Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 04 16, 12:59)
negali kažko pamatyti tas, kas neturi žalio supratimo apie tai arba pvz. tiki atsitiktinumais. Tai va, brangioji. Turi pasirinkimą: gali ir toliau čia putotis, šiukšlinti forumą, dergtis, kurti istorijas apie narius ir kabinėtis kas dieną ir pamatysi kiek tavo gyveniman plaukia "atsitiktinumų". Bet tu to vistiek nesuprasi, toliau purtysies, toliau dvoksi iš tolo, toliau galvosi, kad nieko nėra ir t.t. Kol vieną dieną ateis pelnytas galas 4u.gif
Supranti, aš jau tau net viską išpasakojau, kas paprastai nedaroma. Nes tu vistiek nesuprasi. Bet visgi, gal dar ne vėlu, gal dar turi menką galimybę 4u.gif

Bet tai tau rimtai galvą vaikystėj trinktelėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 16, 14:44)
Mano mamos notas,  kad kai ji numirs,  mes jos kūną gabentume i Lietuvą ir palaidotume prie sesers. Pirma -  jos sesers vaikai nenori,  kad kazkas dar butu ju mamos kape. Antra -  as tikrai nesiruosiu jos lavono skraidinti pirmyn atgal ir uz ta malonuma,  be laidotuviu,  dar moketi maziausiai 5000 svaru uz lektuva

Na cia pinigai. Mano atveju jokiu islaidu. O jei niekam visai nereikes kuno, tai mokslo istaiga isipareigoja netgi palaidoti po mokymosi procesu.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 16, 14:01)
As esu poziurio kaip tavo. Man materialus kunas po mirties tera trasa. Ir as buciau linkusi maksimaliai naudingai ji panaudoti, nei tik atiduoti kirminams.
Apie kuno paaukojima turejau omeny ne donoro kortele, o viso kuno atidavima mokslo tikslams, net jei jis nera sveikas ar kazkoks ten...

visgi, nuo sneo vyrauja du laidojimo metodai: užkasimas ir deginimas. Kažin ar jie visiškai tapatūs. Nes vienu atveju siela gali būti išlaisvinama greičiau nei kitu, pvz.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 04 16, 14:10)
😂😂😂tu tikrai galvoji, kad cia kazkas tiki tavo haliucinacijom?
Jau pirma buvo aisku, kad save itikinai nesamais dalykais, bet kai parasei apie savo ciuciu, kad jis pas tave super visatiniu galiu turi - tai cia jau tikrai stadija pas tave zenkliai pazengusi.
Na forume tai kas - paskaitai, pazvengi, bet kazi kaip realybej tiens, su kuriais tu bendrauji - giminem pvz? biggrin.gif

Giminėms ir draugams viskas labai puikiai, ko nepasakys neikas apie tave, jei nepasikeisi ir žmogumi nepatapsi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 16, 15:15)
Bet tai tau rimtai galvą vaikystėj trinktelėjo biggrin.gif

Seki cambalos pėdom? Žiūrėk, nepasigailėk, aš atrandu laiko tokioms vištoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 16, 15:21)
Nes vienu atveju siela gali būti išlaisvinama greičiau nei kitu, pvz.
Papildyta:

Giminėms ir draugams viskas labai puikiai,

Nu pasakok sita fenomena bigsmile.gif

Ai, jei tavo gimines kaip tu, tada viskas aisku biggrin.gif 4u.gif . Vusi ten pas jus elfus mato biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 16, 16:23)
Seki cambalos pėdom? Žiūrėk, nepasigailėk, aš atrandu laiko tokioms vištoms mirksiukas.gif

Nejaugi neturi kokiu svarbesniu, kilnesniu darbu? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 16, 16:26)

Ne. Mėgstu šluoti šiukšles smile.gif
Kuo ne darbas?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 16, 15:26)

Zmogus ligonis. Galetum pasidomet, neuzdavinetum tokiu klausimu.
Visi is jos juokiasi, ana , jei butu protingesne, susigedus sedetu kur nors ezoterikoj tarp nukvakusiu. Bet ne, raso savo briedus visur ir galvoja ( tikrai galvoja😂😂), kad jos kazkas bijo, issigas ar pan. buuu biggrin.gif
Beje, kai cia buvai kazkada parasius, kad auto tavo padanga nuleido, montverte padziugavo, kad tai " jos darbas" burtu, nes tu kazkada pavarei ant jos😂😂. Nu tau cia taip raso sveiko proto zmogus?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 16, 15:23)
Žiūrėk, nepasigailėk, aš atrandu laiko tokioms vištoms mirksiukas.gif

Man šiaip įdomu, o jei rimtai, ar Jūs su savo gebėjimais darot ir kažką pozityvaus? Nes nu jau aišku, kad Jums priimtina baudėjo/naikintojo pozicija. Bet naikinimas yra tik vienas būdas pakeisti savo aplinką. Kitas - kūryba, pozityvus poveikis. Ar Jūs tai darot, ar visgi Jūsų dievams pozityvūs pokyčiai nėra įdomu?

P.S.: nesityčioju. Jūsų teisė tikėti tuo, kuo tikit. Tikrai tiesiog įdomu ir nieko daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 04 16, 16:58)
Man šiaip įdomu, o jei rimtai, ar Jūs su savo gebėjimais darot ir kažką pozityvaus? Nes nu jau aišku, kad Jums priimtina baudėjo/naikintojo pozicija. Bet naikinimas yra tik vienas būdas pakeisti savo aplinką. Kitas - kūryba, pozityvus poveikis. Ar Jūs tai darot, ar visgi Jūsų dievams pozityvūs pokyčiai nėra įdomu?

P.S.: nesityčioju. Jūsų teisė tikėti tuo, kuo tikit. Tikrai tiesiog įdomu ir nieko daugiau.

Hmmm 4u.gif
Atsakyti
NUva kalbejom apie gyvenimo prasme, kas nori suranda ivairuose savo busenose

Pagyvenęs vyras ant žemės pasideda ramentus, tada nusiima kojų protezus, užsimauna nenaujas pirštines ir, vienoje rankoje laikydamas kastuvą ir kauptuką, kitoje – maišelį su medžių sodinukais ir su šiek tiek maisto, pamažu keliais pradeda kilti į kalną. Po dvidešimties minučių jis pasiekia nedidelį plokščią plotą. Su atsineštais įrankiais gilina duobę, kurią iškasė išvakarėse. Čia sodins medelio sodinuką.
Visą straipsnį galite rasti https://www.tv3.lt/n...kstanciu-medziu

koks nuostabus zmogus...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 16, 14:57)
o draudimas nedengia?ar neturit jai draudimo? galima gi pelenus gabenti.
dzyz ir as prisidedu prie laidotuviu planavimu doh.gif

Dzyzis, ar tu moki skaityti lietuviskai? Gi aiskiai parašiau 'kūną'. doh.gif

Koks draudimas? Tu bent isivaizduoji kiek jis kainuos del kazkieno marazmu? Gal as i Lietuva skraidysiu jos kapo priziureti, o gal kazkam pinigus mokesiu, kad priziuretu? Jei tu turi per daug pinigu, tai gali pasidalinti.
Atsakyti

Tokia graži diena,o jūs kaustotės nuo pat ryto.Kodėl, koks tikslas įrodinėti savas tiesas?Beje, dievo dovanos panaudojimas blogam tikslui yra baudžiamas.Kam taikau, ta atsirinks.

Šiandien įgyvendinau du savo norus.

Nusipirkau ryškų, garstyčių spalvos palčiuką, ir supamą fotelį.Abiejų labai norėjau ir ilgai galvojau, ar man jų reikia.Pasirodo reikia.Kol gyva reikia džiaugtis viskuo.

Atsakyti