QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 05 02, 13:19)
Nemalonu gąsdinimai,ir įsivaizdavimas,kad esi aukščiau visų, ir dievo vardu gali bausti neįtikusius, kitaip mąstančius žmones.Už bjaurius darbus paprastai dievulis atlygina, bet manau jis neturi laiko tokiem niekam kaip žmogelių rietenos.
</p>
Jei sazine rami ir zinai, kad nieko bloga tam zmogui nepadarei, tai kodel turetu buti baisu?
Taip, sutinku, galima sakyti dievulis, visata, gamta, desniai , karma, kaip pavadinis, nepagadinsi, bet paskemes yra, jos daznai ateina pe rkitus zmones. O jei zmogus nieko blogo nepadare, tai niekas ir jam nieko bloga nepadarys. Taigi bijoti nera ko. O jei kas perspeja, kad jei taip elgsiesi bus blogai, tai ar cia gasdininmas?
Baime neigiama emocija, mintis, momentine normalu, bet jei joje pasilikti, gali sau susikurti neigiamu dalyku. Manau ir ggydytojai apie tai kalba...
Musu gyvenima kuria musu mintys.
O dievulis kas? ar ant debeselio sedintis diedukas, kad neturetu laiko?
jis yra visur ir mumyse ir mes jame.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 02, 13:13)
Taip. Tu labai teisi. Ypač baudžiami tie, kurie kenkia be svarios priežasties. Pvz. mano mama atsikraustė gyventi į vieną namą (čia kai aš dar gimusi nebuvau). Šalia gyveno vien šeima. Vienas vyras nusižiūrėjo mamą ir ėjo tipo pirštis. Bet jis toks na netašytas buvo, grubus labai toks, nelankstus. Mama pasidomėjo visa jo šiema, giminę, sužinojo, kad jie tokie nevalos galima sakyti, tinginiai, o mano mama labai darbšti, bitelė tokia. Na netinkamas jai toks žmogus. Ir jinai jį atstūmė gražiai, tikrai ne su matais. Na ir visa šeima labai įsižeidė. Kadangi kaiminystėje gyveno, tai kenkė visaip. Iš daržų vogė, pamazgas pildavo į mamos daržus, pletkaudavo ir t.t.
Su laiku visa šeima nuėjo dzindrom ir žiaurių dalykų jiems įvyko
taip man vienas zmogus gana aiskiai paaiskino, sako, tu sakai/darai bloga dalyka kitam, tai kaip sautuvas is abieju pusiu, kai sauni i kita, kiekviena karta sauni i save...o tam kitam dar klausiams ar pakenks, jei bus pakankamai sviesus tai ir nepalies..o sau visada pakenksi...
Jei zmogus sviesus, tai nei kitu purvas, nei kokie virusai ar bakterijos to zmogaus nepuls, paprasciausiai nebus terpes veistis, kaip pvz sarmineje aplinkoje nesiveisia grybeliai arba jei pakankamai deguonies organizme neutralizuoja neigiamus dalykus, padeda isisavinti maisto medziagas ir t.t. Patirdami stresa zmones sunaudoja daug deguonies...todel net patariama meditacijos, kvepavimo pratimai, kad atsatyti balansa, esant baimem, nerimui ir t.t..
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2019 05 02, 12:44)
Normaliam darbdaviui reikia žinių, o ne diplomų. Mano sūnus mokėsi savarankiškai, dalyvavo keliuose konkursuose, vieną iš jų laimėjo, o dabar kas pora metų keičia gerą darbą į dar geresnį (įdomesnį ir(arba) geriau apmokamą), ir niekam nerūpi, ar jis turi diplomą, ar ne.
Ivairiai buna, kai kur aukstasis viena is kerteliu, kad is vis kas CV skaitys, ypac didziosiso kompanijos arba reikia buti ypac gabiam ir tureti daug patirties, parodyti savo darbus, kad be diplomo kur priimtu.
Kalbu daug maz apie savo sriti, kuri dar gana tokia lanksti, kituose tai beveik neimanoma, visur reikia diplomu, labai sugriestejo visur tvarkos per paskutinisu 10 m.
Pazystu labai labai gera porgramuotoja slovaka, tai jis turejo vis tiek baigti aukstaja, mums destytojas sake, kad jis vienas is geriausiu visu laiku studentu, ir ka, jo neprieme niekas i darba , dirbo vairuotoju, kalba anglu jo nebuvo labai gera, tai gal dar tai kliudavo , nezinau, nesurpantu kartais darbdaviu
dabar lai nagus grauziasi
Bet Airijoje labai lanksti dabar tu diplomu gavimo sistema jau virs 23 m zmonem, daug kursu internete, kur isduoda sertifikatus, gali gauti auksto mokslo diploma, greiciau, jei turi atitinkamos patirties ...ausktojoje mosklas irgi daznai internetu ir t.t.