Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Lisitėja, galima pažiūrėti pozityviai-jei koliojasi čia ir išlieja energiją, reiškia, kad nesikolioja kitur

Pabandytų kur pasikolioti viešoje vietoje, kaip mat į snapą gautų.O čia gali dergtis į kairę ir į dešinę, jokio pavojaus.

dar zinot, kuom tokie zmoens gerai, nes tyli kiaule gilia sakni knisa...labai nemegstu tyleniu ir mandagiuju, kurie ne duok dieve, ka ne taip pasakys, o ten velnia galvoja

Tai ne gėris,o elementarus neišsiauklėjimas.Auklėjimu neužsiimu,nes tai turėjo padaryti tėvai.

O jei aš prie mandagiųjų ir tylenių, tai didelis dėkui.Stengiuosi būti mandagi, o įvaryta į kampą sugebu už save pastovėti,ir galiu pasiųsti labai toli.Taip,kad nedaryk skubotų išvadų.

Degustacija pavyko puikiai, prisijuokėm kaip žalioje jaunystėje, vynas buvo puikus, mano skonio.Tik dirbti bus sunkoka.

Geros,saulėtos dienos visiems :4u:

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 18, 22:43)
snekek apie save , jei tu negali nieko ismokti ir nieko pakeisti savo gyvenime, tai tik tavo bedos... mirksiukas.gif

Man nereikia mokytis moteriškumo. Aš tokia esu.
Atsakyti
Na, Idomucia, ir vel nepataikiau. Minejai, kad Lt geresnis internetas netgi ne dauguma Vokietijos daliu, taigi, ech...
nu okei, okei, nelik/nesikelk tu toj LT, nežinau, bandyk Aziją...

Arab countries? bet jie draudžia SM, ypac darbo metu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 19 balandžio 2019 - 07:57
QUOTE(given444 @ 2019 04 19, 08:57)
Na, Idomucia, ir vel nepataikiau. Minejai, kad Lt geresnis internetas netgi ne dauguma Vokietijos daliu, taigi, ech...
nu okei, okei, nelik/nesikelk tu toj LT, nežinau, bandyk Aziją...

Arab countries? bet jie draudžia SM, ypac darbo metu....

Vokietija puva technologiskai. Seni inzinieriai jau pasimire ar pensijoje, ateejo jauna pistbaliu diskoteku karta buka technologiskai, dar privaziavo turku ir dar is toliau. Tai vokieciai dabar didziuojasi, kad alus skanus. Nors alus kaip alus, belgiskas kur kas skanesnis.
Kaimuose ir gyvenvietese privede sviesolaidziu, bet tas sviesolaidis yra skirtas bukaprociams su visokiais apribojimais.

Nera zemeje jau beveik kur gyventi, na gal Bahamuose bet ten babkiu reikia
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 19, 07:34)

Ubuntiene mokinau kai kuriu "tiesu" bet jai nedaina
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 19, 09:04)
Ubuntiene mokinau kai kuriu "tiesu" bet jai nedaina

na, tavo "tiesos" tokios, švelniai tariant, abejotinos. o iš šiaip ji sunkiai mokosi, žiū, net keli menami aukštieji rašyti neišmokė.
Atsakyti
ar tavo antroj puse, su tavim apsigyvenus, irgi pradejo tiketi tuom, kuom tiki tu?
(del nepakenciamu sąlygu niekur)
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 04 19, 15:50)
ar tavo antroj puse, su tavim apsigyvenus, irgi pradejo tiketi tuom, kuom tiki tu?
(del nepakenciamu sąlygu niekur)

Ji siaip reiklesne. Taaigi gyveno su manimi kartu vazinejom gyvenom skirtingose vietose... Pati susidare nuomone.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 19, 17:29)
Ji siaip reiklesne. Taaigi gyveno su manimi kartu vazinejom gyvenom skirtingose vietose... Pati susidare nuomone.

Tai kas jus laiko Lt? Kaip suprantu cia jums ne geriausias variantas.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 19, 07:34)

nu ir?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 19, 10:11)
na, tavo "tiesos" tokios, švelniai tariant, abejotinos. o iš šiaip ji sunkiai mokosi, žiū, net keli menami aukštieji rašyti neišmokė.

Tu lyg portinga moteris, paaiskink prasau, kaip gyvenimas Airijoje beveik 20 m i rmokymasis airiu institute turetu lavinti lietuviu kalba? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 19, 18:12)
Tai kas jus laiko Lt? Kaip suprantu cia jums ne geriausias variantas.

tai gal jiem siuo metu tai maziausiai bloga vieta? jei jau gyvena?

man pvz siuo metu Airija maziausiai blogiausia vieta siuo metu smile.gif Yra aisku, visur tie privalumai ir trukumai, juos sudedi ir kur siuo metu geriausia, ten ir gyvena kiekvienas, butu kvaila gyenti ten, kur manai, kad yra parsciau ar ne?
Papildyta:
Siaip idomi laida buvo per radija, vaziavau klausiausi, kaip tik snekejo kap susirasti vyra(partneri) bet kokiam amziui.
Kalbejo 2 specialstes abieju patarimai panasus, kad iseiti is namu, socializuotis, susirasti hobi, bendraminiu rata, draugu, neiskoti vyro, ieksoti draugu pirmiausia.
Kelios skambino moterys, viena sake nuejo i simtus pasimatymu aklu is interneto, kol sutiko saviski, kita apie 50...prisiminiau Brekcija, tai pagalvojau visia teisngus mes ten jai patarimus snekejom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 19 balandžio 2019 - 21:00
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 19, 22:09)
.prisiminiau Brekcija, tai pagalvojau visia teisngus mes ten jai patarimus snekejom smile.gif

Jai reiketu gydytis nuo senmergystes problemu. MB pazista kelias senmerges, ir, kad jos neranda vyru, tai ir i gera, nes jei rastu, tai su tokiais charakteriais, kompleksais - jokios laimes nebutu nei is tolo. Nes jei ieskant partnerio reikia lankstumo, tai jau gyvenant kartu 10 kart daugiau reikia tokiu savybiu...
Atsakyti