O mes tai tokie unikumai viską rankomis darome.Lai išlepę vakariečiai viską automatizuotai daro.
nežinau, kokia, nes nežinau, kas ką švenciat....Velykas (Jezus nugalejo mirti), artimuju susiburimą ir tas retas akimirkas, gamtos atgimimą ar amžinuosius ciklus, ar pagal vedas dar ką nors...
Meiles sau, kitiems ir gyvunams Kiekvienai gyvai būtybei.
Ačiū, Given. Man Velykos tai gamtos pasiruošimas didžiajam sprogimui,kai viskas skleidžiasi, žygi, kvepia, čiulba,suka lizdus, veda jauniklius.Nelabai man telpa į galvą tos bažnytinės dogmos, todėl mes švenčiam gamtos atbudimą.Ir dar viena proga visiems susirinkti prie bendro stalo.Tik oras negeras pasitaikė, lyja.Visą pikniką sugadino.Bet, nieko tokio, aš lanksti, susikroviau valgius ir išvažiavau į sūnaus namus.Martelei nereikėjo maisto gaminti, o man nereikės indų plauti ir pirkios tvarkyti.
</p>
Jusu postus visada malonu skaityti. Optimistiski ir sviesus
учитесь девочки
Ačiū,W,Dreamer už pagyras, net susinepatoginau
Arbūzai, ar tu per šventes n---ęs, ar kokį galą?Vyrai, tame tarpe ir tokių nemėgsta.
natur produkt geriausi
Papildyta:
</p>
reikėjo nemiegot mes šventėm šeštadienį, tai oras fantastiškas, o krikščionių Stichijos nemyli
tesiilsi visu (nabagu)sielos ramybeje...(nors Monteverte pasakytu kitaip)
ot velyvos velykos siemet....
kitas savaitgalis - tikrą vasarą žada...
Ar pradedat maudynes anksciau sezono, kai dar salta?
jei rimtai, yra kas maudosi net eketese....
manau, visgi reikia žiūreti sąnariu, kitu silpnu vietu, nors dabar labai populiaru visokie gydymai ledu/šalciu...cia kaip kam.
vieni vos slogai bepriasidedant, neria i salta vandeni ir neisiserga, o kitiems tai mirtis atrodo.
reikia isiklausyti i savo "broken" organizmą. ir jo neperspausti. vieniems šokas gerai, o kitiems....
gal nesupriešinam vel visu, Monteverte..
aš sveikinau visus, ir turiu draugu iš visur visur....
širdyje bus mažiau chaoso. ką myli, ko nemyli - tos stichijos. fe.
mažiausiai tai žmones myli kitus žmones. (girdejot apie tragediją Šri Lankoje vakar.)
svarbu sau neapykantos neturetume, tai ir kitiems mažiau jos klius.
Papildyta:
reikėjo nemiegot mes šventėm šeštadienį, tai oras fantastiškas, o krikščionių Stichijos nemyli
Kaip jau pažiūrėsi.Turiu vaikus, kurie manęs laukia,turiu už ką nusipirkti maisto, turiu mašiną,galiu važiuoti kur noriu, visi artimieji šalia, turiu gyvą mamą,turiu nuostabius svotus, šitie dalykai yra visiškas nulis prieš lietų.Net savotiškas pliusas,kad buvom patalpoje, nereikėjo po visą kiemą rinkti išsėtų daiktų.O be to lietus lijo, ne žemė drebėjo.Šri Lankoje ten baisu, sveiku protu nesuvokiama.
Ar pradedat maudynes anksciau sezono, kai dar salta?
Savo noru niekados nelendu į šaltą vandenį.O pernai kovo mėnesį teko maudytis,įvirtau į bebryną, tai patikėk jausmas buvo nekoks.Bet nesusirgau,net slogos nesusigraibiau.
Sako, griaustinis nugriaudė, tai galima maudytis.Vakar pas mus griaudė.