Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 18, 13:54)
Iki mirties mes mokomes, arba degraduojam, pasirinkimas musu.

Tau matomai nedasyla mano pasaulio poziuris tai ir spjaudaisi nezinai del ko ir ant ko  mirksiukas.gif
Viena yra zmogu palaidoti, ten ir taip kaip jis nori. Kita, kai jis gyvas leisti jam tobuleti ir mokytis, o ne degraduoti. Niekas nieko neskriadzia gyvenime, nu nebent mazus vaikus galima skriausti, o suauge visi gaunam tai ko nusipelnem, ka susikurem patys, ar ne ji ta moteri isaugino, ne ji vertybes iskeipyjo, ne ji kure ssantyki su dukra? jei patiriam kakzoki skausma, tam,kad galetume tobuleti, kazka keisti ,kad is to iseiti.
Jei tavo sese koks monstras, sadiste  psichiskai neigali, zinoma reiktu nuo jos visiem saugotis, bet jei tai mamos mylima, issauginta dukra, vargu ar ji blogesne uz tave, tik prisiburei apie savo geruma, kazin ar ne maziau ta mama skriaudi.  mirksiukas.gif

bet gal uz teks apie tave, man is tikro neidomu nagrineti tavo dvasios uzkaborius nes nepatiks tau viskas , ka pasakysiu  biggrin.gif tai gal susilaikyk ir tu nuo tolesniu mano pasauleziuros interpretaciju?
Papildyta:

as tai sakyciau gal nereiktu kalbeti taip uztikrintai paie zmogu, zinomam is zinaisklaidos, nei mes ka zinom apei ja neika, nei i ka ji remesi, nei kas ja reme, nei kokie buvo jos tikslai i rmintys pasilukus vienai...Ka matom tera IVAIZDIS.
Be asmenybes sitprumo reiktu tureti ir meiles, nes vien is stiprumo nieko gero ir diktatoriai visi buvo stirpios asmenybes.

Tu gali rasyti dar ilgesnes paklodes. Savo naturos tuo neoakeisi. Parodei kokia is tikruju juoda siela tavo yra ir viskas. Atgal savo zodziu nesusikiši. Fui fui koks negeras tu zmogus is tikruju esi.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 18, 14:08)
Tu gali rasyti dar ilgesnes paklodes. Savo naturos tuo neoakeisi. Parodei kokia is tikruju juoda siela tavo yra ir viskas. Atgal savo zodziu nesusikiši. Fui fui koks negeras tu zmogus is tikruju esi.

lotuliukas.gif kaip man kartais liudna del tokiu zmoniu, kurie nesuvokia gyvenimo desniu, degraduoja....nu bet tavo kelias, tavo pasirinkimai....ir mama tavo gaus su tavim tai, ka nusipelno..
Atsakyti
Ne, nu paziurekit zmones, kokia nevisprote knisinejasi jai nepazistamu zmoniu - dukru- mamos santykiuose, auklejime ...
Boze boze, jau kam rasyt, kuri su tevu nebendravo, nezinojo net kad pas ji boba kazkokia yra...
Atsakyti
va Japonijoje sake visur superinis inetrnetas lotuliukas.gif

o siaip problema, manau, visur panasi, del atokesniu vietu, kur laidai neatvesti, o miestuose jis vel visur gana geras.
Atsakyti
Toks jausmas ,kad cia vis skaito zurnalistai ir t.t.
tik pasnekejom, atsirado straipnis biggrin.gif ir ne prima kara tai pastebiu, sutapimas?

Psichologė: religingas žmogus savaime nėra geresnis už netikintį, bet gyventi jam gali būti ramiau

https://minfo.lt/gyv...G-pCD3QyT5TRBFw

idomiai :

Daug tyrimų rodo, kad religingi žmonės jaučiasi laimingesni, patiria daugiau teigiamų ir mažiau neigiamų emocijų ir nerimo, yra mažiau linkę į depresiją, paprastai yra geresnės sveikatos, gyvena vidutiniškai 7-14 metų ilgiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 balandžio 2019 - 13:27
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 18, 13:22)
idomiai :

Daug tyrimų rodo, kad religingi žmonės jaučiasi laimingesni, patiria daugiau teigiamų ir mažiau neigiamų emocijų ir nerimo, yra mažiau linkę į depresiją, paprastai yra geresnės sveikatos, gyvena vidutiniškai 7-14 metų ilgiau.

"In religious countries, including the U.S., religious people describe themselves as happier (1). In relatively godless countries, such as the Netherlands, or Denmark, religious people are not happier (2). [...] Countries with the highest average self-reported happiness are the least religious (3)." Šaltinis
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 04 18, 14:49)
"In religious countries, including the U.S., religious people describe themselves as happier (1). In relatively godless countries, such as the Netherlands, or Denmark, religious people are not happier (2). [...] Countries with the highest average self-reported happiness are the least religious (3)."  Šaltinis

Matote, kaip jau sakiau, man laime ir jos suvokimas labai jau slidus dalykas, ir tyrimai ta linkme irgi smile.gif ir tai man visai nieko nepasako apie zmogaus gyvenimo kokybe.

Degsit visi pragare bedieviai ir bus jum tada laime lotuliukas.gif uzsinorejau pajuokauti , juodas jumoras cia jei kas, nekreipkit demesio lotuliukas.gif
Papildyta:
dar labai faina radau straipnis apie moteriskuma.... vel... biggrin.gif

labai patiko apibrezimas

Moteriškumas – tai sugebėjimas dovanoti įkvėpimą kitiems veikti, pačiai nedarant nė judesio, išliekant ramybėje.

https://minfo.lt/gyv...mas-vyro-akimis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 balandžio 2019 - 13:57
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 18, 13:56)
Matote kaip jau sakiau man laime ir jos suvokimas labia jau slidus dalyks, ir tyrimai ta linkme irgi smile.gif ir tai man visai nieko nepasako paie zmogaus gyvenimo kokybe.
Papildyta:
dar labai faina radau straipnis apie moteriskuma.... vel... biggrin.gif

labai patiko apibrezimas

Moteriškumas – tai sugebėjimas dovanoti įkvėpimą kitiems veikti, pačiai nedarant nė judesio, išliekant ramybėje.

Tai aš čia nieko nenorėjau pasakyti tuom, tiesiog papildyti biggrin.gif Tas tyrimas ten ir apie ilgesnę gyvenimo trukmę plačiau galėtų būti analizuojamas. Rezultatai rodo, kad tam tikroms papildomoms sąlygoms egzistuojant religingi žmonės gyvena ilgiau. Tikrai ne visi. Nu bet kam įdomu, patys susiras matyt kaip ten tie tyrimai iš tikro ką rodo. Apibendrinti yra pavojinga.

O kuom jis Jums patinka? Čia gal aišku subjektyvu labai, bet man tas nieko nedarymas ir buvimas mūza skamba baisokai. Jei bandant sau prisitaikyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 18 balandžio 2019 - 14:01
Mažiausiai yra moteriška ta, kuri nuolat suka galvą dėl savo ir kitų moteriškumo
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 18, 14:00)
Mažiausiai yra moteriška ta, kuri nuolat suka galvą dėl savo ir kitų moteriškumo

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 04 18, 14:05)
Tikrai taip. Saunuole, pradedi nors kiek savikritiskai ziuret.
Gi anadien padziugavai, kai kai pasiedi forume ir pageri kieno nors kraujo ( dienos aktualijose su moonte raseis) tai tau gera labai buna, gaiviniesi.

Papildyta:

Aplamai visi kad ir is tu paciu dienos aktualiju. Tau visos gi ten kvailis, durnes ir visokios kitokiis, nes jos masto ne kaip tu beprotes smegenim, o normaliai. Tu pavydi, kad negali ismastyt kaip jos ir puoli pilutotis. Esi ligone.
Gi tik dvi jus cia viena kita gerai suprantat - tu ir lutuke biggrin.gif . O tai daug ka sako biggrin.gif .

Baisiausia, kad tu neturi jokios savikritikos ir nieko nematai. Visi gi gali ne taip perskaityti, tažu taip sunku atsiprašyti: oi atleiks, ne taip perskaičiau, nežinoja kas ta raisa, nežinau jos. Bet ne, tu putojies, dar prakeikinėji. Nors kiek protaujantis suvoks, kad jei aš neturėjau omeny jokių neįgalių, o tu taip varai, kad aš turėjau - eina tau atgal, ant tavęs visas mėšlas. Lygiai taip pat kaip tu varei ant kažkokios X šeimos parke, juk varydama matai jų portretus. Viskas plaukai tau atgal, ta-dammm biggrin.gif 4u.gif
Tu net neskyri kur yra juokai. Ligonė absoliuti. Pvz. kai Mylimukė ko nors nesuprasdavo mano poste, ji pasiklausdavo, aš atsakydavau ir tuom baigta, o tu putojies apie raišus ar pan. Visiška avigalvė, atsiprašau avyčių.
Dėl tų narių. Tai aš joms tik veidrodis. Ne aš asmeniškai jas kabinti pradėjau. Aš kabinau ir gvildenau problemas, o jos mane už tai. Nu tai kas neteisus? Tegu atsiprašo ir nekvailinsiu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 18, 14:22)
Toks jausmas ,kad cia vis skaito zurnalistai ir t.t.
tik pasnekejom, atsirado straipnis  biggrin.gif ir ne prima kara tai pastebiu, sutapimas?

Psichologė: religingas žmogus savaime nėra geresnis už netikintį, bet gyventi jam gali būti ramiau

https://minfo.lt/gyv...G-pCD3QyT5TRBFw

idomiai :

čia jau ne pirmas kartas taip smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 04 18, 14:19)
Ne, nu paziurekit zmones, kokia nevisprote knisinejasi jai nepazistamu zmoniu - dukru- mamos santykiuose, auklejime ...
Boze boze, jau kam rasyt, kuri su tevu nebendravo, nezinojo net kad pas ji boba kazkokia yra...

pliat, pirštu į akį apie save ir vėl biggrin.gif
net kin, kūdikį pasiėmusi, idiotei užkliuvo
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 04 17, 23:20)
29 km nuo Vilniaus su intetnetu ir rysiu problemos. Kiek  teki buti - eini i lauka auksteliau  rada pridiskambini. Rodos siais  laikais tokia problema..

HMMM, PAS MUS UŽMIESTY PUIKU VISKAS smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 18, 13:20)
va Japonijoje sake visur superinis inetrnetas lotuliukas.gif

o siaip problema, manau, visur panasi, del atokesniu vietu, kur laidai neatvesti, o miestuose jis vel visur gana geras.

bUVAU PRIEŠ MĖNESĮ tOKIJUJE, gIFU, NEPASTEBĖJAU, KAD KAŽKAS VEIKTŲ GERIAU NEI lt.
Atsakyti