Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 22, 15:01)
Tai kad kaip tik, tikint durniu alia verde, pasak9mus, stich8ja krikščionis myli, nes lietaus žiauriai reikėjo ir net dar reiktų.

Geras pastebejimas.. Ukininkai nerimauja del sausros jau.
Atsakyti
Aš tai dirbu wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Oras pasaka. Zmoniu marios.
vartotojo įkelta nuotrauka

Kaip as megstu savo darba. wub.gif wub.gif Nuobodybė cia negyvena biggrin.gif

Visus su Velykomis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 22 balandžio 2019 - 14:19
Aš maudausi. Prieš kelias savaites lindau į mūsų salta upeliuka, trumpam, žinoma. Po to iš karto nusisluostau, apsirengiu. Niekad nesu susirgus po tokių maudynių. Kaip tik-lyg išjudina ir tonizuoja viską. Kasryt maudausi po kontrastiniu dušu, rodos, net rytas kitoks, jei dėl kažkokių priežasčių to padaryt nepavyksta 😃beje, aš labaaai nemėgstu šalčio, minuso. Jei minus 10, aš tik kambary gerai jaučiuosi. O va kontrastus vandeninius dievinu 🙂

QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 22, 10:52)
Labas rytas
Ar pradedat maudynes anksciau sezono, kai dar salta?

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 22, 15:10)

Ne tik ūkininkams smile.gif mano tujoms irgi smile.gif ir miesto augalijai. Dabar viskas sužydės
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 04 22, 15:25)
Aš maudausi. Prieš kelias savaites lindau į mūsų salta upeliuka, trumpam, žinoma. Po to iš karto nusisluostau, apsirengiu. Niekad nesu susirgus po tokių maudynių. Kaip tik-lyg išjudina ir tonizuoja viską. Kasryt maudausi po kontrastiniu dušu, rodos, net rytas kitoks, jei dėl kažkokių priežasčių to padaryt nepavyksta 😃beje, aš labaaai nemėgstu šalčio, minuso. Jei minus 10, aš tik kambary gerai jaučiuosi. O va kontrastus vandeninius dievinu 🙂

Mes pernai bandem iki velumos maudytis, bet visi apsirgom biggrin.gif siemet dar nelindom, bet jau noretusi, ax.gif salcio as irgi nemegstu, ypac kai slapia, bet po deginanciai salto vandens ismukt i sausus siltus rubus tikras kaifas smile.gif
Atsakyti

Kada gi ūkininkai buvo patenkinti orais?Nepamenu,kad būtų sakę,kad metai puikūs,amžinos ašaros.

Mūsų krašte buvo viskas viename-lietus, griaustinis,ledai ir vėjas.Komplektas taip sakant.

Burbanti, kiba karui pas jus ruošiasi?

Ar čia karinės mašinos parodai išstatytos?

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 04 20, 08:02)
Aš manau,kad būna puspročių tiek tekėjusių, tiek netekėjusių moterų.Tik mūsų visuomenė atlaidesnė ištekėjusiai moteriai.

atlaidesne, o ka tai reiskia? kas nors kam nors turi atleisti... bigsmile.gif
ziurekit kaip garbinama Grybauskaite, Simonyte biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2019 04 20, 17:48)
Visam krikščioniškam pasaulyje tai tikrai smile.gif Šiemet idėjų kaip dažyti margučius valgomomis priemonėmis ieškojau tik anglų kalba

Airijoje nedazo, o valgo sokoladinius biggrin.gif

siaip marguciai ir krikscionybe nieko bendro neturi biggrin.gif tai gi is senuju lauku pires krikscionybe likes simbolis, kurio dabar nelabai ir supranta zmones...
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 04 21, 08:22)
Nu mergos, su Švente...
nežinau, kokia, nes nežinau, kas ką švenciat....Velykas (Jezus nugalejo mirti), artimuju susiburimą ir tas retas akimirkas, gamtos atgimimą ar amžinuosius ciklus, ar pagal vedas dar ką nors...
Meiles sau, kitiems ir gyvunams  wub.gif  brunette.gif Kiekvienai gyvai būtybei.

Man tai visko atgimimas, pirmiausia gamtos, zydejimo, poravimosi metas smile.gif

Su Pavasariu visus smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 22, 11:52)
Labas rytas

pabraidziojau juroj , vanduo ledinis dar ;) bet smagu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 balandžio 2019 - 16:39
QUOTE(given444 @ 2019 04 22, 11:11)
Šiandien dar  ir Lenino gimtadienis (prieš pora dienu lyg Hitlerio buvo), ir dar Jurgines  wub.gif
tesiilsi visu (nabagu)sielos ramybeje...(nors Monteverte pasakytu kitaip)
ot velyvos velykos siemet....
kitas savaitgalis - tikrą vasarą žada...

dirba, manau, tos sielos, pluša
kur vasarą? kad ir lietų rodo
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 22, 11:52)
Labas rytas

ne, nekankinu savęs
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 04 22, 14:05)
Šri Lankoje ten baisu, sveiku protu nesuvokiama.

Suvokiama. Žemė buvo, yra ir bus vienokio ar kitokio karo laukas. Baisiausia, kad pasidalinus teritorijas, atskyrus kultūra, jos vėl maišomos. Visi niekada nesusivienodins savo noru ir kariaus. Tai arba reiktų kuktūras atskriti arba vienodumo serumą visiems išrasti, kito kelio nėra
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 22, 15:01)
Tai kad kaip tik, tikint durniu alia verde, pasak9mus, stich8ja krikščionis myli, nes lietaus žiauriai reikėjo ir net dar reiktų.

tai žė, tu pisuokla kristusinė didelė būsi? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 22, 17:33)
siaip marguciai ir krikscionybe nieko bendro neturi  biggrin.gif tai gi is senuju lauku pires krikscionybe likes simbolis, kurio dabar nelabai ir supranta zmones...

nestebina jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 22, 18:40)
Suvokiama. Žemė buvo, yra ir bus vienokio ar kitokio karo laukas. Baisiausia, kad pasidalinus teritorijas, atskyrus kultūra, jos vėl maišomos. Visi niekada nesusivienodins savo noru ir kariaus. Tai arba reiktų kuktūras atskriti arba vienodumo serumą visiems išrasti, kito kelio nėra

Uztektu to, kad gyveni pats ir leidi salia kitam/kitokiam gyventi.
Bet suprantu, kaip tai sunku, kai yra zmoniu, kurie mano gyvena uz kitus teisingiau.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 22, 14:33)
pabraidziojau juroj , vanduo ledinis dar ;) bet smagu

Pas mus praejusia savaite dvi sumaste vidurnakti juroje issimaudyti blink.gif Baigesi nekaip. Kiek girdejau, viena paliko vaika/us naslaiciais cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild DreaMer @ 2019 04 22, 18:49)
Pas mus praejusia savaite dvi sumaste vidurnakti juroje issimaudyti  blink.gif Baigesi nekaip. Kiek girdejau, viena paliko vaika/us naslaiciais  cray.gif

tai gal neblaivios buvo? nesuprantu, ko ten nakti lysti?

Pas mus zmones tai maudosi kiaurus metus, nemazai ypac tie surfingu uzsiimantys. mano vaikai maudesi irgi, as tai siluma megstu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 22, 18:43)
Uztektu to, kad gyveni pats ir leidi salia kitam/kitokiam gyventi.
Bet suprantu, kaip tai sunku, kai yra zmoniu, kurie mano gyvena uz kitus teisingiau.

teoriskai atrodo taip, bet realybeje neimanoma, nes kol zmones nesusitvarkys su savo neigiamom visom emocijom, jausmais, gobsumu, noru valdyti, pavydu ir t.t. tol ir kariaus, vienas kita pjaus, grobs ir t.t. o valdzios ir religijos isnaudoja zmones saviem tikslam...sostu karai ir tebevyksta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 balandžio 2019 - 20:32

tai gal neblaivios buvo? nesuprantu, ko ten nakti lysti?

O gal romantikės?Nejaugi niekada nebandei naktį maudytis ežere? Jūroje ar upėje būtų baisu, o va ežere patiko.

Atsakyti