancios, gyventi leika buduliai, rajunai, su pilvais, smirdantys, alkoholikai.
tai kaip aišknti vaikui, kodel girtuoklis liko gyventi?o kodel gera drauge, kuri visą gyvenimą padejo, tobulejo, mete darbą, atsidave darželio vaikams, sypsojosi, mire?
tu jau man atsakei: tai gal mano drauge "pasikelusi" buvo.
tuomet pagal vedas: "žulike" anuose gyvenimuose - ne kitaip.
ziuriu visai nesusisnekam
, ar tu seki tai, ka rasai ir i ka konrkeciai as tau atsakau,ir atidziai skaitai mano atsakymus, ar siaip tik paskubom?
tavo parasymas:
papasakosiu, žinoma. man liūdna, kad tu net cia trauki viską pagal savo prizmę. tai negi nesugebi pasidžiaugti del kitu, juk nebutinai visi turi NENORETI grižti kaip kad tu....
mano atsakymas:
Ir vel tu per emocijas viska rasai, o as is patirities ir is proto, ne apie emocijas as. ---> patirti siuo atveju turejau omeny, kad as irgi taip pat grizinejau is uzsienio i Lietuva.
Dziaugtis galima ir siaip kas diena vien del to,kad gyvenam, tam nebutina prisigalvoti priezasciu,ypac kad kazkokie man nepazystami zmones vaziuoja i Lietuva gyventi O tau irgi nera ko liudeti del mano minciu. ===> Emocijos nei blogai nei gerai, tik siuo atveju paaiskinau, kad nematau prasmes dziugauti, kai niekas dar neivyko, kai pagyvens isikurs LIetuvoje tada ir galesim pasidziaugti, o dabar kol kas tik svajones, o kai jos realizuosis , kai bus rezultatas, tada ir pasvesim, kaip sako liaudes ismintis, nesakyk op, kol dar nepersokai upelio.
Nezinau kaip dar aiskiau parasyti.
ka pacitavau i tai ir atsakiau tau, prie ko cia dabar ligos isipaise?
Taip niekad nesakiau, labai keista, kad taip iskraipytai supranti mano mintis...
Tai gal toliau nesiplesiu apie karma, nes labai jau daug prirasiau ir ten visi atsakymai ,kuriuos vel keli, tai gal reiktu atidziau skaityti arba tada is vis neskaityti, jei nera laiko, nei sitaip iskraipytai....
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 05 02, 23:21)
UK buvo EU mazoji Amerika, AIrija dar toli nepasieke UK. Dabar bus liudna Europeleje su progresu ir galimybemis, kai Vokietijos verslo modelis prades rodyti savo atsilikima
Airija pralenke UK
Brexit deka, pas mus pereina didziausios imones, o kai kurios ir taip jau senai cia isikurusios. Apie Airija jauciu zinai tik is penisninku anglu
Palyginus su Lietuva Airijoje daug paprasciau su viskuo, kas susije su dokumentais, net jei pagal istatymus yra pvz reikia teisiu pilnu, kad vairuoti vienam, bet ir toliau vazineja visi su mokinio teisem
Airiam visiskai dzin visi ES sandartai, kas taip megstama kisti Lietuvoje, cia is vis net tokios frazes zmones nezino
Nu taip, aisku, po truputi vis kisa ir kisa viska, ir po krizes, aisku, daug pasikeitimu, seniau, tai is vis nei tu diplomu, nei pazymejimu, serifikatu ir t.t. labai kam reikejo kam rodyti, aferistai cia bujoti galejo