Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 04 16, 11:41)
Tai va, darykis isvadas, esi eiline zemes kirmele.

tai ir gerai, svarbu giliai išgraužiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 16, 10:46)
tai ir gerai, svarbu giliai išgraužiu biggrin.gif

Tai jau tave " galios" apleido?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 16, 08:44)
ir įrašinėti

va butent visur su kamera turi vaikscioti, nes nu kas is nuotrauku, nebent nufotkinsi,kaip jos paeme kazka doh.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 16, 09:53)
As norejau, kad mano mesa atiduotu suesti kailinems lapems ar kitiems brangiakailiams zverialiams. veliau gyvenciau kokioje nors shuboje.

lotuliukas.gif orginalu
Papildyta:

va kaip kai kurios gyvena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 16, 11:26)
Kuri giliau paima? biggrin.gif

Aha
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 16, 11:19)
lotuliukas.gif

As tai kuna mokslui paaukosiu po mirties. O po to gales kas liko sudegint ir patrest ka nors.

Galvojau apie tai, bet mano vyras piestu atsistojo. Jam labai dideli ispudi padare „Body Worlds Vital“.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 04 16, 12:14)
Galvojau apie tai, bet mano vyras piestu atsistojo. Jam labai dideli ispudi padare „Body Worlds Vital“.

Prasom placiau, kodel?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 16, 12:22)
Prasom placiau, kodel?

Jam atrodo kad tai pasityciojimas is mirties.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 04 16, 12:25)

Kodel? ?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 04 16, 11:14)

Del ko butent- paaukojimo mokslui ar kremavimui?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 04 16, 11:54)
Tai jau tave " galios" apleido?

argi?
anoje temoje šalimais prisipažinai, kad esi odinočka? pirmą žodį psi.. tik netyčia praleidai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 04 16, 11:25)

Kad anatomas is iv daliu padare iskamsas? Bet tai jo verslas, paziurekit kiek po visa pasauli keliaudama si paroda surinko pinigu.

Asmeniskai man neatrodo tas labai humaniska mirusio zmogaus atzvilgiu, bet jei tai pasitarnauja mokslui, kitu zmoniu sveikatai ir gerovei - kodel gi ne?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 16, 12:24)

Tai apleido tave " galios " ar ne? Nesimetyk cia dabar. Pirma gyreis kad tave dievas issirinko, snd jau prisipazinai kad esi eiline zemes kirmele.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 16, 12:59)

Jam kunas, yra neatsiejama zmogaus dalis. Nesvarbu kad jis mires.
Body Worlds Vital perzengia tabu ribas. Nes anto jo, turi buti kazkas sakralaus ir ateistui, nelieciamo. Nes taip galima nusuristi iki vieso gimdymo, mylejimosi ir t.t.

Vyras savo paziurose nera agnostikas, jis krikscionis-katalikas. Nera uolus, bet auklejimas, idiegtos kirkscioniskos morales normos, jam tikrai nera svetimos. Beje jis yra pradininkas ir ikvepejas, kad musu seimoje, diduma suaugusiu nariu, turime donoro kortele.

Man gi, kas bus su mano kunu po mirties, nera aktualu. Todel kai tai nera esminis skirtumas, tad as siuo atveju isiklausau i jo argumentus, jo jausenas.
Atsakyti