Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 17, 09:37)
Kur tu matai putojimasi amziais? Musiet esi megeja pati pasiputoti,  todel diedas ir laksto nuo taves kaip velnias nuo kryziaus  biggrin.gif
Skaiciuoji skaiciauji. As tai savo skaiciuoju,  o tu -  mano  biggrin.gif

amziais? bigsmile.gif pirma karta tau tai parasiau, o del ko? paiskaityk savo zinute mirksiukas.gif

nekisk cia mano vyro, jei pati neturi argumentu, nekreip kalbos mirksiukas.gif

Tiek pasakoji,kad mama tavo sunkiai dirbo,kad tik jus geria gyventumet, tiek tau dave, padejo, o dabar mamos paskutinis noras tau per brangus blink.gif , kai atostogom vienom isleidi dvigubai daugiau, nu nepyk, bet as to nesuprantu. man tai zapadlo butu toks elgesys, Tu bent mamai pasakei,kad nezadi jos Lietuvoje laidoti? gal ji geriau tada gyevns Lietuvoje?

Yra kazkas tokio tame, zmones nori buti bent palaidoti tevyneje, jei negali ten gyventi is visokiu ameriku net grista numirti i savo sali, o cia..., nu nesuprantu, jei butumet biedni, nebutu pinigu tai viena, nu bet ir tai, mama dar gyva, tai galima ieskoti butu kaip tai igyvendinti ateityje, o ne taip saltai, ai dzin palaidosiu kur as noresiu....
Atsakyti

Man susiskaitė normaliai,aš taipogi prašiau vaikų nevargti ir neišlaidauti.O gėles tegul neša,kol eesu gyva.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 17, 10:47)
As turbut labai pragmatiskai ziuriu, bet pinigai geriau tegul skiriami tevams, kol gyvi. Geriau i kokia kelione kartu nuvaziuoti, nei prabangiai palaidoti.
</p>

sutinku, bet kalba eina ne apie prabanga, o apie paskutinius norus, o galu gale, jei tevai nori prabangiu laidotuviu ir palieka tam pinigu, tai ar ne ju valia?
Atsakyti
Bet tai randat jūs problemą kur jos nėra.
Ar kas svers tuos jūsų artimųjų pelenus ar ką? Galima ką nori su jais padaryti. Dalį su urna oficialiai įkąsti į žemę prie artimiausių sau kapų, kad patogu būtų lankyti, dalį net sau namie pasilikti, jei norisi, dalį prie progos nuvežti ten, kur žmogus norėjo, pvz. prie kokios nors sesės ar mamos. Kūnas gali būti dalomas, nieko nenutiks tikrai, ne dvasią gi plėšysit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 04 17, 12:14)
<p>Man susiskaitė normaliai,aš taipogi prašiau vaikų nevargti ir neišlaidauti.O gėles tegul neša,kol eesu gyva.</p>

neislaidauti per laidotuves viena, buti palaidotam uzsienyje ,kai pragyvenai visa gyvenima Lietuvoje ir nenori buti laidojamas kitur, visai kas kita, galima is vis laidotuviu nekelti jokiu, bet man bent atrodo butina palaidoti zmogu, kur jis nori....
nezinau man atrodo geriau i gerus seneliu namus tada apgyvendinti tevus, jei nera jokio rysio su jais, ten bent uzsiemimai, pramogos, senukai bendrauja, o issitysti i uzsieni ir paskui ten palaidoti, nu man tai kazkas labai liudno..
Man aplamai lidna, kai senukus is ju namu istysia, aisku kartais nebuna kitu galimybiu, zmones neturtingi, ar godus, skrurdai. Cia turiu omeny, kai senukai pragyvena visa gyevnima kur savam name, o paskui senatveje vaikai juos pasiima i koki miesta, jiem nezinoma aplinka, tai jie ir nuvysta labai greitai...
Aisku, tu paciu zmoniu irgi atsakomybe, ka susikuria senatveje, kaip isauklejo vaikus ir t.t....

Prabangios laidotuves man asmensikai is vis absurdas, o palaidojimo vieta labai svarbi.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 17, 12:17)
Ar kas svers tuos jūsų artimųjų pelenus ar ką? Galima ką nori su jais padaryti. Dalį su urna oficialiai įkąsti į žemę prie artimiausių sau kapų, kad patogu būtų lankyti, dalį net sau namie pasilikti, jei norisi, dalį prie progos nuvežti ten, kur žmogus norėjo, pvz. prie kokios nors sesės ar mamos. Kūnas gali būti dalomas, nieko nenutiks tikrai, ne dvasią gi plėšysit smile.gif

kalba ne apie pelenus.
As tecio pelenus palaidojau be urnos, o del to dalybu nesutikciau, nemanau, kad tai gerai...bet cia kiekveino poziuris...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 17, 12:14)
amziais? bigsmile.gif  pirma karta tau tai parasiau, o del ko? paiskaityk savo zinute  mirksiukas.gif

nekisk cia mano vyro, jei pati neturi argumentu, nekreip kalbos  mirksiukas.gif

Tiek pasakoji,kad mama tavo sunkiai dirbo,kad tik jus geria gyventumet, tiek tau dave, padejo, o dabar mamos paskutinis noras tau per brangus blink.gif , kai atostogom vienom isleidi dvigubai daugiau, nu nepyk, bet as to nesuprantu. man tai zapadlo butu toks elgesys, Tu bent mamai pasakei,kad nezadi jos Lietuvoje laidoti? gal ji geriau tada gyevns Lietuvoje?

Yra kazkas tokio tame, zmones nori buti bent palaidoti tevyneje, jei negali ten gyventi is visokiu ameriku net grista numirti i savo sali, o cia..., nu nesuprantu, jei butumet biedni, nebutu pinigu tai viena, nu bet ir tai, mama dar gyva, tai galima ieskoti butu kaip tai igyvendinti ateityje, o ne taip saltai, ai dzin palaidosiu kur as noresiu....

Asile, ar tu moki skaityti? Jos noras buti palaidotai prie sesers. Sesers vaiku noras motinos kapo nedraskyti. Gal as per prievarta duobe kasiu , kai to nenori kapo savininkai? Tik antroje vietoje parasiau, kad visas dziaugsmas man vienai kainuotu daugiau 10 000. Pas tave tokie pinigai mėtosi? Pas mane ne.
Tu tokia tūpa biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 04 17, 12:14)
<p>Man susiskaitė normaliai,aš taipogi prašiau vaikų nevargti ir neišlaidauti.O gėles tegul neša,kol eesu gyva.</p>

Lutuke nesusidurusi su laidotuvemis rimtai. Greiciauaia vaziuodavo i jas, kaip i i saves parodyma ir kitu apziurinejima, todel ir kalba kaip kalba. Biškį durnai, bet ka jau padarysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 04 17, 00:11)
Na palauk, esi tikrai protinga nare be jokiu priekabiu . Tu savo skausldulius islietum " kertelej sieloj" ( jau neimu tabu temos, paimkim apie tavo slykscia anyta) ir subegtu  cia kokia burba aiskint pagal savo sugedimo laipsni  apie" pisiaus galus" . Nenoretum temos istrint?, jei butum jautrresne?
Gal tu nx pasiustum kvaisas, kitos santuresnes, jautresnes. Brejcija us tokiu. Pati rase tai.

Jautresnėm narem savo istorijų aš aplamai siūlyčiau forume nepasakoti. Sutryps, su purvais sumaišys. Visad nors 1 toks narys atsiras. O jei sugebi nereaguoti į kiekvieną skaudulį, tai OK. Net labai gerų patarimų/minčių rasti galima. Bet tai tik forumas, kur mes galim vaidinti tai, kuo nesam. Ir nežinom kam patariam. Ir net ar tema tikra. Čia kitoks bendravimas, nei tas realus. Kas nesupranta, tikrai neturėtų nei kurti temų apie save, nei svetimose temose apie save ką nors rašyti. Ir manau, kad tai kiekviena naujokė greitai supranta. Tikiuosi. Turėjo ir brekcija tai žinot, kad ne vien galvą glostys.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 17, 12:16)
sutinku, bet kalba eina ne apie prabanga, o apie paskutinius norus, o galu gale, jei tevai nori prabangiu laidotuviu ir palieka tam pinigu, tai ar ne ju valia?

Kas kur ką paliko? Kokius pinigus? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 17, 12:38)
Jos noras buti palaidotai prie sesers. Sesers vaiku noras motinos kapo nedraskyti. Gal as per prievarta duobe kasiu ,  kai to nenori kapo savininkai?

Jei kapo savininkai nesutinka, tai nieko ir nepadarysit. Nesvarbu kur kas nori būti palaidotas. Sutikimas yra būtinas.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 17, 12:17)

Dar viena daunė biggrin.gif . Vat ka daryti, kai zmogus nori buti palaidotas ten, kur jo niekas nepriima ir kunas turi butinai buti karste?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 17, 11:13)
Juokas labai sveika, aš irgi juokiuosi,

Humoras tikrai sveika, bet kai jau save pacia pasistatei i pajuokos objekta - tai cia jau visai kas kita 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2019 04 17, 12:42)
Jei kapo savininkai nesutinka, tai nieko ir nepadarysit. Nesvarbu kur kas nori būti palaidotas. Sutikimas yra būtinas.

biggrin.gif tai apie ka as cia ir pasakoju. O lutuke isikando tik pinigus. Greiciausiai problema su pinigais namuose, todel juos tik ir mato rolleyes.gif
Atsakyti