QUOTE(Monteverte @ 2019 04 18, 14:06)
Baisiausia, kad tu neturi jokios savikritikos ir nieko nematai. Visi gi gali ne taip perskaityti, tažu taip sunku atsiprašyti: oi atleiks, ne taip perskaičiau, nežinoja kas ta raisa, nežinau jos. Bet ne, tu putojies, dar prakeikinėji. Nors kiek protaujantis suvoks, kad jei aš neturėjau omeny jokių neįgalių, o tu taip varai, kad aš turėjau - eina tau atgal, ant tavęs visas mėšlas. Lygiai taip pat kaip tu varei ant kažkokios X šeimos parke, juk varydama matai jų portretus. Viskas plaukai tau atgal, ta-dammm
Tu net neskyri kur yra juokai.
Tu net neskyri kur yra juokai.
Nesivartyk dabar su tuo raisumu. Pirma parasei, paskui kaiolp visada tik pagalvojai.
Neturejai tu minti jokiu neigaliu, kai kazkada rasei, kad invalidus vaikus i cirka uz pinigus rodyt, kad pinigu surinktu? Ar cia tavo tokie juokai?Geriau jau patylek, issigimele, Dievo pabijok, ziurek kad paciai( jei kada isperetum per netycia) tokio vaiko nereiktu augint. Net tau, tokei dvasios ubagei, sitiek 8ssisaipiusei is ligu, ligoniu , vaiku netekciu, niejas tau tokei bjaurybei net mintimis nepalinketu.
O gal bijai peret del to, kad suvoki, kad gali sumoketi uz savo bjaurastis savo vaikais?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 18, 14:06)
Dėl tų narių. Tai aš joms tik veidrodis. Ne aš asmeniškai jas kabinti pradėjau. Aš kabinau ir gvildenau problemas, o jos mane už tai. Nu tai kas neteisus? Tegu atsiprašo ir nekvailinsiu
Nu ir Gamtos klaida tu😂😂😂