Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 04 16, 13:30)
Tai apleido tave " galios "  ar ne? Nesimetyk cia dabar. Pirma gyreis kad tave dievas issirinko, snd jau prisipazinai kad esi  eiline zemes kirmele.

prašaisi, kad pademonstruočiau? aš, žinok, nepasižymiu didele kantrybe, prisipažįstu. Ilgai durnių nekenčiu, darau su jais tvarką 4u.gif
Atsakyti
geriau pasiziurim i fainus vyrukus ir informacija naudinga bigsmile.gif

https://www.facebook...553401824674313
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 16, 12:39)
prašaisi, kad pademonstruočiau? aš, žinok, nepasižymiu didele kantrybe, prisipažįstu. Ilgai durnių nekenčiu, darau su jais tvarką 4u.gif

Net neabejoju , kad visi cia noretu pamatyt tavo " galias" biggrin.gif , ypac kai skelbiesi, jog tave dievas issirinko biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 04 16, 13:45)
Net neabejoju , kad visi cia noretu pamatyt tavo " galias" biggrin.gif , ypac  kai skelbiesi, jog tave dievas issirinko biggrin.gif .

negali kažko pamatyti tas, kas neturi žalio supratimo apie tai arba pvz. tiki atsitiktinumais. Tai va, brangioji. Turi pasirinkimą: gali ir toliau čia putotis, šiukšlinti forumą, dergtis, kurti istorijas apie narius ir kabinėtis kas dieną ir pamatysi kiek tavo gyveniman plaukia "atsitiktinumų". Bet tu to vistiek nesuprasi, toliau purtysies, toliau dvoksi iš tolo, toliau galvosi, kad nieko nėra ir t.t. Kol vieną dieną ateis pelnytas galas 4u.gif
Supranti, aš jau tau net viską išpasakojau, kas paprastai nedaroma. Nes tu vistiek nesuprasi. Bet visgi, gal dar ne vėlu, gal dar turi menką galimybę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 04 16, 13:30)
Jam kunas, yra neatsiejama zmogaus dalis. Nesvarbu kad jis mires.
Body Worlds Vital perzengia tabu ribas. Nes anto jo, turi buti kazkas sakralaus ir ateistui, nelieciamo. Nes taip galima nusuristi iki vieso gimdymo, mylejimosi ir t.t.

Vyras savo paziurose nera agnostikas, jis krikscionis-katalikas. Nera uolus, bet auklejimas, idiegtos kirkscioniskos morales normos, jam tikrai nera svetimos. Beje jis yra pradininkas ir ikvepejas, kad musu seimoje, diduma suaugusiu nariu, turime donoro kortele.

Man gi, kas bus su mano kunu po mirties, nera aktualu. Todel kai tai nera esminis skirtumas, tad as siuo atveju isiklausau i jo argumentus, jo jausenas.

As esu poziurio kaip tavo. Man materialus kunas po mirties tera trasa. Ir as buciau linkusi maksimaliai naudingai ji panaudoti, nei tik atiduoti kirminams.
Apie kuno paaukojima turejau omeny ne donoro kortele, o viso kuno atidavima mokslo tikslams, net jei jis nera sveikas ar kazkoks ten...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 16, 12:59)
negali kažko pamatyti tas, kas neturi žalio supratimo apie tai arba pvz. tiki atsitiktinumais. Tai va, brangioji. Turi pasirinkimą: gali ir toliau čia putotis, šiukšlinti forumą, dergtis, kurti istorijas apie narius ir kabinėtis kas dieną ir pamatysi kiek tavo gyveniman plaukia "atsitiktinumų". Bet tu to vistiek nesuprasi, toliau purtysies, toliau dvoksi iš tolo, toliau galvosi, kad nieko nėra ir t.t. Kol vieną dieną ateis pelnytas galas 4u.gif
Supranti, aš jau tau net viską išpasakojau, kas paprastai nedaroma. Nes tu vistiek nesuprasi. Bet visgi, gal dar ne vėlu, gal dar turi menką galimybę 4u.gif

😂😂😂tu tikrai galvoji, kad cia kazkas tiki tavo haliucinacijom?
Jau pirma buvo aisku, kad save itikinai nesamais dalykais, bet kai parasei apie savo ciuciu, kad jis pas tave super visatiniu galiu turi - tai cia jau tikrai stadija pas tave zenkliai pazengusi.
Na forume tai kas - paskaitai, pazvengi, bet kazi kaip realybej tiens, su kuriais tu bendrauji - giminem pvz? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 16, 13:01)
As esu poziurio kaip tavo. Man materialus kunas po mirties tera trasa. Ir as buciau linkusi maksimaliai naudingai ji panaudoti, nei tik atiduoti kirminams.
Apie kuno paaukojima turejau omeny ne donoro kortele, o viso kuno atidavima mokslo tikslams, net jei jis nera sveikas ar kazkoks ten...

Snekat cia, lyg neturetumet artimuju zmoniu, kurie jau spres pagal savo suvokimo laipsni ka daryt su jusu kunais.
Atsakyti
nu jo kates, ligos , dabar jau mirtis ir kas ka kaip laidos doh.gif , tikras pensininkiu pasisedejimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 04 16, 14:10)

Snekat cia, lyg neturetumet artimuju zmoniu, kurie  jau spres pagal savo suvokimo laipsni ka daryt su jusu kunais.

Jie gali uzgincyti, bet adekvatus artimieji patenkintu paskutini nora.
Kaip anksciau galejai issirinkt, kur laidotis ar kokia ikapes, tai dabar gali pasirinkt, ka su savo kunu daryt apskritai.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 16, 13:13)
nu jo kates, ligos , dabar jau mirtis ir kas ka kaip laidos doh.gif , tikras pensininkiu pasisedejimas  lotuliukas.gif

Tikrai idomiau kalbet apie kates, darzus ir egzistuojancius dalykus, nei kai tu , visa frigidiska, nenusisekusiu gyvenimu su vyru ir kuriai tas vyras kaip vyras isvis nereikalingas, sitoj temoj vis bando apie vyrus pokalbi uzmegzt😂. Graudziai juokinga..
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 16, 14:14)
Jie gali uzgincyti, bet adekvatus artimieji patenkintu paskutini nora.
Kaip anksciau galejai issirinkt, kur laidotis ar kokia ikapes, tai dabar gali pasirinkt, ka su savo kunu daryt apskritai.

Mano mamos notas, kad kai ji numirs, mes jos kūną gabentume i Lietuvą ir palaidotume prie sesers. Pirma - jos sesers vaikai nenori, kad kazkas dar butu ju mamos kape. Antra - as tikrai nesiruosiu jos lavono skraidinti pirmyn atgal ir uz ta malonuma, be laidotuviu, dar moketi maziausiai 5000 svaru uz lektuva
Atsakyti
Man tai vyras sake, kai numirs, kad jo pelenus isbarstyt virs Raudonosios juros.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 16, 14:44)
Mano mamos notas,  kad kai ji numirs,  mes jos kūną gabentume i Lietuvą ir palaidotume prie sesers. Pirma -  jos sesers vaikai nenori,  kad kazkas dar butu ju mamos kape. Antra -  as tikrai nesiruosiu jos lavono skraidinti pirmyn atgal ir uz ta malonuma,  be laidotuviu,  dar moketi maziausiai 5000 svaru uz lektuva

o draudimas nedengia?ar neturit jai draudimo? galima gi pelenus gabenti.
dzyz ir as prisidedu prie laidotuviu planavimu doh.gif
Atsakyti