Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

56931754_361050121183863_412464867566000

Atsakyti
apversti ant kito šono biggrin.gif
na ir Idomucia tikriausiai geriausią atsakymą žinos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 15 balandžio 2019 - 07:48
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 15, 08:47)
apversti ant kito šono biggrin.gif
na ir Idomucia tikriausiai geriausią atsakymą žinos

Mergina gali knarkti tik pries seksa. Sekso metu ji jau moteris.
O knarkia, nes matyt nuobodu. Jei jai nepatinka ziuret i lubas ir tyrinet defektus ar ropojancias muses vorus,, tai moteriai reikia gal duoti plansete tegu pazaidzia ka kol vyras pasismagins
Atsakyti

56931754_361050121183863_412464867566000
Vienintelis teisingas sprendimas nusišauti pačiam.Nes ir daktarai nebepadės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 15 balandžio 2019 - 09:15
nu va, ir priežastis pakelti prieš save ranką. (buvau uždavusi klausimą.)
cia tikrai to reikia - jei moters nesugebi pamaloninti?
joke'as.

kiek musu tetu/mamu/mociuciu taryb laikais patirdavo O ir ar žinodavo isvis apie ji?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 04 14, 22:16)
kaip tuomet žmogu su negalia padeti susikurti prasmes (jei jis pats sau neranda), jei jis iki wc nenueina...

Jei neįgaliam (ar bet kuriam kitam) žmogui reikia kažką susikurti tam, kad matytų prasmę, tai ok viskas. Tegu. Aš nesuprantu šitų klausimų... Jei reikia/nori/žino, tegu tiki kas kuo nori ir kiek nori. Tikrai nieko blogo nėra tame, kad žmogus tiki pomirtiniu pasauliu arba dvasia, karma, geresniu kitu gyvenimu. Jei tik tai padeda prasmę rasti, tai ir tvarkoj. Kiekvieno žmogaus nuoširdus tikėjimas yra to žmogaus realybė. Mano tikėjimas tuo ar netikėjimas yra tik mano asmeninė realybė, kuri niekaip tos kito žmogaus realybės nekeičia.

Aplink mane yra tikinčių žmonių. Niekada nebandžiau nė vienam įrodinėti, kad jie yra neteisūs. Galbūt jie teisūs. Aš nežinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 15 balandžio 2019 - 09:54

ne pasaulio, gyvenimo.
as asmeniškai nevadinu. as igarsinu daugelio žmoniu pamąstymus, mintis. darsyk atsakyk, kokia prasme žmogui, gimusiam be odos, arba tam, kuris praleis visą laiką su zondais, ar lovoje?
gerai, kam gerai "pasiseke". tai ledu pardavejai, turinciai dvi kojas ir matancias akis.
as mąstau/mąsciau panašiai kaip tu.
beje, džiaugiuos, kad isgyvenu visokius periodus.

Man turbut sunku suprasti sitas mintis apie beprasmybe, nes tikrai gyvenimas neatrodo beprasmis, net ir netikint dievu, reinkarnacija ar rojumi.

Klausimas del labai sergancio zmogaus idomus, bet turbut ji atsakyti gali tas, kuris serga. Nemanau, kad galima isivaizduoti, ka jaucia toks zmogus, ar jis gali atrasti prasme, ar ne. Tik as galvoju, ar religija cia kazkaip gelbeja, nes na pripazinkim, rojus ar reinkarncija nera faktai. Tik tikejimas. Gal toks zmogus prasikankins visa gyvenima zemeje ir po to nebus nieko. Jokio atpildo. Juk taip irgi gali buti.

Turiu giminaite, kuri isitraukusi i ezoterika pilnu tempu, jos gyvenimas sunkus, bet ne del ligos, o del pasirinktu dalyku. Sako, kad cia jos karma ir kitam gyvenime "atsipirks". O jeigu nera jokios karmos? Ir jei ji klusniai priima dalykus taip, kaip yra dabar, tai ar cia karma, ar pasirinkimas? Man tai antras variantas. Tada kitam gyvenime ji turetu gauti dar maziau galimybiu, nes sio neisnaudojo sakydama, kad per kancias i zvaigzdes. Dar aisku idomu, kiek ji tikrai tiki tuo, ka sako ir kiek tiesiog teisinasi, kad nereiktu nieko daryti ir keisti situacijos.

As tiesiog pasidariau isvada, kad kiekvienam savo. Vienas gali laimingai gyventi su religija, kitas - be. O delioti zmones i lentyneles mol tikintys yra geresni, laimingesni, labiau motyvuoti ir pan yra labai neteisinga. :) 

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 04 15, 10:35)
nu va, ir priežastis pakelti prieš save ranką.  (buvau uždavusi klausimą.)
cia tikrai to reikia - jei moters nesugebi pamaloninti?
joke'as.
kiek musu tetu/mamu/mociuciu taryb laikais patirdavo O ir ar žinodavo isvis apie ji?

Sakai, ner cia ko to malonumo reikalauti? Istisos kartos nugyveno be jo, nemirsim ir mes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 15, 11:01)
Turiu giminaite, kuri isitraukusi i ezoterika pilnu tempu, jos gyvenimas sunkus, bet ne del ligos, o del pasirinktu dalyku. Sako, kad cia jos karma ir kitam gyvenime "atsipirks". O jeigu nera jokios karmos? Ir jei ji klusniai priima dalykus taip, kaip yra dabar, tai ar cia karma, ar pasirinkimas? Man tai antras variantas. Tada kitam gyvenime ji turetu gauti dar maziau galimybiu, nes sio neisnaudojo sakydama, kad per kancias i zvaigzdes. Dar aisku idomu, kiek ji tikrai tiki tuo, ka sako ir kiek tiesiog teisinasi, kad nereiktu nieko daryti ir keisti situacijos.

Niekur ji neįsitraukusi, jei net bazinių dalykų nesuvokia smile.gif
Paimkim X kaimietį, neapsišvietusį, baigusį 4 klases, turintį polinkį į sunkias širdies ligas. Koks jo gyvenimas bus, jei jis liks tame kaime, kur žmonės daug dirba, ryja riebiai, gausiai, aria kaip buliai, daug išprakaituoja, išgėrinėja, dar ir rūko? Ir visi vers jį daryti tą patį, juoksis, sakys ką tu koks luošys, būk kaip mes ir t.t. Jis tikriausiai užsilenks kur nors vagoje 50-55 metų amžiaus nuo infarkto, insulto ar pan.
Arba išvežkim tą kaimietį kur pas budistus ir mokykime valytis kūną ir teisingai valgyti, teisingai medituoti, sportuoti ir t.t. Tikriausiai jis išgyvens kokius 70-75 metus tai tikrai, jei ne ilgiau.
Kame nekintama karma? Na nebent tik nesugebėjime išeiti į tau geresnes erdves, zonas ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 15, 11:15)
Niekur ji neįsitraukusi, jei net bazinių dalykų nesuvokia smile.gif
Paimkim X kaimietį, neapsišvietusį, baigusį 4 klases, turintį polinkį į sunkias širdies ligas. Koks jo gyvenimas bus, jei jis liks tame kaime, kur žmonės daug dirba, ryja riebiai, gausiai, aria kaip buliai, daug išprakaituoja, išgėrinėja, dar ir rūko? Ir visi vers jį daryti tą patį, juoksis, sakys ką tu koks luošys, būk kaip mes ir t.t. Jis tikriausiai užsilenks kur nors vagoje 50-55 metų amžiaus nuo infarkto, insulto ar pan.
Arba išvežkim tą kaimietį kur pas budistus ir mokykime valytis kūną ir teisingai valgyti, teisingai medituoti, sportuoti ir t.t. Tikriausiai jis išgyvens kokius 70-75 metus tai tikrai, jei ne ilgiau.
Kame nekintama karma? Na nebent tik nesugebėjime išeiti į tau geresnes erdves, zonas ir pan.

Tai Is sviesos apie tai ir kalba kad tai yra zmogaus pasirinkimas - ar kaime likti nusigerti, ar keisti savo iprocius ir ieskoti jam padedancios aplinkos.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 15, 11:15)
Jis tikriausiai užsilenks kur nors vagoje 50-55 metų amžiaus nuo infarkto, insulto ar pan.

bet gyvenimo ilgumas neparodo to gyvenimo laimingumo. gal tas kaimietis bus labai laimingas su kaimynu darydamas 100g kasdien ir valgydamas riebiai, nei kad pas vienuolius badaudamas, sportuodamas ir medituodamas
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2019 04 15, 11:28)
bet gyvenimo ilgumas neparodo to gyvenimo laimingumo. gal tas kaimietis bus labai laimingas su kaimynu darydamas 100g kasdien ir valgydamas riebiai, nei kad pas vienuolius badaudamas, sportuodamas ir medituodamas

tiesa, žinoma,
tačiau kalba buvo ar karma uždėta ir nepajudint jos ar galima ją keisti
Atsakyti