Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 10, 13:09)
Kokios ligos nuo saugaus gyvenimo namie? smile.gif

davai ir tu gyvenk tik namie, a? nueik tik į wc ir virtuvę, o po to į miegamą. Kada ne kada pašok, pasivoliok, kai užplauks.
Nu ir parašyk po 10 metų mums kokia tavo sveikata ir kaip tau saugu namie, ok? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 10, 10:03)
Ir nera naminiu laukiniu katinu. yra katinai ir tiek...

butent, plesrunu seimos atstovai,kuriuos zmone susigalvojo laikyti namie biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 balandžio 2019 - 12:39
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 10, 12:13)
davai ir tu gyvenk tik namie, a? nueik tik į wc ir virtuvę, o po to į miegamą. Kada ne kada pašok, pasivoliok, kai užplauks.
Nu ir parašyk po 10 metų mums kokia tavo sveikata ir kaip tau saugu namie, ok? biggrin.gif  4u.gif

O tu lauke šiki? Jei jau susitapatiname su augint8niais, tai iki galo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 10, 13:16)
O tu lauke šiki? Jei jau susitapatiname su augint8niais, tai iki galo smile.gif

tai laukas tau tik šikimui? pašikti išeini? tai ok, kai eini pašikti, tai bent tiek išvesk į gryną lauką gyvūnus savo, beprote
Atsakyti
Montejrista, kokiis veisles katinus turi?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 10, 12:18)
tai laukas tau tik šikimui? pašikti išeini? tai ok, kai eini pašikti, tai bent tiek išvesk į gryną lauką gyvūnus savo, beprote

As žinau, kaip juos auginti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 04 10, 12:19)
Montejrista, kokiis veisles katinus turi?

Rytų, is retesniųsmile.gif
Atsakyti

Skaitau, skaitau, ir nieko nesuprantu.Ko jūs taip ėdatės?Ne pilnatis juk, ir dar toli iki jos.

Ir kaip žiūriu apie augintinius nei velnio neraukiat.

Neturiu laiko plačiau tuo reikalu plepėti, imu šunes ir lekiu iki miško.padarysiu 5 km pėsčiomis  bekelia, šunys ratais  kvadratais po 10 km, būsiu pavargusi ir bus visai dzin ką jūs čia garuojate.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 10, 13:13)
As nei veiseja, nei daugintoja, leidau savo kaciukei atsivesti kaciuku, dabar nukastruota vargse ir man del to dar dabar sirdi skauda, nes tai labai ja traumavo, bet paprasciausiai negaliu uzsiimti kaciuku veisimu nuolaitniu.
Bet visi kaciukai buvo atiduoti sulauke 4 men, kai pilnai perejo ant kieto maisto, nebereikejo mamos pieno, subrendo.
Taigi gal visokiu tu zmoniu yra, man bet koks biznis is gyvunu nepriimtinas.

Eilini karta moteriske deklaruoja, bet is esmes, faktiskai, nera susidurisi.

Kates ne kastruojamos o sterilizuojamos. Atlikus operacija jos visiskai netraumuojamos, o jei neva traumuojamos, tai tik tiek, kiek traumuojama atlikus bet kokia chirurgine intervencija i kuna. Na, ar daug cia yra zmoniu traumuotu chirurginiu budu? Kaip ilgai ta baisi trauma jus itakoja? Pagaliau siais laikais yra puikus nuskausminami vaistai, kurie veikia ne viena para. Cia medam yra bzikas fazeje daugintis ir per dauginimasi izvelgti prasme. Kates tiesiog nekankina morcius, jos tampa ramesnes, nes neitakoja hormonu kaita, mazesne tikimybe susirgti kiausidziu, gimdos veziu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 10 balandžio 2019 - 12:42
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 10, 12:13)
As nei veiseja, nei daugintoja, leidau savo kaciukei atsivesti kaciuku, dabar nukastruota vargse ir man del to dar dabar sirdi skauda, nes tai labai ja traumavo, bet paprasciausiai negaliu uzsiimti kaciuku veisimu nuolaitniu.
Bet visi kaciukai buvo atiduoti sulauke 4 men, kai pilnai perejo ant kieto maisto, nebereikejo mamos pieno, subrendo.
Taigi gal visokiu tu zmoniu yra, man bet koks biznis is gyvunu nepriimtinas.

Koks kaimas.. Taip ir plinta beglobiai verysad.gif
Atsakyti
Paskaiciau ir pasidare gaila, pikta, skaudu... Kad ne visos cia esancios suvokia, kad daugintojai pavercia savo gyvunus gimdymo masinomis, kuriu deka uzdirbami pinigai. Daugintojui isvis pofig gyvuno sveikata, svarbu, kad jis kuo daugiau gimdytu ir nestu jam daugiau pinigu. Daugintoju gyvunai labai trumpai gyvena, nuo dazno gimdymo issenka suserga ir nugaista.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 10, 13:07)
Akivaizdu, kad kalbi apue daugintojus, o apue veisėjų darbą nieko nesupranti smile.gif

o tai veisejai neveisia tu sunu veisliu, kur snukis plokscias?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 10, 12:05)
didelis skirtumas, nes pvz. kokiu buku reikia būti, kad mokėti pinigus tiems, kurie turi pvz. 10 ir daugiau šunų ir juos "veisia". Koks ten veisimas? daugina irgi dėl pinigo, įsivaizduodami, kad čia parinko kažkokius du čempionus ir padarys superiausius vaikelius dabar biggrin.gif pridaugina vargšiukų, kurie gyvena 7-9 metus, neprakvėpuoja normalaii per nosį, pilni alergijų ir kitokių ligų, su nenormaliom ausimis ar kūnais neproporcingais.
Baisu, išsityčiojimas. Tokius žmogystas pačius reiktų "suveisti" su kokiu orangutangu

Buka esi tu. Zmones moka pinigus uz veisle, uz isskirtini charakteri. Mano katinas namie nieko nera sudraskes, nei vieno baldo, nesikarsto uzuolaidom.
Te, pasiskaityk, moteris ta pati sako:
https://m.delfi.lt/l...php?id=73992400
Per 10 metų mano draugai namuose per vakarėlius sugadino daugiau daiktų nei mano katės. Per 12 metų katės sudaužė tik vieną lėkštę ir apdraskė tik vieną baldą.
Ir ka tu cia kalbi, tai tu kalbi apie daugintojus, o ne apie veislynus. Skirti reikia.
Atsakyti