Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 10, 22:24)
Buna tokiu, kurie nesugeba paprastai paaiskinti. Aisku jos sritis kazkiek dekinga, kad kalbama apie zmogu, ne kokias juodasias skyles. Ir siaip man atrodo ji kaip zmogus charizmatiska labai yra. Gali buti mokslininkas koks meme, uzmigsi beklausydamas. 

As pastebejau,kad kuo protingesnis zmogsu ir kuo geriau zino savo sriti tuo paprasciau aiskina. Visi jau plink pensijos mosklininkai daug maz labai aiskiai sneka, labai paprastai ir idomiai.

kaippernai buvau toje konferencijoje, kur buvo keli Nobelio premijoslauretai visus sensu sneketojus surpatau, kad ir skitys vsiai ne mano , bet bendra minti sekti ejo, veinas kalbejo gana jaunas apei genetika, isivele i tokias detales, tai nieko surpatsi nejo ir vos neuzmigau..

I ta paci asunu ir gyvunu tema, tai veina genetike snekejo apie gyvunus, laukineje gamtoje, jei yra kazkokia ribota erdve ir nepakankamai didele populiacija, gyvunai pradeda issigimti, darosi ligoti, ji pasakojo apie vilkus, kad vis reikia atnaujinti genofonda, gal taip ir su veisliniai gyvunais, kai vis daugina ir daugina, o genai nelabai jau nauji ir gaunasi ligos, issigimimai.

Taip ir su zmonem, gal tas visas kraustymasis naturalus kad siek tiek genus atgaivinti smile.gif

o si moteris man patiko kaip sneka apie vaistus ir depresija, kad vaistai balanso neatstao, vaistai negydo, tik palaiko kazkokia busena.... ka as visada ir sakau
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 04 11, 10:34)
O kur as tai teigiau kad ji neturi probelmu? As kaip tik teigiau, neziurint i tai kad ji turi "problemas", bet sugeba jas paversti bonusu, padedanciu jai gyvenime, darbe ir t.t.

Mes visi turime problemas seimoje, nes mes zmones, mus vienaip ar kitaip gyvenimo periodu istinka santikiu krize, bet ju sukelejai gali buti ne tokie kaip manai tu.

O ir krizes zmones veikia skirtingai, vieni sugeba minusus paversti i bonusus, o kiti pasirenka aukos vadimeni, galimai kad nenori, nesugeba, nes neturi igudziu, ar poreikio, jas spresti.

Man asmensikai Urtes mintys labai artimos, nes as pati esu darboholike motina.
Tarkim viena is jos pasakytu izvalgu, kuri 100 proc. tinka man, jei man "pramusa dugna" tai yra mano pralaimejimas. Bet tai ir akstinas siekti, kad ta dugna kiek imanoma reciau pramustu.

Tau artimos - valio. Man jos visiskai neartimos, nes daug prieštaravimų, bet irgi - valio. Kiekvienas turime savo nuomone apie ivykius ir zmones.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 11, 10:36)

o si moteris man patiko kaip sneka apie vaistus ir depresija, kad vaistai balanso neatstao, vaistai negydo, tik palaiko kazkokia busena....

O tai cia kazkokia naujiena?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 11, 10:00)
Nekalbu apie gyvenimo gaires,  neabejoju pasiekimais. As skaiciau jos saves pristatyma is zmogiskosios puses. O absurdiški sakiniai ir Afrikoje absurdiški.

Dar kas mane laaaabai nustebino...tiksliau ne nustebino, o privertė suklusti...kur ji praleido proga patylėti. Apie moteriskuma. Parasyti -  gal visdelto esu moteriska,  nes galiu IŠBŪTI su vaiku.
Sis sakinys nieko nesako apie jos motetiskuma,  jis kai ka kitka sako. Nesakau,  jog ji neturi motinisko instinkto,  bet kad jis yra mazesnis,  nei turetu buti,  tai manau niekam abejoniu nekelia. Jos sakinio formuluote pati kalba  uz save.

Moonte,  gerai perskaityk pastraipa ,  kur  ji raso apie meilę. Kokia tavo nuomone apie pagrindinį nesutapima (kaip rusai sako) 'несастыковку'?
Atmesk viska,  kas susije su jos profesija. Perskaityk tai kaip nezinomo zmogaus išpažintį.

va tas ir blogai su mokslinkais, ypac dar jaunais, jie ilenda i savo mokslo sakos narva ir vis pasauli mato per tai. Jei smegenyse meiles nerado, reiskia ji tik cheminiu procesu pasekme.... ir t.t.
Atsakyti
Nu vsio...uztenka cia uzsiimineti beletristika...reikia keltis is patalų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 11, 11:38)
Tau artimos -  valio. Man jos visiskai neartimos,  nes daug  prieštaravimų,  bet irgi -  valio. Kiekvienas turime savo nuomone apie ivykius ir zmones.

friends.gif
O dabar pasibuciuokime.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
As pati darboholike. Ir pazistu kitu tokiu. Siuo metu mano darbas buti mama biggrin.gif ir dirbu neribotomis valandomis.
Kaip paskui seksis ir dirbti, ir vaika auginti, dar nezinau. Kai ateis laikas, suzinosiu.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 04 11, 10:22)
Burba, nereikia traukti zodziu is konteksto. Zinau moteru, kurios buvo laikomos labai moyeriskomis, o bego i darba po keliu menesiu buvimo su vaiku. Zinau tokiu, kuriu su vaikais neisivaizdavo, bet jos augino vaikus ir juos ciuciavo iki dveju metu.
Urtė čia ir kalba apie tai, kaip ivaizdis ir realybe skiriasi. Kad ja laike nemoteriska, bet ji pakankamai moteriska, kad isbutu su vaiku.

Manau cia kertinis zodis ar buvo ar buvo lalikomos biggrin.gif siais laikais daznai zmone sviska sumaiso...
Be to gimus vaikam vel persitvarko hormonai, pasaulio vertybes, tampi visai kitu zmogumi, bet jei moteris nenori buti su savo vaiku tai ne tik moteriskume beda, o pirmiausia sugebejime myleti, gal vaikai ne is meiles pradeti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 balandžio 2019 - 10:59
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 11, 10:50)
manau cia kertinis zodis ar buvo ar buvo lalikomos  biggrin.gif siais laikais daznai zmone sviska sumaiso...
be to gimus vaikam vel persitvarko hormonai, pasualio vertybes, tampi vsiai kitu zmogumi, bet jei moetris neori buti su savo vaiku tai ne tik moteriskume beda, o pirmiausia sugebejime myleti, gal vaikai ne is meiles pradeti?

Hmmn, pagimdžiau du, netapau visai kitu žmogumi ir pasaulio vertybės nepakito.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 04 11, 11:50)
As pati darboholike. Ir pazistu kitu tokiu. Siuo metu mano darbas buti mama  biggrin.gif  ir dirbu neribotomis valandomis.
Kaip paskui seksis ir dirbti, ir vaika auginti, dar nezinau. Kai ateis laikas, suzinosiu.

Motinyste ir karjera vienas kitam nepriestarauja.
Juk visi daug maz suvokiam, kad ne kikybeje esme, kiek laiko motina buna su vaiku, o kokybeje, kaip mama praleidzia laika.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 11, 11:42)
Tau artimos -  valio. Man jos visiskai neartimos,  nes daug  prieštaravimų,  bet irgi -  valio. Kiekvienas turime savo nuomone apie ivykius ir zmones.
Papildyta:

O tai cia kazkokia naujiena?

Man ne bet Issviesos labai itikejusi medicina ir gydytojais ir vaistais , o visa kita jai yra nesmamones.
Kai as turiu pazystama homeopate, kuri islipo is depresijos butent homeopatiniu preaparatu pagalba, ir taip isivele is sia veikla biggrin.gif Ji taip ir pasakojo, sako kol geriau tuos antidepresantus tai jauciausi labai blogai, net blogiau nei negerdama, nes sako,kai depresija jautiesi blogai, su vaistais is vis nejauti nieko...
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 11, 11:52)

Na matai, pasiremus Urtes izvalgomis, akivaizdu kad ne visu cia esanciu isvystytas neokorteksas mirksiukas.gif
Tad ir keicia vertybes kaip kojines. Tik tuomet kodel jos laikomos vertybemis, jei jas itakoja biologija...
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 11, 11:52)

Tai viaip gi buna, kiti ir numirsta nei kiek nepatobuleja ar net nudegradave biggrin.gif aisku, is esmes liekame visada tie patys, bet kiek pazystu mamu, tikrai i daug ka pasikeicia poziuris, aplamai jau nebevienas esi pasaulyje, visada jau rupes tau tavo vaikai visa gyenima, ir gyvenima kazkaip jau derinsi prie ju, niekad nebus taip pat, kaip iki ju gimimo...nebent pas zmogu nera vsiai motinystes instinnkto biggrin.gif
Atsakyti