Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(given444 @ 2019 04 15, 20:28)
pvz, vieno savo sergancio draugo paklausiau:
ką veiki?
ats: pasakysiu, atvirai, given, stumiu dienas ir tiek.
tas draugas niekad nepasveiks.
ką jam pasiulytumet?
nes as tai nežinau.
(as pasiuliau si bei tą, pvz, kad ir labai mažo, susikurti, atrasti sau gražiu mažu ritualu, bet ar tai jam padeda/pades? aš nežinau.)

Tada jau per vėlu siūlyti. Gyvenimą reikia pradėti taisyti nuo jaunumės, jei jis eina ne į tą pusę, užeina nelaimės.
Ir ne, jokių atsitiktinumų nėra. Moontės jauną šunelį (kurio labai gaila, nes man visų gyvūnų gaila) irgi neatsitiktinai partrenkė. Tai nemokėjimo nuskaityti Visatos žinučių rezultatas, deja...
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 04 15, 20:39)
cia tu rimtai? danti, gal koją?
blyn,  biggrin.gif  biggrin.gif Moonte, žiuriu sedit susireikšmine ir net intonacijjos jums vaidenasi? Jums nepatogus klausimia butinai sukelia nepatogias emocjas.

Taip, Moonte tokia. Be to, ją dar labai neigiamai įtakoja glušė cambala. Jinai jai pasiduoda.
Pvz. aš visiškai nepiktai, be pagiežos buvau pamąstymui parašiusi ape Moontės ligas, o ji įsižeidė, nes ir glušė cambla dar žibalo papilstė. Bet tai proto gi reikia turėti, kad tokios glušės klausyti. Kodėl ji manęs tiesiogiai nepaklausė ar aš piktai ar nepiktai?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 15, 18:01)
As isvis nenoriu sakyt, kaip zmonems gyventi,

kas cia sioje temoje isvis moko kaip gyventi? nematau tokiu vsos ateijo su saov nuomone, su ja ir (tipo) iseis. man, žnoma, gyvunu tik gaila. netur balso, nemoka jie apsiginti. o as nemoku kažko naudingesno del ju padaryti.

na, apie vyrus. tai ko cia sedite juos turincios? papasakokit ką nors apie juos.
vat jau brekcija sugebejot istarabanyt is anos temos.
as apie savo meiluži cia pradedu, ir vis nepasiraso man, turbut per intymu, per asmeniska. nieko neiseina. gal veliau iseis.

beje, idomu kur dingusi GMO, Zaveselis (ar kai ji ten). Kiek niku ji pakeite?
Noreciau sužinot, kaip Pasikeitusi gyvena. wub.gif atsimenu iš kitos temos.
Atsakyti

Iš Šviesos, kodel keisti? jie niekad tau nešove, palauk, gal šaus. man irgi nešove tavo metu būnant.
idomu, dar prieš mirti kas šaus.
tu juk visapusiška. negi mąstai tik vienu kampu.
broaden your mind. better even, imagination. rolleyes.gif

p.s. as nesakau, reikia motyvuot, ar ne. bet juk vaikui nesakai: na, vaikeli, kelkis, mokykis, dirbk ir visa tai...kad uz kažkiek lako virstum trasa, kirminu maistu.

kažkaip vis tiek, sakai ką kita. ar ne?
jau baigiu off topic. kalbam apie vyrus.

Tos alia problemos, kurios pagal tave iskyla netikintiems manes nekamuoja. Absoliuciai tiesiog. Nestabdo manes visiskai. Del to ir keisti. As kaip netikinti ir tureciau i juos alia atsakyti, bet man tikrai reikia sugalvoti priezasti, kodel as tureciau buti apatiska, nes netikinti. Nesuprantu.  

As pasakyciau, kad kelkis, mokykis, po to busi laisvas kaip paukstis keliauti ir daryti tai, kas patinka. Man laisve gyvenime yra didziausia vertybe. 

Galima labai gerai ir prasmingai gyventi negalvojant apie roju ir atgimima tualeto sepeciu. Man pats gyvenimas yra didziausias grozis, vertybe ir geris. 

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 04 15, 20:39)
cia tu rimtai? danti, gal koją?
blyn,  biggrin.gif  biggrin.gif Moonte, žiuriu sedit susireikšmine ir net intonacijjos jums vaidenasi? Jums nepatogus klausimia butinai sukelia nepatogias emocjas.
as diskutuoju linksmai.
manes visai nepažistat. užuojauta tuomet.
viskas, mergos, diskusiją tuomkart baigiu.  aciū už pasidalinimus, ( kad ir girdeti atsakymai),nesu kažkokia kaimo boba, ar fanatike, mano dr, kaip minejau, is viso pasaulio kampu, ir visokie. netgi pora geju draugu turiu.  biggrin.gif
visoku rasiu, relgigiju tad jei ant manęs cia stumti, kad as kažką propaguoju, tai fainai - vadinas, klausimai stiprūs pasirode.
o jie ir turi but stiprūs, nepatogūs, nes jei tu stipriai sergi, mano vaikas yra žuvęs, (mūsu patirtys stiprios) tai negi klausinesiu pasaldintai? niekam nepataikauju.
jeigu jumyse kažką kabina, tai cia reakcija apie jumis, ne mane. (kin žodžiai anoje temoje.)

varau sportuot.
Monteverte, kiek stumi?

daug sūpuoju biggrin.gif (geležį) dabar, patiko. Ir joginuos labai paskutiniu metu wub.gif ant plastikos patraukė, noriu motera būt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 15, 18:18)
Tada jau per vėlu siūlyti.

rimtai?
niekad nepasakyciau taip.
tuomet nebent išvis šautuvą i rankas paduot.
geras draugas, 20 metu atsventem. tas pats, is kurio draugystes vis pasisaipo netikincios platoniska draugyste.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 15, 20:46)
Tai kad niekas nezino, kas tas dievas GALI TEORISKAI BUTI.
Dedes sedincio ant debesies tai nera, o vis kita per daug sudetinga suvokti... ar yra kazkas ko nesugebi suvokti kas

negi energijos tokia aukštoji matematika? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 15, 18:19)
< Man pats gyvenimas yra didziausias grozis, vertybe ir geris. </p>

Bet kodel?
man nuosirdžiai idomu.
ar tik todel kad turi sąlygas? kad gimei europoje? o jei butum gimusi kitur? mano drauges Azijoje taip negalvoja, t.y. ne visos.

istrigo mintis. musu gyvybe yra reiksminga tik civilizacjos prasme. tarp orku, negyvenamoj saloj, vienas budamas, tarp mutantu vabzdžiu, tiek ten tebūtum didis ir sventas.
Atsakyti

kas cia sioje temoje isvis moko kaip gyventi? nematau tokiu vsos ateijo su saov nuomone, su ja ir (tipo) iseis. man, žnoma, gyvunu tik gaila. netur balso, nemoka jie apsiginti. o as nemoku kažko naudingesno del ju padaryti. 

Pirstais nebaksnosiu. :) 

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 04 15, 21:11)
Iš Šviesos, kodel keisti? jie niekad tau nešove, palauk, gal šaus. man irgi nešove tavo metu būnant.
idomu, dar prieš mirti kas šaus.
tu juk visapusiška. negi mąstai tik vienu kampu.
broaden your mind. better even, imagination. rolleyes.gif
p.s. as nesakau, reikia motyvuot, ar ne. bet juk vaikui nesakai: na, vaikeli, kelkis, mokykis, dirbk ir visa tai...kad uz kažkiek lako virstum trasa, kirminu maistu.

kažkaip vis tiek, sakai ką kita. ar ne?
jau baigiu off topic. kalbam apie vyrus.

O kas tame baisaus, virsti kirminu, trasa tam paciam augalui, kuris isaugs, ji suvalgys kokia stirna ir t.t. ir t.t.

Mano mama labai nori, kad pelenus iskratytume sodyboje (nors to negalima daryti), o virs ju pasodintume sakura. Taip ir sako mums, kad jis mums sypsosis sakuros ziedais. Tai girdi ir proanukiai, kazkaip nesibaido...

O mokosi zmones mokymo istaigose, mastydami apie gyvenima, o ne apie mirti ir pomirtini gyvenima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 15 balandžio 2019 - 20:26
QUOTE(given444 @ 2019 04 15, 21:18)
na, apie vyrus. tai ko cia sedite juos turincios? papasakokit ką nors apie juos.

aš asmeniškai su saviškiu ir taip daug laiko praleidžiu, nes mūsų toks gyvenimas, mes turime tokią galimybę. Būna, kad jau tą patį per tą patį jau net šnekam, nes viską išsikalbame smile.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 04 15, 21:20)
rimtai?
niekad nepasakyciau taip.
tuomet nebent išvis šautuvą i rankas paduot.
geras draugas, 20 metu atsventem. tas pats, is kurio draugystes vis pasisaipo netikincios platoniska draugyste.

stebuklų būna, nebent planetos palankiai jam dar sustos smile.gif
bet dažnai labai sunku išlipti, kai mėšlo jau daug aplink unsure.gif
Atsakyti
Given444, apie kokius nepatogius klausimus cia kalbi?

Galimai as susireiksminusi, bet i juos visus turiu atsakyma, bent jau tokius, kurie mane pilnai tenkina. Kas bus rytoj, nezinau, galimai mano nuomone kis.

KUr tu mano postuose matei bent jau kruopelyte susierzinimo, nepasitenkinimo?
Atsakyti

Bet kodel?
man nuosirdžiai idomu.
ar tik todel kad turi sąlygas? kad gimei europoje? o jei butum gimusi kitur? mano drauges Azijoje taip negalvoja, t.y. ne visos.

istrigo mintis. musu gyvybe yra reiksminga tik civilizacjos prasme. tarp orku, negyvenamoj saloj, vienas budamas, tarp mutantu vabzdžiu, tiek ten tebūtum didis ir sventas.

Jeigu buciau gimusi kitur, tikiu, kad isspausciau maksimuma is tos situacijos. Bet cia toks klausimas...Kaip ir tas apie ligoni. Abejoju, ar labai daug kas cia gali isijausti i zmogu, kuris visa gyvenima kencia baisius fizinius skausmus. As nelabai net drisciau kalbeti uz tokius zmones. 

Is kur zinai, kokias salygas as turejau? Su Pakistanu nesilyginu, bet mes cia viena kitos nepazistam siaip. Buvo nariu, kurios sake, tau gerai sneket, tau nenutiko tas ir tas. Tik nezinojo, kad man butent tas ir nutiko.   :)​ 

Atsakyti