QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 09, 17:54)
Tie gyvunai irgi kazkam buvo VAIKAI. drambliai is sielvarto mirsta ir verkia kaio zmones tikri.
Grazinti gal neisgyventu, bet ju NETUREJO is ten paomti.
Vaiknamy irgi auga daug zmoniu paliktu vaiku. Isivaikink, padaryk ju gyvenimus laimingais. Po to verk del gyvunu.
Beje, rasei, kad nugaiso tavo vaiko juros kiaulyte ar ziurke kazkokia. Tai ko augintinius auginat namuellie, neleidziat jiems sikt, myzt kur papuola, Isodinat i narvus? A? Nes patogu savo uzgaidos? Tai pirmyn - isleiskit ziurkes, juru kiaulytes, visokias papugas ir zuvytes i naturalia gamta.
Paskui cia raudok.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 09, 20:26)
MB irgi kategoriskai nusistacius pries zoo, tai kazkoks kosmaras jos nuomone. Man zverys tai pavojingi sutverimai, (vaikysteje katinas idreske iki kraujo), todel man tas pats.
Ka darei katinui? Kates be reikalo nedreskia.
Del tavo zmonos galiu kazkiek suprast. Gal ji mate tuos kilnojamus zoosodus. Mano vaikystej tokue buvo - po visus miestus. Ten visokie poniai, begemotai vonioj, baltis meskos jarsty narve, liutai. To kilnojam9 sido plotas gao 5 sklypai namu valdos...
8s vaikystes pamenu sudais aplupusi begemita gal 3×3metru baseine, geltona nudriskusia balta jeska, meskiuka, vazinejanti motociklu....Tai buvo SIAUBAS. Pvz Tanzanijis zoisodas visiska priesingybe