Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 17, 13:33)
pasamdyti slauge, jei negali apsitarnauti ir neina gyventi kartu, nesat apie tokias pasaulgas girdejusi?

Man idealus atvejas, kai anukai suauge pasigyvena su seneliais, nes su vaikais daznai buna problemos, asmeniskumai irjie jau bun ausiskure gyvenima, namus, anukai dazniausiai lengviau bendrauja su seneliasi ir jie dar buna jauni jiem reikia busto, tai pats tas padeti seneliui ir pasilikti jo buste gyventi.

Tu ir vel is savo nesveiku fantaziju srities.

O jei senukas kratosi seneliu namu ir ateinanciu priziureti zmoniu?

Tai jei tu savo vaiku nenuveši atgal i Lietuva, kai jie bus pilnameciai, kad jie gyventu su sena tavo motina, tai tu busi triochala.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 17, 13:37)
vistiek deginčiau. O kas, jei tu vėliau net nebe UK gyvensi? kas žiūrės kapą iš viso? dabar tokie laikai, kad labai emigracijos vyksta.

Lutuke ir cambala sako, kad taip negalima biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 balandžio 2019 - 12:42

Nespejau anoje temoje atsakyti apie kalbanciusoius ir klausianti, turinti porblmeu.
Tai as visgi atsakomybe dedu tam, kas turi porblema, kas klausia. ne jis turi tiketis, kad visi prie jo prisitaikys, ras prie jo priejima, kazkaip butinai jam aiskiai isaiskins. Istorija rodo, kad nelabai tas veikia, pilna isminciu turejo ir turi pasaulis, tik nelabai kas nori ju isgirsti.
As manua, jei pats turi problema ir jei tau ji atrodo svarbi, tu pats turi ieskoti iseiciu, pats stengtis isgirsti kas tau sakoma ir suprasti,kazka ismeginti, kazka gal atmesti, bet ne pulti skaudintis, taip atsakymo nerasi. Taigi, kas kaip nori tas taip ir gyvena.
O anoje temoje, nei kazkokio dergimosi, nei pasaipu nebuvo. Labai normalus patarimai, nuomones.
bet jei jai pasirode, mano apsakymas, kad vaikinas nieko ten neisdavoe, jos o kad ta situaicja buvo jos pacios susikurta, labai sukele skausma ir negalejo toliau skaityti, tai jau rodo kad zmogus nereaguoja adekvaciai. Tai tokiu atveju kazka jam isaiskinti neimanoma, jis viska neigia, nesugeba saziningai pasiziuret i situacija.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 17, 12:37)

didesnių klaidų gamta jau daugiau nebepadarys biggrin.gif  biggrin.gif

Smagu, kad ta pripazisti. Antros tokios kaip tu , sociopates ir uzstrigusios, tikrai nera 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 17, 13:16)
Matau alkoholikei dėmesio trūkumas  biggrin.gif

Pachmielas kankina kažką.

Juodas ir vis blogės.
Ji bando atsigriebti už tas dienas, kai forume nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 17, 13:41)
Juodas ir vis blogės.
Ji bando atsigriebti už tas dienas, kai forume nebuvo biggrin.gif

Vasaros 5 buvo ar Indijoje? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 17, 12:33)

Man idealus atvejas, kai anukai suauge pasigyvena su seneliais, nes su vaikais daznai buna problemos, asmeniskumai irjie jau bun ausiskure gyvenima, namus, anukai dazniausiai lengviau bendrauja su seneliasi ir jie dar buna jauni jiem reikia busto, tai pats tas padeti seneliui ir pasilikti jo buste gyventi.

Ne, nu absurdu absurdas.
Reiskia pats nuo atsakomybes, kisi savo ligitus ir su marazmais visokiais senukus savo vaikams , kad kokia nusvirusia kaime trioba aprasytu bigsmile.gif .
Sita durnyste proto bokstas dar tevu karsinine suskele.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 17, 13:42)
Vasaros 5 buvo ar Indijoje?  biggrin.gif  biggrin.gif

tai kad net iš ten prisijungdavo, neištverdavo. O dabar prieš kelias dienas kaip iššluota buvo biggrin.gif
tai gali tik įsivaizduot, be sąmonės matomai prie butelio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 17, 13:09)
Priedurne,  rasau paskutini karta didziosiomis raidemis tau -  kai sesuo issiurbe visus motinos pinigus,  ir ismete kaip sunyti i gatve -  as ja priimiau i savo namus,  kol galejo gyventi viena,  as jai visus nuomos pinigus (uz ka -  nesakysiu,  ne tavo rwikalas 😄) 15 metu atidavinedavau, kad nieko jai neteuktu,  @ bet ir juos pasirodo sesyo mokwdavo isvilioti. Ir as ja pasiimu,  as ja laidosiy,  nes sesuo neprisides,  galiu savo du pirstus duoti apmyzti  biggrin.gif  Ir as vaika dar turiy,  kuri rwikia i gyvenima isvesti ne ubagu su skolomis bankui uz mokslus. Jei zmogus nori kazkokiu tai nysusvietnu laidotuviu,  kad visikiios procesijos su kaimynais butu ir uzstales kaip per vestuves,  tai rwikejo ir likti Lietuvoje (as jos nevariau is savo namu). O kadangi sugalvojo atvaziuoti i svetima sali numirti,  tai ir bus palaidota toje salyje kur as gyvenu.
O tu savo pasakas gali palikti vakare vaikams pries miega,  nes vyro kaip ir neturi,  nera prie ko prisiglausti ir savo nesamones balbatuoti  biggrin.gif
Papildyta:

Ne tu gi parasei -  kokie 10000 tu rasei 5000  biggrin.gif
Ka su moterimi  daro amzinas vyro nebuvimas šalia  biggrin.gif

tai ir reikejo palikti sesei mama priziureti. Dabar prasta paslauga abiem jom darai, neismoks pamokos, nei viena arba kazko nedapasakoji, bet tai tik tavo reikalas, tau nebutina teisintis. man asmeniskai nebutu probelma 5000 parvesti tevu palaikus i sava slai, nors as i atostogas uz 10000 gal niekad nenuvaziuosiu, nes man tai per didele suma, Viska esme yra prioriteuose, ne piniguose. Cia mano tik nuomone, nebutina del jos nervintis ir teisintis, su svao sazine ir maam tik susitark ir bus gerai.

nu tikrai ka su tavim amzius daro? kalba buvo uz parvezima kuno, palaidojimas pats uzkasimas i duobe, tikrai nekainuoja +5000e mirksiukas.gif
Matomai tau ir su vyru prastai,kad tau vis tokios mintys apie kitu vyrus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 17, 12:33)
pasamdyti slauge, jei negali apsitarnauti ir neina gyventi kartu, nesat apie tokias pasaulgas girdejusi?

sėkmės Lietuvoje RASTI gerą slaugę, gyvenančią su seneliais.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 17, 12:40)

Lutuke ir cambala sako,  kad taip negalima  biggrin.gif

Tu daryk kaip tik nori, visiems cia dzin. Bet jei diskusija pasisuko link to, tai tiesiog pastebejimas, kad labai skaiciuoji ten, kur nereiktu. Nemyli tu savo mamos. Negraziai tylu net firume apie ja atsiliepei. Esi baisiai dudele egoiste.
Beje, kai cia moterys kalbejo apie nereikalingus daigtus ir labdaras, tu parasei, kad to betruko, vezi viska parduot, net kazka su pasibaigusiu galiojimu pardavei. Ir ja tai rodo? O tai, kad esi pinigu verge. Matomai labai is biednu buvai( ka pastoviai kitiems ir rasai).

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 17, 12:47)

Uz buta gali ziuret. Mano viena kliente taip du butus per 6 metus turi.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 04 17, 12:52)
Tu daryk kaip tik nori, visiems cia dzin. Bet jei diskusija pasisuko link to, tai tiesiog pastebejimas, kad labai skaiciuoji ten, kur nereiktu.  Nemyli tu savo mamos. Negraziai tylu net firume apie ja atsiliepei. Esi baisiai dudele egoiste.
Beje, kai cia moterys kalbejo apie nereikalingus daigtus ir labdaras, tu parasei, kad to betruko, vezi viska parduot, net kazka su pasibaigusiu galiojimu pardavei. Ir ja tai rodo? O tai, kad esi pinigu verge. Matomai labai is biednu buvai( ka pastoviai kitiems ir rasai).

Papildyta:

Uz buta  gali ziuret. Mano  viena kliente taip du butus per 6 metus turi.

biggrin.gif Tu rimtai trenkta biggrin.gif
Patikėtum savo tėvus bobai, dirbančiai už butą? Spėju, visi tos tavo bovos klientai mirs kažkaip pagreitintai biggrin.gif
Kol įmanoma-tėvai pas vaikus turi būti. kai per sunku, tenka susitaikyti su realybe ir ieškoti kitų namų, slaugos...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 17, 13:40)
Tu ir vel is savo nesveiku fantaziju srities.

O jei senukas kratosi seneliu namu ir ateinanciu priziureti zmoniu?

Tai jei tu savo vaiku nenuveši atgal i Lietuva, kai jie bus pilnameciai,   kad jie gyventu su sena tavo motina,   tai tu busi triochala.
Papildyta:

Lutuke ir cambala sako,   kad taip negalima  biggrin.gif

Tai zinoma, jei senukai nori vaizuoti pas vaikus, tai ju apsiprendimas, kur rasiau, kad BUTINAI TIK SAVAM NAME PALIKTI?
Zinau paparsciausiai atveja ,kai senukai visa gyvenima pragyvene pas save sodyboi pries mirti buvo istemti vienas i ligonine, kad ten numirtu kitas pas vikus i miesta, liudnai atorde tai, nenorejo jie to, bet , niekas is vaiku ir anuku nepanoro su jais gyventi, O beda is dalies aisku ir patys senukai, nesusitare laiku kas pas juos gyvens, o paskui prasidejo pykciai del turtu ir t.t. doh.gif ...
Kodel butinai mano vaikai? be mano vaiku yra dar keli anukai ir dlais Lietuvoje gyevnanciu mirksiukas.gif ziurint pati mama su kuo nores gyventi. Mama mano nejauna, jai 70m ir pilnai savim pasirupina, keliauja po europja, eksursijas, soka, dainuoja, pas gydytojus nebuvus koki 30 m.
bet vaikai mano nieko pries, patys sake, kai baigs mokykla vaziuos i Lietuva gyventi gal ir mes grisim veliau, ka ten zinosi,kaip kas bus mirksiukas.gif
Vel tai ne taisykle visiem, issakiau tik savo nuomone, kaip man atrodo geriausias variantas.

ka vel nusneki?kas negalima? deginti, pati pirma zinute mano buvo su tokiu pasiulymu, bet zinoma, jei mama nenori to nedaryciau, mano mama pati sake ja kremuoti.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 17, 13:47)

Kas nori randa, viskas priklauso nuo atlyginimo, kaip su bet kokias darbuotojais, dirba moterys seneliu namuose, tai duag sunkiau, nei su vienu senuku, jei nori rasti uz minimuma, aisku nerasi .Lietuves vaziuoja i Vokietija dirbti, nemanau, kad LIetuvoje dirbtu prasciau, jei gautu panasiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 17 balandžio 2019 - 13:02