Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 04 18, 14:06)
Baisiausia, kad tu neturi jokios savikritikos ir nieko nematai. Visi gi gali ne taip perskaityti, tažu taip sunku atsiprašyti: oi atleiks, ne taip perskaičiau, nežinoja kas ta raisa, nežinau jos. Bet ne, tu putojies, dar prakeikinėji. Nors kiek protaujantis suvoks, kad jei aš neturėjau omeny jokių neįgalių, o tu taip varai, kad aš turėjau - eina tau atgal, ant tavęs visas mėšlas. Lygiai taip pat kaip tu varei ant kažkokios X šeimos parke, juk varydama matai jų portretus. Viskas plaukai tau atgal, ta-dammm biggrin.gif  4u.gif
Tu net neskyri kur yra juokai.

Nesivartyk dabar su tuo raisumu. Pirma parasei, paskui kaiolp visada tik pagalvojai.
Neturejai tu minti jokiu neigaliu, kai kazkada rasei, kad invalidus vaikus i cirka uz pinigus rodyt, kad pinigu surinktu? Ar cia tavo tokie juokai?Geriau jau patylek, issigimele, Dievo pabijok, ziurek kad paciai( jei kada isperetum per netycia) tokio vaiko nereiktu augint. Net tau, tokei dvasios ubagei, sitiek 8ssisaipiusei is ligu, ligoniu , vaiku netekciu, niejas tau tokei bjaurybei net mintimis nepalinketu.
O gal bijai peret del to, kad suvoki, kad gali sumoketi uz savo bjaurastis savo vaikais?

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 18, 14:06)

Dėl tų narių. Tai aš joms tik veidrodis. Ne aš asmeniškai jas kabinti pradėjau. Aš kabinau ir gvildenau problemas, o jos mane už tai. Nu tai kas neteisus? Tegu atsiprašo ir nekvailinsiu bigsmile.gif

Nu ir Gamtos klaida tu😂😂😂
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 04 18, 15:27)
Nesivartyk dabar su tuo raisumu.  Pirma parasei, paskui kaiolp visada tik pagalvojai.
Neturejai tu minti jokiu neigaliu, kai kazkada rasei, kad invalidus vaikus i cirka uz pinigus rodyt, kad pinigu surinktu? Ar cia tavo tokie juokai?Geriau jau patylek, issigimele,  Dievo pabijok, ziurek kad paciai( jei  kada isperetum per netycia) tokio vaiko nereiktu augint.  Net tau, tokei dvasios  ubagei, sitiek 8ssisaipiusei is ligu, ligoniu , vaiku netekciu, niejas tau tokei bjaurybei net mintimis nepalinketu.
O gal bijai peret del to, kad suvoki, kad gali sumoketi uz savo bjaurastis savo  vaikais?
Papildyta:

Nu ir Gamtos klaida tu😂😂😂

nu tai ten ir buvo tema kita, prašė paramos
o ča tie raiši prie ko buvo? kaip dar šitaip debiliškai sugalvoti? viršinterpretacija kažkokia biggrin.gif
kai tavo protas raišas, tai tu visur viską ir tapatini biggrin.gif tai pala, jei tu taip karmomis tiki, tai ką tavo motina prisidirbo? ko dabar jos nespardai, kad durna buvo ir dabar kenčia?
matai kokia tu idiotė? biggrin.gif pati muši, pati rėki, pati glostai biggrin.gif

p.s. kol tu nepradėjai putotis, aš net nesupratau dėl ko tu tą darai, kas tas raiša. Lėkiau pasižiūrėti į žodyną ax.gif aš tai tik žodį šlubas žinojau. Taip kad idiote, cypsi tu dėl savo elgesio, oi cypsi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 18, 14:41)
o ča tie raiši prie ko buvo? kaip dar šitaip debiliškai sugalvoti? viršinterpretacija kažkokia biggrin.gif
kai tavo protas raišas, tai tu visur viską ir tapatini biggrin.gif tai pala, jei tu taip karmomis tiki, tai ką tavo motina prisidirbo? ko dabar jos nespardai, kad durna buvo ir dabar kenčia?
matai kokia tu idiotė? biggrin.gif pati muši, pati rėki, pati glostai biggrin.gif

p.s. kol tu nepradėjai putotis, aš net nesupratau dėl ko tu tą darai, kas tas raiša. Lėkiau pasižiūrėti į žodyną ax.gif aš tai tik žodį šlubas žinojau. Taip kad idiote, cypsi tu dėl savo elgesio, oi cypsi bigsmile.gif

Nesivartyk. Visas forumas zino, kad esi issigimusios sielos, nes saipaisi is ligu, ligoniu, moters palaidojusios vaika. Esi menkysta. Greiciausiai tai vaikystes trauma, kai taves mama neaugino, buvai numesta, dar matai paveldejai is savo motinos pastovu edimasi su visais. Nepritampi tu prie pasaulii, neikaip.
Karmomis netikium Cia tu tiki.
Mano mama nekencia - turi 100 % prieziura, silta sauleta kambari, gero visavercio maisto. O senatve pas visus ateis. Kai tu sulauksi jos amziaus - tada ir palyhinsi ka tu turi ir kaip kenti. Ciucius tavim nepasirupins deje...

---
Bet ziurek, menkaverte, sventes arteja, o tu kaip velnio esi apsesta, tai kuo artyn svenciu, tuo tau blogiau.
Sakau eik vandenuku is baznycios pasislakstyk. Mazu pades kiek 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 18 balandžio 2019 - 15:07
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 18, 14:11)
lotuliukas.gif kaip man kartais liudna del tokiu zmoniu, kurie nesuvokia gyvenimo desniu, degraduoja....nu bet tavo kelias, tavo pasirinkimai....ir mama tavo gaus su tavim tai, ka nusipelno..

Tu jau nusipelnei...bunant zenota miegoti šaltoje lovoje ir vienatveje vilku staugti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 18 balandžio 2019 - 15:06
QUOTE(cambala @ 2019 04 18, 16:04)
Nesivartyk. Visas forumas zino, kad esi issigimusios sielos, nes saipaisi is ligu, ligoniu, moters  palaidojusios vaika. Esi menkysta. Greiciausiai tai vaikystes trauma, kai taves mama neaugino, buvai numesta, dar matai paveldejai is savo motinos pastovu edimasi su visais. Nepritampi tu prie pasaulii, neikaip.
Karmomis netikium Cia tu tiki.
Mano mama nekencia - turi  100 % prieziura, silta sauleta kambari, gero visavercio maisto. O senatve pas visus ateis. Kai tu sulauksi jos amziaus - tada ir palyhinsi ka tu turi ir kaip kenti. Ciucius tavim nepasirupins deje...
---
Bet  ziurek, menkaverte,  sventes arteja, o tu kaip velnio esi apsesta, tai kuo artyn svenciu, tuo  tau blogiau.
Sakau eik vandenuku is baznycios pasislakstyk. Mazu pades kiek 4u.gif

ten ligonė kaip tu, tikinti pedofilais
tu dėl to ta tema ir tyli, nes pedofilinė violetinė buvai biggrin.gif
tai va tu tą gerbūvįė ir turėsi kaip tavo mama, pati link to eini, kiti žmonės tik tavo atspinds, tik palydi ir padeda greičiau nueit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 18, 14:41)

Koks skirtumas kad prase param9s. Jei gali - paaukok, negali - praeik pro sali nerasinejus issigimeliskilu savo minciu, kad jie savo vaikus invalidus cirke rodytu.
As tii taip bandau suprast - kokioj vietoj pas tave smegenyse taip uzspausta, kad rasyti tokius baisius dalykus ir dar teisintis?
Va reikes tau pin8gu - nusipjauk kojas, atsisek i invalid vezima, nuvaryk i cirka ir linksmink zmones. Ir tada paziilurek kam labai bus linksma. Nu nebent tau paciai.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 18, 15:10)
ten ligonė kaip tu, tikinti pedofilais
tu dėl to ta tema ir tyli, nes pedofilinė violetinė buvai biggrin.gif
tai va tu tą gerbūvįė ir turėsi kaip tavo mama, pati link to eini, kiti žmonės tik tavo atspinds, tik palydi ir padeda greičiau nueit 4u.gif

Na zinai, kai tu esi baisine sociopatine ligone 7r jei parasytum kad tavo ciuciukas nugaiso - niekas cia nedziugautu ir nieko tau nerasytu.
Va tuo ir skiriasi zmones nuo Gamtos klaidos.
Atsakyti

Skaitau, skaitau ir galvoju,kas čia darosi.Egi rytoj stoja pilnatis. :blink:

Grįžo draugelis iš Prancūzijos, vyno parvežė, lekiu degustuoti.

Neužsimuškit :4u:

Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 04 18, 14:59)
Tai aš čia nieko nenorėjau pasakyti tuom, tiesiog papildyti biggrin.gif Tas tyrimas ten ir apie ilgesnę gyvenimo trukmę plačiau galėtų būti analizuojamas. Rezultatai rodo, kad tam tikroms papildomoms sąlygoms egzistuojant religingi žmonės gyvena ilgiau. Tikrai ne visi. Nu bet kam įdomu, patys susiras matyt kaip ten tie tyrimai iš tikro ką rodo. Apibendrinti yra pavojinga.

O kuom jis Jums patinka? Čia gal aišku subjektyvu labai, bet man tas nieko nedarymas ir buvimas mūza skamba baisokai. Jei bandant sau prisitaikyti biggrin.gif

n ataip viskas visada labai subjektyvu, pas mus gyveno mociute, padejusi teciui, visiska komuniste, nemanau,akd tikejo Deivu, i baznyci atikria nejo, kas viduj buvo neiznau, bet ji isgyveno iki 104m, netekejusi vaiku neturejo, bet auksines sirdies zmogus, padejo keliem naslaiciam i gyvenima prasibrauti smile.gif

cia buvo tik apie ikvepima, ne visa gyvenima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 18, 15:00)
Mažiausiai yra moteriška ta, kuri nuolat suka galvą dėl savo ir kitų moteriškumo

Manau, gana taiklu.
Atsakyti
Lisitėja, galima pažiūrėti pozityviai-jei koliojasi čia ir išlieja energiją, reiškia, kad nesikolioja kitur biggrin.gif
Turiu tokią pažįstamą-jai labaaaai patinka pyktis su kažkuo, na, tokia mėgstanti kovą ir kad jos žodis paskutinis būtų.

Geros degustacijos! Mes vakar ir šiandien degustuojam saulę ir pasivaikščiojimus takais aplink Vilnių-Trakų vokės parkas, šiandien šiaip mieste-koooooks oras, jau vaikščiojau šiandien trumpom bigsmile.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 04 18, 15:46)
<p>Skaitau, skaitau ir galvoju,kas čia darosi.Egi rytoj stoja pilnatis. blink.gif
</p><p>Grįžo draugelis iš Prancūzijos, vyno parvežė, lekiu degustuoti.
</p><p>Neužsimuškit 4u.gif
</p>

Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 04 18, 16:19)

Turiu tokią pažįstamą-jai labaaaai patinka pyktis su kažkuo, na, tokia mėgstanti kovą ir kad jos žodis paskutinis būtų.

O tai ta pazistama kartais ne Monteverte? biggrin.gif

Nes monteverte cia forume rase, kad jos zodis turi buti paskutinis, karys jinai ir jos dievai karingi biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 04 18, 17:19)
Lisitėja, galima pažiūrėti pozityviai-jei koliojasi čia ir išlieja energiją, reiškia, kad nesikolioja kitur  biggrin.gif

Geros degustacijos! Mes vakar ir šiandien degustuojam saulę ir pasivaikščiojimus takais aplink Vilnių-Trakų vokės parkas, šiandien šiaip mieste-koooooks oras, jau vaikščiojau šiandien trumpom  bigsmile.gif

dar zinot, kuom tokie zmoens gerai, nes tyli kiaule gilia sakni knisa...labai nemegstu tyleniu ir mandagiuju, kurie ne duok dieve, ka ne taip pasakys, o ten velnia galvoja lotuliukas.gif

oras superinis, mes rytog gavom iseigine vacation1.gif reiks vaziuoti kur pire juros degintis bigsmile.gif
Atsakyti