Labai man įdomus tavo sakinys, kad nėra reikalo ten kaišioti nosies-man, kaip smalsiam žmogui, nuo savo sąmoningo amžiaus pradžios buvo įdomu viskas (tai, kas nepažinu dar įdomiau!) ir patirčių visokių turėjau, ir kaišiojau nosį bei ne tik ten, kur įdomu bei draudžiama Na, bet čia toks jau charakterio bruožas gal
Bet šiaip žmonės nuklysta į tas nepažinias lankas turbūt iš saugumo poreikio, negebėjimo susidoroti su stresine situacija, noro kontroliuoti savo gyvenimą, kiti dėl patyrimų alkio ir plėsdami savo ribas.
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 04 12, 08:06)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72410586" data-time="1555048830"><div><p>Menko išsilavinimo</p></div></blockquote><p>Bet tai iš kur dabar tiek raganų, ekstrasensų ir visokio plauko gyvenimo guru priviso?Ir visi jie turi nemažai sekėjų?Nejaugi visi jie,tie pasekėjai menko išsilavinimo?
</p><p>Man tai keista,mokslininkai nugali ligas, klonuoja gyvūnus, skrenda į kosmosą, išrado protu nesuvokiamų dalykų, o tikima prakeikimais, užkeikimais ,raganomis ir kitais niekais.
</p><p>Manau yra kažkas ten, už žmogaus suvokimo ribų, bet ne kiekvienam tai duota suprasti.Ir nėra reikalo ten kaišioti nosis.
</p><p>Geros visiems dienos
</p>
</p><p>Man tai keista,mokslininkai nugali ligas, klonuoja gyvūnus, skrenda į kosmosą, išrado protu nesuvokiamų dalykų, o tikima prakeikimais, užkeikimais ,raganomis ir kitais niekais.
</p><p>Manau yra kažkas ten, už žmogaus suvokimo ribų, bet ne kiekvienam tai duota suprasti.Ir nėra reikalo ten kaišioti nosis.
</p><p>Geros visiems dienos
</p>