QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 10, 22:24)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72409421" data-time="1554920928"><div><p>O buna neprotingu mokslininku?
Bet del jos pritariu, man ji irgi patinka.
Ir siaip smagu skaityt, ka zmones gero grazaus daro, ne vien kokias kronikas😏
</p></div></blockquote><p>Buna tokiu, kurie nesugeba paprastai paaiskinti. Aisku jos sritis kazkiek dekinga, kad kalbama apie zmogu, ne kokias juodasias skyles. Ir siaip man atrodo ji kaip zmogus charizmatiska labai yra. Gali buti mokslininkas koks meme, uzmigsi beklausydamas. </p>
Bet del jos pritariu, man ji irgi patinka.
Ir siaip smagu skaityt, ka zmones gero grazaus daro, ne vien kokias kronikas😏
</p></div></blockquote><p>Buna tokiu, kurie nesugeba paprastai paaiskinti. Aisku jos sritis kazkiek dekinga, kad kalbama apie zmogu, ne kokias juodasias skyles. Ir siaip man atrodo ji kaip zmogus charizmatiska labai yra. Gali buti mokslininkas koks meme, uzmigsi beklausydamas. </p>
Urte fantaskima mergina, visada kaifuoju.
Trumpa jos dosjė
Gimė 1983 m. lapkričio 2 d. Vilniuje. Esu vėlių nešta ir pamesta, juokiasi Urtė.
Šeima. Mano tėvai chemikai, šeimoje esu vyriausia, turiu brolius Girmantą ir Algirdą.
Mokslai. Baigė Vilniaus licėjų, lankė B. Dvariono muzikos mokyklą, grojo kanklėmis; Vilniaus universiteto Chemijos fakultete įgijo biochemijos bakalauro ir magistro laipsnius, Kembridžo universitete biochemijos daktaro laipsnį.
Veikla. Kembridžo universitete tyrinėjo Alzheimerio ligos progresavimo, o Europos molekulinės biologijos laboratorijoje Italijoje ankstyvosios stadijos žmogaus smegenų vystymosi procesus.
Credo: Mano laisvė baigiasi ten, kur prasideda kito laisvė.
Esu... racionali, kategoriška, užsispyrusi, darboholikė. Kai pradedu dirbti, sunkiai sustoju, ariu iki nukritimo. Tai nėra gera savybė, juk gyvenimas daugiau nei darbas. Dabar mano dieną organizuoja Ūla, su ja mokausi būti čia ir dabar.
Moteriškumas. Manęs neapibūdina kaip moteriškos. Atrodau šalta, nes palaikau atstumą, draugų turiu nedaug, tik jiems galiu atsiverti. Dabar, kai sėdžiu su prie krūtinės prilipusiu vaiku, atrodau moteriška. Būti moteriškai dažnai reiškia būti silpnesnei ir pažeidžiamai, bet gal aš neteisi? Gal esu moteriška, jei galiu instinktyviai atliepti vaiko poreikius, išbūti su juo?
Laimė. Mano mama pasakė: Žmogaus tikslas žemėje būti laimingam. Stengiuosi gyventi taip, kad būčiau laiminga. Net ir kompromisas yra laimės dalis, su mylimu vyru penkerius metus gyvenome atskirai, bet kalbėdavomės turbūt daugiau nei dabar. Net ir neigiamų emocijų patyrimas yra laimės dalis.
Meilė. Atsakysiu kaip neuromokslininkė: tai oksitocinas ir endorfinai smegenyse. Nežinau, ar meilė yra daugiau negu cheminės reakcijos mūsų smegenyse. Meilė man labai svarbi. Esu laiminga, nes jaučiu savo šeimos, partnerio, draugų meilę.
Vertybė man yra žmonės, tikras žmogiškas ryšys. Jį nėra lengva užmegzti. Didelė laimė Ūlą auginti būtent čia, Vilniuje.
Nemėgstu veidmainiškumo. Tikiu laisve, tad kam būti kitokiam, negu esi? Ir kvailumo negaliu pakęsti, kai žmogus nesidomi, laikosi įsikandęs nepagrįstų nuostatų, šokdina kitus pagal savo dūdelę.
Viso teksto nuoroda CIA