Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 18, 15:21)
HMMM, PAS MUS UŽMIESTY PUIKU VISKAS smile.gif
Papildyta:

bUVAU PRIEŠ MĖNESĮ tOKIJUJE, gIFU, NEPASTEBĖJAU, KAD KAŽKAS VEIKTŲ GERIAU NEI lt.

kiek toliausiai nuo miestu Lietuvoje esi bandziusi normaliai interneta?
Musu vienkiemyje budavo labai net prastas rysys, aisku mobilus, nes laidu niekas netiese.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 04 18, 16:17)
Koks skirtumas kad prase param9s. Jei gali - paaukok, negali - praeik pro sali nerasinejus issigimeliskilu savo minciu, kad jie savo vaikus invalidus cirke rodytu.
As tii taip bandau suprast - kokioj vietoj pas tave smegenyse taip uzspausta, kad  rasyti tokius baisius dalykus ir dar teisintis?
Va reikes tau pin8gu - nusipjauk kojas, atsisek i invalid vezima, nuvaryk i cirka ir linksmink zmones.  Ir tada paziilurek kam labai bus linksma. Nu nebent tau paciai.
Papildyta:

Na zinai, kai tu esi baisine sociopatine ligone 7r jei parasytum kad tavo ciuciukas nugaiso - niekas cia nedziugautu ir nieko tau nerasytu.
Va tuo ir skiriasi zmones nuo Gamtos klaidos.

koks skirtumas ką mes čia rašom, praeik pro šalį ir nebumbėk, durne
tu geriau žiūrėk ką tu rašai, dergi svetimus žmones už nieką, kuriuos mieste pamatei, žiurke. Aš bent pakomentavau tuos, kurie viešinosi.
Nusipjauk liežuvį, durne.
Niekas tau neprivalo nieko rašyti, supranti? Sveikas žmogus nelies kito žmogaus šeimos narių, jei jų nemato. Tau dar nikų neužtenka, kad dergtis, invalide tu dvasios?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 18, 17:44)
dar zinot, kuom tokie zmoens gerai, nes tyli kiaule gilia sakni knisa...labai nemegstu tyleniu ir mandagiuju, kurie ne duok dieve, ka ne taip pasakys, o ten velnia galvoja lotuliukas.gif

oras superinis, mes rytog gavom iseigine  vacation1.gif reiks vaziuoti kur pire juros degintis  bigsmile.gif

Pritairu, aš tokių irgi nevirškinu, netikri jie žmonės
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 18, 15:00)
Mažiausiai yra moteriška ta, kuri nuolat suka galvą dėl savo ir kitų moteriškumo

butent , del to ir suka, kad ismoktu mirksiukas.gif tik ne del kitu, o del saves.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 18, 17:51)
kiek toliausiai nuo miestu Lietuvoje esi bandziusi normaliai interneta?
Musu vienkiemyje budavo labai net prastas rysys, aisku mobilus, nes laidu niekas netiese.

Visu pirma, tai mobilus rysys ne tas kaip 1992 NMT-450, kur tikrai stotys buvo miestuose ir nuo ju reikejo skaiciuot.
Dabrtinis mobilus rysys tai teoriskai veikia tik 25 ar kiek ten km ribose, veliau uzlaikymai jau neleidzia. Todel bokstai ismetyti kas 30-40km ir jie yra praktiskai visur na iskyrus Cepkeliu raista. Todel rysys ir praktiskai visur sakysim Labanoro miskuose ir ezeruose - be problemu jau senai, net 2002 metais ten GPRS veike, veliau 3G ir 4G.

Tai problema ne atstumai nuo miestu o vietomis pasitaikantys sleniai, kur gali but problemu.
Sakysim OMNITEL zemelapis
https://www.telia.lt...rysio-zemelapis
Taai pasirinkus 3G 4G raudonos zonos reiks, kad tose vietose gali tekti ar pasirinkti vieta ar antena naudot, tai tikrai nedaug tokiu vietu.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 18, 18:25)
Visu pirma, tai mobilus rysys ne tas kaip 1992 NMT-450, kur tikrai stotys buvo miestuose ir nuo ju reikejo skaiciuot.
Dabrtinis mobilus rysys tai teoriskai veikia tik 25 ar kiek ten km ribose, veliau uzlaikymai jau neleidzia. Todel bokstai ismetyti kas 30-40km ir jie yra praktiskai visur na iskyrus Cepkeliu raista. Todel rysys ir praktiskai visur sakysim Labanoro miskuose ir ezeruose - be problemu jau senai, net 2002 metais ten GPRS veike, veliau 3G ir 4G.

Tai problema ne atstumai nuo miestu o vietomis pasitaikantys sleniai, kur gali but problemu.
Sakysim OMNITEL zemelapis
https://www.telia.lt...rysio-zemelapis
Taai pasirinkus 3G 4G raudonos zonos reiks, kad tose vietose gali tekti ar pasirinkti vieta ar antena naudot, tai tikrai nedaug tokiu vietu.

nezinau, as cia ne specilaiste, mums aiskino, kad del daug aukstu medziu, kurie butent supa musu sodyba, pats rysys aisku buvo telefonuose, bet pasijungti interneta, tai jau greitis labai ribotas, turejom berods bites modemuka ir interneta.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 18, 18:35)
nezinau, as cia ne specilaiste, mums aiskino, kad del daug aukstu medziu, kurie butent supa musu sodyba, pats rysys aisku buvo telefonuose, bet pasijungti interneta, tai jau greitis labai ribotas, turejom berods bites modemuka ir  interneta.

Bite tai atsilikus labai, o buvoo visai tragiska. Omni ir Tele2 reikia ziuret, ju padengimas normaliausias.
Reikia patikrint technologijas, dar daznumus. Po 2010 pradejo naudot 900Mhz 3G veliau 850MHz 4G tai viskas pasikeite is esmes
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 18, 18:40)
Bite tai atsilikus labai, o buvoo visai tragiska. Omni ir Tele2 reikia ziuret, ju padengimas normaliausias.
Reikia patikrint technologijas, dar daznumus.  Po 2010 pradejo naudot 900Mhz 3G veliau 850MHz 4G tai viskas pasikeite is esmes

tai buvo pries 6 m mazdaug, dabar nei nezinau, tuo metu tai nelabai ir reikejo man to interneto daug smile.gif
viskas keiciasi sioje srityje labai gretai...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 18, 17:12)
butent , del to ir suka, kad ismoktu  mirksiukas.gif tik ne del kitu, o del saves.

To neismoksi, tik vaidinsi.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 18, 17:03)
koks skirtumas ką mes čia rašom, praeik pro šalį ir nebumbėk,

Visi forume zmones, o tu Gamtos klaida. Nesiplak prie visu normaliu, savo karmos taure gersi uz visa savo bjaurasti.
O dabar raminkis, nes visai nusipurtysi. Gi sakiau - gydysiu tave nuo tavo sociopatijis. Darykis isvadas.

O siaip jau zodeliu ir minciu resursai pas tave isseko. Niek9 savo nebesugebi ismastyt- bezdzionele su kreivu veidrodziu pasidarei biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 04 18, 20:42)
Visi forume zmones, o tu Gamtos klaida. Nesiplak prie visu normaliu, savo karmos taure gersi uz visa savo bjaurasti.
O dabar raminkis, nes  visai nusipurtysi. Gi sakiau - gydysiu tave nuo tavo sociopatijis. Darykis isvadas.

O siaip jau zodeliu  ir minciu resursai pas tave isseko. Niek9 savo nebesugebi ismastyt- bezdzionele su kreivu veidrodziu pasidarei biggrin.gif .

jei kartais neperskaitytum Plepaluose
pasinaudok, kol ne vėlu, nes aš tau nepadėjinėsiu, aš ant tavęs tik daugiau užleisiu, nelaboji biggrin.gif
https://www.alfa.lt/...aign=infoblokai
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 18, 20:34)
jei kartais neperskaitytum Plepaluose
pasinaudok, kol ne vėlu, nes aš tau nepadėjinėsiu, aš ant tavęs tik daugiau užleisiu, nelaboji biggrin.gif
https://www.alfa.lt/...aign=infoblokai

Ka tik skaiciau. Po to kaip bijai juoduju pomidoru.
😂😂😂
Ka tik arbata isprunksciau begerdama😂😂😂😂😂.
Tu man nepadek , tik atnesk 8s vonios skurli grindim nuo arbatos usvalyt🤣🤣.
Oi, as nebegaliu...😂

-----ne, pilnatis tikrai veikia psichiniu sutrikimu turincius. Monteverde zintsniuoja didesniais zingsniais bei vaizgante biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 18 balandžio 2019 - 21:48
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 18, 20:24)
To neismoksi, tik vaidinsi.

snekek apie save , jei tu negali nieko ismokti ir nieko pakeisti savo gyvenime, tai tik tavo bedos... mirksiukas.gif
Atsakyti