Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 10, 22:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72409421" data-time="1554920928"><div><p>O buna neprotingu mokslininku? vartotojo įkelta nuotrauka
Bet del jos pritariu, man ji irgi patinka.
Ir siaip smagu skaityt, ka zmones gero grazaus daro, ne vien kokias kronikas😏
</p></div></blockquote><p>Buna tokiu, kurie nesugeba paprastai paaiskinti. Aisku jos sritis kazkiek dekinga, kad kalbama apie zmogu, ne kokias juodasias skyles. Ir siaip man atrodo ji kaip zmogus charizmatiska labai yra. Gali buti mokslininkas koks meme, uzmigsi beklausydamas. </p>

Urte fantaskima mergina, visada kaifuoju.

Trumpa jos dosjė
Gimė 1983 m. lapkričio 2 d. Vilniuje. „Esu vėlių nešta ir pamesta“, – juokiasi Urtė.
Šeima. „Mano tėvai – chemikai, šeimoje esu vyriausia, turiu brolius Girmantą ir Algirdą.“
Mokslai. Baigė Vilniaus licėjų, lankė B. Dvariono muzikos mokyklą, grojo kanklėmis; Vilniaus universiteto Chemijos fakultete įgijo biochemijos bakalauro ir magistro laipsnius, Kembridžo universitete – biochemijos daktaro laipsnį.
Veikla. Kembridžo universitete tyrinėjo Alzheimerio ligos progresavimo, o Europos molekulinės biologijos laboratorijoje Italijoje – ankstyvosios stadijos žmogaus smegenų vystymosi procesus.
Credo: „Mano laisvė baigiasi ten, kur prasideda kito laisvė.“
„Esu... racionali, kategoriška, užsispyrusi, darboholikė. Kai pradedu dirbti, sunkiai sustoju, ariu iki nukritimo. Tai nėra gera savybė, juk gyvenimas – daugiau nei darbas. Dabar mano dieną organizuoja Ūla, su ja mokausi būti čia ir dabar.“
Moteriškumas. „Manęs neapibūdina kaip moteriškos. Atrodau šalta, nes palaikau atstumą, draugų turiu nedaug, tik jiems galiu atsiverti. Dabar, kai sėdžiu su prie krūtinės prilipusiu vaiku, atrodau moteriška. Būti moteriškai dažnai reiškia būti silpnesnei ir pažeidžiamai, bet gal aš neteisi? Gal esu moteriška, jei galiu instinktyviai atliepti vaiko poreikius, išbūti su juo?“
Laimė. „Mano mama pasakė: „Žmogaus tikslas žemėje – būti laimingam.“ Stengiuosi gyventi taip, kad būčiau laiminga. Net ir kompromisas yra laimės dalis, – su mylimu vyru penkerius metus gyvenome atskirai, bet kalbėdavomės turbūt daugiau nei dabar. Net ir neigiamų emocijų patyrimas yra laimės dalis.“
Meilė. „Atsakysiu kaip neuromokslininkė: tai – oksitocinas ir endorfinai smegenyse. Nežinau, ar meilė yra daugiau negu cheminės reakcijos mūsų smegenyse. Meilė man labai svarbi. Esu laiminga, nes jaučiu savo šeimos, partnerio, draugų meilę.“
„Vertybė man yra žmonės, tikras žmogiškas ryšys. Jį nėra lengva užmegzti. Didelė laimė Ūlą auginti būtent čia, Vilniuje.“
„Nemėgstu veidmainiškumo. Tikiu laisve, tad kam būti kitokiam, negu esi? Ir kvailumo negaliu pakęsti, kai žmogus nesidomi, laikosi įsikandęs nepagrįstų nuostatų, šokdina kitus pagal savo dūdelę.“

Viso teksto nuoroda CIA
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 04 10, 22:31)
kales iskrenta is parodu grafiko

ar visi kales tampo n metų? patinus labiau, o kalei surenka porą įvertinimų ir pasodina į narvą
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 10, 21:41)

Tas pats vargselis jorkas tavo padarytas pesketaru/ veganu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 10, 21:43)
ar visi kales tampo n metų? patinus labiau, o kalei surenka porą įvertinimų ir pasodina į narvą

Daugintojų remeja. Va ir visa tavo meile 🤭
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 04 10, 21:54)
Tas pats vargselis jorkas tavo padarytas pesketaru/ veganu.

Joks ten jorkas. Jorkai turi dokumentus. Gučiukas yra pirktas iš daugintojų papigiai.
Atsakyti

Daugintojų remeja. Va ir visa tavo meile 🤭

Gal netikslus teiginys.Gal tiesiog nesuprantama, kodėl už mažą pūkų kamuoliuką mokamos keturženklės sumos.Kažkada panašiai pati mąsčiau.Juk perku sau, ne parodom ar kergimui, kam man tie dokai.Kai įsigijau pirmąjį taksiuką be dokų, be skiepų( šeimininkai nuslėpė,kad neskiepytas), kai šuo susirgo enteritu, tai buvo reikalų.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 04 11, 06:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72409543" data-time="1554953476"><div><p>Daugintojų remeja. Va ir visa tavo meile 🤭</p></div></blockquote><p>Gal netikslus teiginys.Gal tiesiog nesuprantama, kodėl už mažą pūkų kamuoliuką mokamos keturženklės sumos.Kažkada panašiai pati mąsčiau.Juk perku sau, ne parodom ar kergimui, kam man tie dokai.Kai įsigijau pirmąjį taksiuką be dokų, be skiepų( šeimininkai nuslėpė,kad neskiepytas), kai šuo susirgo enteritu, tai buvo reikalų.
</p><p></p>

Na taip, jūs teisi. Sąmoningumo šiuo klausimu nebuvimas, tai lavinama, jei zmogus domisi.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 10, 21:40)
apie tai ir kalba, tai nereikia rėkti iš tolo ir mojuoti tais dokumentais lyg jie 100 proc. garantas

dokumentai yra 100 proc garantas, kad tevai kilmingi, gad suniukas nera sergantis tam tikromis ligomis. aisku nuo visu ligu tai neapsaugo, bet bedokumenciai didesneje rizikoje ir del fizines ir del psichines sveikatos.

be to, nusisnekejai del to, kad veisejai "nelegaliai" bedokumencius veisia. kam veisejui silpninti savo kale ir parduot suniukus pigiau ir be dokumentu, jei jis gali oficialiai sukergti su kilmingu ir turet kilmingus suniukus. juk kales nestumas visad rizika ir nesveikata kalei. todel ir yra nuostatos, kada galima pirma ruja, koks tarpas turi buti tarp nestumu, kada jau per sena kale vaikavimuisi ir veisejai to laikosi.

QUOTE(Monteverte @ 2019 04 10, 22:43)

tu savo suni irgi narvelyje laikai?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 04 10, 21:42)
Urte fantaskima mergina, visada kaifuoju.

Trumpa jos dosjė
Gimė 1983 m. lapkričio 2 d. Vilniuje. „Esu vėlių nešta ir pamesta“, – juokiasi Urtė.
Šeima. „Mano tėvai – chemikai, šeimoje esu vyriausia, turiu brolius Girmantą ir Algirdą.“
Mokslai. Baigė Vilniaus licėjų, lankė B. Dvariono muzikos mokyklą, grojo kanklėmis; Vilniaus universiteto Chemijos fakultete įgijo biochemijos bakalauro ir magistro laipsnius, Kembridžo universitete – biochemijos daktaro laipsnį.
Veikla. Kembridžo universitete tyrinėjo Alzheimerio ligos progresavimo, o Europos molekulinės biologijos laboratorijoje Italijoje – ankstyvosios stadijos žmogaus smegenų vystymosi procesus.
Credo: „Mano laisvė baigiasi ten, kur prasideda kito laisvė.“
„Esu... racionali, kategoriška, užsispyrusi, darboholikė. Kai pradedu dirbti, sunkiai sustoju, ariu iki nukritimo. Tai nėra gera savybė, juk gyvenimas – daugiau nei darbas. Dabar mano dieną organizuoja Ūla, su ja mokausi būti čia ir dabar.“
Moteriškumas. „Manęs neapibūdina kaip moteriškos. Atrodau šalta, nes palaikau atstumą, draugų turiu nedaug, tik jiems galiu atsiverti. Dabar, kai sėdžiu su prie krūtinės prilipusiu vaiku, atrodau moteriška. Būti moteriškai dažnai reiškia būti silpnesnei ir pažeidžiamai, bet gal aš neteisi? Gal esu moteriška, jei galiu instinktyviai atliepti vaiko poreikius, išbūti su juo?“
Laimė. „Mano mama pasakė: „Žmogaus tikslas žemėje – būti laimingam.“ Stengiuosi gyventi taip, kad būčiau laiminga. Net ir kompromisas yra laimės dalis, – su mylimu vyru penkerius metus gyvenome atskirai, bet kalbėdavomės turbūt daugiau nei dabar. Net ir neigiamų emocijų patyrimas yra laimės dalis.“
Meilė. „Atsakysiu kaip neuromokslininkė: tai – oksitocinas ir endorfinai smegenyse. Nežinau, ar meilė yra daugiau negu cheminės reakcijos mūsų smegenyse. Meilė man labai svarbi. Esu laiminga, nes jaučiu savo šeimos, partnerio, draugų meilę.“
„Vertybė man yra žmonės, tikras žmogiškas ryšys. Jį nėra lengva užmegzti. Didelė laimė Ūlą auginti būtent čia, Vilniuje.“
„Nemėgstu veidmainiškumo. Tikiu laisve, tad kam būti kitokiam, negu esi? Ir kvailumo negaliu pakęsti, kai žmogus nesidomi, laikosi įsikandęs nepagrįstų nuostatų, šokdina kitus pagal savo dūdelę.“

Viso teksto nuoroda CIA

Daug pompastikos ir melo. Ypac kur rasoma 'mano laisve pasibaigia ten, kur prasideda kito laisve'. Tik isiklausykite i jo prasme. Absoliuciai absurdiskas sakinys.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 11, 08:17)
Daug pompastikos ir melo. Ypac kur rasoma 'mano laisve pasibaigia ten,  kur prasideda kito laisve'. Tik isiklausykite i jo prasme. Absoliuciai absurdiskas sakinys.

Labai prasminga mintis. Tik daxniau sakoma, kad mano laisvė baigiasi te,n, kur prasideda kito teisės.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 11, 09:17)
Daug pompastikos ir melo. Ypac kur rasoma 'mano laisve pasibaigia ten,  kur prasideda kito laisve'. Tik isiklausykite i jo prasme. Absoliuciai absurdiskas sakinys.

Zmogus pastoviai nei mintimis, nei darbais negali meluoti mirksiukas.gif
O ji pavydetinai nuosekli.

Burbanti, mes, visi zmones, esame skirtingi, vieniem kas yra pompastika, absurdas ir t.t. kitam yra ismastyta, isjausta norma, jo gyvenimo gaires.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 04 11, 08:28)
Zmogus pastoviai nei mintimis, nei darbais negali meluoti mirksiukas.gif
O ji pavydetinai nuosekli.

Burbanti, mes, visi zmones, esame skirtingi, vieniem kas yra pompastika, absurdas ir t.t. kitam yra ismastyta, isjausta norma, jo gyvenimo gaires.

Nekalbu apie gyvenimo gaires, neabejoju pasiekimais. As skaiciau jos saves pristatyma is zmogiskosios puses. O absurdiški sakiniai ir Afrikoje absurdiški.

Dar kas mane laaaabai nustebino...tiksliau ne nustebino, o privertė suklusti...kur ji praleido proga patylėti. Apie moteriskuma. Parasyti - gal visdelto esu moteriska, nes galiu IŠBŪTI su vaiku.
Sis sakinys nieko nesako apie jos motetiskuma, jis kai ka kitka sako. Nesakau, jog ji neturi motinisko instinkto, bet kad jis yra mazesnis, nei turetu buti, tai manau niekam abejoniu nekelia. Jos sakinio formuluote pati kalba uz save.

Moonte, gerai perskaityk pastraipa , kur ji raso apie meilę. Kokia tavo nuomone apie pagrindinį nesutapima (kaip rusai sako) 'несастыковку'?
Atmesk viska, kas susije su jos profesija. Perskaityk tai kaip nezinomo zmogaus išpažintį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 balandžio 2019 - 09:20