QUOTE(Hmmm... @ 2019 04 16, 16:58)
Man šiaip įdomu, o jei rimtai, ar Jūs su savo gebėjimais darot ir kažką pozityvaus? Nes nu jau aišku, kad Jums priimtina baudėjo/naikintojo pozicija. Bet naikinimas yra tik vienas būdas pakeisti savo aplinką. Kitas - kūryba, pozityvus poveikis. Ar Jūs tai darot, ar visgi Jūsų dievams pozityvūs pokyčiai nėra įdomu?
P.S.: nesityčioju. Jūsų teisė tikėti tuo, kuo tikit. Tikrai tiesiog įdomu ir nieko daugiau.
P.S.: nesityčioju. Jūsų teisė tikėti tuo, kuo tikit. Tikrai tiesiog įdomu ir nieko daugiau.
žinoma, kad taip.
Turi būti balansas
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 04 16, 16:34)
Zmogus ligonis. Galetum pasidomet, neuzdavinetum tokiu klausimu.
Visi is jos juokiasi, ana , jei butu protingesne, susigedus sedetu kur nors ezoterikoj tarp nukvakusiu. Bet ne, raso savo briedus visur ir galvoja ( tikrai galvoja😂😂), kad jos kazkas bijo, issigas ar pan. buuu
Beje, kai cia buvai kazkada parasius, kad auto tavo padanga nuleido, montverte padziugavo, kad tai " jos darbas" burtu, nes tu kazkada pavarei ant jos😂😂. Nu tau cia taip raso sveiko proto zmogus?
Visi is jos juokiasi, ana , jei butu protingesne, susigedus sedetu kur nors ezoterikoj tarp nukvakusiu. Bet ne, raso savo briedus visur ir galvoja ( tikrai galvoja😂😂), kad jos kazkas bijo, issigas ar pan. buuu
Beje, kai cia buvai kazkada parasius, kad auto tavo padanga nuleido, montverte padziugavo, kad tai " jos darbas" burtu, nes tu kazkada pavarei ant jos😂😂. Nu tau cia taip raso sveiko proto zmogus?
supratau tave, vadinasi tau dar maža negatyvo ant tavęs (kurio jau ir taip padaugėjo), tai gausi dar
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 04 16, 19:29)
<p>Tokia graži diena,o jūs kaustotės nuo pat ryto.Kodėl, koks tikslas įrodinėti savas tiesas?Beje, dievo dovanos panaudojimas blogam tikslui yra baudžiamas.Kam taikau, ta atsirinks.
</p><p>Šiandien įgyvendinau du savo norus.
</p><p>Nusipirkau ryškų, garstyčių spalvos palčiuką, ir supamą fotelį.Abiejų labai norėjau ir ilgai galvojau, ar man jų reikia.Pasirodo reikia.Kol gyva reikia džiaugtis viskuo.
</p>
</p><p>Šiandien įgyvendinau du savo norus.
</p><p>Nusipirkau ryškų, garstyčių spalvos palčiuką, ir supamą fotelį.Abiejų labai norėjau ir ilgai galvojau, ar man jų reikia.Pasirodo reikia.Kol gyva reikia džiaugtis viskuo.
</p>
Kristaus - taip. Aš ne po Kristumi