Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(given444 @ 2019 04 15, 17:05)
1. man idomu, kaip žmones mąsto.
man atrodo, kad tau - idomi tik tu pati.

2. vat uždaviau klausimą, kiek turit draugu su negala.
kažkas atsake, vieną.
tai ir pasako apie jus.

3. as turiu daug draugu su protine, psichine ir fizine negalia.
turiu draugu is visu religiju (šskyrus žydu).
ir žinau, kaip jie jauciasi, ir ju mintis igarsinu, ivairias mintis igarsinu, nepastebejai, nepritariu kazkuo labiau nei vedoms, nei montevertei, nei lutukei, nei krikscionybei, niekam. nei isvis nekam.

4. jei gyvenmas tik  smelio deze, ko cia vis taip kapojasi, gedina, shame'ingą daro?

5. kodel jus viena kitos nemegstat, gi viskas turi buti cool ir lengva.
Idomucia smaugia, kazkokiais morales baubais gasdina, grasina savo ex. ko cia moterys kariamos del morales, vainojama lutuke (kad neduoda vyrui), monteverte (kad blogo kitiems link, buria - kas ką nori, tegul daro!!!), cambala (kad geria ir nusišneka)?

6. jokios morales nera, yra morale, kurią sugalvoja žmones, kurie, velgi, kaip tu teigi, visatos prasme, mažai ką reiškia.

1. Ne, Jums įdomu parodyti, kad aš klystu smile.gif

2. Aš taip sakiau. Dirbtinai aš draugų neieškau. Nei pagal religiją, nei pagal negalias, nei pagal kitus kriterijus.

3. Nu matot kaip Jums gerai. Jūs žinot.

4. Smėlio dėžei gyvenimą Jūs vienintelė prilyginot.

5. Kurioje vietoje aš kažko nemėgstu? Nei vienai neturiu jokių priekaištų nei dėl to, kiek vyrui ko duoda, nei dėl to ką buria, nei dėl to ką geria. Gal Idomucia turiu dėl to, kad savo vaikų nemyli. Nu bet ką dabar. Ir niekur nesakiau, kad viskas turi būti cool ir lengva. Čia Jūsų išvada. Ir Jūs viena žinot, kuo ją grindžiat. Tai tik rodo, kad Jūs perskaitot tai, ką norit perskaityti, o ne tai, ką aš rašau. Galbūt ir iš savo draugų girdit tik tai, ką norit girdėti. Gal ir ne.

6. Man neįdomus moralės vaidmuo visatos lygmeniu. Yra tarpžmogiška moralė. Man ji svarbi. Ir?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 15 balandžio 2019 - 18:41
Hmmm... Isties, nezinau, kodel given444 "ant Jusu danti turi".

GAl todel kad Jus esate auksciau t.y. virs tu SM bobisku rietenu, panorejus negali paciai del "netobulo elgesio" pirsteliu pabaksnoti.
Atsakyti
Žinoma veiksmai, pasirinkimai turi pasekmes.
Atsakyti
Moonte, aš pati nežinau, kaip aš mąstau.
Ar aš kur parasiau, kur ir kaip mąstau?

as - Sokrato principu dabar kalbu.provokuoju, kad jus pats sau atsakytumet kuom tikit, ir kur kiekvieno "tikejimo" silpnoji vieta arba visu tikejimu susivienodinimas. debatu principas. moko pažvelgti iš visu pusiu.
moke mokykloje.
taigi, jei vedomis tikincioji sakys, kad ji tiki karma, tai as klausiu, ok, ta ko verki kad tavo vaikui vežys, pati sukurei jam tą veži, tai ir turekis.(spresk kažką).
jei netikintis sakys, kad mes virsim trąša, ir po šio gyvenimo nieko nebus, tai išvis pofig, kam išvis kokie verksmai. hedonstui sakysiu džiaukis, o je pats pasiektum buseną, kuomet džaugtis negaletum, tuomet paklausciau, ką darytum? ar yra riba, kuomet pakeltum ranką? normalus, neemociniai klausimai. man tikrai idomu, kaip žmogaus psichika sulig kiekvienu vyku persidelioja prasmes.
o kur kas cia dirbtina?
Tarkim,laidotuves - pats naturaliausias dalykas. Dabar daugiau mirsta, negu gimsta. netampai vaiko i visas pasaulio laidotuves. kiek numiršta, užtenka ir savu.

dar pavyzdys. esi pajamingas, sekasi. uzdirbi. bac, staiga tavo pajamos eina vsai kitur, atsiranda baisos skolos (arba staiga islaikai 3-4žmones), ir valgai makaronus, duoną, dar si bei tą. baigesi tavo keliones, baigesi kavines, baigesi visi mazi geri dalykai. ką darai? vel viską persidelioji ir buni liamingas toje situacijoje. turbut taip. nes jei nešoki nuo tilto, kaip tuomet? gi reikia kuo linksmiau. o gal visaip?
pvz, vieno savo sergancio draugo paklausiau:
ką veiki?
ats: pasakysiu, atvirai, given, stumiu dienas ir tiek.
tas draugas niekad nepasveiks.
ką jam pasiulytumet?
nes as tai nežinau.
(as pasiuliau si bei tą, pvz, kad ir labai mažo, susikurti, atrasti sau gražiu mažu ritualu, bet ar tai jam padeda/pades? aš nežinau.)

pati esu ieskojimu kely. kai ką manausi žinant, kai ko - visai ne.
pavyzdžiui, džiauguos, kad 32metus eidama supratau, kad gyvunai irgi kencia ir nori gyventi, ne itk žmones, ir padariau realias išvadas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 04 15, 19:10)

GAl todel kad Jus esate auksciau t.y. virs tu SM bobisku rietenu, panorejus negali paciai del "netobulo elgesio" pirsteliu pabaksnoti.

Ai, Moonte, nežinau ir aš. Bet ką dabar, jei tik nuo to jai geriau smile.gif

Aš nesu aukščiau (bent jau nemanau, kad esu). Man tiesiog neįdomu... prasivardžiuoti, aiškinti kažkam, kad jie ten vienokie ar kitokie... Tai nedaro manęs geresne, o kitų prastesne. Tiesiog gal man taip lengviau neįsivelti ir emociškai neįsitraukti. Iš kitos pusės, kai galimai negali pabaksnoti dėl "netobulo elgesio", tada baksnoja dėl mano neva tai savanaudiškumo ir dirbtinumo biggrin.gif Kai nori mušti, lazdą rasi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 04 15, 17:10)

cia tu rimtai? danti, gal koją?
blyn, biggrin.gif biggrin.gif Moonte, žiuriu sedit susireikšmine ir net intonacijjos jums vaidenasi? Jums nepatogus klausimia butinai sukelia nepatogias emocjas.
as diskutuoju linksmai.
manes visai nepažistat. užuojauta tuomet.
viskas, mergos, diskusiją tuomkart baigiu. aciū už pasidalinimus, ( kad ir girdeti atsakymai),nesu kažkokia kaimo boba, ar fanatike, mano dr, kaip minejau, is viso pasaulio kampu, ir visokie. netgi pora geju draugu turiu. biggrin.gif
visoku rasiu, relgigiju tad jei ant manęs cia stumti, kad as kažką propaguoju, tai fainai - vadinas, klausimai stiprūs pasirode.
o jie ir turi but stiprūs, nepatogūs, nes jei tu stipriai sergi, mano vaikas yra žuvęs, (mūsu patirtys stiprios) tai negi klausinesiu pasaldintai? niekam nepataikauju.
jeigu jumyse kažką kabina, tai cia reakcija apie jumis, ne mane. (kin žodžiai anoje temoje.)

varau sportuot.
Monteverte, kiek stumi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 15 balandžio 2019 - 19:41
QUOTE(given444 @ 2019 04 15, 20:28)
dar pavyzdys. esi pajamingas, sekasi. uzdirbi. bac, staiga tavo pajamos eina vsai kitur, atsiranda baisos skolos (arba staiga islaikai 3-4žmones), ir valgai makaronus, duoną, dar si bei tą. baigesi tavo keliones, baigesi kavines, baigesi visi mazi geri dalykai. ką darai? vel viską persidelioji ir buni liamingas toje situacijoje. turbut taip. nes jei nešoki nuo tilto, kaip tuomet? gi reikia kuo linksmiau. o gal visaip?
pvz, vieno savo sergancio draugo paklausiau:
ką veiki?
ats: pasakysiu, atvirai, given, stumiu dienas ir tiek.
tas draugas niekad nepasveiks.
ką jam pasiulytumet?
nes as tai nežinau.

Ka man pasiulysit?
Ex sugriove gyvenima... naa turiu MB ji tikrai puiki, bet:
1. Gyvenimas padalintas i dvi dalis, ana puse neegzistuoja, tai ziaurus reikalas.
2. Visi zzmones turi trukumu, ir tie kurie turi privalumu, turi trukumu kurr anksciau nebuvo.

TS problemos. As niekad nebusiu jauna grazi as neturejau savo gyvenimo, gyvenau kazkoki surogata. Nepasakysiu, kad bloga, bet tai kazkas toookio ne savo.

Cia buvo prieastys verkti, bet yra ir viltingu dalyku... Kiti neturi mano problemu - turi kitas. Ir dar nebutinai skubeciau su jais/jomis keistis likimu.

Prie ko cia tikejimas?

Cia greiciau zaidimas. Buna zaidi, pereini vis i nauja lygi ir net nesitiki, bet zinai, kad viena diena gali viskas baigtis... GAME OVER
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 04 15, 19:28)
jei netikintis sakys, kad mes virsim trąša, ir po šio gyvenimo nieko nebus, tai išvis pofig, kam išvis kokie verksmai.

Kodėl Jūs neigiate, kad pats gyvenimas gali būti prasmingas. Be pomirtinio gyvenimo. Jūs sąmoningai praleidžiate dalį paveikslo. Ir po to bandot neva tai kąžką išprovokuoti. Nežinau kodėl. Todėl ta provokacija tokia... paviršinė gaunasi. Ir nesidėlioja. Net gintis nesigauna, nes nėra nuo ko...
Atsakyti
Idomucia, kuomet pakeltum pries save?
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 04 15, 19:41)
Kodėl Jūs neigiate, kad pats gyvenimas gali būti prasmingas. Be pomirtinio gyvenimo. Jūs sąmoningai praleidžiate dalį paveikslo. Ir po to bandot neva tai kąžką išprovokuoti. Nežinau kodėl. Todėl ta provokacija tokia... paviršinė gaunasi. Ir nesidėlioja. Net gintis nesigauna, nes nėra nuo ko...

Taikliai.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 04 15, 19:39)
cia tu rimtai? danti, gal koją?
blyn,  biggrin.gif  biggrin.gif Moonte, žiuriu sedit susireikšmine ir net intonacijjos jums vaidenasi? Jums nepatogus klausimia butinai sukelia nepatogias emocjas.

Given, Jūs ne kartą jau esate apie mane savo nuomonę išreiškusi, tai jau nereikia tik biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ar neatrodo, kad Jūs susireikšminusi galvodama, kad Jūsų klausimai nepatogūs? Viskas su Jūsų klausimais gerai. Tik Jūs atsakymų nenorit girdėti 4u.gif

P.S.: Viskas šioje diskusijoje buvo patogu smile.gif Bent jau man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 04 15, 20:42)
Idomucia, kuomet pakeltum pries save?

Kai matyciau, kad uzsilnke visos galimybes. Dar neaisku ar nenusitemciau su savimi kokiu blogieciu
Atsakyti