Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Hmmm... @ 2019 04 14, 10:03)
Jo, tipo jei mirdamas šaukiesi Dievo (iš baimės arba "dėl visa ko" biggrin.gif), tai jau kažkaip tikėjimas patampa  tiesa ir objektyvia realybe?

Tai dėl ko tai žmogus daro?
Tu sakai, kad tiki savimi, tiesiog gyveni ir dalis žmonių tą patį sako, bet aš sakau, kad lengva bent dalį iš jūsų pagauti su ta siaubo akimirka, priešmirtine akimirka. Ko tada šaukiatės/šaukiasi Dievo, jei jo nėra? smile.gif Ar tik ne pasąmonė atsiveria, ar tik ne trečioji akis atsiveria ir signalą pasiunčia?
O jei sakysi, kad čia dėl to, kad nu tipo esi girdėjus iš kitų apie Dievą ir tai įsodinta jau kažkur pasąmonėje, o skęstantis ir šiaudo griebiasi, tai vėlgi ar tikrai tik dėl to?
Iš kur tada iš viso tas Dievas ištrauktas ir kam? Kokiu būdu pirmieji žmonės galėjo jį sugalvoti (juk teigiama, kad labai tamsūs žmonės buvo, ne ką nuo gyvūnų skyrėsi), tai nu tieisog nesuvokiama tada iš kur jį galėjo ištraukti? Ko beždžionės kokios šventyklų nestato?
Ir kas tada sukūrė būtent tokią planetą su mumis tokiais? Kaip jums nekyla klausimas iš kur atsirado pirmasis žmogus? Kaip jis ištobulėjo? Ir kaip iki šių dienų, kai mus valdo tokios technologijos, Dievai vis dar intensyviai minimi? Karaliai neišsižada. Žiūrėk, sėdi karalienė ir vyskupai šalia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 14 balandžio 2019 - 09:40
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 14, 09:39)
Tu sakai, kad tiki savimi, tiesiog gyveni ir dalis žmonių tą patį sako, bet aš sakau, kad lengva bent dalį iš jūsų pagauti su ta siaubo akimirka, priešmirtine akimirka. Ko tada šaukiatės/šaukiasi Dievo, jei jo nėra? smile.gif Ar tik ne pasąmonė atsiveria, ar tik ne trečioji akis atsiveria ir signalą pasiunčia?
O jei sakysi, kad čia dėl to, kad nu tipo esi girdėjus iš kitų apie Dievą ir tai įsodinta jau kažkur pasąmonėje, o skęstantis ir šiaudo griebiasi, tai vėlgi ar tikrai tik dėl to?
Iš kur tada iš viso tas Dievas ištrauktas ir kam? Kokiu būdu pirmieji žmonės galėjo jį sugalvoti (juk teigiama, kad labai tamsūs žmonės buvo, ne ką nuo gyvūnų skyrėsi), tai nu tieisog nesuvokiama tada iš kur jį galėjo ištraukti? Ko beždžionės kokios šventyklų nestato?
Ir kas tada sukūrė būtent tokią planetą su mumis tokiais? Kaip jums nekyla klausimas iš kur atsirado pirmasis žmogus? Kaip jis ištobulėjo? Ir kaip iki šių dienų, kai mus valdo tokios technologijos, Dievai vis dar intensyviai minimi? Karaliai neišsižada. Žiūrėk, sėdi karalienė ir vyskupai šalia biggrin.gif

Šiaip jau.. Į šiuos klausimus mokslas kaip ir atsakė.. Jeigu ką...
Atsakyti
Yra nerealus stand-up comedy pasirodymas dėl šito.

Na, iš esmės, kone kiekviename gudresniame sakinyje tiesios yra, negaliu ginčytis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 14, 10:41)

Gali pacituoti?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 14, 09:43)
Na, iš esmės, kone kiekviename gudresniame sakinyje tiesios yra, negaliu ginčytis smile.gif
Papildyta:

Gali pacituoti?

Ką tau cituoti? Mokyklos nelankei ar ką 👀
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 14, 10:44)
Ką tau cituoti? Mokyklos nelankei ar ką 👀

Mokykloje ir tikybą dėstė, jei ką ir aiškino, kad Dievas yra biggrin.gif
Čia forumas, diskusijoms vieta, prašau greitai cituok ar nuo savęs parašyk. Laukiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 14, 09:46)
Mokykloje ir tikybą dėstė, jei ką ir aiškino, kad Dievas yra biggrin.gif
Čia forumas, diskusijoms vieta, prašau greitai cituok ar nuo savęs parašyk. Laukiu ax.gif

Ilgai laukus dar palauk. Perlų.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 14, 11:41)

Yra daug teoriju ir hipoteziu. Bet tai ir viskas. Darvino teorija jau seniai yra braskanti, nors vis dar yra vadoveliuose. Taip niekas ir nesugeba paaiskinti, jei zmogus issivyste is bezdziones, tai kodel ir dabar dar yra bezdzioniu ir is ju niekas nesivysto. Bezdzione ir lieka bezdzione. Ir zmogus nekinta. Lieka toks pats.
Atsakyti
Sekmadienis...moteros!!! Dziaukites savaitgaluu, dziaukites gyvenimu. O jūs vis niurzgiat ir niurzgiat...

https://youtu.be/9OTDdEIR7F0
Atsakyti

Viskas tai Žemei gerai, nusipurtys ji mus kaip blusas. Ir toliau gyvuos.

Negalima tiek naikinti ir teršti ne dėl Žemės. Negalima, nes mes patys sau kenkiam ir trumpinam savo buvimo Žemėje trukmę smile.gif

nebutinai, zmogus gali visai zeme sunaikinti, jei nekeis kazko labai labai greitai....

taip, bet kasdiena taip darom, visas sitema ant to pastatyta, labai gerai man tai pasijaute, pvz kai buvau su vaikais namuose, tai nei desimtadalio tiek netersiau kiek dabar... unsure.gif kad sustoti reiktu keisti visai viska is esmes, bet abejoju ar tai bus....
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 14, 10:41)

tai kad ne, net ir terorijos sugalvotos visos tik iki didziojo sprogimo , o kas buvo iki to, kodel tas sprogimas ivyko, kol kas niekas nezino...ka sneketi paie tai, nezino net kaip piramides pastatytos buvo, nezino apie kitus pasualio vadinamus stebuklus, o jus cia apie zmogaus kilme...spejimu yra, bet irodymu kol kas nei vieno.
Papildyta:
QUOTE(pasikeitusi @ 2019 04 14, 09:42)
Anokia cia morale.  Yra toks zodis dievobaimingumas.  primityviai sakant,  esu moralus, nes bijau bausmes, bijau i pragara, bijau  negauti geresnes vietos  danguje.  O jeigu busiu geras, tai gal patogiai sau sedesiu,  vyneli siurbsiu ir palaimingai  lyra braukysiu  biggrin.gif  Nu zodziu jeigu busiu geras, tai gal pakilsiu i kazkoki kita leveli.

kaip vienas kunigas mums sake, jau geriau zmones gerai elgesi is baimes, jei nesugeba is meiles.... biggrin.gif matomai reikia kazkokiem zmonem pasigasdinimu, kad motyvuotusi save. Ir valstybes tuo paciu principu sudarytos, samoningiem nereikia BK, o tiem, kas linke nusikalsti taikomos bausmes, nezinau kiek jos veiksmingos, bet gal siek tiek sutramdo tokius?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 13, 21:42)
Pleciau akirati ta tema. Univere. Keliose salyse. </p>

tai kaip speciaiste atsakysi, kas yra tos maziausios daleles viduje? tustuma ar dar smulkesnes daleles? kokia tavo nuomone?

kodel kvantine fizika man siejasi su dvasiniu pasauliu, nes ji studijuoja materijos smulkiausias daleles, kas man yra riba tarp materijos ir dvasios.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 14, 12:40)
Sekmadienis...moteros!!!  Dziaukites savaitgaluu, dziaukites gyvenimu. O jūs vis niurzgiat ir niurzgiat...

https://youtu.be/9OTDdEIR7F0

vartotojo įkelta nuotrauka

labai faina daina man
https://www.youtube....h?v=ilw-qmqZ5zY
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 14, 09:39)

Iš kur tada iš viso tas Dievas ištrauktas ir kam? Kokiu būdu pirmieji žmonės galėjo jį sugalvoti (juk teigiama, kad labai tamsūs žmonės buvo, ne ką nuo gyvūnų skyrėsi), tai nu tieisog nesuvokiama tada iš kur jį galėjo ištraukti?

Kaip jums nekyla klausimas iš kur atsirado pirmasis žmogus? Kaip jis ištobulėjo? Ir kaip iki šių dienų, kai mus valdo tokios technologijos, Dievai vis dar intensyviai minimi? Karaliai neišsižada. Žiūrėk, sėdi karalienė ir vyskupai šalia biggrin.gif

Jau rašiau - iš baimės arba dėl visa ko.

Aš nežinau, ar "tik dėl to". Tai, kad aš trečiom akim ir beatsiveriančiom čakrom netikiu nereiškia, kad aš esu teisi. Gal teisi Jūs. Aš tiesiog to nežinau ir tuo netikiu. Nieko daugiau. Man užtenka objektyvių pateisinimų, kuriuos parašiau jau.

Aš neuriu jokių žinių apie pirmųjų žmonių mąstymą ir žinių, kad jie Dievu tikėjo. Šiuolaikinių religijų pradmenys tikrai ne nuo pirmųjų žmonių eina. O jau nuo daug toliau pažengusių.

koks skirtumas, iš kur tas pirmas žmogus. Ar man būtų įdomu tai sužinoti? Žinoma, vardan smalsumo. Kol kas vienareikšmiškai pagrįstų faktų nėra. Yra daugiau arba mažiau pagrįsti spėjimai ir teorijos. Aklai ir absoliučiai tikėti kažkuria viena ir niekieno nepagrįsta fantazija - ne man. Tų paaiškinimų yra per daug skirtingų, kad aš galėčiau patogiai įsikąsti vienos iš jų ir save apgaudinėti, kad šita, mano pasirinkta teorija, yra neabėjotinai teisinga. Bet jei kam tinka toks "žinojimas", nu tai valio. Aš nieko prieš. Kai kas tiki, kad iš reptiloidų mes, net laidas apie tai kuria. Nu tegu, ką aš dabar jiems smile.gif

Kodėl neatsižada iki šiol dievų? Jau sakiau. Iš susireikšminimo. Ir dėl to, kad žmonės nori paaiškinimo tam, ko vis dar negali paaiškinti. Amžinas gyvenimas yra labai faina idėja. Kam jos atsisakyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 14 balandžio 2019 - 12:33

Yra daug teoriju ir hipoteziu. Bet tai ir viskas. Darvino teorija jau seniai yra braskanti, nors vis dar yra vadoveliuose. Taip niekas ir nesugeba paaiskinti, jei zmogus issivyste is bezdziones, tai kodel ir dabar dar yra bezdzioniu ir is ju niekas nesivysto. Bezdzione ir lieka bezdzione. Ir zmogus nekinta. Lieka toks pats.

Sita tema yra daug dokumentikos. Kaip as suprantu, tai nebuvo taip, kad staiga visos bezdziones evoliucionavo i musu pirmtakus. Tikriausiai ten, kur buvo pakankamai maisto, geras klimatas kazkiek laiko, atsirado keletas su labiau issivysciusiom smegenim ir traukinis isivaziavo. Kiek as zinau tas vystymasis is bezdzioniu vyko keliomis kryptimis. Neandertalieciai pvz nera musu proteviai, o lygiagreciai atsiradusi rusis, kuri veliau ismire. 

Del to, kad zmogus dabar nesikeicia, tai nebuciau tokia tikra. Tie pokyciai labai leti, bet yra. Pvz skirtingu rasiu gebejimas virskinti laktoze. Europoje kur prisijaukinom karvea daug daugiau zmoniu suaugus islaiko sita gebejima lyginant su azijieciais. As tikrai nesidedu zinove sitos temos, jei ka. :) 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 14, 13:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Aimeja" data-cid="72412233" data-time="1555232881"><div><p>Yra daug teoriju ir hipoteziu. Bet tai ir viskas. Darvino teorija jau seniai yra braskanti, nors vis dar yra vadoveliuose. Taip niekas ir nesugeba paaiskinti, jei zmogus issivyste is bezdziones, tai kodel ir dabar dar yra bezdzioniu ir is ju niekas nesivysto. Bezdzione ir lieka bezdzione. Ir zmogus nekinta. Lieka toks pats.</p></div></blockquote><p>Sita tema yra daug dokumentikos. Kaip as suprantu, tai nebuvo taip, kad staiga visos bezdziones evoliucionavo i musu pirmtakus. Tikriausiai ten, kur buvo pakankamai maisto, geras klimatas kazkiek laiko, atsirado keletas su labiau issivysciusiom smegenim ir traukinis isivaziavo. Kiek as zinau tas vystymasis is bezdzioniu vyko keliomis kryptimis. Neandertalieciai pvz nera musu proteviai, o lygiagreciai atsiradusi rusis, kuri veliau ismire. </p><p>Del to, kad zmogus dabar nesikeicia, tai nebuciau tokia tikra. Tie pokyciai labai leti, bet yra. Pvz skirtingu rasiu gebejimas virskinti laktoze. Europoje kur prisijaukinom karvea daug daugiau zmoniu suaugus islaiko sita gebejima lyginant su azijieciais. As tikrai nesidedu zinove sitos temos, jei ka. smile.gif </p>

Butent.
Teko skaityti straipsnius, kad ir fiziskai zmones kinta, tarkim musu zantikauliai smulkeja, nes nebera to kruvio kuris buvo ansciau, nes pakito mityba, o ateityje, prognozuojama kad neteksime mazojo pirstelio.
Atsakyti