Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 09, 17:54)
Tie gyvunai irgi kazkam buvo VAIKAI. drambliai is sielvarto mirsta ir verkia kaio zmones tikri.
Grazinti gal neisgyventu, bet ju NETUREJO is ten paomti.
[right][snapback]72408255[/snapback][/right]

Pritariu.
As aplamai uzdaryciau visus zoolgijos sodus, cirkus, kur isnaudojami gyvunai. Principingai nesilankau cirku pasirodimuose, kur dirbama su gyvunais, nesilankau zoolgogijos soduose. Neremiu finansiskai. Viliuosi, kad taip vertinanciu zmoniu atsiras daugiau.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 09, 14:13)
bet tai istikruju imanoma, ar nesi to patyrusi? sapnuoji ir suvoki,kad sapnuoji ir keiti ivykius sapne?
Papildyta:

o kas tavo manymu gali sujaukti subtiliuosius kunus ir kaip juos susitvarkyti paciam gal zinai?

nu tas tai tikrai....
Papildyta:

kodle tu vis kalbi apie dovana, kai MOnteverte ne karta sake, kad visi turim ta potencija ir kad tik reikia udgyti? tu isivaziduoji, kad zmones tik gimsta su kazkokiom dovanom?

Gal tu man pasakysi ka man kalbeti? Tu geriau savo vyru pasirupink, kaip normali zmona rupintusi, ir tik tada nuolankiai tipendama nulenkus galva, gali artintis prie manes su savo nuomone.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 09, 14:19)
sielą ir įtakoja ant žmogaus tupintys dvasėnai arba tai, jog jų nėra biggrin.gif
nu bet kai tu to visiškai nerauki, tai ir neišaiškinsiu tau matomai

Tu ir neišaiškinsi, nes nebaraškini apie tai nieko.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 04 09, 19:21)
Pritariu.
As aplamai uzdaryciau visus zoolgijos sodus, cirkus, kur isnaudojami gyvunai. Principingai nesilankau cirku pasirodimuose, kur dirbama su gyvunais, nesilankau zoolgogijos soduose. Neremiu finansiskai. Viliuosi, kad taip vertinanciu zmoniu atsiras daugiau.

viena bendraminte jau turi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 04 09, 20:41)
viena bendraminte jau turi  mirksiukas.gif

MB irgi kategoriskai nusistacius pries zoo, tai kazkoks kosmaras jos nuomone. Man zverys tai pavojingi sutverimai, (vaikysteje katinas idreske iki kraujo), todel man tas pats.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 04 09, 20:41)
viena bendraminte jau turi  mirksiukas.gif

kur jau ten vieną? o veganės? manai, kad mes į cirkus einame ar zoosodus?
tik Moonte matomai mūsų nepriskaičiuos, onoras neleis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 09, 19:25)
Gal tu man pasakysi ka man kalbeti?  Tu geriau  savo vyru pasirupink,  kaip normali zmona rupintusi,  ir tik tada nuolankiai tipendama nulenkus galva,  gali artintis prie manes su savo nuomone.
Papildyta:

Tu ir neišaiškinsi,  nes nebaraškini apie tai nieko.

aš tau seniai sakiau, kad aš nedirbu su velniais, todėl ir neatitinku tavo lūkesčių ir visokių vištos ar šikšnosparnių kojų biggrin.gif
Jei tu nežinai kitų būdų, tai nereiškia, kad jų nėra. Kunigai ir tie net magičina, bet jei ir to nesupranti, tai nėra apie ką kalbėt tikrai su tavimi šia tema.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 09, 17:54)
Tie gyvunai irgi kazkam buvo VAIKAI. drambliai is sielvarto mirsta ir verkia kaio zmones tikri.
Grazinti gal neisgyventu, bet ju NETUREJO is ten paomti.

Vaiknamy irgi auga daug zmoniu paliktu vaiku. Isivaikink, padaryk ju gyvenimus laimingais. Po to verk del gyvunu.
Beje, rasei, kad nugaiso tavo vaiko juros kiaulyte ar ziurke kazkokia. Tai ko augintinius auginat namuellie, neleidziat jiems sikt, myzt kur papuola, Isodinat i narvus? A? Nes patogu savo uzgaidos? Tai pirmyn - isleiskit ziurkes, juru kiaulytes, visokias papugas ir zuvytes i naturalia gamta.
Paskui cia raudok.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 09, 20:26)
MB irgi kategoriskai nusistacius pries zoo, tai kazkoks kosmaras jos nuomone. Man zverys tai pavojingi sutverimai, (vaikysteje katinas idreske iki kraujo), todel man tas pats.

Ka darei katinui? Kates be reikalo nedreskia.
Del tavo zmonos galiu kazkiek suprast. Gal ji mate tuos kilnojamus zoosodus. Mano vaikystej tokue buvo - po visus miestus. Ten visokie poniai, begemotai vonioj, baltis meskos jarsty narve, liutai. To kilnojam9 sido plotas gao 5 sklypai namu valdos...
8s vaikystes pamenu sudais aplupusi begemita gal 3×3metru baseine, geltona nudriskusia balta jeska, meskiuka, vazinejanti motociklu....Tai buvo SIAUBAS. Pvz Tanzanijis zoisodas visiska priesingybe
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 09, 20:29)

aš tau seniai sakiau, kad aš nedirbu su velniais, todėl ir neatitinku tavo lūkesčių ir visokių vištos ar šikšnosparnių kojų biggrin.gif
Jei tu nežinai kitų būdų, tai nereiškia, kad jų nėra. Kunigai ir tie net magičina, bet jei ir to nesupranti, tai nėra apie ką kalbėt tikrai su tavimi šia tema.

Jei tu ant tiek gluša, kad net nesupratai, jog tos visos vistos kojos yra šposai, tai man tada taves gaila.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 04 09, 21:55)
Vaiknamy  irgi auga daug zmoniu paliktu vaiku.  Isivaikink, padaryk ju gyvenimus laimingais. Po to verk del gyvunu.
Beje, rasei, kad nugaiso tavo vaiko juros kiaulyte ar ziurke kazkokia. Tai ko augintinius auginat namuellie, neleidziat jiems sikt, myzt kur papuola,  Isodinat i narvus? A?  Nes patogu savo uzgaidos? Tai pirmyn - isleiskit ziurkes, juru kiaulytes, visokias  papugas ir zuvytes i naturalia gamta.
Paskui cia raudok.
[b]

As gyvuni nekankinu ir nedresiruoju. Laisvai po namus gauna palakstyt ir pasika kartais bet kur. Bet pagal kvapa dazniausiai eina i viena vieta daryti, gyvunai kulturingesni uz kai kuriuos zmones kartais. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 09, 21:09)
As gyvuni nekankinu ir nedresiruoju. Laisvai po namus gauna palakstyt ir pasika kartais bet kur. Bet pagal kvapa dazniausiai eina i viena vieta daryti, gyvunai kulturingesni uz kai kuriuos zmones kartais. biggrin.gif

Ai, jau kartais " pasika bet kur". Bet nenori, kad pvz siktu i patala zmoniu?
As kai vaikystej turejau ziurkenus, kurie labai mielai vakare patale uzmigdavo ant ranku susiglaude. Paskui patale sudai juidi kaip ryziai. Bet sukusdavau juos i narveli ir ten viskas ok.
Taip ir su tavim taip, savo reikmiu gyvunu myletoja/ gailetoja. Tau nei kiek negaila tu juru kiaulyciu ar ziyrkiu. Augini kaip tuos pacius dramblius, del kuriu cia verjsleni.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 04 09, 18:21)
Pritariu.

O kaop su pelem, ziurkem, triusiais, ant kuriu atliekami bandymai, kad atrasti gydyma nuo baisiuju ligu?
Ar dramblys, zebras , anot jusu, vertingesnis uz bandomaja pele?
Nereik cia bla bla.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 04 09, 21:55)
Vaiknamy  irgi auga daug zmoniu paliktu vaiku.  Isivaikink, padaryk ju gyvenimus laimingais. Po to verk del gyvunu.
Beje, rasei, kad nugaiso tavo vaiko juros kiaulyte ar ziurke kazkokia. Tai ko augintinius auginat namuellie, neleidziat jiems sikt, myzt kur papuola,  Isodinat i narvus? A?  Nes patogu savo uzgaidos? Tai pirmyn - isleiskit ziurkes, juru kiaulytes, visokias  papugas ir zuvytes i naturalia gamta.
Paskui cia raudok.

pasakė katiną auginanti durnė. Ar bent vedžioji po lauką savo katiną, ką, kankintoja?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 09, 21:57)
Jei tu ant tiek gluša,  kad net nesupratai,  jog tos visos vistos kojos yra šposai,  tai man tada taves gaila.

nuuu... kas dirba su velniais, tai nešioja visokias kruvinas širdis jeims ir pan.
jei tu to nežinai ir dar kišiesi į tokais temas, tai tada man tavęs gaila biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 09, 22:39)
Ar bent vedžioji po lauką savo katiną, ką, kankintoja?

Katina reikia vedziot po lauka? Tu isprotejai. biggrin.gif Mano katinai nukristu is juoko. Ju vedziot nereikia. Jie patys vaiksto lauke.
Atsakyti