Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 16, 20:55)
Gyvenu paralelinej visatoj.

As tai dirbu ne LT, tai iseinu i miesta - viskas man keista

Aa, tai tave LT laiko isipareigojimai nuomai? Ar dar kaz kas?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 16, 20:57)
Maan gerai paesti ir maximoj

vartotojo įkelta nuotrauka

biggrin.gif pas mane savo sumpatijas vesies. Aplinka tiks flirtui - minkstos sopkės su pagalvėmis, žvakės...ne, ne žvakės ...židinys bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 16, 19:56)
  žvakės...ne,  ne žvakės ...židinys bus  biggrin.gif

zvakes ir zidinys net gi ir labai suderinama mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar oastebejot, brekcijos tema istryne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 16, 23:22)
Ar oastebejot, brekcijos tema istryne biggrin.gif

Turėjo pati paprašyti, kad ištrintų. Reiškia temą sekė ir nepatiko ką perskaitė. Kitaip būtų paprašius užrakinti.
Bet, manyčiau, jei forumas gyvuos, po kokių 5 metų užves vėl panašią ar tokią pat temą.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2019 04 16, 22:37)
Turėjo pati paprašyti, kad ištrintų. Reiškia temą sekė ir nepatiko ką perskaitė. Kitaip būtų paprašius užrakinti.
Bet, manyčiau, jei forumas gyvuos, po kokių 5 metų užves vėl panašią ar tokią pat temą.

Na palauk, esi tikrai protinga nare be jokiu priekabiu . Tu savo skausldulius islietum " kertelej sieloj" ( jau neimu tabu temos, paimkim apie tavo slykscia anyta) ir subegtu cia kokia burba aiskint pagal savo sugedimo laipsni apie" pisiaus galus" . Nenoretum temos istrint?, jei butum jautrresne?
Gal tu nx pasiustum kvaisas, kitos santuresnes, jautresnes. Brejcija us tokiu. Pati rase tai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 16 balandžio 2019 - 23:13
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 16, 20:30)
Kai tu savo,  kaip zmonos, pareigas pradesi vykdyti,  tada ir as apie savasias pagalvosiu.
Bet tai kaip greita svetimus pinigus skaiciuoti  biggrin.gif

Tai jei nezinai kainu,  tai tada geriau patyletum,  nes nusišneki tai kaip šešiolikines proto  biggrin.gif

ko putojiesi lygioje vietoje?
neskaiciuociau, jei pati nesigirtum biggrin.gif

o tu zinai, bent ziurejai? kazkaip keistai vis sneki ,kad esat gana pasituritnys zmones, o 40-50 e i menesi arba 5000 uz laidotuves, jau kazkokia problema? siaip tik keista, tu pradejai tas snekas ne as, o tu turekis tuos visus savo pinigus ir visus savo nervus prie saves, nepergyvenk, nesikesinu biggrin.gif ir as nesusirisu su tavim, mano pareigos aplinkiniam, nepriklauso nuo tavu mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 16, 23:21)
ko putojiesi lygioje vietoje?
neskaiciuociau, jei pati nesigirtum  biggrin.gif

o tu zinai, bent ziurejai? kazkaip keistai vis sneki ,kad esat gana pasituritnys zmones, o 40-50 e i menesi arba 5000 uz laidotuves, jau kazkokia problema? siaip tik keista, tu pradejai tas snekas ne as, o tu turekis tuos visus savo pinigus ir visus savo nervus prie saves, nepergyvenk, nesikesinu biggrin.gif  ir as nesusirisu su tavim, mano pareigos aplinkiniam, nepriklauso nuo tavu  mirksiukas.gif

Bl, bl, cirkas lygioj vietoj - dvi emigrantes muilo burbula pucia😂. Na ubunte aisku, pasalpine, o kita pasalpine? Juk mamos turtas po mirties atiteks, baisu, kaip pinigus taip sksiciuoja. Del mamos seses kapo pritariu - vaikai sesers nnori. Taskas.
Atsakyti

pas mane savo sumpatijas vesies. Aplinka tiks flirtui - minkstos sopkės su pagalvėmis, žvakės...ne, ne žvakės ...židinys bus

Nesives, tikrai nesives.Kam vestis,jei galės iš kokios vištelės gauti nemokamai, ir dar ta džiaugsis,kad paėmė.Dar ir pati puotą ištaisys,su sriuba, dviem karštais patiekalais ir kompotu, nei šampano nereikės.Ne veltui tarybiniais metais sklandė posakis,kad meilę išgalvojo rusai, na ,kad už seksą mokėti nereikėtų.

Dėl laidotuvių šimtu proc pritariu Burbančiai.Mylėti ir rūpintis reikia gyvaisiais, o ne mirusiais.Kūnui visai vienodai kur gulėti, žemė visur šventa.Ir dangus vienas.Visiems ten vietos užteks.

Ruošiuosi  į darbelį, geros visiems dienos. :4u:

Atsakyti
Nesuprantu kodėl žmonės kurie jaučiasi nepilnaverčiai taip niekina Lietuvą. Atidirbau Lietuvoje 30 m. Įvairiuose kolektyvuose teko dirbti. Niekas nežemino, tiesa iš vieno darbo išėjau, nes vadovė pradėjo žeminti ir kabinėtis... Dabar nusibodo būti samdiniu, savo darbo vietą susikūriau, tiesa pinigai nedideli, bet mano poreikiams užtenka. 
Teko dirbti užsienyje, gal per daug išdidi, gal mano kaltė, bet nepakėliau to požiūrio kai į tave žiūrima kaip į žmogų kuris užimi kitų vietą, kuris yra imigrantas ne savas. Mandagų elgesį su darbuotoju niekada nelaikiau pagarba. Tuolabiau kai moku anglų k. tai kalbėdamas gali pajusti po mandagumo kaukę tikrąjį požiūrį į tave. Dirbau tik legaliai.
Manau geriau mažiau, bet neprarasti savigarbos ir nesilenkti svetimiems.
Atsakyti
QUOTE(Auda @ 2019 04 17, 07:41)
Teko dirbti užsienyje, gal per daug išdidi, gal mano kaltė, bet nepakėliau to požiūrio kai į tave žiūrima kaip į žmogų kuris užimi kitų vietą, kuris yra imigrantas ne savas. Mandagų elgesį su darbuotoju niekada nelaikiau pagarba. Tuolabiau kai moku anglų k. tai kalbėdamas gali pajusti po mandagumo kaukę tikrąjį požiūrį į tave. Dirbau tik legaliai.

Rasote kazkokias nesamones ir dirbot kazkokiose skylese arba tiesiog viska suprantate per savo mentaliteta.

Lietuvoje nera jokiu savu ir uzsienyje nera jokiu savu, nebent esi draugas ar gimine. Is esmes darbai nesiskiria, ir poziuris nesiskiria, na niuansai.

Mandagumo kauke? Na einate gatve, nusisypsote, mandagiaii atsakot ar paklausiat. Nors tie zmones jums SVETIMI. Tai ne kauke, tai tiesiog mandagus bendravimas. Darbe jus ir kitus laiko del REZULTATU. Tai niekas ten negalvoja, kieno vieta uzimat, nebent nesusitvarkot su darbu ir nori jumis atsikratyti. Ir bendravimas tiesiog dalykiskai mandagus.
Lietuvoje normaliose kompanijose - VISKAS TAS PATS.
Pagarba yra JUSU SUGEBEJIMAMS pasiekti rezultatus uz tam tikra alga ir susijusias problemas. Nera sugebejimu - baigsis ir pagarba
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 04 16, 20:46)
Esi labai nelaimingas ir atstumtas nuo visuomenes zmogys. Net musulmonai ( turiu minty tai, kad ju religija negincityna) nera nusiteike pries Kristu.
Tu tiesiog esi velnio,  taip sakant liaudiskai, nesta ir pamesta. Jei grubiau - esi Gamtos klaida 4u.gif .

Aš tik taisau gamtos klaidas. Tai iš esmės labai geras darbas. Netgi į disbalansą einu šiaip jau (čia Hmm atsakant dar kartą), nes tu esi mėšlas, o ne žmogus.
Kai tavęs čia nėra, praktiškai niekas nesipyksta, na gal viena kita aštresnė diskusija, bet kai tik tu ateini, viską mėšlu verti
Atsakyti