QUOTE(Monteverte @ 2019 04 16, 12:59)
negali kažko pamatyti tas, kas neturi žalio supratimo apie tai arba pvz. tiki atsitiktinumais. Tai va, brangioji. Turi pasirinkimą: gali ir toliau čia putotis, šiukšlinti forumą, dergtis, kurti istorijas apie narius ir kabinėtis kas dieną ir pamatysi kiek tavo gyveniman plaukia "atsitiktinumų". Bet tu to vistiek nesuprasi, toliau purtysies, toliau dvoksi iš tolo, toliau galvosi, kad nieko nėra ir t.t. Kol vieną dieną ateis pelnytas galas
Supranti, aš jau tau net viską išpasakojau, kas paprastai nedaroma. Nes tu vistiek nesuprasi. Bet visgi, gal dar ne vėlu, gal dar turi menką galimybę
😂😂😂tu tikrai galvoji, kad cia kazkas tiki tavo haliucinacijom?
Jau pirma buvo aisku, kad save itikinai nesamais dalykais, bet kai parasei apie savo ciuciu, kad jis pas tave super visatiniu galiu turi - tai cia jau tikrai stadija pas tave zenkliai pazengusi.
Na forume tai kas - paskaitai, pazvengi, bet kazi kaip realybej tiens, su kuriais tu bendrauji - giminem pvz?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 16, 13:01)
As esu poziurio kaip tavo. Man materialus kunas po mirties tera trasa. Ir as buciau linkusi maksimaliai naudingai ji panaudoti, nei tik atiduoti kirminams.
Apie kuno paaukojima turejau omeny ne donoro kortele, o viso kuno atidavima mokslo tikslams, net jei jis nera sveikas ar kazkoks ten...
Snekat cia, lyg neturetumet artimuju zmoniu, kurie jau spres pagal savo suvokimo laipsni ka daryt su jusu kunais.