Given, neblogu vietu nakvynei Dubline yra Lower Gardiner gatveje. Is ten galima pesciomis nueiti iki pagrindiniu Dublino lankytinu vietu, kelionems i kitas Airijos vietas idealu, nes stotys netoli, bet pakankamai saugu.
Kazkada Abrahams hostelyje privatus kambarys su patogumais ir pusryciais man atsiejo 20 euru
Papildyta:
Burba, neseniai skaiciau interviu su milijonieriumi, vazinejanciu po Vilniu viesuoju transportu. Sake, jam patinka. Nes jis turi pasirinkima.
Tai nebutina buti studentu, kad nakvoti hostelyje. Jei taip patinka. Nes turi pasirinkima.
Kur viesasis transportas, o kur hosteliai. Biškį skirk. Mes narkomanus, alkoholikus, latrus siusdavom i hostelius, kai tie neturedavo kur miegoti, kai ateidavo pagalbos prasyti i buvuai mano darba.
Brrr...
As bijociau.
Brrr...
As bijociau.
QUOTE(kin @ 2019 04 23, 16:46)
Tai nebutina buti studentu, kad nakvoti hostelyje.
Dar pasiulyk po tiltu. Jau daug viesbuciu visiskas slamstas, o ji cia siulo hostelius valkatoms
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 23, 16:57)
Dar pasiulyk po tiltu. Jau daug viesbuciu visiskas slamstas, o ji cia siulo hostelius valkatoms
Visokiu hosteliu yra. Reikia atsirinkti
QUOTE(kin @ 2019 04 23, 17:03)
Visokiu hosteliu yra. Reikia atsirinkti
Jau ne, aciu...
https://en.wikipedia...tel_(2005_film)
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 23, 16:48)
Kur viesasis transportas, o kur hosteliai. Biškį skirk. Mes narkomanus, alkoholikus, latrus siusdavom i hostelius, kai tie neturedavo kur miegoti, kai ateidavo pagalbos prasyti i buvuai mano darba.
Brrr...
As bijociau.
Brrr...
As bijociau.
As nesu pataikiusi i toki hosteli, kuriame butu vietiniu. Tik turistai. Matyt, gerai atsirinkau.
QUOTE(kin @ 2019 04 23, 17:06)
As nesu pataikiusi i toki hosteli, kuriame butu vietiniu. Tik turistai. Matyt, gerai atsirinkau.
As tai taupyciau ant vyno kelionese, o ne ant ramaus patogaus miego
QUOTE(kin @ 2019 04 23, 17:06)
paziurek tuos filmus
Hostel
Hostel2
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 23, 14:34)
Su tokiais zmonemis spontaniskai nieko nesugalvosi, jokiu crazy pramogu. Jie is amksto turi apskaiciuoti visas galimas problemas, trukdzius, nepatogumus, gresmes...
Baisu
Baisu
tai kaip tik atvirskciai crazy pramogom reikia pasiruosimo ir planavimo, nesusgalvosi, ai nuvykstam i klanus palaipioti be irangos, be pasiruosimo.
O spontaniskai mes labai daug ka nuveikiam, sedam i masina ir vazujam po Airija pramogauti, ateina vakaras susirandam viesbuti, normaliom atsotogom ir pramogom nereikia kazkokio planavimo ypatingo, reikia ten ,kur yra pavojai ir rizika, nebent visai galveleje crazy...
Skirk nepatoguymus ir rizika as galiu ir masinoje miegoti, jei reikia, bet nematau prasmes, rizikuoti kazkur, yapc kol dar gyventi neatsibodo
nebijau zmoniu, pvz su drauge stuidentavimo laikais transuodavom, bet lekti su kokiu motociklu 160km/h greiciu nenoreciau
Papildyta:
QUOTE(Kristi_na @ 2019 04 23, 15:28)
Oi, šiaip aš nesu kokia be proto rizikuojanti-skristi parasparniu buvo baisu, greitai nelakstau, britvos iš viso baisu, bet mėgstu ką nors su cinkeliu ir truputį uuuh to jausmo
Esu neįvertinusi grėsmių plaukdama Dūkštoje pavasarį, galėjo baigtis liūdnai.
Įdomučia, aš turiu klasioką-motociklu jaunas po mokyklos žuvo, žiauru, nes jis buvo pirmoji mano meilė, užjaučiu...
Papildyta:
Lutuke, aš nžn ar tai zodiako ženklas, tikras horoskopas žmogaus-dalykas sudėtingas, aš nenoriu čia trečio pasaulinio apie horoskopų įtakas ginčijantis mano saulė dvyniuose, o Asc skoripionas, tai yra kabliukų
Esu neįvertinusi grėsmių plaukdama Dūkštoje pavasarį, galėjo baigtis liūdnai.
Įdomučia, aš turiu klasioką-motociklu jaunas po mokyklos žuvo, žiauru, nes jis buvo pirmoji mano meilė, užjaučiu...
Papildyta:
Lutuke, aš nžn ar tai zodiako ženklas, tikras horoskopas žmogaus-dalykas sudėtingas, aš nenoriu čia trečio pasaulinio apie horoskopų įtakas ginčijantis mano saulė dvyniuose, o Asc skoripionas, tai yra kabliukų
man grizimas i LIetuva pagyventi, tiek adrenalino dave, kad pasikroviau ateinantiem 20m maziausiai
yra juose vis tiek kazkas tokio, mano vyras oro zenklas,megsta vandeni nuo mazens , bet jis labiau megsta ezerus, nei jura, bet nera ten kakziap jau del jo pamises O vaikai mano gali visa diena vandenyje tupeti ar tai jura ar ezeras nesvarbu, jie abu is vandens stichijos
as pirmaji sunu, nardinau i vandeni tik gimusi iki kokiu nepilnai metuku, kol pakeliau taip kaip reikia, paskui jau man per sunku buvo, o vyras nedriso vaikui patikdavo ,o dukrytei kakzipa jauciau,kad to nereikai, siaip tik maudydavua abu dideleje vonioje, paplaukiodavom nuo kudikystes... labai nenorejau, kad vaikai perimtu mano visokias baimes...tai stengiausi nei vandens, nei kitu baimiu jiems neperduoti...
o ka ten zinosi, gal as skendau kokiame praeitame gyvenime...ir dar vaikysteje mane sesuo ale mokino plaukti ir paleido, as paneriau prigeriau vandens, kazkaip baisu buvo pamenu....
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 23, 16:28)
Prisismaližiavau lenkiškų čiokolatinių saldainių su likeriu Tikėkimės niekas arti darbe neprieis pakalbėti Toks juokas ima negalejau normaliai be juokeliu pravesti turo, visokios nesamones ant liezuvio sukosi
Papildyta:
Cia tipo ' buk draugas, lutuke, priimk pernakvoti'
Kam tie hostwliai , jei yra viesbuciai? Nesuprantu. Gi ne biedna studente esi, kad po hostelius trankytumeisi?
Papildyta:
Cia tipo ' buk draugas, lutuke, priimk pernakvoti'
Kam tie hostwliai , jei yra viesbuciai? Nesuprantu. Gi ne biedna studente esi, kad po hostelius trankytumeisi?
tai zinoma gales pas mane atvaziuoti, man neproblema
Siaip b&b man visai patinka, arba dabar nauja mada airbnb
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 04 23, 16:23)
Na va, mano draugu šeima, pas kurią ivsad apsistodavau Dubline, par-emigruoja atgal i Lietuvą. pagaliau padare sprendimą
Grižta dar vieni emigrantai, kur tau - nuoma 1500e Dubline. ryšiu nesuformavo, o cia visi draugai, skanus maistas, na ir gyventi visgi pakenciama. ir gyvens kelios min nuo manęs, turi nuosavą namuką. o dirbti galima ir is namu (kompiuteristas)
dairausis hosteliu dabar Dubline. nebebus pas ką apsistot... gal pigesniu vietu yra Dubline? L, gal tu žinai?
Jua nusipirkau bilietus rudeniui.
Grižta dar vieni emigrantai, kur tau - nuoma 1500e Dubline. ryšiu nesuformavo, o cia visi draugai, skanus maistas, na ir gyventi visgi pakenciama. ir gyvens kelios min nuo manęs, turi nuosavą namuką. o dirbti galima ir is namu (kompiuteristas)
dairausis hosteliu dabar Dubline. nebebus pas ką apsistot... gal pigesniu vietu yra Dubline? L, gal tu žinai?
Jua nusipirkau bilietus rudeniui.
kam is vis jie tada gyveno Dubline? as palamai mzoniu nesuprantu, kas gyevna Dubline...
parasysiu tau asmensikai
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 23, 17:38)
yra juose vis tiek kazkas tokio, mano vyras oro zenklas,megsta vandeni nuo mazens , bet jis labiau megsta ezerus, nei jura, bet nera ten kakziap jau del jo pamises O vaikai mano gali visa diena vandenyje tupeti ar tai jura ar ezeras nesvarbu, jie abu is vandens stichijos
bet ne pagal tai vertinama, reikia konkretų laiką, net minutę žinoti ir tada galima paskaičiuoti kiek kas kokios stichijos turi. Pvz. pas mane vandens 3, oro 3, ugnies 3, žemės tik 1. Tai taip, aš labai mėgstu vandenį, nors pats ženklas su vandeniu nieko bendro neturi.
Ir tie visi moteriškumai/vyriškumai irgi pagal astrologiją duotybė būna. Pas mane vyriškumo 6, moteriškumo 4. Sutikčiau su tuo, man daug vyriškų dalykų patinka.
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 04 23, 13:48)
Ir be mauduko,žinoma jei pašalinių žmonių nėra.
Vaikų tema neįdomi,savo užauginau,svetimi nerūpi.
Vaikų tema neįdomi,savo užauginau,svetimi nerūpi.
Oi, be maudomuko isvis pasaka ar nakti ezere, ar ankstu ryta per ledines bangas. Atrodo vanduo glosto visa kuna
Oi, be maudomuko isvis pasaka ar nakti ezere, ar ankstu ryta per ledines bangas. Atrodo vanduo glosto visa kuna
Oi, ledinį vandenį prašom sau pasilaikyti.Savo noru į šaltą vandenį neinu.Dievinu maudytis kubile,naktį, viena su vyno taure.