QUOTE(Kristi_na @ 2019 04 29, 10:23)
Lutuke, žaltys buvo ne vandenyje,
dažnai matau vandenyje...aš kaip ir Listeja. mano vasarnamis - Labanoro girioje
kokie jie faini...kaip siūlai...ir siaip Labanoro girioje žalciu lb daug....
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 30, 07:14)
būrekliuose jį mato su vaikais, daržan ir iš jis vežioja, žodžiu, būtų
prastai
kodel prastai? o tu nori vaikus augint? mano viena pažistama nenori ir neslepia to. nori savaitgaliu su vaikais... pramogu....ir kuo ji blogesne....
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 30, 08:24)
O tau Marija visgi realiai apsivaisino nuo Dievo,
realiai.
taip, tikiu pasakomis (kaip tu ivardijai), kol kas nors neirode priešingai.
taip pat ir Dievu (pa kolkas dar tikiu
)
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 30, 08:12)
kai užėjo sunkus laikas, susiradau viską, kad išgyvenčiau.
Ir jums vieną dieną tas laikas ateis
o man atvirksciai
visą gyvneimą tikejau Dievu, ir ne vien tik ta. buvau 200pr idealiste, naivi, super/opitmiste and what not...galedavau visus savo pinigus visiems kiemo vaikams isdalint, viską nešdavau iš namu
uteletus kiemo vaikus žiūredavau, gailedavau ju...
iki susidūriau su daug daug kancios pasaulyje. ir nors dabar gyvenu geriau negu daugelis, nebežinau, ar tikiu. (gal tai jau agnostiko stancija?)
kad ir siandien. važiavau i kitą lietuvos galą ( trys renginiai), ir skaiciau Elle Wessel "Naktis". 15mecio prisiminimai apie Aušvicą. klaikuma.
ir vel - kurgi Dievas? Autorius, pats viską užrašęs, buvo toks (kaip aš): tikejo Dievu, meldes jam dieną nakti, kol nesusidūre, kaip jis pats rašo, su absoliuciuoju blogiu. o tada viskas sustojo, mire. amžinoji naktis.
jei tiketi vedomis, žydai ir visi kurie buvo gimę tame laikmetyje, tieeek, vadinasi, prisidirbe ankstesniuose gyvenimuose buvo, kad et
buvo verti pavirsti muilu, pakuromis, neskaitant viso kito.
jokio gailescio, jokios užuojautos, jokios empatijos, karma ir tiek.
(o hitleris - tik karmos vykdytojas.
)
jeigu jums, mergos, kas dabar nutiks, autoivykis, neduokdie, atlyginimas sumazes, tevai apsirgs, svorio priaugsit (nors tiek pats sportuojat ir needat kibirais), orgazmo nebepatirsit, - karma, mielosios
atminkit.
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 30, 07:10)
Ubuntiene tai isimtis. Ji cia aiskina, kaip ji myli savaji, bet faktai kurie lenda is jos pasakojimu, leidzia tik gailet jos vyro.
aš iki šiol nesuprantu, kodel ant jos taip varai. ji taip tiktu tau, kaip antra puse. ji tokia silta, moteriška, ir šiaip dauguma tavo postu "palaikina", o tu kaip užsimerkęs. sugebetu ji taip tave apmanipuliuoti (gerąja prasme), kad tu tik nestum ir nestum jai pinigus (uzdirbtum 3gubai daugiau).
pagal vedas - gera moteris ikvepia vyrą uždirbti.
aš vat neikvepiu kažkaip.
abu mano vyrai uz mane maziau uzdirbo.
ir net abu meiluziai.
iskaitant dabartini.
blyn, kas cia darosi. bet gi nemesi vien del to gero meiluzio.
pasikalbam kartais: pinigus moteris gali pati uzsidirbt, o kad gerai kas pamyletu, tai lobis -sunku rasti
uztat geriau jau gera meile (puiiiikus meilužis) negu pinigai ir vyras, kaip totalus pagrabas lovoje .
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 30, 11:15)
Geru cia kazkaip nematau. Net suvaidinti geru nesugebat...
super. pritariu. šimtas balu.
svarbu Idomucia su savo postais nevaidina gero. o gera moteris jam viena - tpji, kuri SM nesedi, (butent jo žmona), nes jis net neleistu jai cia sedeti.
geros dienos, truputi parasiau, atleiskit, primaliau i vieną, ir einu toliau....
iki kito karto.....