Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 17, 12:57)
biggrin.gif as tai nepamirsau ka rasiau,  tu per savo ku-ku lando akinius neiskaitai normaliai. Rasiau,  kad lavono perskraidinimas anglijos orolinijomis kainuos daugiau 5000.  biggrin.gif

Kaip su tavimi vyras gyvena tokia idomia,  tai neisivaizduoju  biggrin.gif

taip taip ir rasei as ta tai ir pasakiau ir paskui parasei,kad nezadi to daryti ar ne?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 17, 11:23)
neislaidauti per laidotuves viena, buti palaidotam uzsienyje ,kai pragyvenai visa gyvenima Lietuvoje ir nenori buti laidojamas kitur, visai kas kita, galima is vis laidotuviu nekelti jokiu, bet man bent atrodo butina palaidoti zmogu, kur jis nori....
nezinau man atrodo geriau i gerus seneliu namus tada apgyvendinti tevus, jei nera jokio rysio su jais,

Kaip nebutu keista, nors viena karta protingos mintys.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 17, 11:23)
neislaidauti per laidotuves viena, buti palaidotam uzsienyje ,kai pragyvenai visa gyvenima Lietuvoje ir nenori buti laidojamas kitur, visai kas kita, galima is vis laidotuviu nekelti jokiu, bet man bent atrodo butina palaidoti zmogu, kur jis nori....
nezinau man atrodo geriau i gerus seneliu namus tada apgyvendinti tevus, jei nera jokio rysio su jais, ten bent uzsiemimai, pramogos, senukai bendrauja, o issitysti i uzsieni ir paskui ten palaidoti, nu man tai kazkas labai liudno..
Man aplamai lidna, kai senukus is ju namu istysia, aisku kartais nebuna kitu galimybiu, zmones neturtingi, ar godus, skrurdai. Cia turiu omeny, kai senukai pragyvena visa gyevnima kur savam name, o paskui senatveje vaikai juos pasiima i koki miesta, jiem nezinoma aplinka, tai jie ir nuvysta labai greitai...
Aisku, tu paciu zmoniu irgi atsakomybe, ka susikuria senatveje, kaip isauklejo vaikus ir t.t....

Prabangios laidotuves man asmensikai is vis absurdas, o palaidojimo vieta labai svarbi.
Papildyta:

kalba ne apie pelenus.
As tecio pelenus palaidojau be urnos, o del to dalybu nesutikciau, nemanau, kad tai gerai...bet cia kiekveino poziuris...

o tai tipo senukus reikia palikti jų namuose kol numirs natūralia mirtim? biggrin.gif Net kai patys sunkiai beapsitarnauja? biggrin.gif
Atsakyti

Is kart matesi, kad zmogus jautrus. Galima buvo ir kitokiu tonu pasisakyt. As nebeskaiciau visos temos, tiesiog istrige buvo tai, kad viena superpsiechiologe pradejo ja lazdavot nuo pradziu. Ir pabaige, tuomet brekcija ir nevepasirode.
Be to ji neprase super protingu ir super laimingu istekejusiu moteru patarimu, susikure sau senmergiu tema ir lauke bendraminciu.
Visiskai sutinku su paskutiniu kin postu, kuri ji vakar parase toj temoj.

Pikti komentarai toje temoje tikrai Brekcijai niekuo nepadetu.

Is kitos puses, kas padetu? Tu skaitei buvusias temas? Kurtos pries keleta metu, tas pats per ta pati, gauta daugybe patarimu, analizes ir t.t. Simtai komentaru. Naudos - nulis. SM jai nepades, nei guodejos, nei logiskos nares, nei subiniu spardytojos. As jos del to nekaltinu, tiesiog manau, kad nariu pastangos bet kuriuo atveju butu bevaises, o pacios Brekcijos man labai gaila. Jai sunku gyventi ir as tikrai linkiu, kad realybeje atsirastu zmogus, kuris ja stumteletu reikiama kryptimi.

p.s. bet kuriuo atveju ateiti i tokia tema ir joje dergtis man atrodo zema.

Atsakyti
Bet tai matomai problema burbos godume nemetyti pinigu. Nesviseitis visada yra - nedegink to kuno, jei senole pries, palaidok Lietuvoj salia tos mamos tevo, mamos, vyro.
Aplamai kiek skaiciau burbos atsiliepimus apie savo motina - vargse ta senole.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 17, 12:55)
Cia vel nesiputoji? lotuliukas.gif
As ne apie palaidojima prie sesers, nebutinaa isku ten laidoti, galima tuose paciuose kapinese, bet reiktu apie tai jai pranesti, kad gal apmastytu kita varianta, ar ne? O tu is vis sakei nezadi kuno skraidinti i Lietuva, nes tai kainuotu 5000, jau pamirsai ka rasei? dabar jau 10000 gavosi....
Tai pingu mamos laidotuvem gali skirti tik tiek,keik metosi? blink.gif

Teva laidojau  mirksiukas.gif

ir nustok cia draskyti, daryk ka tu nori us savo ta mama, tavo mama, tu jos vaikas, ka uzaugino ta turi, as tik isakiau savo nuomone, ;po ziuri apie zmogaus paskutinius norus, toliau diskutuoti apie tai beprasmiska.
Papildyta:

tai mama jokio turto nepaliks jums? tai sakai turtingai gyevnot, tai neio buto savoneturi?  blink.gif

Priedurne, rasau paskutini karta didziosiomis raidemis tau - kai sesuo issiurbe visus motinos pinigus, ir ismete kaip sunyti i gatve - as ja priimiau i savo namus, kol galejo gyventi viena, as jai visus nuomos pinigus (uz ka - nesakysiu, ne tavo rwikalas 😄) 15 metu atidavinedavau, kad nieko jai neteuktu, @ bet ir juos pasirodo sesyo mokwdavo isvilioti. Ir as ja pasiimu, as ja laidosiy, nes sesuo neprisides, galiu savo du pirstus duoti apmyzti biggrin.gif Ir as vaika dar turiy, kuri rwikia i gyvenima isvesti ne ubagu su skolomis bankui uz mokslus. Jei zmogus nori kazkokiu tai nysusvietnu laidotuviu, kad visikiios procesijos su kaimynais butu ir uzstales kaip per vestuves, tai rwikejo ir likti Lietuvoje (as jos nevariau is savo namu). O kadangi sugalvojo atvaziuoti i svetima sali numirti, tai ir bus palaidota toje salyje kur as gyvenu.
O tu savo pasakas gali palikti vakare vaikams pries miega, nes vyro kaip ir neturi, nera prie ko prisiglausti ir savo nesamones balbatuoti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 17, 13:00)
taip taip ir rasei as ta tai ir pasakiau ir paskui parasei,kad nezadi to daryti ar ne?

Ne tu gi parasei - kokie 10000 tu rasei 5000 biggrin.gif
Ka su moterimi daro amzinas vyro nebuvimas šalia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 17, 12:06)
Is kitos puses, kas padetu? Tu skaitei buvusias temas? Kurtos pries keleta metu, tas pats per ta pati, gauta daugybe patarimu, analizes ir t.t. Simtai komentaru. Naudos - nulis. SM jai nepades, nei guodejos, nei logiskos nares, nei subiniu spardytojos. As jos del to nekaltinu, tiesiog manau, kad nariu pastangos bet kuriuo atveju butu bevaises, o pacios Brekcijos man labai gaila. Jai sunku gyventi ir as tikrai linkiu, kad realybeje atsirastu zmogus, kuris ja stumteletu reikiama kryptimi.
</p><p></p><p>p.s. bet kuriuo atveju ateiti i tokia tema ir joje dergtis man atrodo zema.
</p>

Viena ankstesne prisimenu.
O gal padetu. Linkusi taip manyti, nes brekcija yra rasiusi, kad vaiksto akis nuleidus. Tada jai kazkas patare kaip tik zvilgsnius gaudyt, ko pasekoje parase, kad sulauke daug zvilgsniuiu kontaktu, bet nieko daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 17, 13:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72414832" data-time="1555494781"><div><p>Is kart matesi, kad zmogus jautrus. Galima buvo ir kitokiu tonu pasisakyt. As nebeskaiciau visos temos, tiesiog istrige buvo tai, kad viena superpsiechiologe pradejo ja lazdavot nuo pradziu. Ir pabaige, tuomet brekcija ir nevepasirode.
Be to ji neprase super protingu ir super laimingu istekejusiu moteru patarimu, susikure sau senmergiu tema ir lauke bendraminciu.
Visiskai sutinku su paskutiniu kin postu, kuri ji vakar parase toj temoj.</p></div></blockquote><p>Pikti komentarai toje temoje tikrai Brekcijai niekuo nepadetu.
</p><p>Is kitos puses, kas padetu? Tu skaitei buvusias temas? Kurtos pries keleta metu, tas pats per ta pati, gauta daugybe patarimu, analizes ir t.t. Simtai komentaru. Naudos - nulis. SM jai nepades, nei guodejos, nei logiskos nares, nei subiniu spardytojos. As jos del to nekaltinu, tiesiog manau, kad nariu pastangos bet kuriuo atveju butu bevaises, o pacios Brekcijos man labai gaila. Jai sunku gyventi ir as tikrai linkiu, kad realybeje atsirastu zmogus, kuris ja stumteletu reikiama kryptimi.
</p><p></p><p>p.s. bet kuriuo atveju ateiti i tokia tema ir joje dergtis man atrodo zema.
</p>

Nejau jus pasimovet ant kabliuko? Nepastebejot kad jos rasymo maniera labai artima tam kaip rasydavo 'graži žavinga' ..ar kaip ten ji vadinos?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 17, 12:09)
Priedurne,  rasau paskutini karta didziosiomis raidemis tau -  kai sesuo issiurbe visus motinos pinigus,  ir ismete kaip sunyti i gatve -  as ja priimiau i savo namus, 

Fui, kokia melage. Gi kitoj temoj rasei, kad mamos buta nuomosi, kai mama parsivesi.

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 17, 12:13)
Nejau jus pasimovet ant kabliuko? Nepastebejot kad jos rasymo maniera labai artima tam kaip rasydavo 'graži žavinga' ..ar kaip ten ji vadinos?

Ne, tai ne Patraukli ir Savarankiska.
Brekcija su issilavinimu, kas labai matosi postuose kaip desto mintis.
O tamstai turetu but geda. Matomai tikrai su vyru nekazka, kad sitaip suvarai sielos temas.
Atsakyti
Matau alkoholikei dėmesio trūkumas biggrin.gif

Pachmielas kankina kažką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 balandžio 2019 - 12:17
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 17, 13:02)
o tai tipo senukus reikia palikti jų namuose kol numirs natūralia mirtim? biggrin.gif Net kai patys sunkiai beapsitarnauja? biggrin.gif

pasamdyti slauge, jei negali apsitarnauti ir neina gyventi kartu, nesat apie tokias pasaulgas girdejusi?

Man idealus atvejas, kai anukai suauge pasigyvena su seneliais, nes su vaikais daznai buna problemos, asmeniskumai irjie jau bun ausiskure gyvenima, namus, anukai dazniausiai lengviau bendrauja su seneliasi ir jie dar buna jauni jiem reikia busto, tai pats tas padeti seneliui ir pasilikti jo buste gyventi.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 17, 12:51)
Tu rimtai galetum taip padaryti? Pries savininku valia isbarstyti pelenus ant ju kapu?  Kokia tu nepatikimas zmogus. Su tavimi neiciau v razviedku.
Ir be to -  negirdi ir nematai nieko. Isikandai savo minti ir varai be sustojimo. Kremavimas atpuola,  nes ji visomis keturiomis pries saves sudeginima.
Ka patarsite daryri,  garbingieji kurmiai?  rolleyes.gif  rolleyes.gif

vistiek deginčiau. O kas, jei tu vėliau net nebe UK gyvensi? kas žiūrės kapą iš viso? dabar tokie laikai, kad labai emigracijos vyksta. Bet tu aišku daryk kaip nori, tik kam tada diskusija, jei jau apsisprendei?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 04 17, 12:55)
Narvuokis tu kiek tik nori, matosi ryskiai, kad jau visiskai nesivaldai.
Tu nei pagone, nei ispazisti kazkokia religija, tiesiog sergi ir haliucionuoji.
Na zodziu esi pasiklydusi  Gamtos  klaida. Ir cia jau niekas tau nebepades.

jau nebe pagonė ir šuo nebe baltas?
didesnių klaidų gamta jau daugiau nebepadarys biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti