Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Hmmm... @ 2019 04 16, 16:58)
Man šiaip įdomu, o jei rimtai, ar Jūs su savo gebėjimais darot ir kažką pozityvaus? Nes nu jau aišku, kad Jums priimtina baudėjo/naikintojo pozicija. Bet naikinimas yra tik vienas būdas pakeisti savo aplinką. Kitas - kūryba, pozityvus poveikis. Ar Jūs tai darot, ar visgi Jūsų dievams pozityvūs pokyčiai nėra įdomu?

P.S.: nesityčioju. Jūsų teisė tikėti tuo, kuo tikit. Tikrai tiesiog įdomu ir nieko daugiau.

žinoma, kad taip.
Turi būti balansas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 04 16, 16:34)
Zmogus ligonis. Galetum pasidomet, neuzdavinetum tokiu klausimu.
Visi is jos juokiasi, ana , jei butu protingesne, susigedus sedetu kur nors ezoterikoj tarp nukvakusiu. Bet ne, raso savo briedus visur ir galvoja ( tikrai galvoja😂😂), kad jos kazkas bijo, issigas ar pan. buuu biggrin.gif
Beje, kai cia buvai kazkada parasius, kad auto tavo padanga nuleido, montverte padziugavo, kad tai " jos darbas"  burtu, nes tu kazkada pavarei ant jos😂😂. Nu tau cia taip raso sveiko proto zmogus?

supratau tave, vadinasi tau dar maža negatyvo ant tavęs (kurio jau ir taip padaugėjo), tai gausi dar 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 04 16, 19:29)
<p>Tokia graži diena,o jūs kaustotės nuo pat ryto.Kodėl, koks tikslas įrodinėti savas tiesas?Beje, dievo dovanos panaudojimas blogam tikslui yra baudžiamas.Kam taikau, ta atsirinks.
</p><p>Šiandien įgyvendinau du savo norus.
</p><p>Nusipirkau ryškų, garstyčių spalvos palčiuką, ir supamą fotelį.Abiejų labai norėjau ir ilgai galvojau, ar man jų reikia.Pasirodo reikia.Kol gyva reikia džiaugtis viskuo.
</p>

Kristaus - taip. Aš ne po Kristumi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 16, 18:38)
žinoma, kad taip.
Turi būti balansas smile.gif

Supratau smile.gif Dėkui už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 16, 19:03)
Dzyzis,  ar tu moki skaityti lietuviskai?  Gi aiskiai parašiau 'kūną'.  doh.gif

Koks draudimas?  Tu bent isivaizduoji kiek jis kainuos del kazkieno marazmu? Gal as i Lietuva skraidysiu jos kapo priziureti,  o gal kazkam pinigus mokesiu,  kad priziuretu?  Jei tu turi per daug pinigu,  tai gali pasidalinti.

nu tai pelenai irgi kunas, mirksiukas.gif tai ji nenori,kad jos kuna sudegintum, iskirtinai nori, kad parvestum? o tai kas tau tie 5000 del mamos tokiam svarbiam atvejaui? atostogso vienos tau brangiau kainuoja. Man kazkaip butu nejauku neivykdyti tevu paskutiniu noru del laidojimo, Mano tetis jokiu instrukciju nepaliko, tai dariau, kaip man atrode geriau...nemegstu kapiniu - darzeliu , tecio kuna kremavom, o pelenus palaidojom ten, kur galima buvo pasodinti azuola, va ir visas kapeliu "priziurejimas".

Taip isivaizduoju, nes turiu gyvybes draudima, ten dar daugaiau privalumu ieina, aisku neiznau kainu seniem zmonem, bet tai galima susiziureti pasiskaiciuoti, nes mirus dar ir siaip pinigu suma ismokama.
Atsakyti
<p>Tokia graži diena,o jūs kaustotės nuo pat ryto.Kodėl, koks tikslas įrodinėti savas tiesas?Beje, dievo dovanos panaudojimas blogam tikslui yra baudžiamas.Kam taikau, ta atsirinks.
</p><p>Nusipirkau ryškų, garstyčių spalvos palčiuką, ir supamą fotelį.Abiejų labai norėjau ir ilgai galvojau, ar man jų reikia.Pasirodo reikia.Kol gyva reikia džiaugtis viskuo.
</p>

Sveikinu su pirkiniais, net pati apsidziaugiau uz tave, nes fotelis smagu, o garstyciu spalva labai grazi wub.gif
Atsakyti

Ačiū.Mylimuke.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 16, 19:50)
nu tai pelenai irgi kunas, mirksiukas.gif  tai ji nenori,kad jos kuna sudegintum, iskirtinai nori, kad parvestum? o tai kas tau tie 5000 del mamos tokiam svarbiam atvejaui?  atostogso vienos tau brangiau kainuoja. Man kazkaip butu nejauku neivykdyti tevu paskutiniu noru del laidojimo, Mano tetis jokiu instrukciju nepaliko, tai dariau, kaip man atrode geriau...nemegstu kapiniu - darzeliu , tecio kuna kremavom, o pelenus palaidojom ten, kur galima buvo pasodinti azuola, va ir visas kapeliu "priziurejimas".

Taip isivaizduoju, nes turiu gyvybes draudima, ten dar daugaiau privalumu ieina, aisku neiznau kainu seniem zmonem, bet tai galima susiziureti pasiskaiciuoti, nes mirus dar ir siaip pinigu suma ismokama.

Kai tu savo, kaip zmonos, pareigas pradesi vykdyti, tada ir as apie savasias pagalvosiu.
Bet tai kaip greita svetimus pinigus skaiciuoti biggrin.gif

Tai jei nezinai kainu, tai tada geriau patyletum, nes nusišneki tai kaip šešiolikines proto biggrin.gif
Papildyta:
</p>

O as jau gal kpkie ketvirti metai galvoju apie 'tea room' atidarymą rolleyes.gif biggrin.gif

Kazkas tokio.Tik kad pelno is jo butu kaip pieno iš ožio
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 balandžio 2019 - 19:26

Bet tai koks grožis :wub: O jei kas gerai nusimanantis biznio reikaluose pakonsultuotų? O jei juvelyriką su arbatine suderintumei?

Aš čia ne patarėja,bo nieko neraukiu. :hmm: Galiu pasakyti gražu, ar negražu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 16 balandžio 2019 - 19:45
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 16, 18:38)

Kristaus - taip. Aš ne po Kristumi smile.gif

Esi labai nelaimingas ir atstumtas nuo visuomenes zmogys. Net musulmonai ( turiu minty tai, kad ju religija negincityna) nera nusiteike pries Kristu.
Tu tiesiog esi velnio, taip sakant liaudiskai, nesta ir pamesta. Jei grubiau - esi Gamtos klaida 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 16, 20:30)

O as jau gal kpkie ketvirti metai galvoju apie 'tea room'  atidarymą  rolleyes.gif  biggrin.gif

Maan gerai paesti ir maximoj

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Idomuc, vis varai ant LT, zmona is darbo isejo, nes visi durni aplink, kaip suprantu jau gyveni ne Lietuvoj?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 16, 15:23)
visgi, nuo sneo vyrauja du laidojimo metodai: užkasimas ir deginimas. Kažin ar jie visiškai tapatūs. Nes vienu atveju siela gali būti išlaisvinama greičiau nei kitu, pvz.
Papildyta:

Giminėms ir draugams viskas labai puikiai, ko nepasakys neikas apie tave, jei nepasikeisi ir žmogumi nepatapsi mirksiukas.gif
Papildyta:

Seki cambalos pėdom? Žiūrėk, nepasigailėk, aš atrandu laiko tokioms vištoms mirksiukas.gif

Prašom 🤭
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 16, 15:26)
Nejaugi neturi kokiu svarbesniu, kilnesniu darbu? lotuliukas.gif

Nu, pvz ciakras prasivalytu ar ka.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 04 16, 18:29)
</p>

Taip, save reikia lepinti ✌️
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 04 16, 18:45)
Supratau smile.gif Dėkui už atsakymą.

Už mandaguma - karmos taškai!!! Vakare vyras pabuciuos-zinok, Monteverte pasiuntė tau geri.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 04 16, 21:38)
Idomuc, vis varai ant LT, zmona is darbo isejo, nes visi durni aplink, kaip suprantu jau gyveni ne Lietuvoj?

Gyvenu paralelinej visatoj.

As tai dirbu ne LT, tai iseinu i miesta - viskas man keista
Atsakyti