QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 10, 22:24)
Buna tokiu, kurie nesugeba paprastai paaiskinti. Aisku jos sritis kazkiek dekinga, kad kalbama apie zmogu, ne kokias juodasias skyles. Ir siaip man atrodo ji kaip zmogus charizmatiska labai yra. Gali buti mokslininkas koks meme, uzmigsi beklausydamas.
As pastebejau,kad kuo protingesnis zmogsu ir kuo geriau zino savo sriti tuo paprasciau aiskina. Visi jau plink pensijos mosklininkai daug maz labai aiskiai sneka, labai paprastai ir idomiai.
kaippernai buvau toje konferencijoje, kur buvo keli Nobelio premijoslauretai visus sensu sneketojus surpatau, kad ir skitys vsiai ne mano , bet bendra minti sekti ejo, veinas kalbejo gana jaunas apei genetika, isivele i tokias detales, tai nieko surpatsi nejo ir vos neuzmigau..
I ta paci asunu ir gyvunu tema, tai veina genetike snekejo apie gyvunus, laukineje gamtoje, jei yra kazkokia ribota erdve ir nepakankamai didele populiacija, gyvunai pradeda issigimti, darosi ligoti, ji pasakojo apie vilkus, kad vis reikia atnaujinti genofonda, gal taip ir su veisliniai gyvunais, kai vis daugina ir daugina, o genai nelabai jau nauji ir gaunasi ligos, issigimimai.
Taip ir su zmonem, gal tas visas kraustymasis naturalus kad siek tiek genus atgaivinti
o si moteris man patiko kaip sneka apie vaistus ir depresija, kad vaistai balanso neatstao, vaistai negydo, tik palaiko kazkokia busena.... ka as visada ir sakau