Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 10, 18:17)
Joks invalidas šuo nepraeitų parodos smile.gif

tu cia trolini ar tikrai pas tave su suvokimu problemos? blink.gif
kur snukiai ploksti ,tos visos veisles, nors ir eina i parodas,jie visi invalidai, nes byutent del to,akd snukiai ploksti, o tai laikoma veisle, tu to sakinio nesugebi niekaip suvokti?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 10, 17:22)
tu cia trolini ar tikrai pas tave su suvokimu problemos? blink.gif
kur snukiai ploksti ,tos visos veisles, nors ir eina i parodas,jie visi invalidai, nes byutent del to,akd snukiai ploksti, o tai laikoma veisle, tu to sakinio nesugebi niekaip suvokti?

Invalidai, nes tau negražu smile.gif tiek to, nebarstysiu perlų smile.gif
Atsakyti

parodų nebūtina eiti 5-6 metus. Surenka titulus ir po to pošlo, pojechalo...

Titulai be niekur nieko yra nedalijami.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 10, 18:21)
Tai tokio amžiaus ir nebekergiami jie smile.gif

norėtum biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 04 10, 18:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72409290" data-time="1554909579"><div><p>parodų nebūtina eiti 5-6 metus. Surenka titulus ir po to pošlo, pojechalo...</p></div></blockquote><p>Titulai be niekur nieko yra nedalijami.
</p>

tam tikros ligos išlenda pvz. nuo 5 metų amžiaus
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 10, 18:26)
Invalidai, nes tau negražu smile.gif tiek to, nebarstysiu perlų smile.gif

NE MAN, MOKSLININKAM, VETERINARAM ir ne negrazu, o nesveika doh.gif tam ir idejau nuoroda, kurioje apie tai rasoma doh.gif
ne grozyje negrozyje esme, o kunas ju nefunkcionuoja normaliai, sukurus tuos pakeitimus kune, nu rimtai ar cia kazkas taip sudetingo suprasti? daug kam tokie suniukai labia garzu ir del to juos veisia, nekreipdami demesio,akd juos pasmerkia kanciai nuo gimimo.

konferencijos net tam rengiamos, norim uzdrausti juos pradziai rodyti reklamuose. Si problema yra labai svarbi zmonems, kuriem rupi gyvunu gerove.
nezinau kuom tu domiesi , jei toku dalyku nezinai, nu rimtai ir net nesugebi suvokit, kai tau aiskinama, tai ka tu is vis zinai apie sunu veisima?

What is less well-known is that such animals frequently suffer from severe breathing difficulties, as a result of the shortness of their skull and muzzle, which can seriously limit their life expectancy.

Recently, president of the World Small Animal Veterinary Association Walt Ingwersen described extreme brachycephalic conformation as being one of the association’s top animal welfare concerns.

Irish vets call for ban on advertising involving 'flat-faced' dogs
https://www.thejourn...000450-May2018/

Atsakyti

NE MAN, MOKSLININKAM, VETERINARAM ir ne negrazu, o nesveika doh.giftam ir idejau nuoroda, kurioje apie tai rasoma doh.gif
ne grozyje negrozyje esme, o kunas ju nefunkcionuoja normaliai, sukurus tuos pakeitimus kune, nu rimtai ar cia kazkas taip sudetingo suprasti? daug kam tokie suniukai labia garzu ir del to juos veisia, nekreipdami demesio,akd juos pasmerkia kanciai nuo gimimo.

Kokios tai konkrečiai veislės?Prašom paminėti nors keliais, kurios yra nesveikos.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 10, 09:03)

Tikslumo dėlei - ne iš veisėjo ėmėte, o iš daugintojo.
is veisejo. Suklydau rasydama, paemem 3,5 men.

Planavom i lauka neleisti, bet gyvenam nuosavam name, vaikai dar maziukai buvo, butume nenusaugoje, tad koki menesi palaike namie, isnesem i lauka. Dabar vasara i nama grizta tik permiegot.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 10, 17:15)
ir kaip besidomedama, nesuvoki, kad yra invalidai sunys, kurie veisiami specialiai, ir ka zmones vadina - veisle? tu ta zinai ar ta neigi?

Kuo toliau, tuo linksmiau.
Kokia veisle yra sunu invalidu? Kaip ji konkreciai vadinasi?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 10, 17:18)
tu nežinai, gal mano giminėje ar kaimynystėje yra veisėjų smile.gif
būčiau aš neteisi, tu mane labai greitai pataisytum, migom. Atneštum man čia bent 20 įrodymų apie labai ilgai išgyvenusius veislinius, pvz. iš Lietuvos veislynų, kokios Australijos nedomina ax.gif

Aha aha, nueks nieko nezino, bet visi mato, kad mekeni tusciai nk nesuprasdama.
Zinok visiem jau nusibodo tave taisyt, nes kuek tave murgde i tavo nezinojina, tiek tu daugiau apsiraizgei savo neisprusime.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 10, 17:38)

tam tikros ligos išlenda pvz. nuo 5 metų amžiaus

Tavo sociopatija irgi. Nei kaip neuzsislepei.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 04 10, 18:02)
Kokios tai konkrečiai veislės?Prašom paminėti nors keliais, kurios yra nesveikos.
</p>

Nepamines ji. Bet jau buvi galima suprast, kad vieni is tokiu pekinai. Nu nes nosys plokscios.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 10, 18:18)
tu nežinai, gal mano giminėje ar kaimynystėje yra veisėjų smile.gif

Panasu, kad ne biggrin.gif

Siaip mane nustebinai, galvojau, kaip gyvunu myletoja, busi sioje srityje apsiskaiciusi. Klydau unsure.gif

Tam tikros veisles turi savo vidutini amziu. Vienos isgyvena iki 20 metu, kitos 13-15.

Del ligu, genetiniu, daromi tyrimai, kad veisiant nesukergti dvieju ligos nesiotoju, tad suniukai neserga, gali buti TIK nesiotojai. Daugintojai irgi gali tyrimus padaryt, bet tyrimai kainuoja, gali kainuoti ir 200€, todel veislinio gyvuno kaina iskyla. Dar jei iskaiciuoti cipa (apie 25€), nukirminima, skiepus, tai vieno mazylio kaina na negali buti 100 ar 200€. Daugintojai to nedaro. Tik kergia kuo dazniau ir parduoda kuo anksciau, kad maitinti nereiktu.

Zinoma, buna ir blogu veiseju, kurie nesilaiiko taisykliu, todel pries imant augintini, reiktu bendrauti su veiseju, apsilankyti ne karta, skaityti atsiliepimus.
ir gali pasitaikyti nuostabus beveisliuku pardavejas, kuris neapgalvotai sukerge ar nenusaugojo augintinio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sazininga: 10 balandžio 2019 - 18:38
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 04 10, 19:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72409317" data-time="1554910846"><div><p>NE MAN, MOKSLININKAM, VETERINARAM ir ne negrazu, o nesveika vartotojo įkelta nuotraukatam ir idejau nuoroda, kurioje apie tai rasoma vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>Kokios tai konkrečiai veislės?Prašom paminėti nors keliais, kurios yra nesveikos.
</p>

taigi jau net kokias 3 nuorodas idejau, pirmiausia visos su ploksciais snukiais
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 10, 18:39)
taigi jau net kokias 3 nuorodas idejau, pirmiausia visos su ploksciais snukiais

Siaip tai baisiau yra, kai pas tave protas suplotas.
Atsakyti

Pekinai, mopsai yra labai senos veislės, minimos maždaug 15 a.Šiuolaikiniai veisėjai prie  šių veislių yra mažai prikišę nagus.Jei tai būtų veislės- invalidės tai nebūtų išlikę iki šių dienų, ir šios veislės šunys neturėtų tiek gerbėjų visame pasaulyje.

Atsakyti