QUOTE(Monteverte @ 2019 04 24, 15:22)
ar būtina ją valgyti? aš atsisakiau. Mano organizmas rodo, kad tai jam į gerą
bet mirtis (tiskliau priešmirtinė būsena) irgi skirtinga būna. Gali būti labai ilga, varginanti, kankinanti ir staigi. Tai va, kaip ir negali nesukti visai galvos
tai va
Mano mama 70 ir visai sveika, o ant jos "pyksta" kai kurios drauges, kad ji sveika, nesiguodzia, kad jai kas skauda, negeria vaistu, nu kaip dabar sena ir sveika, taip gi nebuna, reikia sirgti, darytis sanariu, dubenu ir kitokias operacijas, gerti vaistus ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 24, 15:55)
ir tipo nuo0 tavo valgymo priklausys kaip mirsi? ty skausmingai ar ne?
nu is dalies taip, o ka nezinojai? mano teta visa gyvenima valganti riebiai, skaniai ir daug jau pasikeitusi kraujagysles kojose, dabar jau diabetas uzpuole, svoris didziulis, sunkiai paeina, jau gydytojai net sako,ak dtai nuo maisto,ka valgyti, ko ne, bet tai kam rupi?
tie patys beveik genai ,kaip mamos, o visiskai skirtinga sveikata, tai gal visgi gyvenimo budas tame tarpe ir mityba itakoja?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 24, 15:47)
As negavau is sodros ne centavo nei iki gimdymo, nei po jo. O mokesciu mokejau daugiau, nei buciau mokejus valdiska darba dirbdama
Papildyta:
O kam, pasakyk svarią priežastį del ko reikia labai sveikai maitintis ir labai ilgai gyventi? Kam to reikia?
nu as kazka panasiai irgirdejau, nors tos sistemos keiciasi nuolat, as tai is niekur nieko negavau nieko, nes Airijoje reikia dirbti vos ne iki gimdymo,kad kazka gauti, tai as nutariau is vis nedirbti ir gyventi is vyro atlyginimo, kol gimdziau ir auginau maziukus
svarbiausia ne labai labai ilgai gyventi, o sveikam buti ta gyvenimo dali, kokia jau turim, nejau smagu kanciuose gyventi?