Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 17, 15:14)
Nuvilsiu, žmonėms giliai dzin ką jūs čia aiškinatės ir kieno kokia siela. Tai įdomu tik jums dviems.

klysti. Va Moonte pvz. tikėjo ar/ir tiki, kad cambala pati sąžininga, todėl melo nemėgsta kituose.
Tai aš ir sakau, gerus darbus darau, išryškinu ją. Karmos taškus renku, nia, cambse? biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 17, 14:08)
tu pati kitiems baksnoji kažin kada padarytas "nuodėmes", tai jei galvoji, kad būsi nuplauta nuo to, ką padarei prieš 9 metus, tai labai klysti biggrin.gif tau ne 15 metukų tada buvo, kvaišele biggrin.gif
nebendrauji tu su broliu, esi paskutinė melagė (ko kituose neva labai nekenti)
esi apgailėtina šliužė, o aš tik atveriu tavo sielą, nes tokios šliužės kaip tu būna įtikina jautresnius žmones, kad jos ne šliužės.
Matai kokia aš gera? Kiek gero darbo padarau, kad žmonės su tavimi neapsigautų 4u.gif

Man tai zinok giliai dzin ka tu pezi. Kaip ir kitiems.
Tu juk esi labai nenormali ir nesivaldanti.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 17, 14:16)
klysti. Va Moonte pvz. tikėjo ar/ir tiki, kad cambala pati sąžininga, todėl melo nemėgsta kituose.
Tai aš ir sakau, gerus darbus darau, išryškinu ją. Karmos taškus renku, nia, cambse? biggrin.gif  mirksiukas.gif

Man tai baisiai juokingai skaitosi kai tu " zinai" ka kiti galvoja, masto. Tu gi pati zinai, kad pas tave iskreipras mastymas, todel savo minciu nepripaisinek k8tiems.

Renki tu savo karmos taskus, renki - pasaipu is ligu, vaiku onkoligoniuku, nelaimiu, raisu, invalidu ir visu kitu ( juk pati zinai ka rasei).
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 17, 14:14)
Nuvilsiu, žmonėms giliai dzin ką jūs čia aiškinatės ir kieno kokia siela. Tai įdomu tik jums dviems.

Man tikrai neidomu kokia jos siela. Jau n kartu rasiau - stebiu sociopatini reiskini.
Atsakyti

Labai teisingas pastebėjimas.Giliai p--x,ką kas padarė,nepadarė ar padarys.Esame suaugusios moterys,su savo pliusais ir minisais ir kitokios nebebūsim.Tik kai permetu tą kapojimasi žodžiais,nuoširdžiai pasidžiaugiu,kad tokių šalia arti nėra.Nes turint tokias kaimynes ar giminaites ir priešų nebereikia.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 04 17, 15:29)
Man tai zinok giliai dzin ka tu pezi.  Kaip ir kitiems.
Tu juk esi labai nenormali ir nesivaldanti.
Papildyta:

Man  tai baisiai juokingai skaitosi kai tu " zinai" ka kiti galvoja, masto.  Tu gi pati zinai, kad pas tave iskreipras mastymas, todel savo minciu nepripaisinek  k8tiems.

Renki tu savo karmos taskus, renki - pasaipu is ligu, vaiku onkoligoniuku, nelaimiu, raisu, invalidu ir visu kitu ( juk pati zinai ka rasei).
Papildyta:

Man tikrai neidomu kokia jos siela. Jau n kartu rasiau - stebiu sociopatini reiskini.

tiksliai, dar prie Voropaj tavo raišas raisas pamiršau. kapitaliai apsijuokei, durnė biggrin.gif
http://m.diena.lt/na...u-moteru-730849
Atsakyti
Reiks pazet ar siandien kartais ne pilnatis, Monteverdei visiskai blogai...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 17, 12:48)
Atsidavusi GALINGA asmenybė?
Ka tai galetu rwikšti? Baba dyziel?

Baba dyzel tai imitusi stipri boba. Asmenybe gali buti budulienes, tik kokius maisus su burokais gali tampyti visa diena nepavargdama.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 16, 09:36)
Jau mete darba. Lietuvoje dirbti neimanoma sveiko proto zmogui

sios dienos topas. biggrin.gif
judu abudu labai sveiki, iš tolo matyti. ar dirbantys, ar ne.

Idomucia, Lt internetas vienas geriausiu. kelkis i cia. juk be interneto, lygu be SM - niekaip.
visos cia tuo SM - paralelinej visatoj.
p.s. bet kam tiek tupet? maža realiu žmoniu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 17 balandžio 2019 - 16:45
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 17, 13:46)
tai ir reikejo palikti sesei mama priziureti. Dabar prasta paslauga abiem jom darai, neismoks pamokos, nei viena arba kazko nedapasakoji, bet tai tik tavo reikalas, tau nebutina teisintis. man asmeniskai nebutu probelma 5000 parvesti tevu palaikus i sava slai, nors as i atostogas uz 10000 gal niekad nenuvaziuosiu, nes man tai per didele suma, Viska esme yra prioriteuose, ne piniguose. Cia mano tik nuomone, nebutina del jos nervintis ir teisintis, su svao sazine ir maam tik susitark ir bus gerai.
nu tikrai ka su tavim amzius daro? kalba buvo uz parvezima kuno, palaidojimas pats uzkasimas i duobe, tikrai nekainuoja +5000e  mirksiukas.gif
Matomai tau ir su vyru prastai,kad tau vis tokios mintys apie kitu vyrus  unsure.gif

Vis kazkur matai nedakalbejimus kazkokius. Pagal save sprendi? Vienas sakinys parode tavo tikraja natura 'tai ir palik seseriai priziureti' 'neismoks pamokos'. 84 metu zmogus dar kazkokia pamoka turi mokintis? Kodel as ja tureciau palikti ten kur ja skriaus? As ne tavo naturos. O tie tavo 'man negaila butu pinigu', tai tik kalbos, nes pasakymas 'reikejo sena zmogu palikti, kad ismoktu pamoka' apie tave viska pasakė. Fui fui...
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 17, 16:06)
Baba dyzel tai imitusi stipri boba. Asmenybe gali buti budulienes, tik kokius maisus su burokais gali tampyti visa diena nepavargdama.

Vistiek nesupratau. Liesa inteligente maišų gi nepakels. Tai ji nebus stipri asmenybe? As kazkaip tavo paskutinio sakinio nesuprantu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 balandžio 2019 - 18:01
QUOTE(given444 @ 2019 04 17, 17:33)
Idomucia, Lt internetas vienas geriausiu.

Prisiklausei pasaku. Bengladese irgi dabar sviesolaidis. SViesolaidis zinok labai pigus, pigesnis uz varinius laidus. Tai Bengladese ar Korejoje ima ir kabina ant stulpu daug laidu. Lietuvoje blokuskese pattogu.
O jei kas turi sodyba - tai Lietuva - tragedija su internetu
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 17, 18:58)
Vistiek nesupratau. Liesa inteligente maišų gi nepakels. Tai ji nebus stipri asmenybe?  As kazkaip tavo paskutinio sakinio nesuprantu  biggrin.gif

Kaip tu ta stiprybe suvoki? Darbinio jaucio gal? Stipri asmenybe nesusijus su fizine jega
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 17, 19:30)
O jei kas turi sodyba - tai Lietuva - tragedija su internetu

Melas, sodyboje internetas puikiai veikia. Jei ka sodyba toleliau nuo civilizacijos, problemu neturim.
Atsakyti

Kaip tu ta stiprybe suvoki? Darbinio jaucio gal? Stipri asmenybe nesusijus su fizine jega

Stipri asmenybė renkasi jai lygiaverčius partnerius, o dažniausia gyvena viena,nes stipriai asmenybei nereikia nei moralinio,nei materialinio ramsčio.Greičiau apie ją sukasi visokie šakalai.

Atsakyti