QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 17, 00:21)
ko putojiesi lygioje vietoje?
neskaiciuociau, jei pati nesigirtum
o tu zinai, bent ziurejai? kazkaip keistai vis sneki ,kad esat gana pasituritnys zmones, o 40-50 e i menesi arba 5000 uz laidotuves, jau kazkokia problema? siaip tik keista, tu pradejai tas snekas ne as, o tu turekis tuos visus savo pinigus ir visus savo nervus prie saves, nepergyvenk, nesikesinu
ir as nesusirisu su tavim, mano pareigos aplinkiniam, nepriklauso nuo tavu
Kur tu matai putojimasi amziais? Musiet esi megeja pati pasiputoti, todel diedas ir laksto nuo taves kaip velnias nuo kryziaus
Skaiciuoji skaiciauji. As tai savo skaiciuoju, o tu - mano
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 04 17, 06:10)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72414499" data-time="1555444571"><div><p>pas mane savo sumpatijas vesies. Aplinka tiks flirtui - minkstos sopkės su pagalvėmis, žvakės...ne, ne žvakės ...židinys bus
</p></div></blockquote><p>Nesives, tikrai nesives.Kam vestis,jei galės iš kokios vištelės gauti nemokamai, ir dar ta džiaugsis,kad paėmė.Dar ir pati puotą ištaisys,su sriuba, dviem karštais patiekalais ir kompotu, nei šampano nereikės.Ne veltui tarybiniais metais sklandė posakis,kad meilę išgalvojo rusai, na ,kad už seksą mokėti nereikėtų.
</p><p>Dėl laidotuvių šimtu proc pritariu Burbančiai.Mylėti ir rūpintis reikia gyvaisiais, o ne mirusiais.Kūnui visai vienodai kur gulėti, žemė visur šventa.Ir dangus vienas.Visiems ten vietos užteks.
</p><p>Ruošiuosi į darbelį, geros visiems dienos.
</p>
Sakai anas megsta vištiškos natūros moteras?
Mane kas erzina su tais 'paskutiniais norais' - savanaudiskumas. Nesvarbu, kad kalnus problemu sudarysiu, svarbu kad viskas butu kaip AAAAŠ noriu.
Kaip Šuriko nuotykiuse sako - вы данет нереальные планы