Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Lisitėja, man niekaip neprieštarauja vienas kitam mokslo žinios ir tikėjimas dar nesuprastais reiškiniais. Ir pati esu patyrusi dalykų, kurių tikrai negalima taip paprastai suklasifikuoti į lentynėles. Mane gal labiausiai suglumina įsitikinimai, kai kažkas sako, jog viską supranta vienoje ar kitoje srityje bei "tikrai žino".
Labai man įdomus tavo sakinys, kad nėra reikalo ten kaišioti nosies-man, kaip smalsiam žmogui, nuo savo sąmoningo amžiaus pradžios buvo įdomu viskas (tai, kas nepažinu dar įdomiau!) ir patirčių visokių turėjau, ir kaišiojau nosį bei ne tik ten, kur įdomu bei draudžiama bigsmile.gif Na, bet čia toks jau charakterio bruožas gal bigsmile.gif
Bet šiaip žmonės nuklysta į tas nepažinias lankas turbūt iš saugumo poreikio, negebėjimo susidoroti su stresine situacija, noro kontroliuoti savo gyvenimą, kiti dėl patyrimų alkio ir plėsdami savo ribas.

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 04 12, 08:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72410586" data-time="1555048830"><div><p>Menko išsilavinimo</p></div></blockquote><p>Bet tai iš kur dabar tiek raganų, ekstrasensų ir visokio plauko gyvenimo guru priviso?Ir visi jie turi nemažai sekėjų?Nejaugi visi jie,tie pasekėjai menko išsilavinimo?
</p><p>Man tai keista,mokslininkai nugali ligas, klonuoja gyvūnus, skrenda į kosmosą, išrado protu nesuvokiamų dalykų, o tikima prakeikimais, užkeikimais ,raganomis ir kitais niekais.
</p><p>Manau yra kažkas ten, už žmogaus suvokimo ribų, bet ne kiekvienam tai duota suprasti.Ir nėra reikalo ten kaišioti nosis.
</p><p>Geros visiems dienos 4u.gif
</p>

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 12, 08:07)
O jus dar stebites, kad zmones tiki ekstrasensais ir telegonijom  rolleyes.gif

https://www.lrt.lt/n...s-zemes-teorija

Labas rytas  ax.gif

tai,kad ne tikejime esme as nuoroda idejau apie mosliniku tyrima, kuris tai patvritina bent tarp museliu, o toliau sako darys bandymus su zinduoliais mirksiukas.gif
arkliu ir sunu veisejai senai tai zino ir seka tuom, nekergia savo veisliniu gyvunu su neveisliniais.

o ekstrasensu visokui buna, jei matai,akd mzogus pasako apie tave labai tiksliai ir teisingai , koks pagrindas netiketi, tuo ka sako? atsirinkti tik reikai surpasti, kaip dvaisniai dalykai veikia.

O tu pati save tik kaip fizini kuna supranti?

O cia visom taip telegonija zodis labai uzkabino, nes ...? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 12, 09:00)
Menko išsilavinimo

klausykis didelio issilavinimo zmogau tai sugebesi visgi atsakyti kas yra googolis ir kaip is jo galima kazka ideti ar ne? bigsmile.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 04 12, 09:06)
Bet tai iš kur dabar tiek raganų, ekstrasensų ir visokio plauko gyvenimo guru priviso?Ir visi jie turi nemažai sekėjų?Nejaugi visi jie,tie pasekėjai menko išsilavinimo?
Man tai keista,mokslininkai nugali ligas, klonuoja gyvūnus, skrenda į kosmosą, išrado protu nesuvokiamų dalykų, o tikima prakeikimais, užkeikimais ,raganomis ir kitais niekais.
Manau yra kažkas ten, už žmogaus suvokimo ribų, bet ne kiekvienam tai duota suprasti.Ir nėra reikalo ten kaišioti nosis.
Geros visiems dienos 4u.gif

ilgites ikvizicijos? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 04 12, 08:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72410586" data-time="1555048830"><div><p>Menko išsilavinimo</p></div></blockquote><p>Bet tai iš kur dabar tiek raganų, ekstrasensų ir visokio plauko gyvenimo guru priviso?Ir visi jie turi nemažai sekėjų?Nejaugi visi jie,tie pasekėjai menko išsilavinimo?
</p><p>Man tai keista,mokslininkai nugali ligas, klonuoja gyvūnus, skrenda į kosmosą, išrado protu nesuvokiamų dalykų, o tikima prakeikimais, užkeikimais ,raganomis ir kitais niekais.
</p><p>Manau yra kažkas ten, už žmogaus suvokimo ribų, bet ne kiekvienam tai duota suprasti.Ir nėra reikalo ten kaišioti nosis.
</p><p>Geros visiems dienos 4u.gif
</p>

Taip, visi. Kazkas yra pasakęs :protingų žmonių problema ta, kad jie mano, jog ir kiti mąsto.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 04 12, 11:16)
Tai, kad sugalvojom daugiau vietų, kur kas nors galėtų būti, nebūtinai reiškia, kad ten kažkas yra. Gal kada nors įgysim gebėjimus patikrinti ir neregimą visatos pusę, o patikrinę gausim tą patį rezultatą, kaip ir debesis apžiūrėję smile.gif

Tai kad mokslas sako, kad tai NEIMANOMA. O jei mokslas vystysi, tai gal dar daugiau vietu atsiras barzdotiems dedems kurie gali nubausti
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 12, 11:01)
Paskaicius mokslines knygas, tai jau atrodo,, kad vos ne garantuotai kazkas yra.

Bet giliau patirinejus - tu vietu yra nesuskaiciuojamai kartu daugiau nei musu labai mazas pasaulelis vadinamas regimaja visata

Butent

Del to ir klausiau Issviesos apie elementarios vidu, kas ten yra biggrin.gif

kaip cia visos stebisi dvasiniu pasauliu, man atvirksciai kyla nuostaba, kaip jo nematyti ir nesuprasti galima?

O religijos amziais tik tolino zmones nuo tiesos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 12 balandžio 2019 - 10:43
Padiskutuosim apie tai po mirties biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 04 12, 11:16)
Tai, kad sugalvojom daugiau vietų, kur kas nors galėtų būti, nebūtinai reiškia, kad ten kažkas yra. Gal kada nors įgysim gebėjimus patikrinti ir neregimą visatos pusę, o patikrinę gausim tą patį rezultatą, kaip ir debesis apžiūrėję smile.gif

o tu save irgi surpanti tik kaip fizini kuna?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 12, 11:50)
Padiskutuosim apie tai po mirties  biggrin.gif

jau isivaizudoju nuskriejam i roju ir ziurim visos ten lotuliukas.gif ir taip kaip cia diskutuojam amzinybe lotuliukas.gif
Atsakyti
O as va galvoju ka atsikelus papusryciauti...ar avokado ant skrudintos duonytes su skystu kiaušiniu, ar skrudintos duonytes su skystu kiausiniu ir byncais biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 12, 11:55)

jau isivaizudoju nuskriejam i roju ir ziurim visos ten lotuliukas.gif ir taip kaip cia diskutuojam amzinybe lotuliukas.gif

Koks rojus is karto? Geriausiu atveju - skaistykla
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 12, 11:58)
O as va galvoju ka atsikelus papusryciauti...ar avokado ant skrudintos duonytes su skystu kiaušiniu,  ar skrudintos duonytes su skystu kiausiniu ir byncais  biggrin.gif
Papildyta:

Koks rojus is karto?  Geriausiu atveju -  skaistykla

Ko taip ilgai miegi, senai pazangus zmones darbe biggrin.gif

Ne su mumis visom kartu , tik pragaras lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš va sėdžiu darbe ir su nostalgija prisimenu, kad prieš savaitę panašią pusryčių dilemą turėjau Ispanijoje prie jūros..ech, kokie malonūs pasirinkimai biggrin.gif Laukiam pavasario LT-kai važiavau darban šįryt buvo -1, brrrr

QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 12, 10:58)
O as va galvoju ka atsikelus papusryciauti...ar avokado ant skrudintos duonytes su skystu kiaušiniu,  ar skrudintos duonytes su skystu kiausiniu ir byncais  biggrin.gif
Papildyta:

Koks rojus is karto?  Geriausiu atveju -  skaistykla

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 12, 12:00)
Ko taip ilgai miegi, senai pazangus zmones darbe  biggrin.gif

Ne su mumis visom kartu , tik pragaras lotuliukas.gif

Dejau skersa ant pazangiu. As esu prie meno biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 12, 12:03)
Dejau skersa ant pazangiu. As esu prie meno  biggrin.gif

lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Kristi_na @ 2019 04 12, 11:32)
Lisitėja, man niekaip neprieštarauja vienas kitam mokslo žinios ir tikėjimas dar nesuprastais reiškiniais. Ir pati esu patyrusi dalykų, kurių tikrai negalima taip paprastai suklasifikuoti į lentynėles. Mane gal labiausiai suglumina įsitikinimai, kai kažkas sako, jog viską supranta vienoje ar kitoje srityje bei "tikrai žino".

o tu pvz tikrai nezinai,kad pvz is pomidoru seklu isauga pomidorai? bigsmile.gif

nors siaip su tavim cia sutinku, mokslas tikrai labai pamazu viska bando paaiksinti ir dar daug ko taip ir nesugeba...ir mzones tiki mokslu taip pat,kai prealigija, ne spatys gi netikrina,pvz dabar pasirode ta nuotrauka juodosiso skyles, o kas tikrino ar tikrai ten ji? zmones tiki, ne sgi mosklinikai pasake...taip yra su viskuo, kol zmogus tik tiki, tai ji apgauti lengva...
Atsakyti