Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Moonte @ 2019 04 16, 00:15)
Aimeja, esi visiskai teisi. Skirtumas tik tame vieni zmones tiki kad Dievas yra, kiti kad jo nera. Ir visi jie tiki, nes neturi zinojimo.

Mano mama va tiki, kad medis matinsis jos pelenais perims ir dalele jos. Mes butinai maza dali pelenu ispilsime ir pasodinsime sakura. Esu isitikinusi, gal gilumoje sirdies diduma musu seimos tikes, kad pavasari zydint sakurai jiems sypsosi mociute.

Tai kokiu tikslu rasineji ilgiausias paklodes apie nieka. Juk net ne apie DIeva kalbam. O apie tikejima, kad zmogus nera tik maistas kirminui. Kad jis turi dar kazka ir po mirties-gal krumu zydes, gal is dangaus ziures, jam gi svarbu ir kur tie jo pelenai bus isbarstyti. Jei manai, kad po mirties nieko nera, tai koks tada tikslas tokiu svajoniu ir noru?
Tavo mama tiki, kad po mirties ji vistiek BUS. Kazkaip. Kazkur. Kad tai dar ne pabaiga su ja. Ji turi vilti ir po mirties matyti savo brangius zmones. Kad ir sakuru ziedu pavidalu. Ir tai teikia stiprybes. Prasmes. Ir likusiems artimiesiems taip pat. Jus visi tikit, kad mirtis dar ne visiska pabaiga. Tai kam neigi tai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 16 balandžio 2019 - 07:41
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 15, 23:19)
IDOMUČIA, tu kaip visada buvai teisus,  kai rašei,  kad reikia fotografuoti visus pasirašytus dokumentus.
Sodros skatynos dabar jau sako,  kad jokiu pareiskimu nebuvo,  mes nubuvom ateję su mama  i Sodra visai,  nes jie neturi jokių ırašų  biggrin.gif
EIK TU NA.CHUJ  biggrin.gif

Fotografuokit visus SODROS dokumentus,  vaikai,  nes gali apipis.ti ir jus kada  biggrin.gif

ir įrašinėti
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 04 15, 23:27)
Ir tu esi.
Sena merga su guciu.

tai jau chliupiko nebėr? pas tave tas chliupikas ir buvo? biggrin.gif
bet žinok, tas chliupikas ilgai tavęs nebeguos ir neglostinės, išeis ir tas paskutinis.
Arba patapk žmogus arba gausi dar vieną siuntinuką. Kas kartą jie didėja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 15, 23:19)
IDOMUČIA, tu kaip visada buvai teisus,  kai rašei,  kad reikia fotografuoti visus pasirašytus dokumentus.
Sodros skatynos dabar jau sako,  kad jokiu pareiskimu nebuvo,  mes nubuvom ateję su mama  i Sodra visai,  nes jie neturi jokių ırašų  biggrin.gif
EIK TU NA.CHUJ  biggrin.gif

Fotografuokit visus SODROS dokumentus,  vaikai,  nes gali apipis.ti ir jus kada  biggrin.gif

As taip nesakiau. Reikia paprasyti kopiju su atzyma, kad gavo. Privalo ta pateikti
Atsakyti
Jėzau, tas pseudo ismintingumas... Kas būtų jei būtum stalas. Nu pagalvokim. Diskusijų lygmuo.
Atsakyti

Tai kokiu tikslu rasineji ilgiausias paklodes apie nieka. Juk net ne apie DIeva kalbam. O apie tikejima, kad zmogus nera tik maistas kirminui. Kad jis turi dar kazka ir po mirties-gal krumu zydes, gal is dangaus ziures, jam gi svarbu ir kur tie jo pelenai bus isbarstyti. Jei manai, kad po mirties nieko nera, tai koks tada tikslas tokiu svajoniu ir noru?
Tavo mama tiki, kad po mirties ji vistiek BUS. Kazkaip. Kazkur. Kad tai dar ne pabaiga su ja. Ji turi vilti ir po mirties matyti savo brangius zmones. Kad ir sakuru ziedu pavidalu. Ir tai teikia stiprybes. Prasmes. Ir likusiems artimiesiems taip pat. Jus visi tikit, kad mirtis dar ne visiska pabaiga. Tai kam neigi tai?

As noreciau, kad i kokia jura isbarstytu, bet netikiu, kad is tos juros as kazka matysiu. Man tai cia tiesiog fizinio kuno klausimas. Po mirties busiu vistiek. Pelenais busiu. Del visu kitu buvimo formu jokiu duomenu neturiu. O suputi kirminams gan slykstu. As ir dabar svao kunu rupinuosi, kodel po mirties turetu buti paliktas kur gyviai raitysis. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 16, 09:49)
Po mirties busiu vistiek. Pelenais busiu. Del visu kitu buvimo formu jokiu duomenu neturiu. O suputi kirminams gan slykstu. As ir dabar svao kunu rupinuosi, kodel po mirties turetu buti paliktas kur gyviai raitysis. 

As norejau, kad mano mesa atiduotu suesti kailinems lapems ar kitiems brangiakailiams zverialiams. veliau gyvenciau kokioje nors shuboje.
Bet tas neatsitiks, ko gero sudegintu... Tada pelenus gali ismesti nors ir i savartyna. nematau problemos
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 16, 09:53)
As norejau, kad mano mesa atiduotu suesti kailinems lapems ar kitiems brangiakailiams zverialiams. veliau gyvenciau kokioje nors shuboje.
Bet tas neatsitiks, ko gero sudegintu... Tada pelenus gali ismesti nors ir i savartyna. nematau problemos

Kam taip nužeminti savo egzistenciją? Pats netgi turi tam tikrą pagalbinį dvasėną šalia savęs mirksiukas.gif Dėkingas turėtum būti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 04 16, 08:37)
Tai kokiu tikslu rasineji ilgiausias paklodes apie nieka. Juk net ne apie DIeva kalbam. O apie tikejima, kad zmogus nera tik maistas kirminui. Kad jis turi dar kazka ir po mirties-gal krumu zydes, gal is dangaus ziures, jam gi svarbu ir kur tie jo pelenai bus isbarstyti. Jei manai, kad  po mirties nieko nera, tai koks tada tikslas tokiu svajoniu ir noru?
Tavo mama tiki, kad po mirties ji vistiek BUS. Kazkaip. Kazkur. Kad tai dar ne pabaiga su ja. Ji turi vilti ir po mirties matyti savo brangius zmones. Kad ir sakuru ziedu pavidalu.  Ir tai teikia stiprybes. Prasmes. Ir likusiems artimiesiems taip pat. Jus visi tikit, kad mirtis dar ne visiska pabaiga. Tai kam neigi tai?

Siaip, diduma tu mano paklodziu buvo skirtos given444 ir jose tikrai nera rasoma vien tik apie Dieva. TEn daugiau rasoma apie zmogaus egzistencija zemeje, taip kaip as ja suprantu. Tik tiek. Tai nera nei aksioma, nei briedas, nei dar kas nors. Niekam neprivalu taip galvoti, jausti ir t.t.

Siaip, pagalvok, kuo priestarauju tavo izlvagai.

Mirsta, kunas suira, irdamas patresia zeme, minta kirminukai, auga augaliukai ir t.t. ir t.t. Tiesiog viena busena transformuojasi i kita. Viskas. Kas tame yra blogo? Kai viena busena pereina i kita...

Esme tame, kad zmones, neva samoningos butybes nori islikti amzinai, juos netenkina tranformacija i kirminukus, augaliukus, pelenukus...

Kita vertus, griztant prie teologiniu mano sapalioniu. Kunas gi is esmes yra niekas, tik indas dvasiai, kuri yra nemirtinga. Bent jau taip mano tikintys i Dieva, karma ir t.t.

Sakura gi yra ne garantas amzino gyvenimo, nes tai nera siekiamybe. Sakura yra simbolis, primenantis zmogu, kad toks buvo, kad jo dalis, pelenais, yra palikta cia, kur auga sakura.

Budistai, bent jau tie kurie gyvena Tibete, savo mirusiu nelaidoja. Nesa i "svaru" lauka ir palieka ji maitedom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 16 balandžio 2019 - 09:15
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 16, 07:44)

tai jau chliupiko nebėr?

Nezinau yra jus pas tave ar nera, bet kad tu senmerges sindromu - cia faktas.
Atsakyti

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 16, 09:03)
Kam taip nužeminti savo egzistenciją? Pats netgi turi tam tikrą pagalbinį dvasėną šalia savęs mirksiukas.gif Dėkingas turėtum būti mirksiukas.gif

O tai kai jau bus laikas, tu gyva nuskrisi i Visata pas savo elfus?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 16, 08:53)

Dar pelenus galima maisyti su zuvies miltais i zemes duobute pries sodintant pomidorus, agurkus. Taip galetum prisideti prie zemes ukio kelimo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 04 16, 10:41)
O tai kai jau bus laikas, tu gyva nuskrisi i Visata pas savo elfus?

žinoma, tik kūną palikusi.
Tu irgi skrisi (ar krisi), tik daug žemiau 4u.gif
Atsakyti