QUOTE(given444 @ 2019 04 15, 20:49)
supranti, as einu i visu tapkes. tikincio, netkincio, agnostiko.
ar tau Hmmm idomi tik tu pati? vat tu teigei, kad esi trąša. puiku. lutuke teige, kad yra gyvenimai.
bet jus abi pagalvokit, ką kiti(visokie) žmones turetu justi, galvoti, kaip save motyvuoja gyvenimui? cia tik idomumo delei. nepulkit klausineti: o kokia to prasme (sužinoti, ką galvoja netikintis, tikintis?
nes tai tolygu butu-koka prasme sedeti SM?
kokia prasme išvis apie vyrus/moteris diskutuot?
prasmes nera.
Man spelioti nera idomu, man idomu, kai kazkuom tikintis/netikintis zmogus tai pats issako ir issako motyvuotai, placiai, idomu buvo paskaityti Hmm mintis, Montevertes poziuri, Burbancios poziuri idomu irgi paskaityti, o spelioti, kas kaip turetu ar kaip kas jauciasi, tai vis tiek tik mano perspektyva.
Daug tais klausimais pradiskutuota studiju laikais ir ankstyvoje jaunysteje
Man prasme visada yra ten, kur as kazka darau, arba nedarau
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 04 15, 20:49)
kad pagal vedas - ...
anksciau as maniau, kad žinojau apie daugeli dalyku. per pastaraji 10meti mano gyvneime ivyko daug vykiu, per daug gal keliavau, per daug žmoniu maciau, kancios. per daug ivairūs žmoniu gyvenimai. o dar karai, kancios, nesąmones, prievarta. daug nepaaiskinamu dalyku, daug dalyku, nepriklausanciu nuo musu valios. žmogus - likimo kalvis? tik iš dalies.
Tu tikra, kad taip vedos teigia, nes as drisciau abejoti? bet negaliu garantuoti, tikrai per mazai zinau vedas tais klausimais, ar aplamai jos apie sunkias ligas kazka sneka? apart to, kad tai karma?
Gal geriau neminekim konkreciu zmoniu, vargu ar jie nori,kad aptarinetumem kazkieno ligas ar problemas, zutenka manau ligos pavadinimo.
Manau zmogus tiek valdo savo gyvenima, kiek sugeba, kai kas is vis nevaldo, kai kas viska valdo.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 15, 23:19)
IDOMUČIA, tu kaip visada buvai teisus, kai rašei, kad reikia fotografuoti visus pasirašytus dokumentus.
Sodros skatynos dabar jau sako, kad jokiu pareiskimu nebuvo, mes nubuvom ateję su mama i Sodra visai, nes jie neturi jokių ırašų
EIK TU NA.CHUJ
Fotografuokit visus SODROS dokumentus, vaikai, nes gali apipis.ti ir jus kada
o kaip nufotografavusi irodysi, kad ji jom padavei?
jo, geriau nesiplesiu ta tema
o tai kaip jos aiskina, kodle nutrauke pensija, kokiu pagrindu?
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 04 15, 21:11)
Iš Šviesos, kodel keisti? jie niekad tau nešove, palauk, gal šaus. man irgi nešove tavo metu būnant.
idomu, dar prieš mirti kas šaus.
tu juk visapusiška. negi mąstai tik vienu kampu.
broaden your mind. better even, imagination.
p.s. as nesakau, reikia motyvuot, ar ne. bet juk vaikui nesakai: na, vaikeli, kelkis, mokykis, dirbk ir visa tai...kad uz kažkiek lako virstum trasa, kirminu maistu.
kažkaip vis tiek, sakai ką kita. ar ne?
jau baigiu off topic. kalbam apie vyrus.
Atgalinis kalusimas, o kodel tas motyvavimas tau taip uztriges,? kodel is vis reiktu kitu zmoniu motyvuotju buti? as nieko del nieko nemotyvuoju, leidziu visiem rinktis ir gyventi savo gyvenimus...mes turim viena kuna ir viena si gyvenima, uztenka man pilnai
o vaikai tai is vis, juos nereikia tik suzaloti, motyvacija mokytis, pazinti, tobuleti yra kiekvienam sveikame vaike, tik gimsta siekia pienuko, paskui kelia galvyte, mokosi sestis, paskui ropoja, paskui visa pasauli isragauja
,kokios motyvacijos reikia sveikam zmogui, kad gyventi?
cia sutinku su Issviesos, jei yra apatija gyvenimui, cia jau zmogui gydytis reikia kazkaip, cia neprimotyvuosi... O jei jau vaikas neturi motyvacijos gyevnti tai visai prastai, tiesiai pas gerus psichologus, kaip ir zmonem su negalia irgi ....
dar buvo kakzur tavo pamastymai apie moksla privaloma ir tt. bet ne visur jis yra ppirvalomas pasaulyje, zinai gal Kramrik seima, pasirinkusia unschoolong is vis ir suepriniai rezultatai, tai as ensu uz prievartini mokymasi, visada sakiau vaikam, svarbu, jum butugera mokyklose, jei nenoretu ir neversciau, geriau ieskociau salies, kur mokslas neprivalomas
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 04 15, 21:20)
rimtai?
niekad nepasakyciau taip.
tuomet nebent išvis šautuvą i rankas paduot.
geras draugas, 20 metu atsventem. tas pats, is kurio draugystes vis pasisaipo netikincios platoniska draugyste.
rimtai? mano pasakyma, kad nebuna draugystes tarp vyro ir moters be potraukio elementu, supranti kaip pasisaipyma?
labai keista tada, nes as tikrai nesisaipau, paparsciausiai zinoma, jei zmogus ligonis, gal ten viskas kitaip, bet tarp sveiko vyro ir moters nera jokiu draugysciu, jie arba buve meiluziai arba vis tiek ta trauka nors is vienos puses (dazniausiai vyro) yra, o isimtys, zinoma visada yra.
o tai kas jam konkreciai yra? nes kaip minejau mano neigalus giminaitis gyvena, kaip itk kaune ir labai net pilnas gyvenimo dziaugsmo, pazystama tapusi neigali 15 irgi ismoko buti laiminga. Gal kai nori taip ir ziuri i gyvenima, daznai net pilnai sveiki zmonesnet trutingi praranda gyvenimo dziaugsma.
As is vis abejoju ar laime , dziaugsmas ateina is aplinkos, zinoma, visai baisioje situacijoje kokioj koncentracijos stovykloj vargu ar ten jausiesi laimingas, bet siaip kasdienybeje viskas priklauso nuo to kiek sugebi myleti kiek tavo sirdis atsidarius, manau...kaip ten pagal maslow piramine, jei zmogus savo poreikiais pasirupina tai ir laimingas, net jei ne viskas taip superina gerai jis vsi tike gali buti laimingas. aplamai laime subejktyvus dalykas, tai musu poziuris ir vertinimas situacijos, kaip nori taip ir isivertini
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 04 15, 21:20)
rimtai?
niekad nepasakyciau taip.
tuomet nebent išvis šautuvą i rankas paduot.
geras draugas, 20 metu atsventem. tas pats, is kurio draugystes vis pasisaipo netikincios platoniska draugyste.
rimtai? mano pasakyma, kad nebuna draugystes tarp vyro ir moters be potraukio elementu, supranti kaip pasisaipyma?
labai keista tada, nes as tikrai nesisaipau, paparsciausiai zinoma, jei zmogus ligonis, gal ten viskas kitaip, bet tarp sveiko vyro ir moters nera jokiu draugysciu, jie arba buve meiluziai arba vis tiek ta trauka nors is vienos puses (dazniausiai vyro) yra, o isimtys, zinoma visada yra.
o tai kas jam konkreciai yra? nes kaip minejau mano neigalus giminaitis gyvena, kaip itk kaune ir labai net pilnas gyvenimo dziaugsmo, pazystama tapusi neigali 15 irgi ismoko buti laiminga. Gal kai nori taip ir ziuri i gyvenima, daznai net pilnai sveiki zmonesnet trutingi praranda gyvenimo dziaugsma.
As is vis abejoju ar laime , dziaugsmas ateina is aplinkos, zinoma, visai baisioje situacijoje kokioj koncentracijos stovykloj vargu ar ten jausiesi laimingas, bet siaip kasdienybeje viskas priklauso nuo to kiek sugebi myleti kiek tavo sirdis atsidarius, manau...kaip ten pagal maslow piramine, jei zmogus savo poreikiais pasirupina tai ir laimingas, net jei ne viskas taip superina gerai jis vsi tike gali buti laimingas. aplamai laime subejktyvus dalykas, tai musu poziuris ir vertinimas situacijos, kaip nori taip ir isivertini