QUOTE(Hmmm... @ 2019 04 14, 10:03)
Viskas tai Žemei gerai, nusipurtys ji mus kaip blusas. Ir toliau gyvuos.
Negalima tiek naikinti ir teršti ne dėl Žemės. Negalima, nes mes patys sau kenkiam ir trumpinam savo buvimo Žemėje trukmę
nebutinai, zmogus gali visai zeme sunaikinti, jei nekeis kazko labai labai greitai....
taip, bet kasdiena taip darom, visas sitema ant to pastatyta, labai gerai man tai pasijaute, pvz kai buvau su vaikais namuose, tai nei desimtadalio tiek netersiau kiek dabar...
kad sustoti reiktu keisti visai viska is esmes, bet abejoju ar tai bus....
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 14, 10:41)
Šiaip jau.. Į šiuos klausimus mokslas kaip ir atsakė.. Jeigu ką...
tai kad ne, net ir terorijos sugalvotos visos tik iki didziojo sprogimo , o kas buvo iki to, kodel tas sprogimas ivyko, kol kas niekas nezino...ka sneketi paie tai, nezino net kaip piramides pastatytos buvo, nezino apie kitus pasualio vadinamus stebuklus, o jus cia apie zmogaus kilme...spejimu yra, bet irodymu kol kas nei vieno.
Papildyta:
QUOTE(pasikeitusi @ 2019 04 14, 09:42)
Anokia cia morale. Yra toks zodis dievobaimingumas. primityviai sakant, esu moralus, nes bijau bausmes, bijau i pragara, bijau negauti geresnes vietos danguje. O jeigu busiu geras, tai gal patogiai sau sedesiu, vyneli siurbsiu ir palaimingai lyra braukysiu
Nu zodziu jeigu busiu geras, tai gal pakilsiu i kazkoki kita leveli.
kaip vienas kunigas mums sake, jau geriau zmones gerai elgesi is baimes, jei nesugeba is meiles....
matomai reikia kazkokiem zmonem pasigasdinimu, kad motyvuotusi save. Ir valstybes tuo paciu principu sudarytos, samoningiem nereikia BK, o tiem, kas linke nusikalsti taikomos bausmes, nezinau kiek jos veiksmingos, bet gal siek tiek sutramdo tokius?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 13, 21:42)
Pleciau akirati ta tema. Univere. Keliose salyse. </p>
tai kaip speciaiste atsakysi, kas yra tos maziausios daleles viduje? tustuma ar dar smulkesnes daleles? kokia tavo nuomone?
kodel kvantine fizika man siejasi su dvasiniu pasauliu, nes ji studijuoja materijos smulkiausias daleles, kas man yra riba tarp materijos ir dvasios.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 14, 12:40)
Sekmadienis...moteros!!! Dziaukites savaitgaluu, dziaukites gyvenimu. O jūs vis niurzgiat ir niurzgiat...
https://youtu.be/9OTDdEIR7F0
labai faina daina man
https://www.youtube....h?v=ilw-qmqZ5zY