Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 04 10, 11:29)
Tai dabar palauk biggrin.gif
Esi tok8a pries automobilius nusistaciusi, cia tiek pleseis, kad nei tau iki 30 nei tavo berneliui nei teises nei auto  mieste nereikalingi. Tai kaip tokiems kaip jus  nepedinti  pesciomis i  ta miska ar parjeli ne per  miesto asfalta?

O tu ka tingi sikna pajudinti pora keleta km? Vilnius toks zalias su parkais visokiais, mazais ir dideliais. Kiti miestai mazesni, tai zalumos dar daugiau. Simtus km tikrai nereikia eit.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 04 10, 11:29)
dabar bent kiek supranti veganus? realiai, jie visi viliasi...bet šiukštu, kad tik neprimestu savo meiles gyvunams kitiems.
ne vien drambliai gyventi nori, cia be kalbu.
21 amziuje niekam neturime sukelt kanciu. niekam.
skaitau Petersoną.
aš žinot, kas vienintelis dalykas yra tikras ir visus suvienija?
kancia.
tiktais kancia.
ne "meile". nes kas "meile" vienam, gali but "nemeile" kitam.
o kancia yra real. ir suffering visada yra real.
jokiu isivaizdavimu.

Na matai given444, bet tu lygiai taip pat nesupranti ir manes. As labai myliu ir augalus, tokius pat gyvus sutverimus, kurie mano galva ir jaucia, mato ir galvoja. Gal ne taip kaip galvojame mes, bet juk tai nera rodiklis manyti kad jie antrarusiai.

Del sios priezasties as pasirinkau subalansuota mityba, valgau ne tam kad kimsti skrandi, o tam kad PATI GYVENCIAU.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 04 10, 10:30)
Cambala, isties koks skirtumas kokiam kune plaka myincio tave suns sirdele...

Butent, kad jokio. Postas buvo skirtas proto bokstui, kuri nepritaria veislinem katem, nors pati augina ne kiemsargiuka.

Mes vis apie suni galvojam. Pradzioj galvojom kad pirksim belgu avigani, dabar jau mastom is prieglaudos kazkoki nelaimeli paimt.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 10, 10:33)
O tu ka tingi sikna pajudinti pora keleta km? Vilnius toks zalias su parkais visokiais, mazais ir dideliais. Kiti miestai mazesni, tai zalumos dar daugiau. Simtus km tikrai nereikia eit.

Kam man katina i parka tempt, jei mes salia pusyno gyvenam ir zole zalia kieme?
Klausimas tau buvo kad pamatytum kaip nusikalbi.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 04 10, 11:25)
Tu kai parasysi savo vaiko proteliu, tai dar daugiau juokas ima.
Katin9 i parodas nevezioju, neveisiu.  Man sito nereikia, katinas tiesiog kaip katinas  augintinis.

Jei paprasta turejai, tai ir leisdavai laukan.
As " viska permatau" blink.gif . Kur galvele siandien susitrenkei, gi tu tik cia viena burtinyke bigsmile.gif .
Papildyta:

O tai tavo Pifas dvarniaskinis ciucikas?

tu vėl nesupratai kuri pusė žinutės buvo apie tave, o kurioje bendra info. Na nestebina, kvaiša lieka kvaiša smile.gif 4u.gif
koks skirtumas, visus daboti reikia
nu tai jau nebepermatai nei manęs, nei mano vyro, nei mano šuns? biggrin.gif

taigi tu ir rėžk koks ten baltas pas mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 04 10, 10:29)
dabar bent kiek supranti veganus? realiai, jie visi viliasi...bet šiukštu, kad tik neprimestu savo meiles gyvunams kitiems.
ne vien drambliai gyventi nori, cia be kalbu.
21 amziuje niekam neturime sukelt kanciu.

Tai aisku, ne vien drambliai. Cia viena rauda del zoo dramblio, nors tas turi tokia pat siela kaip ir laboratorine ziurke. Bet va kazkodel tu ziurkiu protestuotojams pries cirka su gyvunais negaila. O tosm laboratorinem pelem zmonija naudojasi ( na vakcinos, medikamentai, skiepai). Tai tada peliu negaila, gaila tu drambliu. Nu nes dramblys grazus bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 04 10, 10:37)
Butent, kad jokio.  Postas buvo skirtas proto bokstui, kuri  nepritaria veislinem katem, nors pati  augina ne kiemsargiuka.

Mes vis apie suni galvojam. Pradzioj galvojom kad pirksim belgu avigani, dabar jau mastom is prieglaudos kazkoki nelaimeli paimt.
Papildyta:

Kam  man  katina i parka tempt, jei  mes salia pusyno gyvenam ir zole zalia kieme?
Klausimas tau buvo kad pamatytum kaip nusikalbi.

Jei rasite tinkamo būdo prieglaudini - pirmyn. Belgų aviganiui reikia žinių ir laiko, tad ir su paprastu šuniuku nemažai pasiektumėte
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 10, 10:37)
tu vėl nesupratai kuri pusė žinutės buvo apie tave, o kurioje bendra info. Na nestebina, kvaiša lieka kvaiša smile.gif  4u.gif
koks skirtumas, visus daboti reikia
nu tai jau nebepermatai nei manęs, nei mano vyro, nei mano šuns? biggrin.gif

taigi tu ir rėžk koks ten baltas pas mane biggrin.gif

Susipakavai ir apsikvailinai. Bet nieko naujo, tu gi visada sitaip.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 04 10, 11:41)
Tai aisku, ne vien drambliai. Cia viena rauda del zoo dramblio, nors tas turi tokia pat siela kaip ir laboratorine ziurke. Bet va kazkodel tu ziurkiu protestuotojams pries cirka su gyvunais negaila. O tosm laboratorinem pelem zmonija naudojasi ( na vakcinos, medikamentai, skiepai). Tai tada peliu negaila, gaila tu drambliu. Nu nes dramblys grazus bigsmile.gif  wub.gif

o kas tau sakė, kad pelyčių negaila? jei tavo kvaila galvelė neišneša to, kad irgi gaila, tai kas kaltas?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 04 10, 11:43)
Susipakavai ir apsikvailinai. Bet nieko naujo, tu gi visada sitaip.

ne, tu juodai apsikvailinai manydama, kad mane matei ir žinai koks mano šuo.
Jis visiškai ne iš ten, iš kur tu galvoji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 10, 10:44)
o kas tau sakė, kad pelyčių negaila? jei tavo kvaila galvelė neišneša to, kad irgi gaila, tai kas kaltas?
Papildyta:

ne, tu juodai apsikvailinai manydama, kad mane matei ir žinai koks mano šuo.
Jis visiškai ne iš ten, iš kur tu galvoji biggrin.gif

Diskusija apie dramblius buvo ne su tavim. Nesiplak cia.

Taip, maciau tave, tokua narvuota, griebiancia is diedo patikrint telefona, ir nuo nervu nusiurusiais plaukais biggrin.gif ...😂😂.
Apie tavo ciucika nk negalvoju, tik kai parasei, kad pagal savo veganiskus isitikinimus vietoj kesis zuvim seri, nes ana saltakrauje, nesuvokia jad ja eda, tai tiesiog ciuciuko gaila ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 04 10, 11:41)
Tai aisku, ne vien drambliai. Cia viena rauda del zoo dramblio, nors tas turi tokia pat siela kaip ir laboratorine ziurke. Bet va kazkodel tu ziurkiu protestuotojams pries cirka su gyvunais negaila. O tosm laboratorinem pelem zmonija naudojasi ( na vakcinos, medikamentai, skiepai). Tai tada peliu negaila, gaila tu drambliu. Nu nes dramblys grazus bigsmile.gif  wub.gif

Is esmes esi visiskai teisi, va tame ir slypi tas musu-zmonijos dviveidiskumas. Bet gerai pagalvojus, dabartines tavo ir kitu gvildenamos problemos kilo visai nesenai, nes visuomene tampa humaniskesne, tad pradejo kelti sau didesnius reikalavimus. O kad gvildenama tai, parodo, kad anksciau, ar veliau bus rasti sprendimai.

Na tarkim, del visuomenes spaudimo jau nemaza dalis kosmetikos gamintoju nustojo ja bandyti ant gyvunu.

Ir kuo daugiau zmones apie tai kalbes, suvoks tai, tuo laimingesni busime, nes busime vieni kitiems geresni ir jautresni.

Siaip, cambala, mes visada turime rinktis, ne visada tenka rinktis is gerio ir blogio, dazniausiai renkames is didesnio, ar mazensio blogio. Jei ir pasirenki mazensi blogi, bandymai ant gyvunu nei ant zmoniu (didesnis blogis), tas pasirinkimas netampa geru. Bet alternatvos nera, kol kas, bet tikiu, kad ji atsiras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 10 balandžio 2019 - 11:18
QUOTE(cambala @ 2019 04 10, 12:02)
Diskusija apie dramblius buvo ne su tavim.  Nesiplak cia.

Taip, maciau tave,  tokua narvuota, griebiancia is diedo patikrint telefona, ir  nuo nervu nusiurusiais plaukais biggrin.gif ...😂😂.
Apie tavo ciucika nk negalvoju, tik kai parasei, kad  pagal savo veganiskus isitikinimus vietoj kesis zuvim seri, nes ana saltakrauje, nesuvokia jad ja eda, tai tiesiog ciuciuko gaila ir tiek.

aha, sakei kad baltas (kaip arkliai tavo), bet kad ne, ne baltas, atvirkščiai - tamsus labai smile.gif
tai va ta proga, kad šmeiži ciuciką nekaltą, šeimą nekaltą niekuo, būsi ir tu šmeižiama, smerkiama ir visokia kitokia, siuntinukas neužtruks bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 10, 11:27)
aha, sakei kad baltas (kaip arkliai tavo), bet kad ne, ne baltas, atvirkščiai - tamsus labai smile.gif
tai va ta proga, kad šmeiži ciuciką nekaltą, šeimą nekaltą niekuo, būsi ir tu šmeižiama, smerkiama ir visokia kitokia, siuntinukas neužtruks bigsmile.gif  4u.gif

Eii geriau savo siurenas susitvarkyk, nesamoniu nepezejus.
Ir suniui mesos, kaulu nupirk, nesityciok is augintinio pagal savo vegan nupusima.
Buuu😂😂😂
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 04 10, 11:14)
Is esmes esi visiskai teisi, va tame ir slypi tas musu-zmonijos dviveidiskumas. Bet gerai pagalvojus, dabartines tavo ir kitu gvildenamos problemos kilo visai nesenai, nes visuomene tampa humaniskesne, tad pradejo kelti sau didesnius reikalavimus. O kad gvildenama tai, parodo, kad anksciau, ar veliau bus rasti sprendimai.

Kokie sprendimai? Visa zmonijis egzistavimo paikotarpi zmones isnaudoja gyvunus - juos valgo, jais jodineja ar aria zeme. Gal tas vargsas arklys, tampydamas pluga karsta vasaros diena dar blogiau jauciasi nei tas dramblys cirke.
Jus atsisakysit mesos? As ne. Ir be todel, kad esu besirde, o todel, kad taip gamtos yra sutverta. Nes tigras n8ekada nemis zile, o gaudys kokia antilope.
Atsakyti