QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 12, 21:29)
As nezinau kodel tu sita moksla isskyrei, bet kol kas kvantine fizika neturi nieko, anei nieko bendro su dvasiniu pasauliu. Nera jokiu net uzuominu, kad tai kada nors galetu buti su tuo surista. </p>
Tau taip tik atrodo viskas priklauso nuo poziurio tasko ir ko ieskai.
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 04 12, 18:29)
Man tai panašu į didybės maniją
Prasmė man yra gyvenimas. Su visais jo pliusais ir minusais.
O jei ne beribės?
Visų pirma, jie sako, kad gali matyti. Ką jau ten jie realiai mato - klausimas atviras. Aš irgi galiu daug ką sakyti, kad matau, jaučiu, žinau ir t.t. Automatiškai tai tiesa netaps Aš tikiu, kad dalis jų patys tiki tuo, ką sako. Bet ar tai, ką jie mato yra tiesa, čia jau subjektyvaus vertinimo reikalas
Prasmė man yra gyvenimas. Su visais jo pliusais ir minusais.
O jei ne beribės?
Visų pirma, jie sako, kad gali matyti. Ką jau ten jie realiai mato - klausimas atviras. Aš irgi galiu daug ką sakyti, kad matau, jaučiu, žinau ir t.t. Automatiškai tai tiesa netaps Aš tikiu, kad dalis jų patys tiki tuo, ką sako. Bet ar tai, ką jie mato yra tiesa, čia jau subjektyvaus vertinimo reikalas
Kodel? mes turim tik buti zemes kirminais ir nieko daugiau nesitiketi?
O tai gyvenimo kokia prasme?koks tikslas gimti pasidauginti ir isnykti, vos po 60-100 m? kodel mes is vis atsiradom zemeje? kodel vieni turtingi, kiti vargsai, kodel vieni jau gimsta neigalus, kiti rumuose kuo sveikiausi ir t.t. netycia taip cia viskas chaotiskai gaunasi?
Nu taip sako, tai visi tik isivaizudoja ir visiem tik vaidenasi, tukstanciai zmoniu , o kas pirmas susifantazavo apaie dvasini pasauli aplamai? kaip tai galima sugalvoti, jei niekas iki to nieko nezinojo, tai neegzistavo?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 12, 19:25)
Na zinai tie Vasaros 5 irgi mato. Ir is tikruju mato, negali sakyti, kad nemato ir meluoja. Na bet...
tai sakai visi visi pasaulyje, kas teigia matantys dvasinias butybes yra psichiniai ligoniai?ir visi tikinitys irgi beprociai? ir kiek tada sveiku siame pasaulyje?
pvz as pazystu bent kelis zmones, kurie teigia matantys dvasini pasauli ir vis kuo sveikiausi zmones. Tu nei vieno nepazysti?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 12, 21:09)
Kazkas negero man nutiko. Jusu temos, varymasis viena ant kitos ir edimasis, man kazkaip atsibodo. Nusipirkau vakar pora senu rusisku galingu valties varikliu VICHRJ. Ko gero juos susiremontuot bus idomesnis uzsiemimas. Garaze dar reikia elektra susitvarkyti.
taip pasibaisejai moteriska puse, kad sakai geriau lavinsi vyriskaja nu va nors kokia nauda