Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 11, 14:00)
Tavęs vyras nemyli?

myli, o ka?
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2019 04 11, 14:09)
kazkada praeina ir tas

oi ne visiem...dirbau su zmonem, kurie gyveno darbe..
Papildyta:
QUOTE(sazininga @ 2019 04 11, 15:14)
tai vat butent nuo to veislynai ir apsaugo, nes zino savo kales ar patino proprotevius. o daugintojai gali savo kale ir su jos sunum ar broliu sukergti, dokumentu juk jokiu.

tas tai taip, bet esmeje, nera labai daug veisliniu gyvunu ,kad ir per visa pasuali, tos pacios veisles, del to tam tikros ligos ir yra budingos tam tikrom rusim, nes butent gi tam tikra veisle yra tam tikras genu rinkinys ir tikrai abejoju, kad lietuviai veisejai vestusi patinus ar pateles is jav kazkur, kartais buna zinau sukergia su Vokietijos, Latvijos, Lenkijos gyventojais, tai nors tiek.

Cia kaip tauta kokia, jei ji niekad nesimaisys su kitom, ji galiausisi issigims, nes po tam tikro skaiciaus kartu jau visi pasidaro gimines.

o kaip su telegonija?
kuria taip neigia kai kurie zmones, o veisejai zino,kad sukergus su ne veisliniu daugiau is to gyvunu negalima tiketis veisliniu palikuoniu? cia kad nors kiek i zmogiska tema pakreipti, nes siek tiek pabodo apie tuos gyvunus kalbeti.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 11, 16:25)
Man visiskai durnai skamba pasakymas -   zinote,   as save skaitau moteriska,   nes galiu išbuti šalia vaiko
WTF?? Isbuti? WTF?

As manau, jei ji autiste, jai ir tai yra issukis, bet kaip tai siejasi su moteriskumu tai neisivaizduoju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 balandžio 2019 - 15:46

Ka tu cia kabinejies? Darais burbekle, vyra laikas keisti.

Pasiskaityk is naujo apie ka as rasiau.
Prades ji man cia pyzdielint ka as pazystu, o ka ne. Lygtai jin pati ja pazysta.
Bliuske plešykis pries kitataucius.
Man visiskai durnai skamba pasakymas - zinote, as save skaitau moteriska, nes galiu išbuti šalia vaiko

WTF?? Isbuti? WTF?

Kai studentavau, lankiau savianalizes/tobulinimosi kursus. Darant uzduoti su visa grupe, psichologas pasake, kad jo moto yra "Isbuk". Ir tai nereiskia "istverk". Jis turejo galvoje buvima cia ir dabar, kunu ir protu 100%. Paskaicius ta Urtes fraze man iskart sitas iskilo pries akis. O tau tik "vos istveriu". Bet kokiu atveju, cia tik musu interpretacijos. Man tik idomu, kad tu del vieno zodzio taip soki ant jos. Nepatiko tau labai ta moteris, ryskiai kazka tavyje uzkabino, bet sita reakcija apie tave, o ne apie ja.

Atsakyti
Aisku, visi esam kazkiek skirtingi ir musu terminai skiriasi ir supratimai, ka matom cia. bet neisivaizduoju motinos sakant as galiu isbuti su vaiku, ja galiu suprasti jei ji autiste, gal kazk akita turejo omeny,neisivaizduoju kaip moteris , mama, issireisktu taip, as galiu isbuti su vaiku, sakytu man malonumas BUTI su vaiku, man sunku kartais, bet isbuti dazniausiai reiskia, kad yra sunku, bet vistiek bunu, ar bent siaip isbunu tam tikra laika, bet su malonumu, gerumu niekaip neasociajuojasi, bent man, daugiau su pastangu dejimu ir kazkokiu rezultatu...
pvz as galiu isbuti 3 min po vandeniu..
Ar buityje gyvenime kazkaip kitaip ta zodi vartojat?
Atsakyti
QUOTE(,2019 04 11, 17:45)
tas tai taip, bet esmeje, nera labai daug veisliniu gyvunu ,kad ir per visa pasuali, tos pacios veisles

Eiliniai kliedesiai, nesvarbu, kokia tema.

O faktus žr. žemiau:
https://en.wikipedia...ular_dog_breeds
Atsakyti
Parasiau visiem zinoma tiesa, sekantiems Urtes gyvenima, darbus. Tai nera paslaptis, ne karta ir ne du, ji pati apie tai kalbejo.
Beje diduma mokslininku turi maziau, ar daugiau isreiskta polinki i autizma, galimai tai ir daro juos didziais moklsininkais. Ateityje tyrimai dar parodis.

Bet paskaicius SM gluses (aciu cambala uz termina) mintis, kai ji savo eilinius kliedesius bando pateisinti menkindama Urte, gleizodama autizma kaip kazka negatyvaus, sorry... Akivaizdu kad SM bobu boba degraduoja kiekviena diena.
Atsakyti
Tai kas savaitgali i trasa? bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip vadinasi sutrikimas, kaip zmogus neturi sazines, gedos jausmo?
Atsakyti
Aciu, Moonte, uz info apie autizma. Tai puikiai paaiskina, kad jai issukis suprasti vaiko poreikius, atliepti juos, isbuti su ne tik besisypsanciu vaiku. Ta jos pasakyma suprantu kaipn asidziaugima, kad jai tai sekasi. Jei burba zinotu nors kazka apie autizma, tai irgi suprastu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 11, 15:45)
myli, o ka?
Papildyta:

oi ne visiem...dirbau su zmonem, kurie gyveno darbe..
Papildyta:

tas tai taip, bet esmeje, nera labai daug veisliniu gyvunu ,kad ir per visa pasuali, tos pacios veisles, del to tam tikros ligos ir yra budingos tam tikrom rusim, nes butent gi tam tikra veisle yra tam tikras genu rinkinys ir tikrai abejoju, kad lietuviai veisejai vestusi patinus ar pateles is jav kazkur, kartais buna zinau sukergia su Vokietijos, Latvijos, Lenkijos gyventojais, tai nors tiek.

Cia kaip tauta kokia, jei ji niekad nesimaisys su kitom, ji galiausisi issigims, nes po tam tikro skaiciaus kartu jau visi pasidaro gimines.

o kaip su telegonija?
kuria taip neigia kai kurie zmones, o veisejai zino,kad  sukergus su ne veisliniu daugiau is to gyvunu negalima tiketis veisliniu palikuoniu? cia kad nors kiek i zmogiska tema pakreipti, nes siek tiek pabodo apie tuos gyvunus kalbeti.
Papildyta:

As manau, jei ji autiste, jai ir tai yra issukis, bet kaip tai siejasi su moteriskumu tai neisivaizduoju  biggrin.gif

Tele.. Bl kas????
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 11, 16:38)
Tele.. Bl kas????

Čia kai suguli su kokiu kitu diedu, o po to su kitu diedu. Ir palikuonis gaunasi maišytų chromosomų.
Flat earth, krč.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 04 11, 16:43)
Čia kai suguli su kokiu kitu diedu, o po to su kitu diedu. Ir palikuonis gaunasi maišytų chromosomų.
Flat earth, krč.

Tai šitai aš girdėjau. Bet nu cia visiškai... Nu... Supranti... 👀👀👀
Atsakyti

Aciu, Moonte, uz info apie autizma. Tai puikiai paaiskina, kad jai issukis suprasti vaiko poreikius, atliepti juos, isbuti su ne tik besisypsanciu vaiku. Ta jos pasakyma suprantu kaipn asidziaugima, kad jai tai sekasi. Jei burba zinotu nors kazka apie autizma, tai irgi suprastu.

"Man su Ūla labai lengva. Draugai sako, kad esu ypač rami mama. Viena vertus, tai lemia amžius – man 33-eji, esu stabilesnė asmenybė nei dvidešimties. Kita vertus, mudviejų santykį kol kas priimu kaip gyvūnišką. Šiuo metu yra grynas instinktas, refleksai, lygiai tas pats, kas vyksta bet kur bet kokiai patelei pagimdžius palikuonį. Dėl to mums labai gerai sekasi. Žinau, kad ji rėkia ne todėl, kad esu bloga motina, o todėl, kad, tarkim, fizinius dieglius lemia augimo procesas, nebrandi nervų sistema. Tad galiu jai padėti ir padedu. Jeigu negalėčiau žiūrėti į tai iš gamtinės pusės, man būtų sunkiau, nes esame įpratę santykį su žmonėmis, kad ir kokio amžiaus jie būtų, priimti kaip savęs atspindį. Iš vyresnės kartos sulaukiu kritikos, kad išlepinsiu. Žvelgiant iš mokslinės pozicijos, vaikų negalima pripratinti nešioti, juos galima atpratinti nuo nešiojimo ir pripratinti būti nenešiojamiems. Arba čiulptukas. Kam jį duoti? Kad manęs mažiau reikėtų? Visada keliu procesinį klausimą, ką bandau kuo pakeisti. Jei bandau pakeisti žmogiškąjį ryšį kokiu nors daiktu, tai kam ją gimdžiau? Ji yra taip lauktas vaikas! Kai darai mokslinę karjerą, niekada nėra gero laiko lauktis vaikų. Esu pasiruošusi atsiduoti Ūlai tuos kelerius metus, kai jai manęs reikia net ne kaip žmogaus, o kaip kūno. Pasaulio sveikatos organizacija dabar rekomenduoja vaiką žindyti iki dvejų metų. Jei tik dukra norės, tiek ir maitinsiu ją krūtimi. Visa kita man be galo įdomu – gyvas eksperimentas. Skaitai, mokaisi, žinai teoriją, o dabar štai viskas tau prieš akis, matai, kaip žmogutis vystosi."

Atsakyti