QUOTE(Hmmm... @ 2019 04 12, 14:26)
Kur apibrėžia?
Kas ta dvasinė būtybė ir kuo ji skiriasi nuo fizinės? Kur darote atskirties tašką? Ką turi dvasinė būtybė, ko neturi fizinė? Jei aš sakyčiau, kad man žmogus - tik fizinė būtybė, tai ko aš pagal Jus nepripažinčiau?
Jei norite, kad žmonės atsakytų į Jūsų klausimus, Jūs turite sugebėti paaiškinti, ko klausiate... bet Jūs neatsakot į mano klausimus ir nepaaiškinat to, kas man nuoširdžiai neaišku. Kyla natūralus klausimas, kad galbūt pati iki galo nežinot apie ką norit kad atsakyčiau... Nesuprasdama apie ką manęs klausiat, aš nežinau kaip į tą klausimą atsakyti ir kaip čia galima tada toliau apie ką nors diskutuoti...
fizikoje apibrezia, nesneku apie filosofija.
Materija fizikinė tikruma, iš kurios sudaryta Visata. Fizika teigia, kad materija egzistuoja laike ir erdvėje (erdvėlaikyje). Viena svarbiausių materijos savybių jos kintamumas. Materija pasireiškia šiais esminiais pavidalais (formomis):
medžiagos pavidalu (įvairūs fizikiniai kūnai)
laukų pavidalu (gravitacinis, elektromagnetinis laukai).
Idomus jusu klausimai, kazkaip as maniau, kad visiem aisku zodis fizinis kunas, materija, bet tarkim yra ivairiu traktavimu, taigi, parasau kaip as tai suprantu .
Fizinis kunas - tai, kas susideda pagal fizikus is elementariuju daleliu, kas siu daleliu viduje, kas mokslui kol kas neprieinama, man yra dvasia, dvasiai isejus is kuno jis virsta lavonu.
Taigi, yra dvi esmines pasauleziuros, zmones susitapatine save su tuo fiziniu kunu, kurie mano, kad jam mirus ir jie isnyks, ir kiti kurie mano, kad yra amzina dvasine butybe, kuri po kuno mirties toliau gyvens.
Taigi ir klausiau jus save kaip suprantat, tik kaip si fizini kintanti, mirtingaji kuna, ar kaip amzina dvasia?