QUOTE(Hmmm... @ 2019 04 14, 14:48)
Nu ir kuo šitas tikėjimas padeda susirgus? Tipo sergu, nes arba probobutė kokio nors š... prisivirė, arba dėl to, kad pati prisidariau, arba dėl dar kokių man nežinomų priežasčių. Tas "ateina iš praeitų gyvenimų" šiaip makes sence net man. Visi mes esam iš kažkokių tai žmonių gimę, su jų unikaliomis genų kombinacijomis, gyvenimo būdu, sąlygomis ir t.t. Natūralu, kad dalis mūsų dabarties ateina iš praeities, t.y. iš mūsų kraujo giminaičių. Dalį nulemia mūsų pačių elgesys. Dalis ateina iš aplinkos veiksnių
O tai jei mama numiršta gimdydama, tai tada jau vaiko atsinešimas neveikia? Baltu lapu tampa?
Taip, mūsų mintys daro įtaką mūsų gyvenimui. Net ir aš tuo tikiu Dėl tyrumo, teisingumo ir t.t. labai jau subjektyvu. Kas vienam tyra ir teisinga, kitam - nesąmonė. Svarbu mintys kad būtų tam žmogui tinkamos/teisingos. IMHO.
O tai jei mama numiršta gimdydama, tai tada jau vaiko atsinešimas neveikia? Baltu lapu tampa?
Taip, mūsų mintys daro įtaką mūsų gyvenimui. Net ir aš tuo tikiu Dėl tyrumo, teisingumo ir t.t. labai jau subjektyvu. Kas vienam tyra ir teisinga, kitam - nesąmonė. Svarbu mintys kad būtų tam žmogui tinkamos/teisingos. IMHO.
susitvarkius mintis, dvasini plana, liga dingsta,aiksu, jei nebuvo kokie labai jau stiprus pazeidimai, rankos pvz neatsiauginsim, liga fiziniam kune, tik israiska kazkokiu negerumu dvasiniame.
kodel tokia isvada? gi sakiau zmogus- dvasia kokia ji yra toki ir susikurs gyvenima jei spalva geltona su ja tik geltonai ir piesima ar ne? ta dvasia dar taip stipriai gali dazniausiai veikti tik tevai, dazniausiai mama, gali ir kiti zmones ypac mociutes, paliktas vaikas vaiku namuose gi netampa kita dvasia, zinoma, jis kursis toki gyvenima, koks yra...
nu teisingumas, aisku, kas ka nori ta tiki, nuo pasekmiu matom, ar tai teisinga buvo ar ne, ar mums tos paskmes tinka ar ne.
Tai va mintys ir yra dvasinio pasaulio dalis, palei mano pasualeziura, kiek zinau, jos niekur nedingsta karta sugalvotos, o siekia isikunijomo, ir jos salia musu per visus gyvenimus, kiek kokiu prikaupiam , kokias labiau maitinam, toki gyvenima ir turim