QUOTE(cambala @ 2019 04 18, 09:40)
Ivairiai cia kas ko ateina. Vieni prasiblaskyt, kiti vienisi kaip tu ar lutuke. Apie lutuke atskira kalba, ji pati rase, kad visiskai neturi su kuo pasikalbet, tai forumas jai brangus.
Apie tave dabar - esi labai nenormali ir turi apsciai laosvo laiko, tu realybej net negyveni, sm tavo duona kasdienine. Ateini cia bandydama kazka igelt, ikast, gauni marmen ir cypdama lauki kito karto kada galesi savo vidini tulzi isliet. Tu net seki cia visus forume, ziuri kada kas prisijunges, atsijunges, zymiesi datas kas kiek su kokiais tarpais rase...
Paziurek i save is sono - pvz Moonte diskutavo su Idomuc anoj temoj apie kazkokia sovietija, nei tu isijungei i diskusija, nei rasei i tema, bet kaip priepolininke bandei igel Moonte. Bet gavai marmen atgal. Ka tas rodo? Ogi tai, kad esi nesveika Gamtos klaida. Panagrinek vietoj savo sapnu trp psivhologija - esi nelaimingas, labai nelaimingas zmogus.
As ir galvojau vakar kas cia dabar yra, kad toks paumejimas pas tave buvo, kad susiraizgei savo mintyse, deliojai cia kazkokios cioces nuorodas, vapejai apie Voropaj - priespilnis, o penktad sake bus kazkoks raudonas menulis. Tave veikia siti dalykai.
Tu viską kaip ant delno apie save išdėjai
Su tavimi net giminės nebendrauja, tai čia tau - antri namai. Ateini čia savo tulžį išlieti.
Aš ateinu tik savo nuomonės išreikšti. Aš ją reiškiu apie politiką, sveikatą, gyvenimą, religijas, santykius ir pan. Normalu, kad su kai kuriais nariais nuomonės nesutinka ir būna ginčų.
Tu gi, anksčiau kažkiek dar reikšdavai numones, diskutavai, bet po to šį forumą pavertei savo pamazgų kibiru. Aš į tave kaip žmogų kreipiausi, Vaižgante irgi, kad diskutuotumei normaliai, argumentais, o tu tik srutas pylei. Dabar pati savo srutose paskendai.
Jokių datų man žymėtis nereikia, tu ant tiek buka ir neapsiskaičius esi. Kur jau ten nepastebėsi tokios asabos, kai kelioms dienoms dingsti
Nu arba matai, kad dega ar nedega langelis Nedos ar dar kieno nors. O tu glušė žiūri į forumą ir negali keliais laipsniais akių kampelio pasukti ir pamatyti, kad Nedos langelis dega, tai kaip ji gali būti pvz. nusižudžius?
Tu tokia besmegenė. Tu iš gėdos sudegti turėtum ir čia kojos nebekelti tiek prisišikus, betgi tu nepakaltinama, net susivariusi su ta "raiša" dar draskaisi
Jo žinok kalbant apie mistinius, maginius dalykus labai logiškai siejasi raiša, o ne įžymioji Raisa