Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 04 09, 21:39)

nuuu... kas dirba su velniais, tai nešioja visokias kruvinas širdis jeims ir pan.
jei tu to nežinai ir dar kišiesi į tokais temas, tai tada man tavęs gaila biggrin.gif

Nu argi apie tai aš? Pas tave ne tik kad paprasto minties pagavimo is puses zodzio nera (kas yra duotybė 'kitokiems'), pas tave is vis nera jokio supratimo.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 09, 21:39)
pasakė katiną auginanti durnė. Ar bent vedžioji po lauką savo katiną, ką, kankintoja?
Papildyta:

Tai kad durne esi tu. 4u.gif
Kam katina po lauka vedziot, jei jis iseina ir pareina kada nori?
Atsimenu kaip susivarei, kad as tokia uzimta , turiu vyra, suaugusi sunu, katina...😂😂
Del pastarojo tai zvengiau - lyg katinui dresuros reik. Kiek gyvunu auginau - tinginiu augintinis - maisto supjaustei/ padejai, vandens, paglostei, pasukavai ir vsio - murksi, vaiksto laimingas. Na dar kraika pajeust. Bet ta daro visi seimos nariai, kai kvapas yr.

Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2019 04 09, 21:44)
Katina reikia vedziot po lauka? Tu isprotejai.  biggrin.gif Mano katinai nukristu is juoko. Ju vedziot nereikia. Jie patys vaiksto lauke.

Kai gyvenom daugiabuty, mano kaimyne viena siamo katina " vedziojo". Vaizdas baisus - katinas pavadely, tampo ji ta vargseli kaip plyta, anas tik velkasi.
Matomai monteverte sitai turejo galvoj
...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 09, 19:25)
Gal tu man pasakysi ka man kalbeti?  Tu geriau  savo vyru pasirupink,  kaip normali zmona rupintusi,  ir tik tada nuolankiai tipendama nulenkus galva,  gali artintis prie manes su savo nuomone.

jau pasirupinau, galva nulenkiau jau galiu reiksti savo nuomone? lotuliukas.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 09, 21:26)
MB irgi kategoriskai nusistacius pries zoo, tai kazkoks kosmaras jos nuomone. Man zverys tai pavojingi sutverimai, (vaikysteje katinas idreske iki kraujo), todel man tas pats.

Visokiu to zoo yra.
Kauno tai tiesiog tragiskas, cia Airijoje Cork'e vienas net labai fainas yra kur gyvunai gana laisvai vaiksto, dideliu , kuriem reikia didelio ploto nera. Zoologijos sodai ne vien tik sou parodymui, bet jie ir saugo ir veisia jau nysktancius ar isnykusius gyvunus...

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 09, 18:54)
Tie gyvunai irgi kazkam buvo VAIKAI. drambliai is sielvarto mirsta ir verkia kaio zmones tikri.
Grazinti gal neisgyventu, bet ju NETUREJO is ten paomti.

O kaip mesa valgai ir piena geri apie tai negalvoji?

Siaip nereiktu suplakti cirku ir zoologijos sodu i viena eile. Airijoje uzdrausta naudoti laukinius gyvunus cirke nuo praeitu metu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 04 09, 22:00)
Tai kad durne esi tu.  4u.gif
Atsimenu kaip susivarei, kad as tokia uzimta , turiu  vyra, suaugusi sunu, katina...😂😂
Del pastarojo tai zvengiau - lyg katinui  dresuros reik.  Kiek gyvunu auginau - tinginiu augintinis - maisto  supjaustei/ padejai, vandens, paglostei, pasukavai ir vsio - murksi, vaiksto laimingas. Na dar kraika pajeust. Bet ta daro visi seimos nariai, kai kvapas yr.

Papildyta:

Kai gyvenom daugiabuty, mano  kaimyne viena siamo katina " vedziojo". Vaizdas  baisus - katinas pavadely, tampo ji ta vargseli kaip plyta, anas tik velkasi.
Matomai monteverte sitai turejo  galvoj
...

O geriau katibo blynas ant asfalto?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 04 09, 19:21)
Pritariu.
As aplamai uzdaryciau visus zoolgijos sodus,

as manau, kad zoosodas zoosodui nelygu. kai kurie Europoje atrodo visai neblogi, dideles teritorijos. tik drausciau gamtoje pagautus sveikus zveris ten laikyt, va jei koki rasta suzeista, kuris laisveje neisgyventu, tai suteikus jam kuo artimesnes salygas naturaliom, visai buciau uz. ir zmogus zveri pamatytu, ir zveris isliktu gyvas.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 04 09, 23:00)
Tai kad durne esi tu.  4u.gif
Atsimenu kaip susivarei, kad as tokia uzimta , turiu  vyra, suaugusi sunu, katina...😂😂
Del pastarojo tai zvengiau - lyg katinui  dresuros reik.  Kiek gyvunu auginau - tinginiu augintinis - maisto  supjaustei/ padejai, vandens, paglostei, pasukavai ir vsio - murksi, vaiksto laimingas. Na dar kraika pajeust. Bet ta daro visi seimos nariai, kai kvapas yr.

Papildyta:

Kai gyvenom daugiabuty, mano  kaimyne viena siamo katina " vedziojo". Vaizdas  baisus - katinas pavadely, tampo ji ta vargseli kaip plyta, anas tik velkasi.
Matomai monteverte sitai turejo  galvoj
...

tu gi pati aiškinai, kad kin vaiko neturi, nes net katinui daugiau dėmesio reikia jį įsigijus, o jau dabar katinui dėmesio pasirodo nebereikia, pats auga, kai buvo tau pabilsnota biggrin.gif
raišo proto boba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 10, 05:33)
O geriau katibo blynas ant asfalto?

Jei jau eit i krastutinumus, tai ir sunu pilna nutrenktu.
Esme tokia, kad katinas ne toks augintinis, kuri reikia pavadziu tampyt.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 04 10, 07:52)
Esme tokia, kad  katinas ne toks augintinis, kuri reikia pavadziu tampyt.

tai ir nebūtinas pavadis, kvėša. Dar labai didelis klausimas kaip tu name gyveni. O be to, tavo katinas jau amžiaus turi, daug metų jis ir bute vistiek gyveno, net jei dabar name gyventum. Tai tada akivaizdu, kad tu niekur jo į gamtą nenuveždavai, atsilūpėle
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 04 10, 06:52)
Esme tokia, kad  katinas ne toks augintinis, kuri reikia pavadziu tampyt.

Kai šeimininkui pofik, tai ir nutrenkia tuos nelaimelius. O katinas, nuo mazens pratintas, su pavadėliu jauciasi puikiai. As savo katinų į lauką nevedu. Ir neisleidziu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 10, 06:55)
tai ir nebūtinas pavadis, kvėša. Dar labai didelis klausimas kaip tu name gyveni. O be to, tavo katinas jau amžiaus turi, daug metų jis ir bute vistiek gyveno, net jei dabar name gyventum. Tai tada akivaizdu, kad tu niekur jo į gamtą nenuveždavai, atsilūpėle

Nervine, kai gyvenom bute, katino i kiema nevesdavau, jis buvo iprates prie namu. Jei isvezdavom i gamta ar i soda, tunodavo sulindes i boksa ir neislisdavo. Dabar jau apsiprates eina i lauka ir grizta . Pripratimas prie savo kiemo buvo ilgas procesas. Kaip ir prie gyv vietos pakeitimo. Dasuto jau?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 10, 06:56)
As savo katinų į lauką nevedu. Ir neisleidziu.

Mondaverte skaityk ir isterikuok toliau.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 04 10, 08:12)
Nervine, kai gyvenom bute, katino i kiema nevesdavau, jis buvo iprates prie namu. Jei isvezdavom i gamta ar i soda, tunodavo sulindes i boksa ir neislisdavo. Dabar  jau apsiprates eina i lauka ir grizta . Pripratimas prie savo kiemo buvo ilgas procesas. Kaip ir prie gyv vietos pakeitimo. Dasuto  jau?
Papildyta:

Mondaverte skaityk ir isterikuok toliau.

tai tas ir taip aišku, kad psichinė prisilaikei gyvūnų ir kankinai. Joks normalios psichikos gyvūnas nebijo lauko ir nesėdi jokiame bokse pasislėpęs. Bet jei šeimininkė oluchė, tai ką vargšui daryti?
Vieną dieną ir tu taip būsi uždaryta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 10, 07:18)
tai tas ir taip aišku, kad psichinė prisilaikei gyvūnų ir kankinai. Joks normalios psichikos gyvūnas nebijo lauko ir nesėdi jokiame bokse pasislėpęs. Bet jei šeimininkė oluchė, tai ką vargšui daryti?
Vieną dieną ir tu taip būsi uždaryta 4u.gif

Eik pasiklizmuok , nes nuo pat ryto baisiai narvuota.
Atsakyti