QUOTE(given444 @ 2019 04 15, 17:05)
1. man idomu, kaip žmones mąsto.
man atrodo, kad tau - idomi tik tu pati.
2. vat uždaviau klausimą, kiek turit draugu su negala.
kažkas atsake, vieną.
tai ir pasako apie jus.
3. as turiu daug draugu su protine, psichine ir fizine negalia.
turiu draugu is visu religiju (šskyrus žydu).
ir žinau, kaip jie jauciasi, ir ju mintis igarsinu, ivairias mintis igarsinu, nepastebejai, nepritariu kazkuo labiau nei vedoms, nei montevertei, nei lutukei, nei krikscionybei, niekam. nei isvis nekam.
4. jei gyvenmas tik smelio deze, ko cia vis taip kapojasi, gedina, shame'ingą daro?
5. kodel jus viena kitos nemegstat, gi viskas turi buti cool ir lengva.
Idomucia smaugia, kazkokiais morales baubais gasdina, grasina savo ex. ko cia moterys kariamos del morales, vainojama lutuke (kad neduoda vyrui), monteverte (kad blogo kitiems link, buria - kas ką nori, tegul daro!!!), cambala (kad geria ir nusišneka)?
6. jokios morales nera, yra morale, kurią sugalvoja žmones, kurie, velgi, kaip tu teigi, visatos prasme, mažai ką reiškia.
man atrodo, kad tau - idomi tik tu pati.
2. vat uždaviau klausimą, kiek turit draugu su negala.
kažkas atsake, vieną.
tai ir pasako apie jus.
3. as turiu daug draugu su protine, psichine ir fizine negalia.
turiu draugu is visu religiju (šskyrus žydu).
ir žinau, kaip jie jauciasi, ir ju mintis igarsinu, ivairias mintis igarsinu, nepastebejai, nepritariu kazkuo labiau nei vedoms, nei montevertei, nei lutukei, nei krikscionybei, niekam. nei isvis nekam.
4. jei gyvenmas tik smelio deze, ko cia vis taip kapojasi, gedina, shame'ingą daro?
5. kodel jus viena kitos nemegstat, gi viskas turi buti cool ir lengva.
Idomucia smaugia, kazkokiais morales baubais gasdina, grasina savo ex. ko cia moterys kariamos del morales, vainojama lutuke (kad neduoda vyrui), monteverte (kad blogo kitiems link, buria - kas ką nori, tegul daro!!!), cambala (kad geria ir nusišneka)?
6. jokios morales nera, yra morale, kurią sugalvoja žmones, kurie, velgi, kaip tu teigi, visatos prasme, mažai ką reiškia.
1. Ne, Jums įdomu parodyti, kad aš klystu
2. Aš taip sakiau. Dirbtinai aš draugų neieškau. Nei pagal religiją, nei pagal negalias, nei pagal kitus kriterijus.
3. Nu matot kaip Jums gerai. Jūs žinot.
4. Smėlio dėžei gyvenimą Jūs vienintelė prilyginot.
5. Kurioje vietoje aš kažko nemėgstu? Nei vienai neturiu jokių priekaištų nei dėl to, kiek vyrui ko duoda, nei dėl to ką buria, nei dėl to ką geria. Gal Idomucia turiu dėl to, kad savo vaikų nemyli. Nu bet ką dabar. Ir niekur nesakiau, kad viskas turi būti cool ir lengva. Čia Jūsų išvada. Ir Jūs viena žinot, kuo ją grindžiat. Tai tik rodo, kad Jūs perskaitot tai, ką norit perskaityti, o ne tai, ką aš rašau. Galbūt ir iš savo draugų girdit tik tai, ką norit girdėti. Gal ir ne.
6. Man neįdomus moralės vaidmuo visatos lygmeniu. Yra tarpžmogiška moralė. Man ji svarbi. Ir?