Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Lutuke ar pergėrei ar persirūkei?Baik braidyti po aukštas materijas.Baigiu ir aš balbatuot, einų orchių laistyti.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 04 12, 18:11)
<p>Lutuke ar pergėrei ar persirūkei?Baik braidyti po aukštas materijas.Baigiu ir aš balbatuot, einų orchių laistyti.
</p>

o nepergerus neimanoma apie tuos dalykus sneketi? kodel ?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 12, 16:48)
man prasme ne tame, kad bus kitas gyvenimas, o kad as aplamai nemirtinga ir amzina, nes cia sitie isikunijimai tik viena stotele, jie nera tikslas, jie tik priemone , patobulejus imanomi didesni dalykai, sukurti galima viska, ka tik sugebam isivaizduoti, pagal galimybes, gal pvz nauja visata  mirksiukas.gif

Ta prasme jums prasme laime, pasimegavimai, komfortas?

Nu taip ir yra, kaip as bent suprantu, ka jau ir sakiau pirmu sakiniu ir anoje zinuteje  biggrin.gif kas zino, ka mes is vis sugebam, jei musu galimybes beribes?

O jus tikrai manote,kad visi zmones, kurie sako sugeba matyti dvasini pasauli, meluoja?

Man tai panašu į didybės maniją biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Prasmė man yra gyvenimas. Su visais jo pliusais ir minusais.

O jei ne beribės? smile.gif

Visų pirma, jie sako, kad gali matyti. Ką jau ten jie realiai mato - klausimas atviras. Aš irgi galiu daug ką sakyti, kad matau, jaučiu, žinau ir t.t. Automatiškai tai tiesa netaps smile.gif Aš tikiu, kad dalis jų patys tiki tuo, ką sako. Bet ar tai, ką jie mato yra tiesa, čia jau subjektyvaus vertinimo reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 12 balandžio 2019 - 17:31
Kad ir ką ji vartoja, tai, akivaizdu, užveža smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 04 12, 18:29)
Man tai panašu į didybės maniją  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Prasmė man yra gyvenimas. Su visais jo pliusais ir minusais.

O jei ne beribės? smile.gif

Visų pirma, jie sako, kad gali matyti. Ką jau ten jie realiai mato - klausimas atviras. Aš irgi galiu daug ką sakyti, kad matau, jaučiu, žinau ir t.t. Automatiškai tai tiesa netaps smile.gif Aš tikiu, kad dalis jų patys tiki tuo, ką sako. Bet ar tai, ką jie mato yra tiesa, čia jau subjektyvaus vertinimo reikalas  mirksiukas.gif

Na zinai tie Vasaros 5 irgi mato. Ir is tikruju mato, negali sakyti, kad nemato ir meluoja. Na bet... biggrin.gif
Atsakyti
Juozaicio požiūrį į bobas skaitet? Bene bus Lutukes vyras 😂😂😂
Atsakyti
Kazkas negero man nutiko. Jusu temos, varymasis viena ant kitos ir edimasis, man kazkaip atsibodo. Nusipirkau vakar pora senu rusisku galingu valties varikliu VICHRJ. Ko gero juos susiremontuot bus idomesnis uzsiemimas. Garaze dar reikia elektra susitvarkyti.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 12, 20:09)
Kazkas negero man nutiko. Jusu temos, varymasis viena ant kitos ir edimasis, man kazkaip atsibodo. Nusipirkau vakar pora senu rusisku galingu valties varikliu VICHRJ. Ko gero juos susiremontuot bus idomesnis uzsiemimas. Garaze dar reikia elektra susitvarkyti.

Ir taip ilgai tverei.
Atsakyti

dar kvantine fizika, gal ji kada ir ilys i dvasini pasauli biggrin.gif

As nezinau kodel tu sita moksla isskyrei, bet kol kas kvantine fizika neturi nieko, anei nieko bendro su dvasiniu pasauliu. Nera jokiu net uzuominu, kad tai kada nors galetu buti su tuo surista. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 12, 20:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72410979" data-time="1555069763"><div><p>dar kvantine fizika, gal ji kada ir ilys i dvasini pasauli vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>As nezinau kodel tu sita moksla isskyrei, bet kol kas kvantine fizika neturi nieko, anei nieko bendro su dvasiniu pasauliu. Nera jokiu net uzuominu, kad tai kada nors galetu buti su tuo surista. </p>

Tuoj pagooglins ir ras ką nors 🤭
Atsakyti
[quote=Iš_Šviesos,2019 04 12, 20:29]
<p>As nezinau kodel tu sita moksla isskyrei, bet kol kas kvantine fizika neturi nieko, anei nieko bendro su dvasiniu pasauliu. Nera jokiu net uzuominu, kad tai kada nors galetu buti su tuo surista. </p>
Pleskite akiratį, visai jau:

https://truthofself....ity-everything/
Atsakyti

Nusipirkau vakar pora senu rusisku galingu valties varikliu VICHRJ. Ko gero juos susiremontuot bus idomesnis uzsiemimas. Garaze dar reikia elektra susitvarkyti.

Duok mums,kaip mat suremontuosime, ir dar atsarginių dalių liks :nail:

Atsakyti