Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Hmmm... @ 2019 04 14, 14:48)
Nu ir kuo šitas tikėjimas padeda susirgus? Tipo sergu, nes arba probobutė kokio nors š... prisivirė, arba dėl to, kad pati prisidariau, arba dėl dar kokių man nežinomų priežasčių.  Tas "ateina iš praeitų gyvenimų" šiaip makes sence net man. Visi mes esam iš kažkokių tai žmonių gimę, su jų unikaliomis genų kombinacijomis, gyvenimo būdu, sąlygomis ir t.t. Natūralu, kad dalis mūsų dabarties ateina iš praeities, t.y. iš mūsų kraujo giminaičių. Dalį nulemia mūsų pačių elgesys. Dalis ateina iš aplinkos veiksnių

Padeda, kai turi ryšį su protėviais smile.gif Išbandyta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 04 14, 15:27)
Ta prasme pakelti probobutę iš kapo ir moralą jai atskaityti už savo su..ktą gyvenimą?

tvarkykitės čakras ir sužinosite biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 14, 15:36)
Darbas ne vilkas,  i miska nepabegs. O va tavo vyras pabegs,  nes jis ne vilkas ir jam bent savaitgali norisi zmona pamatyti,  kuri visa savo esybe rodo,  jog jos vyras jai  idomus...sededama cia to neparodysi. Oi pabegs jis viena diena nuo taves,  oi pabegs  biggrin.gif

vsio, įkalbėjai, dobra tu kobieta biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 14, 20:09)

tvarkykitės čakras ir sužinosite biggrin.gif  4u.gif

Jei tik kada pajusiu tam poreikį, būtinai pasinaudosiu Jūsų patarimu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

tai kaip speciaiste atsakysi, kas yra tos maziausios daleles viduje? tustuma ar dar smulkesnes daleles? kokia tavo nuomone?

Nebeklausinek tusciai. Sita tema man butu idomu diskutuoti su tuo, kas ismano. Siame gyvenime tu tikrai nepakliusi i tu zmoniu kategorija.  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 04 14, 14:53)

Bet koks psichologas paskaites ka tu rasai suprastu, kad  ir tu prasta lovoj, ir tavo vyras netikes, nes kai taip buna zmones issiduoda labai daug apie tai kalbedami. Bandydami parodyti savo kietuma toje srityje.  biggrin.gif

Sakau - sexs ozabozenaja.
Cia mano toks vienas kolega buvo - pastoviai juokialiai apie putes, seksa, papus, graibaliodavo " netycia". Na toks " visada ir visur pasiruoses" ir kalbos tik apie tai. Po keliu metu darbo ir baliuku issiryskino, kad pas ji toj srity problemos....

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 14, 20:09)
Padeda, kai turi ryšį su protėviais smile.gif Išbandyta biggrin.gif
Papildyta:

tvarkykitės čakras ir sužinosite biggrin.gif  4u.gif
Papildyta:

vsio, įkalbėjai, dobra tu kobieta biggrin.gif  4u.gif

Sakai, vis blogyn tau...
Na matosi, matios..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 14 balandžio 2019 - 21:09
Atgamtinis pasaulis.
MB tvirtina ji susijus su anapus, mato visokius dalykus.
Siandien ziureinejom namus. Viename sako... cia negera aura, gal kazkas baisaus cia nutiko, manau bus ir dvasiu, mane tiesiog stumia - nenoriu nei pagalvot.

Pasnekejau su savininke. Normalus namas tiesiog negyvena jau senai, gyveno jos seneliai. Bet kaip viskas apauge, tai primena siaubiakus, kur apleistuose namu rusiuose karstuose auku laukia piktii numireliai
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 14, 22:27)
Atgamtinis pasaulis.
MB tvirtina ji susijus su anapus, mato visokius dalykus.
Siandien ziureinejom namus. Viename sako... cia negera aura, gal kazkas baisaus cia nutiko, manau bus ir dvasiu, mane tiesiog stumia -  nenoriu nei pagalvot.

Pasnekejau su savininke. Normalus namas tiesiog negyvena jau senai, gyveno jos seneliai. Bet kaip viskas apauge, tai primena siaubiakus, kur apleistuose namu rusiuose karstuose auku laukia piktii numireliai

Lietuva tokia baisi valstybe, bet cia pirksit nama?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 14, 22:33)
Lietuva tokia baisi valstybe, bet cia pirksit nama?

Toli nuo civilizacijos tik ziurim. Bet nezinau ar pirksim...
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 14, 11:06)
Beje, man i galva nesautu pavadinti pasaulio beprasmybe, nors as ir netikiu. 

ne pasaulio, gyvenimo.
as asmeniškai nevadinu. as igarsinu daugelio žmoniu pamąstymus, mintis. darsyk atsakyk, kokia prasme žmogui, gimusiam be odos, arba tam, kuris praleis visą laiką su zondais, ar lovoje?
gerai, kam gerai "pasiseke". tai ledu pardavejai, turinciai dvi kojas ir matancias akis.
as mąstau/mąsciau panašiai kaip tu.
beje, džiaugiuos, kad isgyvenu visokius periodus.

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 14, 11:12)
uoj, sorry, dar pamirsau tau priminti, kad prie zmogaus smegenu evoliucijos stipriai prisidejo mesos valgymas.

ne, uj, sorry - o tai itk viena iš versiju. irgi nepatvirtinta. visas mokslas dabar perkamas. ir tikek, kad gudrus.
prie evoliucijos prisidejo augalu apdorojimas ant ugnies konkreciai. biggrin.gif
kiek ten mesos buvo racione tarpe augalu ir veliau ankstiniu, tai ne tiek, kiek dabar pas žmones, triskart i dieną.

QUOTE(Hmmm... @ 2019 04 14, 11:29)
Ar jis kaifuoja? Aišku, ne. Ir aš nekaifuočiau. O ką tai turi bendro su šia diskusija?

snekejom apie prasmingumą ir beprasmybe.
kaip tuomet žmogu su negalia padeti susikurti prasmes (jei jis pats sau neranda), jei jis iki wc nenueina...

Aciu Moonte už gražu pasidalinimą. sakau, mano klausimai buvo retoriniai. nesupratau, kuom pajutai dilgtelejimą šonan. nesupratai manes, o as taves. (ne pirmas ykis.) giriesi , turejau minty, lygu džiaugiesi, turejau omeny, pozityviam kontekste.
siaip mano klausmai retoriniai. aciu, kad visi dalinasi mintimis. ždž, nieko naujo po saule.
arba valykis, arba poziuri keisk, arba buk truputi ciniskas, susikurk sau prasmes (net jei neturi artimuju rato), ir kaip nors pagyvensi siam nesuprantamam pasauly.
ir viskas bus gerai.
cia bendra isvada visu atsakymus susumavus.
na ka, Didzioji Savaite prasideda. pas katalikus.
reiktu bent saldumynu nevalgyti ir neblevyzgot. biggrin.gif
pazuresim, ar pavyks.
saldumynus tai valgysiu. kiba kirmnai pas mane biggrin.gif
neblevyzgosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 14 balandžio 2019 - 22:30

ne, uj, sorry - o tai itk viena iš versiju. irgi nepatvirtinta. visas mokslas dabar perkamas. ir tikek, kad gudrus.
prie evoliucijos prisidejo augalu apdorojimas ant ugnies konkreciai. biggrin.gif
kiek ten mesos buvo racione tarpe augalu ir veliau ankstiniu, tai ne tiek, kiek dabar pas žmones, triskart i dieną.

tikrai ne visas mokslas perkamas. Per stipriai apibendrinta.

As uz kitus negaliu kalbeti, bet tikrai nevalgau mesos tris kartus i diena. I savaite tiek valgau. Ir lyg niekur nesakiau, kad reikia kuo daugiau. Kazkaip krastutinumai vis, arba isvis ne, arba tris kartus per diena.

Maitinimosi esme man atrodo ir yra gebejime rasti balansa. Gaila, kad ne visiems pavyksta. 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 14, 19:59)

Dar... kai moteris sako, kad jos namuose vyro valdzia, tai ji paprasciausia dar ir nesazininga.

As nesazininga? biggrin.gif
Mano namuose vyras - galva.
Kaip šlykstu butu vadovauti savo vyrui. Man jis toks menkas atrodytu...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 04 14, 22:08)
Sakai, vis blogyn tau...
Na matosi, matios..

tai, kad ne man smile.gif
kaip siuntinukas?
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 04 14, 23:16)
na ka, Didzioji Savaite prasideda. pas katalikus.
reiktu bent saldumynu nevalgyti ir neblevyzgot. biggrin.gif
pazuresim, ar pavyks.
saldumynus tai valgysiu. kiba kirmnai pas mane  biggrin.gif
neblevyzgosiu.

ania? nežinau aš jų tų savaičių
nu tai žiūrėsim kaip lakstytoja pas Popiežius, nu ta normaliausioji šioje temoje biggrin.gif elgsis
Atsakyti

O taip...visada vyru laukiu su bankukenu rankose, palei duris...kai parvaziuoja is mergų. Kartais dą ir triusikus nusimaunu, pries jam griztant. Isivaizduoji? Vyro laukianti zmona be triusiku ir su bankuchenu rankose?

gera boba tu ,cia mazdaug kiekvieno vyro svajone.o tas bent supranta kad toki auksa turi ?  o tu pas bernus neleki?

Atsakyti