Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 05 29, 17:30)
<p>Žavesėli,
</p><p></p><p>aš ten prisigerinti mėginau tik, tipo. Kaip katinas kad pasitrina palei kojas, prieš kažko prašydams... Barščių, pvz biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif
</p>

Eikit jūs švilpt su tais pernykščiais barščiais. Aš jau užmiršau, ką viriau vakar, o jie dar ką pernai rašiau paruošusi pietums, atsimena biggrin.gif
Problema turbūt tame, kad aš jei jau priprantu prie ko nors ir man gražu, o kas atsiranda nauja, ilgai dar būna negražu, jei ir įbrukama per prievartą. Taip sunkiai perėjau nuo žigulio figūros ant hečbeko. Nuo bukanosių prie ilganosių smailianosių batukų perėjau, kai jie jau buvo beišeiną iš mados. Mane siutino, kai atnaujino el pašto išvaizdą. taiir dabar, turėdama galimybe naudotis sena persikine versija, nepereinu ant naujos. o čia ir paštukas stringa, ir kiti nelygumai. ax.gif
Atsakyti

"Gal net Putino portretas ant sienos kabo?"

Žavesėli,

metas į privatą lįsti... vis tik.. nemanai..?? ;)  :D 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 05 29, 17:36)
Gal net Putino portretas ant sienos kabo?
Na jau nenoreciau zmonos kuri tik rusiskai supranta, nes zmones dabar internetu naudojasi, TV ziuri, tai tos rusakalbes lietuves teziuri ir teskaito tik rusiskai, nes kitaip nemoka. Tai suformuoja atitinkama mastyma ir interesus.

Tik sugrįžau iš tų garbingų 2014 metų temos, sakau, mažu geri laikai sugrįžo, pasiplepėsim moteros mes apie vyyyrus, bigsmile.gif ale ne, išmetė mane per bortą alkaniems rykliams. Ir Putiną prikalė ir politines pažiūras suformavo ir į žmonas (ačiū dievui) nepaėmė. Ir žino už mane geriau, ką aš skaitau, ką žiūriu. Viešpatie su viešpatukais ir pačia viešpatiene. blink.gif
Atsakyti

"Problema turbūt tame, kad aš jei jau priprantu prie ko nors ir man gražu, o kas atsiranda nauja, ilgai dar būna negražu, jei ir įbrukama per prievartą."

Tai aš, tipo, brukuoSI dabar per prievartą jau.. šiuo atveju?? :P :D  :/ 

Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 05 29, 17:30)
<p>Žavesėli,
</p><p></p><p>aš ten prisigerinti mėginau tik, tipo. Kaip katinas kad pasitrina palei kojas, prieš kažko prašydams... Barščių, pvz biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif
</p>

Klajokli, negražu taip. Pasigerini vos nors per puse eilutės, o paskui išnaudoji pusantros, atsiprašinėdamas, kad pasigerinai. Ne taip yra tvirtovės imamos mirksiukas.gif
Nežinau ar į temą, bet gerą anekdotą prisiminiau. Slibinas devyngalvis pagrobęs ir uždaręs princesę bokšte prie durų vaikšto, saugo, pasakų knygas skaito. Atjoja karžygys jos vaduoti. Slibinas pasislepia. Tas šaukia, ei, tu, slieke, kirmėle, baily išlįsk, atjojau kautis. Slibinas neišlenda, tas ir nujoja per naktį išlaukęs prašūkavęs ir nieko nepešęs. Vėliau jau išlenda slibinas, sako, gerai, tegu būsiu bailys, sliekas, kirmėlė, svarbu likau gyvas. bigsmile.gif
Klajokli, išėmei iš konteksto. rašiau apie forumo apipavidalinimo atnaujinimą. G mail išvaizda buvo pakeista be teisės naudotis sena versija, o čia dra galima, tai ji man gražesnė, ją ir naudoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 29 gegužės 2018 - 16:53

Rene ,tai kas nutiko su tuo,katram barscius virei? Pasirode kad  vistik karakteriai nesutapo? :D​ 

Atsakyti

Tada arba jums kokie 50+ arba neturit jokio normalaus issilavinimo. Jei kas nezino anglu tai jau tikrai arba garbaus amziaus arba blogiau.
40 meciai jau visi buvo normaliai mokomi anglu net vidurinese.

O jei butu ir 50 +, tai ka? Garbus amzius ,sakai?

As nemoku angliskai.O tu vokiskai puikiai kerti?

Atsakyti

Zaveseli,nieks nebus,teks tau su Klajokliu pasimatyman ait.Jis tave akivaizdziai kabina.Ko ne? Gal net anglu kalbos nemokejima atleis,kas zino...

Atsakyti

Va ka, čia viskas per ta Sėėėlija... čia JIIII išplatino [ ir nuolat platina ] "pranešimą spaudai", kad Žavesėlis (te)moka tik tuos barščius savo išvirt. Tam, kuriam jie taip patiko tada, tik karakteriai nesutapo vis tik... Būna... gi :P :P :D

Atsakyti

Mergiotės,

kokios jūs smulkmeniškos visos čia, žiūriu... Prasidėjo tikros razborkės jau, kas kokią kalbą moka, ar nemoka. Jei nemoka, tai iš karto dar putinais apkaišo...

Tuoj išeisiu iš čia turbūt. Be to, vaikai mano nori prie Antavilių ežeriuko... Varysim pukti pukti -- sutarėm tik ką :)

Žavesėli,

nenori rašyti man į privatą -- tavo reikalas. Razborinkis čia toliau sau su kitom merginom. Tau vis vien tas užsiėmimas patinka labiau, spėju..? :P :D

Atsakyti
QUOTE(Sėlija*** @ 2018 05 29, 17:00)
O jei butu ir 50 +, tai ka? Garbus amzius ,sakai?

As nemoku angliskai.O tu vokiskai puikiai kerti?

Pragyvenau Vokietijoje 8 metus kazkaip, nors anglu kalba pagrindine

50+ metu jei moteriai tai vyrui turi buti 65+

Atsakyti

Patvirtinu.  Kaip sakė Sėlija, iš tikrųjų MĖGINU kabint Žavesėlį. Dabar tai jau oficialu :P -- O ar pavyks, kol kas nepasakysiu... :P Per mažai info...

Parašiau prieš tai jai privačiai tokio pobūdžio žinutę:

"Žavesėli,

būsiu atviras. Man patinki. Iš to, ką perskaičiau nuo pat ano 2014-ųjų metų čiato [ su visa ten vykusia "grupine psichoterapija" tai tokiai itin atvirai moteriškei pala-kuo-ji-ten-vardu-buvo? :P ] O perkskaičiau aš viską. Tikrai :)

Parašysi..? ;)"

ŽINUTĖS PABAIGA

Sėlija,

o ką Tu darytum, jei būtum laisva ir "paieškose", taip sakant..? Nieko nedarytum irgi... tik bato galo grindis krapštytum..? :P ;)

Žavesėli,

kadangi mėgsti viešas razborkes [ kai kurie žmonės būna tiesiog linkę į ekshibicionizmą. Tebūnie... tiek to jau. Aš tolerantiškas ;) ]

Atsakyti