Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 14, 19:29)
Ką vaidint?   Nieko as nevaidinu! As visada sakiau ir sakysiu,   kad VYRAS yra šeimos galva. Man kai pradeda moteys vadovauti vyrams,   tai taip šlyksciai atrodo. Matosi,   kad silpni vyrai,   jei su tokiomis moterimis gyvena. Fu fu fu....

Tai jei pas tave seimoje yra visokios seimos galvos tai ok. Pas mus seimoje nera jokiu galvu. Esam du lygus partneriai ir viskas. Nei man vadovauja, nei as vadovauju.Nu gerai gerai as kaprizingesne nei vyras, taip ir turi buti, normalu. biggrin.gif Bet kadangi pas tave kitaip, tai aiskiai ir matosi, kad tu be vyro butum ,be galvos". Ir bijai, kad nepaliktu. Ko cia nervuojies. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 14 balandžio 2019 - 17:41
QUOTE(Hmmm... @ 2019 04 14, 17:39)
Šiaip įdomu pasidarė - o kaip pasireiškia vyro vadovavimas Jums?

Kieno pinigai, to ir valdžia 😂
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 04 14, 18:40)
Tai jei pas tave seimoje yra visokios seimos galvos tai ok. Pas mus seimoje nera jokiu galvu. Esam du lygus partneriai ir viskas. Nei man vadovauja, nei as vadovauju.Nu gerai gerai as kaprizingesne nei vyras, taip ir turi buti, normalu.  biggrin.gif  Bet kadangi pas tave kitaip, tai aiskiai ir matosi, kad tu be vyro butum ,be galvos". Ir bijai, kad nepaliktu. Ko cia nervuojies.  biggrin.gif

Vajazau...kiek su vyru metu gyveni, kad vis dar kaprizus rodai? Normaliai susitarti neina?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 14, 17:11)
Ar imanoma kokiom nors priemonem naminem nudazyt kiausa juodai? Reik rytdienai mastau.gif

Jei labai reikia, uztikrinto rezultato, tuomet Senukuose nusipirk juodu tekstiles dazu. Su salyga, kad nevalgymui. Bet zinoma yra zmones kad ir taip dazytus kiausinius valgo.

Tekstiels, siulu dazai - Senukai
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 14, 17:11)
Ar imanoma kokiom nors priemonem naminem nudazyt kiausa juodai? Reik rytdienai mastau.gif

Gyventum mano mieste,susibėgtumėme, kaip mat nudažyčiau, ir ne vieną.O šiaip juodi dažai ruošiami kelias savaites.Tai augaliniai dažai, sintetiniais nemoku, nenoriu terliotis.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 04 14, 19:03)
Gyventum mano mieste,susibėgtumėme, kaip mat nudažyčiau, ir ne vieną.O šiaip juodi dažai ruošiami kelias savaites.Tai augaliniai dažai, sintetiniais nemoku, nenoriu terliotis.

Butent, augalines kilems ilgokai ruosiami. O cia baisiai greitai nori.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 14, 17:46)

A, nu tada gal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 14, 18:46)

Oij ne!
Pas gyvates, tai kieno stipresni nuodai - tano ir valdzia.

Dar... kai moteris sako, kad jos namuose vyro valdzia, tai ji paprasciausia dar ir nesazininga.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 04 14, 19:05)
Butent, augalines kilems ilgokai ruosiami. O cia baisiai greitai nori.

čia reikia i mokykla, tai gi pries savaite nepasako biggrin.gif
radau kad su juoda arbata pernakt nusidazo. reiks bandyti.
Atsakyti

O jei kokiu guašu jau virtą kiaušinį nuterliotumei?

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 14, 19:59)
Oij ne!
Pas gyvates, tai kieno stipresni nuodai - tano ir valdzia.

Dar... kai moteris sako, kad jos namuose vyro valdzia, tai ji paprasciausia dar ir nesazininga.

Uzuojauta gyenantciam serpentariume.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 04 14, 20:10)
<p>O jei kokiu guašu jau virtą kiaušinį nuterliotumei?
</p>

Sake netinka nes valgys...
Bandysiu su arbata biggrin.gif
Atsakyti