Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 04 18, 06:32)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72415427" data-time="1555534365">
<div>
<p>Nesutikciau. Siuo atveju gal net su idomucia kazkiek sutinku. Kad kartais stiprybe mokejime per save perlipti.

Nejaugi zmogus salia tik tam,kad mums kazkokia pagalba teiktu??</p>
</div>
</blockquote>
<p>Tikriausia ne tiksliai išsireiškiau.Aš stiprią asmenybę,siprią moterį įsivaizduoju kaip Motiną Teresę..Ši moteris darė įtaką visam pasauliui.Jai lenkėsi viso pasaulio politikai.Ji nesirėmė į nieką, ji pati buvo atrama.Yra ir daugiau tokių, bet šis pavyzdys pirmas atejo į galvą.</p>

Na, nereikia tos kartelės taip aukštai užkelti smile.gif
Atsakyti

Na, nereikia tos kartelės taip aukštai užkelti smile.gif

Bet nereikia,kalbant apie stiprią asmenybę, viską suvesti į invalidus ir ramsčius.M.Teresė pirmoji atėjo į galvą, yra ir be jos pakankamai iškilių moterų.Tiek LT tarp politikių, tiek eilinių.

Vsio, varau trefkėn, ir dar visokių reikalų kupeta susikaupusi.Geros dienos visiems :4u:

Atsakyti
Stipri asmenybė man kažkodėl asocijuojasi su stabilumu. Kai žinai, kad ji nepalūš bet kokioje situacijoje. Ir čia man prieš akis iškyla eilinė vieniša motina, daranti viską, kad jos vaikai jaustųsi gerai, kad būtų aprpinti, ir nepamirštanti savęs.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 04 17, 23:29)
Malonu, kad pacia tiek isnarvavau, kad sedi googlej ir ieskai kas butu susije su sm nicu biggrin.gif .
Tai tik rodo, kad esu tave  nusodinus😃. Tu nesitveri pykciu, o as ramiai gyvenu. Siaip ir Tau to linkiu, bet tau persudetulinga 4u.gif .
Kaip viena nare rase - ji gyvena Aukso Amziuje, na o tu draskais. Tu lb nelaiminga Gamtos klaida. Te Velykom 4u.gif 😘

Nu ne visi gi mokslų nebaigę kaip tu biggrin.gif Aš tas kirmėlas seniai žinau 4u.gif

tau iki laimės, kaip iki Marso ir atgal 4u.gif Kadangi tu taip mėgsti senas citatas ir visiems jas kaišai, tai tau pakišiu tavąją: "jei viskas šeimoje su sutuoktiniu ir su vaikais gerai, tai nesėdėsi SM" biggrin.gif
Manau, kad kiti žmonės čia kaip tik ateina prasiblaškyti, kai laisvo laiko yra. Bet tik ne tu, tu čia ateini gydyti savo sielą kitų sąskaitą. Bet tokiu būdu, kokį pasirinkai, tu jos nepagydysi, tu ją iš viso sujuodinai ir išsigelbėjimo tau nėra. Jokios Velykos čia nebepadės 4u.gif Nebent pati labai labai stengsies ir atgailausi už tai, kad ėdi kitus žmones. Gal tada pikti dvasėnai ir tave čiut mažiau ės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 04 18, 00:20)
29 km nuo Vilniaus su intetnetu ir rysiu problemos. Kiek  teki buti - eini i lauka auksteliau  rada pridiskambini. Rodos siais  laikais tokia problema..

Su mobiliu internetu tikrai nera problemu. Na aisku yra vietu, kur daubose, bet kur kas geresne situacija nei UK. Cai kur kas toliau neei 30km nuo Vilniaus. Lietuvoje pastatyti didziuliaii bokstai ir viskas aukstam lygyje.
Cia turint mobiliaka rankoje, o jei turi sodyba tai antena gali iskelti ir pan. Suu mobiliu rysiu Lietuvoje tikrai neeblogai. Bet mobilus turi savo trukumu, jei neeturetu, nei niekas sviesolaidinio ir VDSL /ADSL nenaudotu
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 18, 08:04)

Manau, kad kiti žmonės čia kaip tik ateina prasiblaškyti, kai laisvo laiko yra.

Ivairiai cia kas ko ateina. Vieni prasiblaskyt, kiti vienisi kaip tu ar lutuke. Apie lutuke atskira kalba, ji pati rase, kad visiskai neturi su kuo pasikalbet, tai forumas jai brangus.
Apie tave dabar - esi labai nenormali ir turi apsciai laosvo laiko, tu realybej net negyveni, sm tavo duona kasdienine. Ateini cia bandydama kazka igelt, ikast, gauni marmen ir cypdama lauki kito karto kada galesi savo vidini tulzi isliet. Tu net seki cia visus forume, ziuri kada kas prisijunges, atsijunges, zymiesi datas kas kiek su kokiais tarpais rase...
Paziurek i save is sono - pvz Moonte diskutavo su Idomuc anoj temoj apie kazkokia sovietija, nei tu isijungei i diskusija, nei rasei i tema, bet kaip priepolininke bandei igel Moonte. Bet gavai marmen atgal. Ka tas rodo? Ogi tai, kad esi nesveika Gamtos klaida. Panagrinek vietoj savo sapnu trp psivhologija - esi nelaimingas, labai nelaimingas zmogus.
As ir galvojau vakar kas cia dabar yra, kad toks paumejimas pas tave buvo, kad susiraizgei savo mintyse, deliojai cia kazkokios cioces nuorodas, vapejai apie Voropaj - priespilnis, o penktad sake bus kazkoks raudonas menulis. Tave veikia siti dalykai.
Papildyta:
[quote=Monteverte,2019 04 18, 08:04]
Kadangi tu taip mėgsti senas citatas ir visiems jas kaišai, tai tau pakišiu tavąją: "jei viskas šeimoje su sutuoktiniu ir su vaikais gerai, tai nesėdėsi SM" biggrin.gif

[/quote]
Bet ar ne ra trupucio tiesos? Issiedi su vyru ir visa narvuota cia ateinii:

Monteverte,2018 08 13, 16:14]
Va va, aš irgi labai daug pykstuosi su vyru,
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 04 18, 09:40)
Ivairiai cia kas ko ateina. Vieni prasiblaskyt, kiti vienisi kaip tu ar lutuke.  Apie lutuke  atskira kalba, ji pati rase, kad visiskai neturi su kuo pasikalbet, tai forumas jai brangus.
Apie tave dabar - esi labai nenormali ir turi apsciai laosvo laiko, tu realybej net negyveni, sm tavo duona kasdienine. Ateini cia bandydama kazka igelt, ikast, gauni marmen ir cypdama lauki kito karto kada galesi savo vidini tulzi isliet. Tu net seki cia visus forume, ziuri kada kas prisijunges, atsijunges, zymiesi datas kas kiek su kokiais tarpais rase...
Paziurek i save is sono -  pvz  Moonte diskutavo su Idomuc  anoj temoj apie kazkokia sovietija, nei tu isijungei i diskusija, nei rasei i tema, bet kaip priepolininke bandei igel Moonte. Bet gavai marmen atgal. Ka tas rodo? Ogi tai, kad esi nesveika Gamtos klaida. Panagrinek vietoj savo sapnu trp psivhologija - esi nelaimingas, labai nelaimingas zmogus.
As ir galvojau vakar kas cia dabar yra, kad toks paumejimas pas tave buvo, kad susiraizgei savo  mintyse, deliojai cia kazkokios cioces nuorodas, vapejai apie  Voropaj - priespilnis,  o penktad sake bus kazkoks raudonas menulis. Tave veikia siti dalykai.

Tu viską kaip ant delno apie save išdėjai smile.gif Su tavimi net giminės nebendrauja, tai čia tau - antri namai. Ateini čia savo tulžį išlieti.
Aš ateinu tik savo nuomonės išreikšti. Aš ją reiškiu apie politiką, sveikatą, gyvenimą, religijas, santykius ir pan. Normalu, kad su kai kuriais nariais nuomonės nesutinka ir būna ginčų.
Tu gi, anksčiau kažkiek dar reikšdavai numones, diskutavai, bet po to šį forumą pavertei savo pamazgų kibiru. Aš į tave kaip žmogų kreipiausi, Vaižgante irgi, kad diskutuotumei normaliai, argumentais, o tu tik srutas pylei. Dabar pati savo srutose paskendai.
Jokių datų man žymėtis nereikia, tu ant tiek buka ir neapsiskaičius esi. Kur jau ten nepastebėsi tokios asabos, kai kelioms dienoms dingsti biggrin.gif Nu arba matai, kad dega ar nedega langelis Nedos ar dar kieno nors. O tu glušė žiūri į forumą ir negali keliais laipsniais akių kampelio pasukti ir pamatyti, kad Nedos langelis dega, tai kaip ji gali būti pvz. nusižudžius?
Tu tokia besmegenė. Tu iš gėdos sudegti turėtum ir čia kojos nebekelti tiek prisišikus, betgi tu nepakaltinama, net susivariusi su ta "raiša" dar draskaisi biggrin.gif Jo žinok kalbant apie mistinius, maginius dalykus labai logiškai siejasi raiša, o ne įžymioji Raisa biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 18, 10:54)
Aš į tave kaip žmogų kreipiausi, Vaižgante irgi

😂😂😂dvi pasimetusios Visatoj beprotes😂, matancios ir snekancios su elfais.
Gi sakiau tau pries pora metu - neisitrauk, nukvaksi visiskai. Taip ir yra. Tai matai, as irgi turiu " galiu" biggrin.gif .
Papildyta:
Normalu, kad su kai kuriais nariais nuomonės nesutinka ir būna ginčų.

Tikrai normalu gincytis. Bet tavo gincai yra tik kitu menkininas, kvailinimas, durninimas
Nes tu pati tokia esi. Kiti gi nariai moka ramiai ir adekvaciai gincytis. Mokinkis.

Paziurek i save - montekrista parase kazkokia fraze apie tave, tu tuoj puolei i atlapus, pradejai gasdint😂😂. Ir taip su visom pas tave. Nelaiminga tu labai.

Tai sakai issidraskai su vyru namie, ateini i foruma. Bet zinok tavo vietoj negrazu ka tik prisijungusiems bernams rasineti. Pvz Tomukas gi vaikas pagal tave😂😂.
Atsakyti
Nu arba matai, kad dega ar nedega langelis Nedos ar dar kieno nors.

Na cia reikia eit i nario profili, kad matyti deganti/ nedeganti langeli.
Sakau, kad sm tavo kasdienybe - net pries Naujus mamkose sedejai viena ir durnystes kazkojias rasinejai.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 17, 18:58)
Vis kazkur matai nedakalbejimus kazkokius. Pagal save sprendi?   Vienas sakinys parode tavo tikraja natura 'tai ir palik seseriai priziureti' 'neismoks pamokos'. 84 metu zmogus dar kazkokia pamoka turi mokintis?   Kodel as ja tureciau palikti ten kur ja skriaus? As ne tavo naturos. O tie tavo 'man negaila butu pinigu',   tai tik kalbos,   nes pasakymas 'reikejo sena zmogu palikti,   kad ismoktu pamoka'   apie tave viska pasakė. Fui fui...

Iki mirties mes mokomes, arba degraduojam, pasirinkimas musu.

Tau matomai nedasyla mano pasaulio poziuris tai ir spjaudaisi nezinai del ko ir ant ko mirksiukas.gif
Viena yra zmogu palaidoti, ten ir taip kaip jis nori. Kita, kai jis gyvas leisti jam tobuleti ir mokytis, o ne degraduoti. Niekas nieko neskriadzia gyvenime, nu nebent mazus vaikus galima skriausti, o suauge visi gaunam tai ko nusipelnem, ka susikurem patys, ar ne ji ta moteri isaugino, ne ji vertybes iskeipyjo, ne ji kure ssantyki su dukra? jei patiriam kakzoki skausma, tam,kad galetume tobuleti, kazka keisti ,kad is to iseiti.
Jei tavo sese koks monstras, sadiste psichiskai neigali, zinoma reiktu nuo jos visiem saugotis, bet jei tai mamos mylima, issauginta dukra, vargu ar ji blogesne uz tave, tik prisiburei apie savo geruma, kazin ar ne maziau ta mama skriaudi. mirksiukas.gif

bet gal uz teks apie tave, man is tikro neidomu nagrineti tavo dvasios uzkaborius nes nepatiks tau viskas , ka pasakysiu biggrin.gif tai gal susilaikyk ir tu nuo tolesniu mano pasauleziuros interpretaciju?
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 04 18, 07:32)
<p>Tikriausia ne tiksliai išsireiškiau.Aš stiprią asmenybę,siprią moterį įsivaizduoju kaip Motiną Teresę..Ši moteris darė įtaką visam pasauliui.Jai lenkėsi viso pasaulio politikai.Ji nesirėmė į nieką, ji pati buvo atrama.Yra ir daugiau tokių, bet šis pavyzdys pirmas atejo į galvą.</p>

as tai sakyciau gal nereiktu kalbeti taip uztikrintai paie zmogu, zinomam is zinaisklaidos, nei mes ka zinom apei ja neika, nei i ka ji remesi, nei kas ja reme, nei kokie buvo jos tikslai i rmintys pasilukus vienai...Ka matom tera IVAIZDIS.

Be asmenybes sitprumo reiktu tureti ir meiles, nes vien is stiprumo nieko gero ir diktatoriai visi buvo stirpios asmenybes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 balandžio 2019 - 12:55
QUOTE(cambala @ 2019 04 18, 12:22)
Kiti gi nariai moka ramiai ir adekvaciai gincytis. Mokinkis.

Paziurek i save - montekrista parase kazkokia fraze apie tave, tu tuoj puolei i atlapus, pradejai gasdint😂😂. Ir taip  su visom pas tave. Nelaiminga tu labai.

Tai sakai issidraskai su vyru namie, ateini i foruma. Bet zinok tavo vietoj negrazu  ka tik prisijungusiems bernams  rasineti. Pvz Tomukas gi vaikas pagal tave😂😂.

biggrin.gif
Čia kurie nariai? TU? tu ir susivarei tada Dievo temoje, visą savo mėšlą atskleidei.
Tu ir be niekur nieko ant žmonių puoli. Pasiskaičiuok kelių žmonių nuodėmes mintinai išmokusi su datomis biggrin.gif Taip elgiasi tik psichiniai. Suprasčiau, kad jei tave puldinėja, gali kirsti atgal, bet gi tu atbėgi ir kaip akalas į atlapus kimbin, laimingoji, auso amžiuje, ausitvarkiusi biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 04 18, 13:09)
Na cia reikia eit i nario profili, kad matyti deganti/ nedeganti langeli.
Sakau, kad sm tavo kasdienybe - net pries Naujus mamkose sedejai viena ir durnystes kazkojias rasinejai.

akinius, įsigyk, akla višta, jokian profilin nereik eit biggrin.gif viskas ir taip matosi, arba tiliponą savo jobaną susitvarkyk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 18, 12:55)
biggrin.gif  Taip elgiasi tik psichiniai.

Tikrai taip. Saunuole, pradedi nors kiek savikritiskai ziuret.
Gi anadien padziugavai, kai kai pasiedi forume ir pageri kieno nors kraujo ( dienos aktualijose su moonte raseis) tai tau gera labai buna, gaiviniesi.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 18, 12:55)

Čia kurie nariai?

Aplamai visi kad ir is tu paciu dienos aktualiju. Tau visos gi ten kvailis, durnes ir visokios kitokiis, nes jos masto ne kaip tu beprotes smegenim, o normaliai. Tu pavydi, kad negali ismastyt kaip jos ir puoli pilutotis. Esi ligone.
Gi tik dvi jus cia viena kita gerai suprantat - tu ir lutuke biggrin.gif . O tai daug ka sako biggrin.gif .
Atsakyti